עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by J0HNiE,

מאיפה ניתן להשיג מפות חדשות למשחק הנ"ל

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. חברי מועדון ה-VIP החינמי של חנות ה-Green Man Gaming יכולים לקבל את Mad Max, Advanced Warfare ו-Battlefield Hardline בחצי מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעים-מעולים-ב-gmg-מקס-הזועם-gta-ו-cod-בהנחות-ש/

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. בדיוק כשיש לי שאלה בעניין, הפורום של משחקי ספורט ומירוצים נעלם. (או שאולי שינה מקום ולא שמתי לב). בכל מקרה, הכוונה לטסט דרייב - אגדות המירוצים של פרארי (בתרגום עילג). מישהו קנה/התנסה ויכול לתת רשמים? נדמה לי שמאז הניד פור ספיד עם פורשה לא היה משחק שמוקדש ליצרן אחד (מלבד משחקים פרסומיים כמו זה שהיה לב.מ.וו M3) וגם הפעם מדובר ביצרן מעניין מאוד.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  4. אני רוצה להזמין מראש את plants vs zombies garden warfare 2 זה עולה 60 יורו אני לא מתכוון לקנות ביורו יש לי כרטיס ויזה נטען דולרי ובטח לא בשביל 60... האם עדיין אפשר לקנות עם VPN באיזה צורה בדולרים ושיעלה לי פחות? כמה יעלה לי המשחק הזה בשיטה הזאת. ואם אפשר מדריך. והאם יש אפשרות שזה יסבך אותי ימחקו לי את המשחק או החשבון וגם האם המשחק יהיה בספרדית או משהו? התחלתי להתעסק עם VPN מקסיקני הגעתי לסל קניות עם המשחק ב 39.99 דולר אבל אני לא מאשר כי הכל בספרדית וגם לא ברור לי שזה משוייך לי לחשבון אוריגין הקיים איך זה עובד קנייה באוריגין? אני מקבל קוד לאימייל שאיתו קניתי? ואז מאקטב אותו באוריגין שלי? מ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שולם לכולם אתם אולי מכירים את השרת שלי אבל רציתי להגיד לגם שהפכתי את השרת שלנו ל 32 אנשים אז יאלה מקווה לראות אותכם בטוח כנסו ותיתמכו נ.ב : אנחנו עושים טסטים לקלאן למי שרוצה טסט להיכנס לשרת הטיימספיק 84.95.240.200:9904 הזה או להוסיף אותי בסקייף Lidor_Hasan

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. חצי שנה אחרי ההשקה והתלונות הרבות - יוצרי Middle Earth: Shadow of War מכריזים על ביטולן הרשמי של המיקרו-עסקאות האגרסיביות שאפיינו אותו לכתבה

7. Started by Kidney_stonE,

שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם GENERALS - ZERO HOUR ברשת, אחד על אחד. אגב, גם אנשים שיש להם גרסה מושאלת (לא מקורית) יכולים לשחק, במידה וזה ZH , יש אפשרות להתחבר אחד על אחד, לפי כתובת IP. אם מישהו מעוניין אני אשמח אם תפנו אלי למסנג'ר (גם עכשיו)

8. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1132138191/Granny_Gamer whoa! אם היא רק היתה צעירה יותר ב50 שנה...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. גרסת ה-Switch של כותר הפעולה הקלאסי שחגג יום הולדת 26 לאחרונה מצאה עצמה במרכזו של וויכוח לוהט בין אלו התומכים בהגנות קבצים לבין אלו המתנגדים להן בתוקף לכתבה

10. Started by IPIP,

אני יורה על האויבים ואין כוונת אדומה אני יורה ולא קורה כלום הם לא מתים בשלב הראשון הכל היה טוב זה התחיל בשלב השני ככה הכוונת צריכה להיות שמכוונים את הנשק לאויבים (אדומה) http://www.fastup.co.il/images/22913059.jpg הכוונת לבנה אני יורה עלהם ולא קורה כלום http://www.fastup.co.il/images/9176939.jpg למישהו זה קרה ? עם כן אז אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by alex5000,

כשאני מדליק את המשחק, המסך שבו כתוב שם המשחק והכול מופיע לי דוח שגיאות ואומר שblack&white 2 נתקל בבעיה ועליו להיסגר.משהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה. תודה רבה לעוזרים :'( :'( :'( :'(

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. משחק דפדפן אשר לאחרונה תורגם לעברית מחפש אחר שחקנים ישראלים רציניים, שמוכנים להשקיע מזמנם החופשי בפיתוח מדינת ישראל וקידום קהילתה במשחק. שם המשחק הנו אירפבליק. המשחק מדמה עולם חדש הזהה למציאות הקיימת - ישנן יבשות, מדינות וצבאות. במשחק קיימות 70 מדינות, אחת מהן היא מדינת ישראל, אולם מדינת ישראל הנה אחת מ-20 המדינות החלשות יותר במשחק. אחת הסיבות לכך הנה הקהילה המצומצמת והצעירה יחסית. אנו מחפשים אחר מוחות מבריקים ושחקנים בעלי מוטיבציה שיכולים להוביל אותנו קדימה בתחום הצבאי, הכלכלי, הדיפלומטי והתקשורתי. בשבועות האחרונים הצטרפה ישראל לברית חדשה כחברה מייסדת. בעקבות ההצטרפות לברית ישראל נמצאת תחת סכנה - הצבא הטורקי עלול לפלוש לשטחי ישראל בכל רגע ולמחוק את ישראל מן המפה. טורקיה …

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by SilentBob,

כותר קרבות החלל החדש של Yager Development, הסטודיו שהביא לנו את יצירת המופת (או הפספוס הענק, תלוי את מי שואלים) Spec Ops: The Line, רוצה לשדרג את ז\'אנר המשחקים החינמיים לכתבה: http://hwzone.co.il/dreadnought-%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9a-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shai.m,

שלום, כשאני משחק במשחק CrossFire, המחשב נתקע לי כעבור כמה דקות.. ואז אני חייב לכבות אותו. אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות וגם ctrl+alt+delete לא עובד. חייבים לכבות. מה ניתן לעשות? מדובר במחשב PC של IBM.. די ישן. אני לא יודע את המפרט המדוייק שלו.. יש משהו שמשפר ביצועים לכרטיס מסך? איזו התקנה של תוכנה או משהו כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/stalker-%d7%9e%d7%a0%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by kapyuval,

למי שלא מכיר, המשחק star citizen הוא משחק ענקי שיצא במלואו ב2016, המשחק כולל קרבות אויר בחלל למי שאוהב משחקיי טיסה, יכלול עולם פתוח שבו תוכלו לשוטט, לסחור לעשות משימות ואפילו משחק יריות... מדובר בפרוייקט ראשון מסוגו מבחינת סדר הגודל של משחקים הממומנים ע"י קהל תומכים (הגדול בהסטוריה). למי שמעוניין. בהרשמות, במידה ותזינו את הקוד הבא תקבלו כסף התחלתי בתוך המשחק שישמש לשדרוגים ודברים נוספים בשווי של כ20 שקל! הקוד הוא: STAR-Q37J-GK79

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by איתמר,

תראו הגעתי לferos והגעתי למקום שהוא אומר לי להשמיד את הgeth ship claws ואני לא יודע איך אםמשהו יכול להסביר לי תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. פעם היה פה דיון עם כל המשחקים שעתידיים לצאת עם תאריכים השחרור שלהם בצורה מסודרת. זה עדיין קיים ופעיל? אפשר קישור?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by L1ron,

יש קטעים במשחק שאני נוסע והכל מהיר ורגיל ואז זה נהיה ממש כמו SlowMotion כזה..האם זה קורה כי ככה המשחק,או שיכול להיות שהכרטיס מסך בעייתי/חלש? היום קניתי את הכרטיס HD5670 GDDR5

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by kobipk,

קיבלתי באן במשחק ... אני רוצה לדעת איך משתחררים ממנו נ.ב לא השתמשתי באקים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 18 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע אחוקים? אתם מריחים את זה? כן, עוד שבוע נשרף והנה יום חמישי בא עלינו לטובה ואיתו פרק חדש של הפאנבויז. אנחנו רוצים למסור מזל טוב לזוכים המאושרים בתחרות הלייקים בדף הפייסבוק שלנו בחסות “צעצועי שגיב”. מאזינים זכו פה במשחק לPS3, חולצות פוסטרים ושלל פינוקים, לפרטים נוספים אתם מוזמנים להאזין לפרק. אפרופו פרק, השבוע אנחנו סוקרים (וקוטלים) את BRINK , מדברים על קו אופ של פורטל 2 וקילזון 3, ממליצים על משחק טריוויה מיוחד לאייפון ולמחשב, שלל חדשות (PS4, אקסבוקס לייב, NGP, פסקול לפורטל 2 בחינם, משחקי וידאו=עבודת פרך ועוד…) …

22. Started by hfsdghdfn,

אני מחפש את החבילות המוסתרות במשחק. נאמר לי שאם השתמשת בצ'יטים חבילה אחת או שתיים נעלמות. האם יש משהו לעשות בעניין? בבקשה תעזרו לי בהקדם!!!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. אני טיפה נוסטלגי בזמן האחרון אז התחלתי לשחק הירוס 3, יש לי את הגירסא המלאה (עם כל התוספות זה נקרא Heroes ...3 - Complete ) מי רוצה לשחק? אם מישהו מכיר אתרים שמפגישים שחקנים - אני אשמח לקבל רועי

24. Started by Zeev86,

http://store.steampowered.com/app/65800 משחק Tower Defense \ RPG חדש יצא היום באתרי הורדות דיגיטלים מובילים כמו steam, d2d, gamersgate. המשחק נותן לנו לשחק עם ארבע דמויות: קוסם, אביר, קשת, נזיר. כשלכל אחד יש את היכולות שלו (2 במספר), וה"מגדלים" נפרדים לכל דמות. ניתן לשחק בSingle Player אבל המשחק ברובו בנוי לCOOP עד ארבע שחקנים. בינתיים המשחק מאוד כיפי, די מאתגר ברמות הגבוהות, השלבים עוצבו לא רע, גראפיקה שמזכירה את Borderlands / TF2. למי ששיחק בגרסת האנדרויאד/אייפון, יש שיפור ניכר בגראפיקה ומשחקיות. הקהילה גדולה, אפילו גדולה מדי בכך שגרמה לקריסת שרתים ביומו הראשון של יציאת המשחק (כבר יצא עדכון שאמור לתקן את הבעיה). אבל כשהשרתים אונליין, עושים lobby חדש ותוך שניות מצ…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  25. מחפש משחקים בסגנון Star Defender 4

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.