עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by @l@l,

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה,אני משחק ב Battlefield 4 כבר שנה ואני מעוניין לחפש DOG TAGS של Premium. עם מישהו מעוניין גם בבקשה להשאיר פה שם שם שאני יוכל למצוא אתכם במשחק תודה.

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Zokkar,

הגרלה שנייה שאני מארגן. מפתח בטא ל-Dota2 יינתן לאחד מהמשתתפים. אשמח מאוד אם תתצטרפו פרטים מלאים ניתן למצוא בלינק הבא: http://www.facebook.com/IsraelDota2/posts/227851547315209

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by H.I.V,

כשאני נכנס למשחק מופיעה לי הודעה שהכרטיס מסך הוא נמצא בדיסייבלד!! משהו יודע איך מסדרים את זה? תודה עריכה: אוקיי סידרתי את הבעיה דיפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שמישהו כתב שצריך להפעיל את המשחק כמו ווינדוס 98\ME תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by moonjib,

Leipzig Games Convention 2006 (21-27 AUG) הערה: מה-21 עד ה-23 מתקיים כנס המפתחים (GC Developer Conference), וב-23 (למדיה בלבד, כל היום) עד ה-27 מתקיימת תערוכת המשחקים (שפתוחה גם לציבור הרחב מה-24). כל הסיקורים: GameSpot: http://www.gamespot.com/events/leipzig06/index.html 1UP: http://www.1up.com/do/minisite?cId=3152968&did=1 CVG - Computer and Video Games.com: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=145114 EuroGamer: http://www.eurogamer.net/gc_index.php GameInformer (אני לא מאמין שהכתב צילם את האוכל במלון. כאילו חסר מה לצלם שם (*אהמ פורטל אהמ*) והוא מצלם אוכל): http://www.gameinformer.com/News/Story/200608/N06.0824.1750.59693.htm GameSpy: http://www.games…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by EdenC,

שלום לכם, יש לי בעיה עם הPES,ברגע שאני מפעיל אותו,אחרי האדידס הקונמי וכל אלה,יש לי מסך שחור. המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק: יש לי מעבד 1.5 P4 256 RAM וג'יפה 5200 (זבל....) למה המשחק לא עובד? (המשחק מקורי,קניתי מחבר יד שניה ב60 שקל,שווה?) אם יש לכם תשובה,תודה רבה. שבת שלום,עדן

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by ilan_fix,

היי.... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן אנשים מהאיזור שמעוניינים לבוא... מי שרוצה, אני הוסיף פרטים.. אילן פיקס

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Freezer,

שלום יש לי בעיה עם המשחק comando2 ,כל פעם הוא נסגר בלי שום הודעה וחוזר ל DESKTOP ,מישהוא אמר לי שזה קשור לcrack .(אין בעית דריברים,מעודכנים).

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. המשתמשים מקבלים הוכחה נוספת לכך שקולם המשותף הוא בעל השפעה - המפיצה של כותר הפעולה מחליטה להסיר את מנגנון ה-Denuvo Anti Cheat החדש שיצר שלל בעיות ודאגות בלתי צפויות לכתבה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  9. יש אפשרות להכניס שירים למשחק need for speed most wanted? כי השירים שם די ישנים.. לא משנה אם איזשהי תוכנה משהו? עכשיו שמעו עוד בעיה, שחיפשתי בחיפוש של אימיול את המשחק(nfs) אז היה כתוב "[PC GAME] Need for Speed Most Wanted + crack" כמובן שחשבתי שזה באנגלית כי בשפה אחרת היה כתוב לא?ב95 אחוז מהמקרים חחח אבל שזה הוריד והתחלתי להתקין שמתי לב לשפה כמו אנגלית אבל עם מילים שונות..נראה כמו ספרדית או איטלקית טוב חשבתי זה רק התקנה אבל גם במשחק הכל בשפה אחרת(כמעט) למשל הloading שם זה caricamento yes-si אז יש אפשרות להחליף שפת משחק או משהו כי אין לי כוח להוריד שוב......ועד שעברתי רבע משחק.... תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. למישהו יש מושג מה הבעיה עשיתי את העדכון האחרון למשחק ואז הוא בכלל לא נתן לי להכנס למשחק... למישהו יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 14:47:30 מקפיץ משהו מכיר בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by naki,

קניתי wach dogs ואת ה season pass וגם את הseason pass של assassin's creed 4 black flag. את המשחק עצמו יש לי. קיבלתי הודעה שהקניה התקבלה. אני צריך לראות אפשרות הורדה של המשחק? כמה שמן זה לוקח עד שאוכל להתחיל להוריד אותו? אני תמיד קונה קוד מזין אותו וישר מתחילה הורדה... ולגבי ההרחבה.. היא מופיעה אוטומטית במשחק? תודה רבה

12. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת כמה יעלה לי לפתוח סרברים למשחקים כמו החברה LSRV כמה יעלה לי מחשב? איזה אינטרנט צריך של כמה מגה ? כמה משחקים אני יכול לפתוח על מחשב אחד בו-זמנית?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by morerer,

שלום זה הסרטון השני שלי לייק וסאב בבקשה !!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. שלום לכולם, המשחק עבד בסדר גמור למשך כמה ימים אבל מאז שהתקנתי AUTHENTICATOR (לטלפון) אני לא יכול להתחבר לא לדיאבלו 3 ולא לאתר battlenet (במשחק שגיאה 315300 ובאתר זה אומר שהAUTHENTICATOR שלי לא נכון או משהו כזה). ***פעם ראשוה אחרי שהתקנתי את הAUTHENTICATOR הצלחתי להתחבר, שיניתי את הBANNER שלי, זה התנתק ומאז אני לא מצליח להתחבר. ניסיתי כל פיתרון אפשרי שמצאתי: סינכרנתי את הAUTHENTICATOR, עשיתי לו RESTORE, שיניתי סיסמא לחשבון שלי, התקנתי מחדש את הCLIENT, ניסיתי להתחבהר ממחשב אחר, ניסיתי להתחבר לשרתים אחרים, יצרתי חשבון אדמין חדש על המחשב, מחקתי את התיקיות של בליזרד תחת PROGRAMDATA, העתקתי אותם מהמחשב של חבר שלי שאצלו המשחק כן עובד (שוב- לא עם החשבון שלי). אף אחד מאלה לא עזר…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  15. הפרק החדש בסדרת משחקי ה-FPS המפורסמת מכולן זוכה לתאריך השקה רשמי ולסרטון עלילתי עדכני ספק אם ניתן יהיה להשוות את ההצלחה המסחרית שלו לאלו של משחקי Call of Duty ו-Halo לדורותיהם, שכבר מזמן חלפו על פניו בכל הנוגע ליכולות השיווק והמיתוג – אך אנחנו עדיין מוצאים את עצמנו מתרגשים באופן בלתי מבוטל עתה, כש-Doom החדש (הרביעי, אם תרצו) מקבל תאריך רשמי להגעתו אל החנויות, ב-13 במאי 2016. סדרת Doom נחשבת ובצדק לזו שהפכה כמעט לבדה את ז'אנר משחקי הפעולה-יריות לאחד מהמפורסמים והפופולריים ביותר בשוק המשחקים כולו, ומהווה ככל הנראה גם את המודל לחיקוי למספר הגדול ביותר של משחקים ברוח דומה מאז ומעולם. במונחי אמצע שנות התשעים לא היה דבר מגניב ומשוכלל יותר מ-Doom בעולם הגיימינג – וכל א…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. הבטא הפתוחה למשחק החדש של המפתחת האמריקאית נוסתה בידי מספר שיא של 9.7 מיליון שחקנים, ומעניקה תקוות אדירות לקראת ההשקה שלו בעוד שבוע וחצי לבליזארד (Blizzard) התפתח עם השנים שם של מפתחת שמכירה את קהל היעד שלה בצורה שאין דומה לה בתחום, מה שמאפשר לה להפיק להיט אחרי להיט, גם כאשר היא ממשיכה לדבוק ברעיונותיה ומותגיה הוותיקים בשוק שמתעדכן ומשתנה ללא הרף. כעת, נראה שגם המותג החדש הראשון שלה במילניום הנוכחי, משחק הפעולה Overwatch, נמצא בדרך הנכונה להצלחה – אם לשפוט לפי הכרזה על 9.7 מיליון משתמשים שהתנסו בבטא הפתוחה שלו, ולפי תגובות שנשמעות חיוביות בהחלט ברוב המקרים. מספר המשתתפים האדיר הזה מציב את המשחק החדש של בליזארד מעל ל-Star Wars: Battlefront של EA Games, שהבטא הפתו…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by kisin,

תערוכת המשחקים E3 תתקיים השנה בתאריך 11-13.7. 3 ימים של חגיגה אמיתית לכל מי שאוהב משחקים. האתר הרשמי של התערוכה: http://www.e3expo.com אמנם השנה, לעומת שנים קודמות, מדובר במתכונת מצומצמת אבל עדיין תעשיית המשחקים כולה מחכה בכליון עיניים לראות מה יוצג שם. מה דעתכם בנושא? מצאתי תגובה מעניינת של גולש אנונימי שמציגה את כל התקוות והציפיות מהתערוכה הזאת:

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by ranyr,

אני רוצה שמירה של prince of persia warrior within אחרי כל ה life upgrade בשביל הסוף החלופי... וגם אם מישהו יכול להסביר איך ממקמים את הקובץ כדי שהמשחק יזהה אותו

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by Googleness,

גרסא מחודשת למשחק שכוללת את המשחק המקורי + החבילת הרחבה. ים של עדכונים ושדרוגים, מולטיפלייר פעיל ועוד ועוד.... בקיצור יש מבצע כרגע לגרסה הזאת ב 5 דולר בסטים. אולם! תבדקו את הספרייה שלכם במידה והיה לכם את המשחק (אפילו ללא הרחבה) בסטים לפני שהגרסה הזאת יצאה קיבלתם אותו בחינם. http://store.steampowered.com/app/475150/ .

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  20. הי חברים! מדי פעם אני מעלה פה סרטון, אבל הפעם יש לנו משהו באמת יוצא דופן - בסביבות חמישה חודשים של עבודה, מחקר, ראיונות מצולמים וכן הלאה, ומזה יצא בסוף אחד הסרטונים המושקעים ביותר שלי! יש פה סיפור על משחק וההיסטוריה שלו, אבל זה גם סיפור של אנשים שגדלו פה, ואיך הכל התחיל בישראל רגע לפני שהיה אינטרנט מהיר בכל בית. פשוט מתרגש להראות לכם את הסרטון הזה, אני מקווה שתהנו ממנו!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by coolmeen,

אני צריך בבקשה ממכם עזרה,אני צריך שתשלחו לי את הקובץ engine.dll תיצרו איתי קשר באיסיקיו 194497987 או באימייל coolmeen14@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. שאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. חודש בלבד אחרי השקת המשחק השלישי שלו, סטודיו Runic Games מודיע על הפסקת פעולתו הרשמית - ואנחנו מקווים שתימצא הדרך להמשכיות עבור היורש הרוחני של דיאבלו לכתבה

24. מדובר ב-Marvel Super Heroes, גרסת ה-Arcade. ראיתי בהמון מקומות איזה 3 דרכים שונות ואף אחד לא עובדת לי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DS,

טוב חברה החלטתי לפתוח את הדיון הזה במטרה שתאמרו לי ותשתפו אותנו בדעתכם על המשחק. בקשר לדומינייטור: מה אתם אומרים? איך הוא יהייה? אני כרגע משחק בRevenge וזה אחד המשחקים המעולים ששיחקתי בהם אי פעם! וואו אני כבר מחכה לדומייניטור!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.