משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 AORUS MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל החובבים שחיכו הרבה זמן למשחק חדש בסידרה. סוג של ספין אופ , נראה מעניין ואפילו לא יקר בהזמנה מוקדמת. https://store.steampowered.com/app/882100/XCOM_Chimera_Squad/
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן. לכל מי שכבר התקין את המשחק PES4 והשמות והקבוצות לא מעודכנים, קבלו קישור לפטצ'ים... בנוסף, אני מחפש יריבים לשחק ברשת. עוד לא בדקתי איך המשחק רץ ברשת. מבחינתי, אפשר גם להקים ליגה אם יהיו מספיק מעוניינים. בכל מקרה, מי שבא לו יכול להשאיר לי פה הודעה או לשלוח לי הודעה לICQ או למייל. תכנסו ל http://search.filefront.com ותקישו בשורת החיפוש PES4 והנה כתובת של תוכנה קטנה ונחמדה שכל מי שרוצה לשחק אונליין מתחבר אליה ויכול להזמין כל אחד אחר שמחובר לשחק איתו. הצעה שלי - אל תהיו הCLIENT אלא ה-HOST... יש DELAY בתגובות אם אתה לא HOST... http://pes4online.acsv.net
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, בהתחלה המשחק עבד מצויין, לא היה לי שום בעיות הכל עבד טוב מאוד למשל ה3 שלבים הראשונים, בפעם האחרונה אחרי ששמרתי את המשחק ואז יצאתי קיבלתי שגיאה (למעטה). וזה עבד טוב בלי שום בעיה עד עכשיו. יש לי Windows XP X64 והמפרט בצד. עריכה, ניסתץי לשחק custom game וזה עובד טוב, אבל בcamping יש בעיה, האם למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני היום התקנתי ויסטה והכל עובד טוב כל המשחקים עובדים אבל משום מה הסורס שהוא על HL2.EXE לא עובד עולה המסך פתיחה של SOURCE ואז מתכבה ונותן הודעה בויסטה "hl2.exe has stopped working" בבקשה עזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני זוכר ששיחקתי בזה או במשהו מאוד מאוד דומה במחשב...ואני לא חושב שזה היה אימולטור. יש דבר כזה? ואם כבר, יש משחקים קטנים ממלצים להעביר תזמן? [ליטל פייטר ואימולטור לפוקימון ומעלה...]
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אם למישהו יש שרתים לגירסה הזאת או לינק בשבילהם אז שיכתוב לי בבקשה כי אני נואש :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש לחלוטין בתחום המשחקים בטלפון. נתקלתי והתאהבתי במשחק train conductor world. ראיתי שיש צ'יטים וקיצורי דרך. חרשתי גוגל ומצאתי רשימות קודים שיש להכניס אבל לא הצלחתי למצוא איך מכניסים את הקודים ומה שכן מצאתי זה באתרים שנראים לי "חשודים" משהו. אני משתמש בגלקסי נוט 9. שאלותי: האם חייבים לבצע פריצה של הטלפון בשביל להנות מקיצורי הדרך הללו? איך ואיפה מכניסים את הקודים? בתודה מראש בעז
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שבSWAT 4 יש 14 משימות אבל ראיתי רק 13. החמצתי משהו? למישהו יש את המשחק GABRIEL KNIGHT 2 - THE BEAST WITHIN? והאם המשחק הראשון בסדרת גבריאל נייט גם היה במתכונת ווידאו כמו השני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כותר האימה המשוחזר מבית EA זוכה לערימות של מחמאות, בעוד שמשחק התפקידים-פעולה המקורי לגמרי מבית Square Enix נתקל בלעג מצד המבקרים ומצד השחקניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
הי! לפני כמה ימים התקנתי אובליביון, באמת אחלה משחק ואני עוד לא חובב משחקי תפקידים. אבל אם אני משחק כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה מסוג דוח שגיאות. זה לא זמן מוגדר, אני יכול לשחק שעתיים ולקבל או שעה ולקבל. מה אני עושה? הדרייברים שלי מעודכנים (Nvidia 84.21) וגם של הכ. קול. :: עריכה :: אני מקבל את ההודעה הזאת גם כשאני יוצא מהמשחק. כלומר הוא עושה את התהליך של השנייה שהוא צריך, ורואים שכבר עוד שנייה הדסקטופ נקי, ואז פתאום ההודעה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
Windows XP SP2 DirectX 9c ATI Radeon 9600 pro ניסיתי את שתי הגירסאות הבאות: 6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464.exe 6-1_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_29602.exe ביצעתי התקנה מינמלית שרוב המידע נקרא מתוך הדיסק, קובץ התמונה של המשחק צרוב על דיסק <זה בעצם דיסק הגיבוי שאני משתמש בו> ובשביל להפעיל אותו אני משתמש בתוכנה Deamon tools 4.03 ביצעתי כמובן עידכונים למערכת אני לא עובד על וינדוס אלה התקנתי אותו בשביל פיפה <לפחות כרגע > אז אם יש כמה בדיקות שצריך לבצע או התקנות והסרות למניהן עדיף תגידו לי הכל יחד כדי שלא אצטרך לעשות כל שניה איתחול, תודה מה שכן כשהתקנתי את הוינדוס התקנתי דרייברים של כרטיס מסך, לאחר מיכן את המשחק, אחרי זה ניסיתי התקנתי directX <וינדוס ע דיי…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כל מי שיכול לעזור לי או שיש לו גילד שישלח לי את שם הגילד שלו דרך הסקיפ הסקיפ שלי הוא:๖ۣۜζ͜͡FireFlash תודה וחג שמח לכולם
-
משחק הפעולה-תפקידים השאפתני Consortium מוצע להורדה חינמית בסוף השבוע הנוכחי אם יש משהו שאנחנו אוהבים אפילו יותר ממשחקים במחירים זולים מאוד – זה משחקים שאפשר לקבל חינם אין כסף. כעת יש אחד כזה העונה לשם Consortium, שמחולק לכל משתמשי פלטפורמת ה-Steam, ואנחנו בהחלט ממליצים לכם לבדוק אותו. Consortium הוא משחק פעולה ותפקידים משולב המשוחק בגוף ראשון, ובו אתם חלק מצוות של ספינת חלל עתידנית, כשהדגש הוא לא על קרבות אלא על יצירת עולם אמין וסוחף, שבו כמעט לכל בחירה של השחקן יש השפעה גדולה וברורה על התקדמות העלילה והדמויות שמסביב, והפוטנציאל למשחק חוזר הוא גבוה מאוד. נותנים לכם בחינם, לא תנסו? Consortium הוא משחק אינדי עם שורשים צנועים אשר מומן באמצעות קמפיי…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום מחר אני לוקח את הדי אס שלי לאיזה נסיעה ארוכה, הקטע שאני חושש שהבטריה תיגמר, אז אני רוצה לטעון אותה היום עוד קצת השאלה שלי אם זה בריא או לא לבטריה? כאילו לטעון אותה עוד לפני שהיא נגמרה... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חבר'ה , נתקלתי במשחק הזה לפני שבוע + (קניתי אתמול:). המשחק כעת ב Early access . יש בפורום סקירה על המשחק הזה? מישהו פה משחק? נראה משחק ממש טוב - מושקע - קשה מאוד ומצריך חשיבה ועבודת צוות. אשמח לדעת אם יש קהילה כלשהי למשחק בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי שון, אני משתמש חדש בקהילה, עם השאיפה להרחיב ולפתח את תחום הסימולציה הצבאית (MilSim או "מילסים"). הנני נציג ומנהל של קלאן בינלאומי עם שורש ישראלי חזק הקרוי Task Force Wolfpack (או TFWP) שמשחק ב-ArmA 3 - הסימולטור הצבאי מבית Bohemia Interactive. אנו מחפשים להרחיב את אוכלוסית הקלאן שלנו דרך כל מקור קהילת גיימינג בארץ ובעולם, במטרה לגייס שחקנים ותיקים וחדשים כאחד בעלי עניין מאוד חזק בתחום וב-ArmA 3 בפרט. להלן פרטים על הקלאן: אודותינו Task Force Wolfpack הינה קבוצת משחק ב-ArmA 3 אשר נוסדה בספטמבר 2017 ע"י מספר שחקנים ותיקים עם ניסיון וממוצע של עשר שנים יחד בתחום המשחקים הטקטיים והסימולטרי טיסה, כולל ArmA, Squad, Project Reality, DCS וכיו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 27 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה כלבות? אתם מריחים את זה? עוד שבוע נשרף ואנחנו כרגיל עם פרק חדש. מה לעשות, אנחנו משועבדים לתכנית הזאת, זה כבר ממזמן חזק מאיתנו. אז מה יש לנו בשבילכם היום? טוב ששאלתם: יש לנו סקירה שווה ומעניינת של יוגי על ENSLAVED בכיכוב “קופיפו” והכלבה שמחזיקה אותו קצר. המלצה על אפליקציה ישראלית שווה וממכרת בשם “מוניז” שנכון לעכשיו היא גם חינמית (תודה לבן על ההמלצה). סקירה של הבטה של אנצ’ארטד 3 דרך עיני מאזין (שפי התותח) מבחר חדשות חמות (כל מיני DLC, חדשות דיאבלו 3, XBOX LIVEוהאייפאד הכי יקר בעולם). פינה חדשה הקשורה לגיליונות WIZ ישנים שנמצאו אצל יוגי בשירותים. פליקצ’ארט …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קונאמי מתכוננת לעוד שנה של מלחמת עולם מול EA ופיפא עם סרטון בכיכובו של ניימאר, שעבר דיגיטציה מרשימה במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c-pro-evolution-soccer-2016/
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי נתקעתי במשימה שאלכס נמצא בתוך הבית שלו והדלק נחסמת ויש 4 פאזלים שצריך לפתור, אז הראשון זה עם המסכות שצריך לשים על הגופות, השני זה הסכינים שצריך לתקוע בלוח של הסכינים בחדר עבודה של אבא שלו השלישי זה הארנב שצריך לשים אותו על החור עם האש והשלישי זה למצוא שלוש מדליות ולשים על הג'אקוט,אז מצאתי שתי מדליות ואני לא מוצא את השלישית אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לכוון אותי . תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כן כן, לא אני מתכוון לגרסה שיצאה בערך ליפני 5 שנים. לצערי אני מריץ את המשחק על מחשב חלש יחסית ואין באפשרותי להריץ עליו את BF-BC2. אז אני מחפש שותף לשחק למשחקי רשת שלBF2. עבורי מדובר בחופשה מהלימודים באוניברסיטה כך שאחרי ספטמבר אני נפרד לשלום מהמשחק. צרו איתי קשר בסקייפ ofer filiba. C U
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך אולי קצת יותר פירסמתי פה הודעה על בעיה בהפעלת המשחק C&C Generals (גם הרגיל וגם חבילת ההרחבה).לאחר שהתייאשתי ואף אחד לא עזר לי ניסיתי להתקין משחק אסטרטגיה אחר שברשותי. ניסיתי להתקין את LOTRTBFME למתקשים בינינו (The Lord of The Rings The Battle For Middle Earth). אך אותה בעיה בדיוק כמו עם הג'נרלס,מסך הטעינה הראשוני שעוד אני בווינדוס מופיע אך הוא יכול להשאר שם ימים שלמים עד שתפתח את מנהל המשימות של ווינדוס ותגלה ש"המשימה אינה מגיבה". אני יודע שגם C&C Generals הרגיל גם חבילת ההרחבה שלו וגם LOTRTBFME מבוססים על אותו מנוע-חשבתי שאולי המנוע מתנגש עם אחד מרכיבי החומרה שלי ובשביל זה אני צריך *שוב* את עזרתם של המבינים פה.תודה מראש. SOMEONE ???
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הגעתי לאיזור המגורים של הסוהרים (אחרי שיוצאים מהביוב), ולקחתי מאחד הלוקרים מדים של סוהר. אני לא יודע אם זה באג במשחק - אבל הם עדיין מזהים אותי ויורים עלי. אולי עשיתי משהו לא נכון? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! שיחקתי במשחק כמה שעות ולאחר מכן לחצתי על יציאה מהמשחק ופתאום הוא רשם לי שהוא לא מגיב זה קורה לי פעם שנייה בפעם הראשונה ניסיתי להעביר את הסרטון באמצע המשחק ולחצתי כמה פעמים על העכבר ועל מקש enter ורווח במקלדת ופתאום הוא לא הגיב מה הסיבה לתופעות הללו? ???
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-