עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by R.Z,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש, פנטיום 4, 1.7GHZ עם 512RAM וכרטיס מסך מובנה של אינטל (82845G, אם זה עוזר). ניסיתי להתקין את טומב-ריידר 4 עליו, אבל למרות שאני מאמין שהוא עונה לדרישות (ועלה על המחשב הקודם שהיה לי שהיה ישן וחלש משמעותית) הוא לא עובד. מערכת ההפעלה היא XP (גרסה בייתית) באנגלית, ולאחר ההתקנה כמפעילים את המשחק - או את ה-setup, מיד מופיעה הודעת שגיאה לדיווח על תקלות "tomb4.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." החתימה של השגיאה: AppName: tomb4.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: tomb4.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008d843 יש למישהו רעיון מה התקלה, ומה אפשר לעשות כדי לזכות לראות את לארה קרופט מפזזת על המסך?…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by R0ck,

http://www.breedgame.de/screenshots/screenshots.php?l=e עושה שימוש במנוע הגרפי - Mercury. צפיה מהנה, מוריד כרגע את הדמו (שוקל 217 מגה).

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  3. אנשים בבקשה זה משחק ישן ואני בטוח שלרובכם יש אותו שוכב איפשהו במגירת הדיסקים, קניתי אותו מקורי מחבר שאני לא בקשר איתו והוא הביא לי את הסידיקי על פתק, וזה רושם לי הודעת שגיאה שאני מנסה להכנס למשחק. אני בטוח שאחוז האנשים שיש להם את המשחק ועוד ישחקו בו הוא נמוך, חוצמזה מי שכן משחק בטח משחק את ההרחבה, אני צריך את המס' לדיאבלו 2 רגיל, ככה שזה לא יפריע לו. בבקשה תעזרו לי ומנהל הפורום, זה לא ווארז, מצידי לצלם תמונה של העטיפה של הדיסק עם הדיסק ולכתוב מה כתוב מאחורה, יש לי את המקורי.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. שלום אנשים יצאה סימס 2??? עם כן בבקשה לחג תביאו לי קישורים להורדה שעובדים בבקשה למי שיצליח להשיג SIMS 2 וחג שמח וכשר לכל היהודים הטובים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by MDK,

ראיתי אצל האתר חומרה של טום שהיה רשום שהם בדקו ביצועים של היילו בBUILD IN אחד האם אני יכול לבדוק בלי תוכנות נוספות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by Nullity,

האם קיימים משחקי סקי / סנובורד עדכניים למחשב ? אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה באופנה אבל יצאו אז בעיקר משחקים די מסריחים, וכמובן שהיום הם לא ממש עדכניים טכנולוגית

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  7. יש לי את המשחק אני שם הכל על הכי גבוה, וכל כמה דקות או לפעמים גם לעיתים קרובות יש תקיעה כזאת ואז המשחק ממשיך? WTF הבעיה?? הכרטיס אמור להריץ אותו בלי בעיה ! אז למה יש תקיעות ? (אגב, אני עם קאטאליסט 3.8, אם זה משנה). תודה רבה לכל העזורים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. התקנתי את המשחק הענק הזה והוא פועל והכל סבבה אבל יש לו קצת קירטועים אז רציתי לדעת איך אפשר לשנות את הרזולוציה ובכלל את כל האפשרויות הגראפיות? יש קובץ כזה בתקייה של המשחק שנועד לזה אבל משום מה זה לא נשמר! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by tialk,

בשלב 6 צריך לזרוק את הליבה core של האנטרפרייז לפני שהיא מתחממת ואז כל הספינה מתפוצצת אני לא מצליח למצוא איך עושים את זה ??? תודה רבה לכל מי שיקדיש חצי דקה לכתוב לי איך.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by Leonid18,

אוקיי. אני נתקע בבעיה שונה בהרצת המשחק. אני נכנס למשחק, רואה את הסרט, עושה לעצמי שחקן, ואחרי זה אני מועף חזרה לווינדוס ! דיברתי עם עוד כמה אנשים וגם להם יש את הבעיה. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? :-[

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by aviman,

אני רוצה שתמליצו לי על משחקים של מירוצי רחוב, ראלי .

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by AB,

מישהו יודע מה המטרה במשחק ואיך עוברים שלבים????

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. שלום לכולם .. אני תקוע בקונדישן זירו 'בסצינות המחוקות' באיזה שלב (ונציה) .... יש שם שתי גונדולות כאלה ואיזה איש בתוך בית מוגן ..... הרגתי שם את כולם.... ורק אותו אי אפשר להרוג ... ז"א איך אני מגיע אליו...... חפשתי כל מיני מקומות שדרכן אני יוכל להגיע אליו..... אבל לא מצאתי כלום.... כל מי שיחק במשחק ויכול לעזור... אני מודה לו מאוד !!

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by waizman,

;D אחלה של משחק עד עכשיו, אני עכשיו במשימה 3-4 ככה, וזה מתבצע ב.... ירושלים! 8) הרג אותי שאני רואה מולי שוטר ומאחוריו 2 דוסים מדברים בעברית או לשמוע ערבים צועקים אחד על השני... צילמתי לכם 3 תמונות שיצאו מגה כהות מהפיינט שופ, לא שמתי לב ממש. בכל מקרה, הבהרתי אותם כדי שיהיה אפשר לראות משהו אז האיכות קצת מעפנה אבל לא נורא... קבלו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yot,

מאות לקוחות CompUSA (ארה"ב) שהזמינו PreOrder של המשחק Half Life 2 קיבלו היום אי מייל שבו כתוב שההזמנה שלהם אושרה, ושהם יחוייבו על כרטיס האשראי שלהם. כמו כן, הם גם קיבלו אי מייל שבו יש להם את מספר החבילה, ואת מועד הגעתה המשואר: Expected Ship Date: Tuesday, March 30, 2004. הם זה נכון? האלף לייף הזדהב? ללא שום הכרזות ענקיות? רק הזמן יגיד. מקור לדיון שבו מספרים האנשים שקיבלו את המיילים: http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=23146

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הייתי בכמה אתרים בכולם כתוב Q1. מישהו יודע מה התאריך המדויק?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by almog333,

אני משחק rainbow - raven shield און-ליין ומחפש לשחק עם עוד שחקנים ישראלים נגד שחקנים אחרים. אם יש לכם teamspeak זה בכלל יהיה נהדר.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  18. Started by stingeR-,

המשחק המצופה HL2 של חברת Valve הוכרז והולך לצאת רשמית בעוד כעשרה ימים!!!!!!

19. Started by graviton,

בשלב 6 צריך לזרוק את הליבה של האנטרפרייז, הכיצד ????????

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. אין לי כל כך במה לשחק כרגע וגם, אני רוצה לראות איך המשחק יעבוד עים הכרטיס המסך החדש.!! תודה לכול מי שיכול לעזור לי בקשר לקוד.!!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by H.I.V,

ראיתם איזה יופי של משחק? ממש משחק השנה שלי גרפיקה אדירה והכול שם פשוט מדהים!! אני הולך לחרוש על זה עכשיו מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. (דיסק אורגינלי לא צרוב) ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by the_reaper123,

יש לי בעיית שליטה במשחק אחרי כמה זמן שלדוגמא אני הולך ישר ויורה... אני מנסה ללחוץ גם על חץ ימינה והוא לא מגיב, הוא מגיב רק אחרי כמה זמן (שנייה בערך) וגם העכבר מפסיק להגיב לפעמים... לעוד מישהו זה קורה??? יש איזשהו פאטץ' שאני צריך להוריד??? בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by Cooler-Master,

לפני כמה דקות התקנתי את far cry המלא והבעיה היא: אני מתחיל לשחק ולאחר איזה דקה שתיים של משחק המשחק פשוט נתקע ולא זז יותר (חשוב לציין שבזמן לפני שהוא נתקע הוא רץ חלק)ואם מנסים לעשות ALT+CTRL+DELETE ולצאת בחזקה לווינדוס אז המחשב מכבה את המסך וזהו אי אפשר לעשות יותר כלום עד שעושים ריסט. מישו אולי יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by Atlon-Xp,

שאני מעלה אתה משחק בשני המצבים (רגיל או DELETED SCENES) אז באחד מהם הוא יוצא לויינדוס ובאחד הוא חוזר לתפריט הראשי זה קורה לאחר שאני טוען את השלב. מחקתי את הדרייברים והתקנתי ישנים יותר בבקשה עזרה תודה. :-\

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים