משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני משתמש בצ'יטים, מופיעים חלקים צהובים על הרצפה והקירות במשחק, שאני דורך על זה, זה דוחף אותי לצד, מה לעשות? :'( תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש שלושה פאצ'ים עד כמה שידוע לי : 1. 1.9 2. DirectX 11 ultra settings 3. High textures שני העדכונים האחרונים הם אופציונלים כמובן. השאלה שלי היא מה סדר ההתקנה של הפאצ'ים האלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני אישית מאוד מצפה למוד הזה ועוקב אחריו מקרוב...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של פאזלים אבל לא כאלה של ילדים עם 4 חלקים אלה כאלה שנותנת לך לבחור איזה כמה מאות חלקים וכו' בקיצור "למתקדמים" ושיש לה מאגר תמונות גדול ובחינם אם מישהו מכיר תוכנה\משחק כזה אני מאוד אודה לו
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בדמו, אני נוסע כל הזמן רק עם הטויוטה ו פ'גו ולנציה, ראיתי שאנשים פה שיחקו בדמו וזכו בעוד מכוניות איך? תודה-גיל.
-
שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקנתי היום בבוקר את Dark Messiah of Might and Magic, שיחקתי קצת ואז יצאתי מהמשחק. עכשיו אני בא להכנס ופתאום הוא לא נכנס... הוא מראה מסך שחור לשניה ואז יוצא. שום דבר לא מופיע :s05: איך פותרים את זה? עריכה.. לא חשוב.. פתרתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אחרי הפרומואים בהתחלה המשחק נתקע על מסך שחור ולא ממשיף עד שווינדוס עוצר אותו. לפי מה שראיתי הבעייה נפוצה באינטרנט רק לא מצאתי פיתרון תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המשחק השני בכיכובו של הקמע לבית סגה מראה פוטנציאל, אבל לא ממש מצליח להביא אותו לידי ביטוי מלא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תהנו!!! http://rapidshare.com/files/50626580/Far_Cry_2.rar תודה לכל המורידים!!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש מבצע עכשיו בחנות Humble Bundle: https://www.humblebundle.com/store/f1-2015?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1 בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בבקשה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
התקנתי איזה חפץ והמשחק יוצא לי כל הזמן בזמן ההתענה איך אני מגלה איזה חפץ זה? יש תוכנה שתמצא לי אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בשביל Mount blade רק צריך להירשם ואפשר להוריד עבור The witcher2 צריך להירשם, להיכנס לאתר כל יום במשך שבוע ולבצע "החתמה" ולאחר מכן ניתן להוריד אותו בחינם באתר http://www.gog.com
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
חברה יש לכם הצעה למשחק RPG מעניין וזורם? אולי גם מתאים לרשת אבל שיהיה משחק נורמלי וזורם, ולא משחק של ימי הביניים שבקושי זז יש הצעות למשחק טוב?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL 1.5 של בזק ואני רוצה לדעת את הפקודות שיעשו לי פינג נמוך יותר (עכשיו יש לי 60-90 ברוב בשרתים בארץ) תודה ומי שרוצה יש לי פה קובץ שמצורף לFPS טובים את הקבצים מכניסים לתקיה הזאת c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\youremail\counter-strike source\cstrike [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחק הפעולה החדש של קליף בליזיצקי זכה לשם LawBreakers, ומזכיר במידה רבה את Overwatch שמכינה לנו בליזארד לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-המשחק-החדש-של-יוצר-gears-of-war-קורא-תיגר-על-ב/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שוקלת תיקייה של RAYMEN 3 ?(יש לי סיבה אבל אני לא רוצה שינעלו את הנושא אז אני לא אומר.. :-X)
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האיתחול האפיזודי לעלילותיו של סוכן 47 ידרוש לכל הפחות 8GB של זכרון RAM ומעבדים עוצמתיים המשחקים המעניינים של שנת 2016 ממשיכים לזרום אלינו, ובעוד קצת פחות מחודש יגיע גם תורו של המתנקש הקירח קר הרוח והמפורסם שהופיע בחיינו לראשונה אי שם בשנת 2000, וכעת מקבל כותר Hitman מרכזי שישי שבו הוא מככב, הפעם בתצורה של פרקים במחיר מוזל אשר מיועדים להגיע אלינו מדי חודש בחצי השנה הקרובה. אז לאיזו חומרה נזדקק בכדי להנות ממשחקיות התגנבות איכותית ומאתגרת בשלבים גדולים וסבוכים יותר מאי פעם בעבר? בעמוד ה-Steam הרשמי של המשחק נחשף כי באופן מינימלי יידרשו המשתמשים לספק מעבד Core i5-2500K מרובע ליבות של אינטל או מעבד Phenom II X4 940 מרובע ליבות צנוע הרבה יותר מבית AMD, זכרון RAM בנפח …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תשמעו,אני בן 41 ,ופתאום קפץ לי ג'וק לראש ,בא לי לשחק משחק מחשב,תמיד ראיתי את הגרפיקות ואת ... קיצר בא לי לנסות... אז כמו בכותרת,בא לי משחק עם מטוסי קרב,משהו יפה מושקע איכותי, ואם אפשר הסבר על משחק רשת אשמח.
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה לעזאזל אפשר להשיג פרופילים למשחק DARKSIDERS II לעכבר NAGA MOLTEN של RAZER? אני חורש את האינטרנט ולא מוצא.. אם מישו יוכל לעזור אשמח מאוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מין בעיה כזאתי שכל פעם שאני נלחם באיזה מישהו ואני בורח לחדר אחר ואז חוזר, לפעמים הם נבלעים לתוך הקיר ואני לא יכול לראות אותם או להרוג אותם,אני רק רואה נקודה אדומה בקיר יש למישהו מושג מה לעשות?