משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
ישנה גירסת 14 יום ניסוי. אני אוהב משחקים ואני משוגע על מלחמת הכוכבים,אז איך שקיבלתי במייל את ההודעה של 14 יום לשחק במשחק הזה,הורדתי אותו. מהתחלה שמעתי ביקורות לא מי יודע מה על המשחק הזה,וכאחד שממש לא אוהב לשחק באינטרנט (כן אני מוזר אני יודע) אז לא חשבתי אפילו לקנות את המשחק. אבל אני כן ראיתי תמונות ברחבי הרשת,וגם...קדימה..זה מלחמת הכוכבים,אני חייב לשחק את זה. אוקיי הורדתי (שוקל בסביבות ה 1 ומשהו ג'יגה),התקנתי,רישום קצר על מינת לקבל את המספר הסידורי שיאפשר לשחק 14 יום חופשי,ואז אני מתחיל. דבר ראשון הוא מתחיל להוריד פאצ'ים וupdates,חיכיתי משהו כמו רבע שעה (זה הרבה,אני מחובר במגה וחצי). אוקיי סיים,יאללה אני מתחיל את המשחק: דבר ראשון הגרפיקה...פשוט מכוערת! אוקיי נכון יש לי Ge…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי אבא מוזר - הוא אוהב לשחק במחשב. הוא משחק רק משחקי אסטרטגיה, ועכשיו שהוא סיים את WarCraft III הוא רוצה משחק חדש. אז אני צריך המלצות למשחקי אסטרטגיה, עדיף אם עלילה מינימלית (אבא שלי לא אוהב את הסרטים, כל פעם שמתחיל סרט הוא ישר לוחץ Esc), וממשק פשוט ולא חדשני
-
- 54 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
הי, אני גר בחולון. יש לי עותק **** מקורי וחוקי **** של Driv3r לפלייסטיישן 2 !!! אבל אין לי איפה לשחק אותו (אין לי מכשיר) !! מישהו רוצה ביקור ? המשחק עלי הקולה עליכם ... צרו קשר כאן, דחוף. HF
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה במשחק.. הזה כל פעם שאני נכנס למשחק.. אז העכבר נעלם לי.. ואז אחרי שאני עושה לו.. ctrl alt del ומופיע החלון הזה.. ואני סוגר את המחשק.. נפתח לי לכמה שניות.. הודעה כזאת ובה רשום engine reauires video card with pixel shader 1.1 or greater capabilities מחקתי את המשחק.. והתקנתי שוב.. וזה לא עזר.. ויש לי את הדריורים הכי חדשים בבקשה עזרו לי.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך זה שמישהו,נגיד שמוליק,יכול להיכנס לכל סרבר עם אנריל לא מקורי אך רק גיימר הם יודעים שלשמוליק יש סי די קי לא מקורי?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני כבר פרסמתי פה פעם בעיה שהייתה לי בבטלפילד 1942, ועדיין יש לי, ונראה לי שהחמירה.. אני אספר הכל מהתחלה: יש לי את בטלפילד 1942 המקורי, והתקנתי אותו על המחשב (בלי שום פאטץ', עדיין לא הייתה לי רשת בבית אז). כשהייתי עוד חדש למשחק (כי רק לפני איזה חודשיים קניתי מחשב חדש), הייתה משנה כל מיני אפשרויות. פעם אחת, שיניתי אפשרויות של התצוגה כשהייתי באמצע המשחק, ובדיוק בשנייה שבה נגמר המשחק - המחשב הפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי, וניסיתי, וגיליתי, שזה אכן בגלל ששיניתי אפשרויות תצוגה, זה קרה לי רק כשהייתי עושה את זה. התקנתי את הפאטץ' הכי חדש, 1.6, וחשבתי שהכל הסתדר. שיחקתי ב-Singal Player בבטלפילד 1942, בדרך של Campaign (למי שמכיר), ותמיד, כשהיה נגמר שם המשחק, אפילו לא הייתי משנה אפשרוי…
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הנה הלינק! http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/index.html?tag=mp_2to9 התאריך הוא הראשון לספטמבר כפי שפורסם בגיימספוט. למרות שלפי הראיון שהם ערכו עם Gabe Newell (מנכל Valve) גייב אמר שהם מתכננים להוציא אותו במהלך חודש אוגוסט. אלה הם חדשות נהדרות ואני מקווה שהם לא ידחו את המשחק.... שוב.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ב Soldier of Fortune II אך אני יוצר שרת שכל נשק יש כמות יותר גדולה של כדורים נגיד ב M16 יש 30 יש שרתים שיש להם 90 כדורים אך יוצרים שרת כזה ?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יכול לימצוא שמירות של המישחק far cry כמובן שהיה מפוצח כול השלבים פתוחים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
amd barton 2500@3200 512mb ddr400 radeon 9600 np מחפש משחק שיעבוד במפרט הזה, שיהיה מהנה ולא ימאס אחרי 2 דקות מרוצי רחוב יתקבלו בברכה, shooter הרבה פחות בברכה
-
שלום שלום! לכבוד הקיץ, אני מזמין המון פעמים חבר הביתה. אבל אני מוצא את עצמי משחק איתו כל פעם משחק ליחיד בתור תור. בקיצור, אני רוצה שתמליצו לי על משחק, גדול או קטן, שבו אפשר לשחק ב-2 או יותר, אבל שיהיה איכותי. יש לי פנטיום 4 וWINDOWS 98. אה! ועוד משהו, המחשב שלי חדש, מה יכול לגרום לכך ש-GTA3 יעבוד לאט, ויעצור כל כמה שניות לרגע, וימשיך וחוזר חלילה. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
אני נמצא בקטע שאני צריך להתגנב חזרה אל תוך הספריה של הKEEPERS. זה בשלב שבו הם שולחים את הרוצחים שלהם להרוג אותי (אחרי שהאשימו אותי ברצח). לפי מה שכתוב לי אני אמור להיכנס דרך הSTONEMARKT PLAZA אבל אני לא מוצא שום כניסה לשם. ניסיתי לחפש גם בכל שאר החלקים של המפה ועדיין לא מצאתי מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מאד אוהב את המשחק ורציתי מאד לנסות ולשחק גם באינטנרט או ברשת (במשחק עצמו יש אפשרות אבל היא לא פועלת) כל מי שיכול לעזור לי בבקשה שיגיב! ד"א עם מישהו יכול לתת לי קצת טיפים על השחק הגדול הזה אז....145937769 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 WD 800JB Hercules Radeon 9700Pro אוקיי, שמתי את פאר-קריי על הכל "Very High" ו AA שמתי על 4 שנראה לי זה המקסימום במשחק, וAF נרהא לי שמתי שיבחר לפי הצורך. כשנאי מגיע לחלקים עמוסים קצת במשחק אז פתאום המשחק מתחיל לפעול תקוע מאוד כזה, אני מניח שזה בקטעים עם הרבה פרטים, אבל עדיין למה זה רץ ככה לאט ? זה אמור להיות ככה ? המון תודה לכל העוזרים!
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בקונטרולס כתוב ללחוץ על F12 אבל מה אני עושה עם זה אח"כ כדי לקבל את התמונה? THKZ עריכה: לא חשוב מצאתי..... איך לא חשבתי לחפש בתיקיה של המשחק...... :-[ בכל מקרה, קבלו תמונה קטנה ל"פיצוי" של מישהו שמת, אבל זה לא מפריע לו לעמוד (בערך).... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדאי להוריד את המשחק צלף מרינס 2 שנמצא באתר ? איך הגרפיקה ? הקושי ? וכו' פשוט לא בא לי להוריד אותו סתם למרות שאני דיי אוהב את המשחקים האלו , המשחק הראשון היה גרוע לחלוטין ותוך מס' דקות של משחק הסרתי אותו . אז אולי עדיין דיי מוקדם אך מי שכבר הוריד והתקין אותו אודה לו על חוות דעתו . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני קופץ ממוט למוט? המוט נימצא מעליי איך אני קופץ למלא?
-
לא ידעתי כל כך אם לשים את זה פה או בכללי, אז שמתי פה מקסימום תעבירו. http://www.edgefiles.com/download/dl5.edgefiles.com/nfsunlimited.net/movies/nfsu2_061704_01_qthigh.mov תבלו ;D (צריך נגן Quicktime בשביל לראות תטריילר)
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי לימצו משחק יפה כמון תחזירו לי תגובה בבקשה נוווווווווווווווווווווווווווווו צחק לא לקחת ברצינות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בכל נסיון התחברות ל Steam, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : למישו זה עוד קורה?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-