משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל ת'משחק אז מוצג לי רק מסך שחור. אני לוחץ על הכפתור שמעלה ת'התחל ויש לי בטסק בר תוכנית עם כותרת "Critical Excepion"... את ההודאה עצמה אני לא רואה, רק את הכותרת שמוצגת בטסק בר. אני לוחץ אנטר וזה נסגר. מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, far cry יעבוד על המחשב הבא - AXp 1800 Epox 8K5A2+ DDR Sdram 256 R9600XT יש מצב ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבינימט ! אני משחק לי בכיייף מסיים שלב.. ואני לא מצליח לעלות לשלב הבא כי זה אומר לי שחסר לי כוכב או משו, ואין לי שום אפשרות שלב אחר ! יענו אני תקוע ?! מהתחלה ?! הצילו ! תודה תום.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רזולוציה אתה ממליצים לשחק משחקים חדשים כדוגמאת Far Cry. יש לי מחשב חזק מאוד שאין לו בעיה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה. קאונטר סטרייק למשל אני משחק ב 800X600.. יש שחקנים מקצועיים שאפילו משחקים ב 640 X 480. אני חושב שאני אשחק ב 1024 768.. אולי 1280 1024, מסקרן אותי איך אתם משחקים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש מת למשחקים בסגנון של מוטוקרוס , אופנועים , באגי , טרקטורונים, יש גם את motogp (משחק אדיר דרך אגב) אני הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון כזה. כל העוזרים יבורכו ;D
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעיה המפרט שלי הוא 2.4ghz intel 512ram 266mhz GeForce 4MX 440 זהו לפחות מה שחשוב הfar cray עובד ב1280*1024 על medium בקצב מעל30 fps(ב1024*768 medium מעל50) אבל הbf:v על 800*600\16 ביט מדיום ונוסה על lowest ובלי shadows ו lightmap לא עובר את ה20 יש לי דריבריים הכי חדשים איך משחק בגרפיקה נמוכה עובד כל כך לאט ונוסהגם עם מספר קטן של בוטים כנ"ל למחשב של אח שלי שיותר חלש אבל עדיין בהגדרות המינימום לא עולה מעל 20+תקיעות והמפרט של אח שלי: 900 mhz duron 256mb 133mhz sdram GeForec 2MX400 ועוד דבר יש כזה מן אלפי צללים של דבר אחד כלומר יש צל של מכונית בכל השלב! איך פותרים את שתי הבעיות
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כול פעם שאני מתחיל את המשחק והוא בא להכנס הוא נותן לי את הדבר הזה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632158092189295283-untitled.jpg ואז ניכנס ואני רואה הכול מגעיל כזה מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד לי טוב ?? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי היה לי פעם משחק נחמד שקראו לו The Neverhood הדיסק נהרס לפני שנים ואין לי איך להשיג את המשחק כי כבר לא מוכרים אותו הוא משנת 96 האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אין לי בעיה של ביצועים או גימגומים המשחק עובד ממש מהר אבל מדי פעם הוא קופא וצריך ריסטארט יש לי רדיאון ATI מזכיר לי את הדמו שגם עשה צרות ועכשיו זה קורה בגירסת DVD זה קורה גם לכם ???
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
על המפרט הבא: 9600xt 256 2600 barton 512 ddr 400 epox 8rda3+ ? ??? על גרפקיה של 1724*768
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קניתי את UT 2004. אחרי התקנה של חמישה דיסקים נסכנסתי למשחק והתחלתי לשחק. אז גיליתי שיש בעיה נוראית בשליטה: הוא לא מגיב לחלק מתנועות העכבר והמקלדת ולפעמים כשלוחצים על מקש כלשהו הוא ממשיך לעשות את הפעולה שלו גם אחרי שעוזבים את המקש- וזה קורה בצורה מאוד בלתי נסבלת. עכשיו .. לא נראה לי שזו בעיה במחשב: AXP2500+ Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Radeon 8500 samsung 512ddr 400 יכול להיות שזו בעיה של חומרה? כי גם ניסיתי להוריד את הכל לרמה הכי נמוכה של פרטים ורזולוציה 640*480 וזה לא עזר. במשחקים אחרים זה לא קורה וגם לא קרה בUT 2003, מה שכן.. זה קרה גם בדמו. אז למישהו יש מושג מה הבעיה? למישהו זה גם קורה? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה את המוזיקה של NFSU ואני לא יודע איך לקחת את זה מהתיקיה זה לא מוצא לי את זה או שזה כן מוצא ואני לא יודע איך לפתוח את השירים זה נותן לי סמלים לבנים כאלה אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את המוזיקה אני יודע לו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי עכשיו עותק של unreal tournament 2004 ורציתי לדעת אם יש אילו שהם servers ישראלים שאני יוכל לשחק בהם? כי בהרבה זה איטי מדי... איך אני מתחבר לישראלים אם יש...?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכל פורום משחקים, השגתי את המשחק היום ואני פשוט חולה עליו! סיימתי כבר המון ממנו... במקרה קיבלתי שלשום את הכרטיס קול אויג'י 2 וכשאני משחק במשחק הזה כל צליל מופיע ב delay גדול של קצת יותר מחצי שניה. ניסייתי לבטל את ה hardware במשחק וזה לא שינה כלום אז מה עושים??? לתשומת ליבכם-אני עם cat 4.3 העדכונים האחרונים של creative... תודה רבה לכולם!.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אתמול יצא הדמו החדש של ספלינטר סל לאינטרנט, משחק ממש טוב, אבל ישנן כמה בעיות שאני לא בטוח שהן רק אצלי: 1. אי אפשר להצטרף למשחקים, כל פעם שמצטרפים המשחק קורס לווינודס. 2. ישנם חלקים שהפריימים יורדים ל 5 או פחות משום סיבה, יש לי מחשב חזק יחסית. מישהוא נתקל בבעיות האלו? ובכלל, מה אתם חושבים על המשחק?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הEAX זה נשמע חבל"ז (יש לי 4.1) אבל יש בעיה עם היריות , זה כזה נקטע כזה.. יצא איזה עדכון לזה? כי לא ראיתי יש לי גרסה 1.04
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדרישות מערכת של שרת Dedicated של UT2004 ? מבחינת חומרה, זכרון ורוחב פס?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני כבר בתוכנית המירוץ לחלל במשחק ואני אל יודע איפה בונים עוד חלק המעטפת של החללית... בניתי כבר את כל השאר אבל את זה אני אל יודע איך בונים הוא אומר אני שאני מריך 650SHILED איך אני יודע כמה יש לי? עזרה אני כבר מת לעבור את זה
-
אם למישהו יש אפשרות לתת לי קישור להורדת half-life בבקשה עזרו לי ומי שיעזור לי תבוא עליו הברכה!!!!!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין לדעת אם יצא משחק -gta חדש? אני לא מדבר על ויס סיטי אלא על משהו חדש יותר? אם לא אז יכול להיות שהולך לצאת או משהו כזה? אההה עוד שאלה..? האם יש אתר טוב לקודים למשחקים...אני לא מדבר על קראקים. אני מתכוון קודים שעוזרים לך במשחק.. אני יודע שיש אתר בן זונה לקודים אבל לא יודע איך אני מגיע אליו. כל טוב.... ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אני פשוט משוגע על המשחק הזה!!!!!!! והוא לא עובד לי בWIN XP PRO מה אני יעשה??????????????????????? אני ישתגע!!! מה יכולות להיות הסיבות?? ניסיתי להפעיל כאילו זה על וינדוס 95 וכאלה, זה לא עוזר זה פשוט מראה מסך שחור וחוזר לוינדוס
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה יצא המשחק VIETNAM שאיפשר לשחק את המשימות הרגילות של המשחק עם 2 שחקנים ברשת (ביתית למשל). כלומר , 2 שחקנים באותה רשת יכלו לשתף פעולה במשימות של המשחק (נגד המחשב). במילים אחרות multiplayer אבל לא אחד נגד השני אלא אחד עם השני נגד המחשב. האם מישהו מכיר משחקים נוספים שמאפשרים משחקיות דומה? תודה על היחס.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-