משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו לשחק בשרתים חדשים למודים של HL2! Dystopia 212.235.33.28:27015 Zombie Panic Source 212.235.33.28:27315 Insurgency 212.235.33.28:27415 או שפשוט תמצאו אותם בדפדפן שרתים (Middle East) שרת נוסף שנפתח בחודש שעבר: Killing Floor 212.235.33.26:27030:27040 בקרוב שרתים ל Synergy והגרסה החדשה של PVK! תהנו (:
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4698072.stm בהחלט מהלך מלוכלך של מיקרוסופט, אבל מה איכפת לנו הישראלים? אנחנו בכל מקרה לא קונים את ה- Windows שלנו ולפחות עכשיו אנחנו יודעים שכן מתוכנן Halo 2 למחשב
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל אוהבי ה FPS מבינינו - הורדתי לפני כמה שעות את המשחק חינם של AMERICAS ARMY ואני פשוט לא מבין - מה זה החרא הזה!!?? מה זה המשחק המסכן הזה ?? לא מעניין בשיט ! לעומת BF2 שאני אישית מסוגל לשחק בו ימים רצוף - במשחק הזה לא התחשק לי לשחק יותר מחצי שעה.. כל הגרפיקה שלו נראית כמו MEDAL OF HONOR מלפני 4 שנים אולי משופר קצת..כל הרעיון של כל האימונים האלה לפני שבכלל אפשר לשחק - מייגע. שלא נדבר על זה שעד עכשיו אני לא מבין איך מזהים שם מי הם הרעים ומי הטובים..(אם מישהו יודע בבקשה לשתף פה..) בכל מקרה - סתם אכזבה - אפילו שהוא חינם. בבקשה - אשמח לתגובות עליו - טובות ורעות.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.mohcenter.com/ אני מקווה שלא יאשימו אותי ב WAREZ כי זה לא ואם כן אני ישנה את הלינק
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
http://www.gamepro.com/gamepro/domestic/games/features/97928.shtml
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היום ניסיתי לשחק בסינגל פלייר והוא לא נותן לי קופצת לי שגיאה :This game is currently unavailable. Please try again at another time" ניסיתי לחפש פתרון ברשת ללא הצלחה יש למישהו רעיון או נתקל בשגיאה הזו? ודרך אגב במולטי הוא כן נותן לי לשחק אז זה ממש מוזר...
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחבר לשרתי משחקים כגון : american army, battlefield 1942, operation flashpoint. הוא פשוט לא מוצא לי שרתים להתחבר אליהם. windows XP PRO. ניטרלתי את ה firewall.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הי כולם! אחרי השקת המשחק שלי הייתי בחופש (שהיה נחוץ מאוד), וכעת חזרתי עם אחד הסרטונים המושקעים שיצא לי להכין! שלפתי עוד משחק אקראי מהמדף, והפעם זה אחד המשחקים המסקרנים של שנות ה-90, שניסה להתחרות ב-GTA, ולרגע קצר אפילו הצליח. למרבה הצער יש למשחק הזה גורל מעט טראגי, אבל הסיפור שלו עדיין מרתק. מקווה שתהנו!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אמור להיות משחק מצויין! יש פה פרסומות על המשחק ונכנסתי עכשיו לאתר נראה מצויין! והיה כתוב available now הנה האתר http://www.2kgames.com/24/site.html שמתי לב רק עכשיו שזה רק לPS2 אני מקווה שיצא גם המלא
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בטעות או לא, חשפה חברת רוקסטאר באתר הרשמי שלה פרטים חדשים אודות הכותר GTA V עבור ה-PS4, Xbox One והמחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Fourteen ways to spot a Call of Duty player in Battlefield 3 Other than by looking at the bottom of the leaderboardsקצת ישן, אבל מי שעדיין לא קרא, יש שם כמה משפטים די טובים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איזה מוזיקה קלאסית הייתם שמים אם הייתם משחקים במשחק יריות כגון splinter cell:ct תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כבר השלמתי עם Knives/Pistols only, אבל שרתים שבהם אנשים סתם מתרוצצים במפה וכובשים נקודות מבלי להרוג אחד את השני...
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום סגנון המשחקים האהוב עלי ביותר הוא קווסטים, סגנון שלצערי דעך כמעט לחלוטין בעשור האחרון. החלטתי לרכז בדיון הזה חידושים חינמיים לקלאסיקות הללו מתוך מטרה לחשוף שחקנים צעירים יותר לזאנר המעולה הזה. King's Quest King's Quest I: Quest for the Crown King's Quest II: Romancing the Throne King's Quest III: To Heir Is Human King's Quest IV: The Perils of Rosella - לפי הפורומים הפרוייקט עדיין בחיים למרות שהעמוד הראשי לא עודכן לאחרונה ניתן לרכוש את KQ4+KQ5+KQ6 (המקוריים) בפחות מ10$ בGOG Quest for Glory Quest for Glory II Leisure Suit Larry Larry Leisure Suit Larry Goes Looking For Love (In Several Wrong Places!) Space Quest Space Quest II: Vohaul's Revenge - לפי הפורומים הפרוי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אישרתי קנייה דרך הפייפל שם ואז היה איזה תקלה ורשמתי כתובת והכל וזה שוב הביא אותי למסך של הפייפל ובחשבון של הפייפל לא כתוב שהוצאתי כסף לintkeys או משהו לפייפל לוקח זמן להתעדכן או שזה לא שילם?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שום משחק שהתקנתי בזמן האחרון לא גרם לי להתמקד בו יותר מידי, גם האנדרגראונד2 שחיכיתי לו המון ממש לא הצליח. משחקים שבעבר גרמו לי להתמכר אליהם: הUT הראשון (99), האנדרגראונד הראשון, וויס סיטי. גם ה FARCRY והUT האחרון לא הצליחו לגרום לי להתמקד בהם. לא אכפת לי איזה סוג משחק, העיקר שיהיה מעניין ויתן לי סיבה להשקיע עליו זמן, מרוצים ממש לא עושים לי את זה (קולין ממש אכזב אותי). ובנוסף לכל זה (עוד מכשול), אני צריך שהמשחק יעבוד טוב על המפרט שלי, ושירוץ על רזולוציה של 1280x1024 (הרזולוציה הטבעית של ה TFT).
-
- 62 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
המשחק נדחה בחודשיים ל24.3.15 זה היה די צפוי אחרי שלא יצא שום מידע וכבר היינו מאד קרובים להשקה יש גם תמונות רשמיות מקור : Minimum specifications: OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS) Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz Memory: 4GB Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) Sound Card: 100% DirectX 10 compatible HDD Space: 65GB DVD Drive Recommended specifications: OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1 Processor…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שזה משחק RPG טוב.. משהו מכיר ויכול לספר לי קצת עליו... וגם בכלל איך אני משיג אותו... אודה לכם מאוד!!! ;D
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
המשחק המדובר כנראה וייחשף חודש הבא,בכל מקרה זהו אחד המשחקים המצופים ביותר,כזכור הראשון היה ועדין לדעת רבים משחק הפעולה הטוב ביותר והמשחק ששינה את פני משחקי הפעולה לתמיד שלא להזכיר את המוד המשוחק ביותר בעולם קאונטר סטרייק. אני אישית מאוד מצפה למשחק הזה,מצד אחד יש למשחק מוניטין וציפיות פשוט אדירים שהוא צריך לעמוד בהם,ומצד שני יהיה קשה לעמוד בסטנדרטים שהמשחק הראשון הציב ואף לשפר אותם. בגיימר פרסמו שלפי שמועות המנוע הגרפי של המשחק הציג גרפיקה דומה לזו של אנריל2 כבר לפני שנה,אבל שמעו בכל זאת זה גיימר ולא גיימספוט ככה שאי אפשר להתבסס על כך... כל מה שנותר כעת הוא רק להמתין ולחכות לחודש הבא ולתערוכת E3 השנתית.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המישחק הוא פשוט מדהים והוא גם ממש ישן (פועל על 586 )אבל אל תיתבעסו זה מישחק הכי מורכב שראיתי עד היום, אז אין לו גרפיקה חדשה אבל הוא ממש ממש מגניב ואין לו שום מיתחרה בתחום . למי שלא ממש יודע מדובר על מישחק לחימה שבמהלך הקרבות זוכים בכסף , יש טורנירים והמון תוספות ושיפורים כל דבר עולה כסף אז תיתאמנו ותנצחו !!!. אני מת על המישחק הזה ואין לי שום דרך להשיג אותו אז בבקשה תעזרו לי אני ממש אשמח תודה!. נ.ב. אני מציע לפחות 2 טורנירים להישאר עם היגואר הוא ממש מהיר ודי חזק ואל תשנו לרובוט אחר לפחות לא בהתחלה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק ופתחתי ליגה ספרדית....עכשיו יש לי הודעה על מישחק גביע אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לעשות אותו איך נכנסים למשחק הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום. יש בידי דיסק מקורי אחד, אבל יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי אחד של אח שלי. שנינו רוצים לשחק אבל שנינו צריכים את הדיסק.. חשבתי על כאילו להשתמש בדיסק דרך הכונן שלו דרך הרשת אבל בכל זאת זה אומר שצריך דיסק.. מישהו מכיר שיטה שתאפשר משחק של שנינו מאותו כונן? תודה מראש, אור.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/humble-bundle-14-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-torchlight-ii-pixel-piracy-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a0%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-