משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת כמה עולה כבל מאריך לג'ויסטיק של פליסטיישן ואיפה אפשר לקנות אותו בהכי זול? נ.ב. זה כבל מאריך לפליסטיישן 1.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בכתבה שראיתי היום,מדובר על זה שATI תחלק את CS2 כשזה ייצא (קופונים שוב) עם קניית X800. שאל(ו)ת 12,386 הדולר היא: א)האם זה מאשר את העובדה שVALVE מפתחת בחשאי CS2 (DUH)? ב)האם זה אומר שהוא יעלה כסף (?!) ג)מה עם איזה הדלפה,הרי זאת כבר מסורת....
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
For E3, we have worked on a DirectX 9 version of the game and will demonstrate cutting-edge technologies onscreen: up to 3 million polygons per frame in real time, fully dynamic lighting, soft dynamic shadows cast from every object onto other objects, as well as extensive use of shaders, post-processing effects, and more. We will demonstrate one of the in-game indoor levels--the Chernobyl sarcophagus underground areas--fully in DirectX 9. It will definitely add to the tense atmosphere, while the lighting and shadows will create an intense experience--for instance, when the shadow of a monster behind the corner appears on the wall before you can actually see the monster it…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי וניסיתי דרך המולטיפלייר ולא הצלחתי! האם מישהו שמכיר את הבעיה יכול להדריך אותי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במשחק FAR CRY שאני מפעיל אותו אז בתפריט הראשי הקול עובד ושאני נכנס למשחק המשחק עובד בלי קול בדקתי בהגדרות לא ראיתי שיש בעיה (יכול להיות שיש ואני לא יודע) אם מישהו חושב שהוא יודע למה הקול לא עובד שאני מתחיל לשחק בבקשה בבקשה לעזור לי אני כל כך רוצה לשחק אבל אני לא יכול כי זה משעמם בלי קול מצפה לתגובות
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני לא טועה זה המשחק הכי אלים שיצא עד כה , GTA שנרדף ע"י כל היפי נפש נראה לידו כמו משחק של קונפי ! אז מהי ההוצאה להורג החביבה ביותר שלכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות חברי פורום משחקים! אני צריך עזרה בשלב הרביעי בהיטמן 3 אני צריך להרוג איזה דוכס ואת הבן שלו שגרים בתוך טירה עתיקה ויוקרתית כזאת... ולהציל עוד איזה מישהו שנמצא בתוך מרתף יין ואני יודע איך להגיע אליו יש גדר שחוסמת את הדרך לדלת שלו !!! מישהו יודע מה עושים? ניסיתי הכל!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
לא הבנתי כלום איך אני מקבל את הקופון אם מישהו קיבל אותו והבין איך מקבלים אותו אני ישמח אם הוא יגיד לי בתודה עמית
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זהו משחק שכ"כ רציתי להתקין אותו אבל בגלל ב M$ Windows Installer אני אוכל אותה שוב!! השגיאה שאני מקבל היא מאוד פשוטה אבל אני לא הצלחתי לעשות כלום לגבי זה (אני מקבל את השגיאה בגלל שאני משתמש בWin 2003 Server) אי אפשר לעבוד על הmsiexec הזה? תודה :-* [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תמונה שלכדתי מתוך המשחק בזמן טעינתו: הנרי מנבחרת צרפת מדלג מעל בנאדו וזיתוני. לבאדיר נותר להביט בהערצה.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בשלב בזה אחרי שאני הורג כמה שומרים אני מגיע למין כנסיה קטנה כזוא... שמישהוא קבור בא, כשאני ניכנס לתוכה יש אבל חרוטה על הכיר, שאליה אני אמור ללחוץ כדי שתיפתח דלת תת קרקעית. עכשיו הבעיה היא כשאני לוחץ על האבן הזאת אז המעבר התת קרקעי ניפתח מעט וישר ניסגר... למישה שיודע מה אני צריך לעשות... ?????????????????? ??? ??? ??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק......אני נכנס למשחק לוחץ על סינגל פלייר.... ואז המשחק יוצא לי לשולחן העבודה ורושם לי הודעה critical error ורשום בה General protection fault! History: ConfigUI <- InitEngine מה לעשות ומה הבעייה? תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! טוב יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 מהישנים........ כרטיס מסך ג'יפה 4 440 MX............................. התקנתי FAR CRY בגירסא לא של הדי וי די................... שמתי את כל ההגדרות של התצוגה על הכי נמוך כולל רזולוציה והפעלתי את המשחק אז נהיה מסך שחור הנורה של המסך נהיתה כתומה ויש סאונד של המשחק אבל אין תצוגה אז חזרתי לווינדוס סגרתי את המשחק והעלתי את הרזולוציה ואותו דבר....................................... מה הבעיה? ???
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר הראה לי את המשחק ודי אהבתי. ממליץ לכם לנסות המשחק הוא משחק ONLINE וצריך רק להוריד ולהרשם בחינם. הנה קישור: http://knightonline.e-games.com.my/
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זה אולי משהו כמו GTA? http://www.gamespot.com/pc/action/driver3/screenindex.html
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
משחק ONLINE קלאסי TRIBES1 ! אין צורך במחשב סופר חזק עבורו. הוצא חינם לקהל בעקבות השחרור הקרוב של המשחק החדש TRIBES VENGANCE ניתן להוריד חינם מ: ftp://ftp.fz.se/pub/spel/starsiege_tribes/tribes_gsi.exe פרטים של השרת הישראלי (תודה VGAMES): www.vgames.co.il TRIBES Server|15ms|213.8.254.37:28001 לפרטים נוספים ועזרה: irc.quakenet.org #TRIBES2IL תספרו לחברים! חינם.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני משועמם נואשות, אני ממש רוצה משחק קטן, שאפשר להוריד בחינם... למישהו יש אחד טוב להמליץ לי?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל לינק או משהו של שרת מהיר שאוכל להוריד ממנו את הדמו של FAR CRY ושהיה בלי צורך להירשם בבקשה. לא נורא אם השרת בינוני ולא הכי חזק העיקר בלי סיבוכים של רישום ובטח שלא בתשלום. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן כבר התקנתי פיפא 2004 מזמן ושיחקתי משחקים שלמים הייתה לי בעיה והייתי חייב לפרמט את המחשב ועכשיו שאני משחק אחרי 5 דקות זה קופץ לי ל-DESKTOP לשולחן עבודה וזהו התקנתי דיירקט איקס + דרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס 98 SE עם מעבד אטלון 2000 XP וכרטיס מסך גיפורס 2 MX 440 (אני יודע שזה חרא אבל זה עובד אצל כל החברים שלי בלי בעיה ) אם למישהו היתה בעיה דומה ומצא פתרון אז אודה לו מאוד אם יעזור לי פה בתודה מראש TOCHKEL
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת GENERALS אבל איך שמתחיל המשחק בשניה הראשונה מתפוצץ לי כל המחנה ומסתיים המשחק מי שיודע איך לפתור את הבעיה שיעזור לי בבקשה מצפה לתגובות
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
משחק חדש בגרסת Beta עם גרפיקה סבירה (תלת מימדית כמובן, פי כמה על זאת של Doom II) השוקל 96 KB בלבד!!! המשחק מקובץ בקומפרשיון אדיר!!! כמובן שזה משפיע על זמני הטעינה, על שטיפות המשחק ועל כמות ה- RAM הנמצא בשימוש. אך זאת בהחלט פריצת דרך אדירה! הנה לינק - http://www.theprodukkt.com/ זה דורש כמות Ram מינימלית של 512 Mb
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק עם כל העדכונים מ-www.muonline.com. וכדי להתחיל לשחק כתוב לי ללחוץ על לחצן ה-CONNECT אך שום דבר לא קורה. קראתי קצת בדרישות חובה מה שנראה לי שחסר לי זה כרטיס גרפי כזה: 3D acceleration Card (Voodoo2.TNT) איך אני בודק את הכרטיס הגרפי? משהו מכיר את המשחק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מחפש את רשימת השירים של nfs underground יש למישהו איזה לינק מהיר להביא לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Hi I'm currently stuck in vice city. I simply don't know what 2 do next... look: I killed Diaz, took over his huge house,finished all the missions with the Old Lady, with the Bikers,with the Taxi company,and after I've finished also the LEmosine mission with the "Love Fist" Rock Band I don't know what to do. there are no missions on the raadar, and the phone doesn't ring or something... What to do next? buy the fucking Malibo,Ice cream factory,the print and the car showroom?,I've already have the boat dock... How 2 continue the main story missions?! Thanks Ahead. ANSWER IN HEBREW PLEASE.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-