עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי מחשב חדש : amd 2500 xp 500 DDR radeon 9600 pro ניסיתי לשחק UNT4 אבל כל הזמן יש תקיעות, הכוונה היא שכאשר אני לוחץ קדימה הוא ממשיך כמה שניות אחרי שאני מרים את היד. זה התחיל רק כאשר התקדמתי בשלבים וכשיש יותר מ3-4 דמויות על המסך. הורדתי את הגדרות הגרפיקה לנמוכות ביותר. והורדתי גם את הדריבר הכי חדש לכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי בעיות עם משחקים אחרים ... תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה הפקודות האלה עושים admin_denymap admin_listpawn admin_movespawn admin_reload admin_startvote admin_teamplay admin_userorigin ויש עוד פקודה הכי חשובה שאני לא יודע אותה מתי שאני כותב פקודה אז כתוב מי האדמין אז אמרו לי שיש פקודה שמתי שאני כותב פקודה אז לא כתוב מי עשה אותה ואני רוצה לדעת מה הפקודה הזאת השמח אם יגידו לי מה הפקודות האלה ומה הם עושות

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by coorva,

אני תקוע במשחק manhunt. הגעתי לשלב שבו מישהו מחרבן בקראוון וצריך להיכנס לשם כי יש שם רובה סיכות. בקיצור חוץ ממנו יש עוד להרוג 6 אנשים על מנת לפתוח חשמלית את השער (ואז באים עוד שניים), אלא שיש רק 3 painkiller ורק עוד תחמושת אחת לרובה סיכות. מה שאני לא עושה בסוף מנקנקים אותי. איך אני עובר את זה? תודה

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מאיפה אוספים את המשאב שנקרא IRON?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by OR007,

אני מחפש משחקים (מכל הז'אנרים באופן עקרוני) שתומכים ב- Dual screen, לצערי, לא ניתן למצוא הרבה מידע על איזה משחק כן תומך, ואיזה לא תומך בגלל שהדבר (כנראה) לא נפוץ כ"כ. אם מישהו יודע על משחקים שתומכים בדואל סקרין, ויש לו מידע על כך, שירשום תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by rosesr,

דבר ראשון אם זה לא הפורום הנון אני מצטער ומישהו יעביר לנכון התקנתי SIMCITY4 היום ושאני מנסה להפעיל את זה כלום לא קורה . אני מריץ WINXPPRO על P3866 256MB VOODOO3 מישהו יודע למה??

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by erez_sots,

שלום לכולם, אני אנסח זאת בצורה אחרת. יש משחק מכוניות מומלץ? תודה!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Yonix,

שלום חברים אני מקווה שיהיה לי זמן לעזור לאנשים ולהיות פעיל בפורום עכשיו שאנחנו קרובים לחופשה! אני רציתי לשאול מישהו עם הוא מכיר מישהו שמוכר שרתי משחק למואהה??? אבל לא אכפת לי עם זה מוכר או לא אני רק רוצה שהמחירים יהיו זולים 14 שחקנים = 100 שקל ויש כזה מחיר כי אני ראיתי השבוע פשוט הבנאדם הזה לא עונה לי משום ה :-X :-\ אשמח עם מישהו יוכל לעזור למצוא אדם כזה? או פורום שבוא יש את כל הדברים הקשורים למחירי שרתים תודה מראש לכל העוזר1

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. מההארד דיסק!!! מה הקטע? יש איזה פאטץ או משהו?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by evy,

שמעו כשאני מנסה להפעיל את המשחק אז הוא רושם לי את ההודע הזאת..למה זה קורה? critical error (הכותרת) general protection fault history:configui<-initengine

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by eladbu,

חברה אני חייב עזרה הורדתי את הגרסה של טוקה דרייבר 2 גרסת ה.2.4 ג ההתקנה עברה ללא באגים רשמתי סיריאל הוספתי קראק והחלפתי גם את קובץ הדלל הרצוי ואני משתמש בדמון טולס אך משום מה הוא חוזר על ההודעה כי זה דיסק לא מקורי מה אתם חושבים שעלי לעשות

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. אני זוכר שצריך להחליף תדיסק באיזשהו שלב לפני שזה נתקע, אני לא זוכר מתי בדיוק אבל צריך להיות כתוב איפשהו (באינטרנט) אם מישהו זוכר או יודע שיגיד לי בקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by TimoTy,

אין יותר מה להגיד פשוט תמליצו!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by NIR-T,

הורדתי באימיול משחק בפורמט בין וגם את הפורמט קיו שלו... איך אני אמור לצרוב אותם שיהיה לי דיסק לגיבוי?? יש לי את תוכנת נרו הכי חדש (גרסה 6.0.3 נדמה לי) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by liav12,

עריכה: מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג משחקים לסוני במחיר מוזל? מצטער על ההודעה מקודם שלא היתה במקום

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by ravid,

קודם כל מה זה הדיון הזה?? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69161.0 לאיש יש פיצול אישיות... היי hwzone,אני צריך עזרה במשחק true-crime שלדעתי אחד משמשחקים הטובים שעשו כל מי שלא שיחק בו שלא יגיב פשוט כי הוא לא מבין שזה משחק גדול ולא סתם הוא אחד מהמשחקים הנמכרים ביותר לפליסטיישן 2.(הסראונד בעיר עם המכוניות הורס!) הבעיה היא שבעיר המשחק כל הזמן חושב לי,יש לי 2ghz עם radeon 9600pro וכל משחק כמו farcry פועל כמו גדול אצלו ורק שם זה קורה. אלו לא בעיות של fps כי גם על רזולוציה של 640x480 המצב זהה ,זה יותר קטיעות חשיבה כאלו שממש מעצבנות,אולי הסבה גרועה למחשב... אז איך המשחק פועל אצלך גוד דימט? אין אי יכול לפתור את הבעיה??

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by War-Hammer,

כשאני נכנס לסינגל פלייר במשחק אז הוא יוצא ונותן שגיאה.. (תמונה למטה) ניסיתי לעדכן את המשחק אבל זה לא עזר הדרייברים של הכרטיס מסך הם אומגה גרסא 2522... למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by wertuoz,

Guy's i need recoendation for cars game bring it on whatever you think is] GOOD SHIT! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  19. http://www.gamespot.com/pc/action/thief3/review.html נקווה ששבוע הבא אני אקנה אותו כבר

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by AviDov,

1. FX 5200 128 MB יפעיל DOOM 3? 2. " יפעיל HALF LIFE 2 ? 3. מתי יוצא HL 2?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by Johnny,

אתר חדש עלה לאויר העולם לפני חודש +-. זהו האתר העברי הראשון והיחיד למשחק הפעולה הפופולארי America's Army. האתר הוקם למען הקהילה הישראלית של המשחק אשר מתפתחת מרגע לרגע. באתר תוכלו למצוא, חדשות חמות, עדכונים, הורדות, קישורים, פורומים ועוד המון הפתעות. כולם מוזמנים להכנס, להרשם (בחינם) ולהתרשם: www.AAISRAEL.com תהנו.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. יש מן גשרים שמחברים בין מקום למקום ואז יש גשר שבור שאני צריך להגיע לצד השני ויש שם משאית.איך אני עובר לצד השני של הגשר????

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

זהו, היום לו כולנו חיכנו בקוצר רוח, בהחלט אבן דרך בעולם המחשבים והמשחקים בפרט, דום 3 ישוחרר בעוד כשבועיים ב14 ביוני! מקור: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18191 עכשיוו רק נותר האלף לייף 2.... ד"א המשחק יהיה יקר מהרגיל, 60$ , אני מעריך שיעלה כ300-350 שקל בישראל.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. לאחרונה קראתי לע המשחק half life 2 ונוצר בי הצורך לראות את המשחק הראשון. ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים (1700 מגה הרץ גיפורס 2 וכולי),רציתי לדעת האם המשחק Half life (הראשון) יכול לעלות לי על המחשב אפילו שברשותי מחשב חדש עם מערכת ההפעלה windows xp. עוד שאלה היא האם ניתן עדיין לקנות את המשחק?,או שהפיתרון היחיד הוא הורדה בלתי חוקית מהאינטרנט?. תודה.

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by Blackend,

אני חושב שהכותרת מובנת לגמרי ! יש לי קצת זמן פנוי ובא לי איזה משחק טוב

• 6 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים