עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Netanel16,

נאור (FireFox17), ברוב אדיבותו ונחמדותו פתח לנו שרת ל Battlefield 2142, שעובד על המוד Clan Mod. השרת הוא שרת Infantry, מה שאומר שלא נוגעים ברכבים (כולל Rorsch-MK, התותח הנייד נגד טנקים), משחקים רק עם חיל רגלים. המוד מוציא את האנלוקים מהמשחק, ולכל חייל יש את הכלים הבסיסיים כמו שהיה ב BF2: לאסולט יש DEFIBRILATOR (הכלי שמחייה חברים), לצלף יש CLAYMORES וכו'. לכל הקיטים יש רימונים. החוקים בשרת: * לא נוגעים ברכבים. * Flag By Flag - מה שאומר שכובשים את הדגלים לפי הסדר, ולא כובשים את הדגל השני לפני שכובשים את הראשון, מקווה שהבנתם. * לא עושים TEAMKILLS, ולא עושים PUNISH על TEAMKILLS שקרו בלי כוונה. השרת כמובן אינו ראנקד. כדי להכנס לשרת אתם צריכים להוריד ולהתקין את המוד הזה - htt…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

עם יציאת ויסטה לאוויר העולם, יגיע דור חדש של משחקים. אנו ננסה (בעזרתכם) לרכז פה את כל המידע לגביהם. *שימו לב* המשחקים הרשומים פה הם כאלה שידוע בוודאות שהם תומכי DX10/SM4.0. לא קשה לנחש שמשחקים עתידיים כמו Assassins Creed לדוגמא, יתמכו גם בDX10 - אבל - כל עוד זה לא פורסם רשמית לא נרשום את המשחק פה. משתמשים אשר מעוניינים להוסיף משחק לרשימה מתבקשים ליצור קשר בהודעה פרטית עם AtR או TeaTime או איתי. ההודעה חייבת לכלול את הפרטים הבאים: שם המשחק, החברה המפתחת, תיאור קצר (עד כמה שידוע בזמן כתיבת ההודעה), ותמונות אם יש כאלה. והכי חשוב - המקור לידיעה שמאשרת שהמשחק תומך בDX10/SM4.0 Hellgate: London (NAMCO BANDAI Games America) An action-RPG that combines the depth of…

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by tgen,

כמו בקאונטר סטרייק... פילטר שבעזרתו אני יכול לראות רק סרברים שלא עוברים מס' מסויים של פינגים... בדקתי בפילטרים שם ולא מצאתי דבר כזה...

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  4. Started by kobi-50,

אני נמצא בגשר והוא לא רוצה לעבור לי מה אני עושה עכשיו?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by WarMachine,

הבעיה שלי היא כזאת, המשחק מתרסק בדיוק כאשר צריך להציל את הדוקטור הזאתי, לא משנה מה אני עושה אי אפשר לעבור את הקטע הזה, התבאסתי רצח אבל לא הכל אבוד, מי שכן הצליח לעבור את הקטע הזה או סיים את המשחק אני אודה לו מאוד אם הוא יעלה לי לכאן Save או ייצור איתי קשר. למי שלא יודע תיקיית המשתמש של המשחק ממוקמת ב-Documents and Settings\Username\My Documents\Ubisoft\R6Vegas בתודה מראש. השלב המדובר הוא: Vertigo Spire , tower bar

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. משחק נחמד להעביר את הזמן כרגע השיא 73 http://www.dailyhaha.com/_flash/tower_defence_castle.htm

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by CrossFire,

אני זוכר שיש באתר סטים שמראה כמה שחקנים משחקים בקונטר סטרייק, בלילה, בבוקר (גרף) ועוד כמה דברים מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה....? דחוף!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. אחרי ששיחקתי ברשת עם אחי כעבור איזה שעתיים שניסיתי להפעיל בנטוורק הוא אומר לי את זה fetching server list מיישו מכיר את זה או יודע מה זה אומר.? מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by ofsher,

מה המצב אנשים נתקלתי במשחק רק עכשיו, חיפשתי בפורום ולא ראיתי שאף אחד התייחס אליו יותר מדי הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המשחק, שווה קנייה? הבנתי גם שאי אפשר לשחק לבד אלא רק מולטי, אבל בדמו כתוב שאפשר לשחק לבד, אז אפשר או אי אפשר? בכלל, הייתי שמח לשמוע ממי שמכיר על המשחק - הוא נראה לי נחמד תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by tgen,

המשחק הזה שיגע אותי... אני לא מצליח להכנס לאף סרבר... או שאני מנסה להכנס לסרבר והוא רושם Connection Accepted אבל לא קורה שום דבר... או שאם אני נכנס, הוא יעיף אותי משם וירשום לי "wrong map version" ובמקרים שהוא לא יעיף אותי פשוט לא יראו את הדמות שלי... זה לא שאני נחשב לצופה אלא אני כאילו נמצא בשלב אבל תקוע ולא רואים אותי... ואם כל זה לא מספיק, יש מצבים שאם אני רוצה לצאת מסרבר כמו במקרה הנ"ל הוא נתקע במסך שרואים בו את קווי הבסיס של השלב... בחיים שלי לא ראיתי משחק עם כל כך הרבה באגים!!! יש למישהו מושג איך לטפל בבעיות האלה?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by neogod,

נשארו לי 2 משימות במונטרה שאינ לא מצליח לפתור מצורמת תמונה עם המשימות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  12. Started by unfair,

32 שחקנים 199.203.56.35:16567 מקווים שהוא יהפוך ל 2142 יאפי!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by HaVoC_850,

הוא מסביר לי איפה לשחרר את הקבצים מהZIP אבל אני לא מצליח לראות את המפות החדשות ברשימה הוא אומר לי לרשום -dev בקיצור הדרך אבל אין לי מושג מה זה אומר יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by The Dom,

כשנכנסתי למחשב והתחברתי לאינטרנט LOGIN-STEAM קפץ וביקש סיסמא. הכנסתי את הסיסמא (הנכונה) ואחרי כ5 דקות יש לי הודעה שיש לי בעיות לנתחבר לשרתים של סטים. יש לי סטים מקורי וכול המשחקים בו קנויים. בדקתי אם יש וירוסים או ספייורים עם NOD32 ו SPYBOT ואין כלום. עד עכשיו סטים עבד מצויין. לעוד מישהו יש בעיה להתחבר?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by avihneo,

שלום , אני התחלתי לשחק במשחק NBA LIVE 07 הבנתי שיש שם כול מיני כוכבים של FREESTYLE שיש להם יכולות משחק יותר טובות מאחרים כמו למשל XFACTOR או INSIDE SCORER SUPERSTAR וכו' עכשיו ראיתי את זה גם בסרטון של NBA בתוך המשחק , איך אני מפעיל לו את היכולות האלא ? יש לי עוד שאלה : אני זוכר שהיה NBA LIVE 06 היו כפטורים מיוחדים שהיה צריך להוסיף כדי שהשחקנים יעשו תנועות יפות יותר . האם יש כזה דבר גם NBA LIVE 07 ? תודה רבה לעזורים !

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by Xardas,

כשאני נכנס למשחק... רק התקנתי אותו ואת העידכון החדש 1.12 אני נכנס למשחק וישר זה ככה ניסיתי לשנות הגדרות... וזה לא עוזר.. ד"א.. יש לי 1950PRO sapphire core2 e6400 1gb זיכרון למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.. =] הסתדרתי... לא חשוב

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by Wheel,

מישהו יכול להסביר לי מה זה DPI? לפי מה שהבנתי אין שום הבדל בין DPI ל SENS אני רוצה לדעת מה הDPI הכי טוב לשחק איתו בCSS, ועם זה משנה באיזה SENS משחקים ביחס לDPI תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום, חבר שליהביא לי את המשחק GTA San Andreas התקנתי ושיחקתי בו חודש בערך והכל היה טוב ויפה(עבד על רזולוציה הכי High בלי להתיקע - GeForce 7600 GT) לא יצא לי לשחק במשחק שבוע בערך ועכשיו אחרי שאני נכנס הוא מעלה את הכל ושהוא צריך לעלות את התפריט הראשי הוא פותח חלון שגיאות. ניסיתי למחוק את התיקייה של השמירות אבל זה לא עזר אז הסרתי והתקנתי שוב וגם זה לא עזר... בבקשה תעזרו לי, הנה התמונות של הדוח שגיאות: וזה אחרי שאני לוחץ על: To view technical information about the error report, click here מה הבעיה בכלל?! איך אפשר לסדר אותה... אם אתם יודעים מה הבעיה אבל לא איך לסדר תכתבו עדיין מה הבעיה...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. צריך להתקשר ל 800-4my-xbox משהו כזה. אי אפשר לבטל בדרך אחרת??

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by amit123,

תגידו,אמורים לצאת מודים למשחק מתישהו(אני לא יודע עם יצאו למשחקים קודמים לכן אני שואל...)? ואם כן אז מה יהיה הסגנון שלהם(ע"פ מודים שיצאו לקודמים...)?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by extra,

ההתקנה מגיעה ל-11% ונתקעת בקובץ ! TRACKS\STREAML5RA.BUN. הוא לא מצליח להעביר אותו מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by UNDERDOG,

המחשק עולה מגיע למסך של הלוגוים ואז יוצא ורושם לי את זה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  23. Started by djhenrya,

מוד (ישן אולי) של ULTIMA 5 - 500 מגה של שיגעון חושים ! שלא לדבר על קלאסיקה האלים 5 !!!!! www.u5lazarus.com כירסה 1.2 ממש יציבה ומהנה דעות ? נ.ב. יש גם לינק למוד עבור ULTIMA 6 - ובכלל זה יפה שיש "עולם עקשן" p

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by vipnisim,

בשלב hidden allies (זה מה שרשום בשמירה) יש קטע עם מאוורר גדול בגג המערה שצריך לעבור דרכו ו4 עמדות שעובר דרכם חשמלמהתחתית דרך העמדה ולמאוורר באחד מהם המחשבים לא עובדים ולא עובר דרכו חשמל איך אני עובר את הקטע הזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. טוב אז ככה שיחקתי בKINGDOM HEARTS כבר די הרבה ואני חושב שאני לקראת הסוף אבל אז נתקעתי חשבתי שצריך ללכת להגרבה (העולם שלך הלדין)ולנצח תבוס החדש שהופיע והוא ניצח אותי לא משנה כמה חיזקתי תדמות בכל מיקרה התחלתי לקרוא בגימספוט והבנתי שזה בוס לא חובה ואין לי עצבים לחזק תדמות יותר וגם אין לי תרופות וכו חזקות ככה שמה לעזזל עושים אחרי שמנצחים תמכשפה שהפכה לדרקון ניצחתי אותה ואני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי לסיים תמישחק? עריכה- סיימתי תמשחק

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים