משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
טוב קניתי את COH דרך steam סבבה הכל טוב יפה עכשיו נניח שאני קונה את OF על דיסק אני יכול להוסיף את ה cd key ל Relic account וזה יפתח לי את OF בסטים כי יש לי בתוך COH הרגיל add product וגם הוא מופיע לי כ preload ב mygames אני יודע שלהוסיף לתוך הסטים ישירות לא עובד לפי מה שקראתי פה http://tinyurl.com/2hpqjg השאלה אם זה יעבוד דרך המשחק עצמו ולא דרך סטים
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
-
שלום, היום התקנתי את המשחק לאחר פירמוט במערכת ההפעלה ויסטה. וכל פעם שאני נכנס לשרת אז אחרי כמה דקות הוא מעיף אותי ורושם לי את ההודעה הבאה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" (for 0 minutes)... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe וזה למרות שאישרתי בהגדרות את PunkBuster
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
היום התקנתי FAR CRY עם הפאטצ' האחרון ואין לי שליטה על העכבר בתוך המשחק בתפריט הוא פועל אבל בתוך המשחק הוא פשוט לא זז
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המשחק עצמו מאוד מהנה אני נהנתי ממנו למרות שבהרבה אתרים הוא מקבל ציונים נמוכים רק הסיום שלו גרוע זה באמת נראה כאילו נגמר להם התקציב והם פשוט חתכו הכל באמצע והלכו הביתה חבל.... לא הצלחתי להבין מי זה הזומבי שקשור בשרשראות פלדה בטרילר כל המשחק אני מנסה להגיע אליו כדי לראות מי זה ובסוף בכלל לא ראיתי אותו במשחק ככה זה או שפספסתי משהו? ויש אפשר לראות את הסטטיסטיקה של המשחק? כלומר כמה ראשים פיצחתי כמה הרגתי עם MELEE ATACK כמה הרגתי עם כדור רפאים כמה פיצצתי עם רימון וכו'....
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שינה רזולוציה מעל מה שהמסך שלו מאפשר במשחק, וכל פעם שהוא רק מפעיל את המשחק עולה לו מסך שחור.. לא הצלחנו לסדר את הבעיה, הוא מחק והתקין את המשחק מחדש ולא עזר, יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני טיפה נוסטלגי בזמן האחרון אז התחלתי לשחק הירוס 3, יש לי את הגירסא המלאה (עם כל התוספות זה נקרא Heroes ...3 - Complete ) מי רוצה לשחק? אם מישהו מכיר אתרים שמפגישים שחקנים - אני אשמח לקבל רועי
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מצאתי פול צ'יטים להירוז רגיל ומשהו שנקרא ארמגדון וגם לצל המוות. אבל לא מצאתי להתעוררות האל. אני יודע שזה ישן אבל זה נוסטלגיה וזה מהנה. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק ונכנסתי אליו בתפריט הכל לבן. אפשר לפתוח ת'קונסול ולכתוב בו. לפני שעולה התפריט אפשר לראות המסך וטעינה והכל. יש למישהו רעיונות? ד"א זה רק אחר שמתקינים את הפאצ'ים. וגם ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.מסך. הכי חשוב, תודה מראש! :]
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש איזשהם תוספות להורדה למשחק? מפה חדשה מכוניות אופנועים וכו'...?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
די נהנתי מ-supcom וההרחבה יצאה כבר לפני זמן מה! http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommanderforgedalliance/index.html?tag=tabs;summary למישהו כבר יצא לשחק? אני אשמח לשמוע ביקורות.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתקין שוב את המשחק CNC 3 [היה לי אותו לפניכן על הXP] ושאני מתקין ההתקנה פשוט מתה... אני מחכה איזה 20 דקות והיא לא זזה... והיא מגיבה והכל מישהו יכול לעזור לי? תודה נפתרה הבעיה: הפתרון... לכבות ולהדליק את המחשב, להוציא ולהכניס את הדיסק
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום.. אני חדש. רציתי לציין קודם כל שהפורום שלכם נראה ממש יפה ולפי מה שהתרשמתי גם יש פה אחלה של קהילה וברמה. אז שאפו. האמת בגלל שנרשמתי לפה זה כי התקנתי לפני כמה דקות Test Drive Unlimited, וכשאני מנסה לשחק את המשימה הראשונה זה כותב לי משהו TDU Server Unavailable.. מה יש לעשות בנידון? תודה רבה וסופ"ש טוב
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
משום מה הבאס במשחק גבוהה מדי. לא רק ברדיו (השירים שלי), אלא בכלל במשחק. חיפשתי בהגדרות משהו בקשר לזה, אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה? זה פשוט משגע אותי
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
אני זוכר איזה חבר אחד שלי לפני מלא שנים כשהיה רק וינדוס 3.11 הוא שיחק במשחק כזה שיש לך מזוודה ויש לך בצד דברים בגדלים שונים למשל : סכין גילוח , אקדח , חפיסת סגריות, מטריה קטנה....בקיצור ואתה צריך להכניס אותם למזוודה ככה שהכל יכנס (אתה יכול לשנות לכל פריט איך הוא ישכב במזוודה על מנת שדברים אחרים יכנסו)בקיצור ואז אתה עובר לשלב הבא עם דברים שונים... לא מצליח למצוא כלום ב גוגל.... בעיה אני בתקווה שלפחות אחד ממכם זוכר את זה.... אני סגור לחלוטין שזה היה בת'ופה של וינדוס 3.11 ומדובר במזוודה תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תקשיבו קניתי הגה חדש והכול (של לוג'יטק משהוא טוב ) אני מחבר אותו כול מישחק הוא עובד רק שאני מדליק את הטסט דרייבר נאדה שום דבר לא עובד אולי צריך לשנות שם בהגדרות ? תודה לעוזרים :'(
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כבר היו לי בעיות עם התוכנה הזאת....אבל זאת כבר מוגזמת!יותר משבוע שאני לא מצליח להיכנס לתוכנה...כשאני בא להיכנס הוא רושם לי שהוא מעדכן את הסטים וזה נשאר על 0 אחוז במשך שעות(לא שעתיים שלוש אלא באזור ה20 ומשהו שעות...)ולפעמים סתם יוצא מזה אחרי כמה שניות בלי לעשות כלום!זה ככה כבר יותר משבוע! מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
איזה משחקים יש ברשת כאילו אקשן אני משחק ב WARROCK וגם ב TACTICAL OOPS אבל מה עוד יש ברשת משחקעם אקשן ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
אתר המשחק - http://campus-game.com/ http://pc.ign.com/objects/951/951328.html http://www.gamespot.com/pc/adventure/campus/index.html התחלתי לשחק וכבר בהתחלה אינני מצליח לפתור קווסט ראשון, כנראה הראש שלי לא מתאים לזה. בכל מקרה, אני לא רוצה לרדת מזה כי המשחק מאוד מעניין, מעניין אותי לדעת אם יש כאלה שגם משחקים בזה, ואם כן אם יוכלו לעזור לי בקווסט הראשון - למצוא את התיק האבוד [או את פדרו :-X]. ולא, אין FAQ בgamefaqs ולא מצאתי פיתרונות בשום מקום אחר. תודה לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
HEXIC שחקו חינם אונליין באתר המשחקים של MSN. למי שלא יודע, זה להיט הקרב שחקני ה XBOX 360 LIVE ARCADE. http://zone.msn.com/en/hexic/
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המשחק test drive unlimited מקורי בכל פעם שאני מפעיל אותו הוא קורס ברגע שאני מגיע למפה. המערכת פשוט נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה המופרסמת של ווינדוס. לפעמים המחשב אפילו עושה ריסט לעצמו. אין לי מושג מה הבעיה פה וניסיתי כבר הכל. עדכון הכרטיס מסך,עדכון הווינדוס,התקנת הפאט' למשחק וכו' ועדיין אותה הודעה מעצבנת. לפני כמה חודשים המשחק היה מותקן על המחשב שלי והוא רץ בלי שום בעיה ולא הקטנה ביותר. ההבדל היחיד שיש בין מה שהיה לי אז להיום היא שאז הייתה לי ויסטה על המחשב.והיום אני עובד על XP PRO אמנם המסך שיש לי עכשיו גדול יותר אבל אני דיי בטוח שגם אז המשחק רץ לי עליו בהגדרות הגבוההות. בכל מקרה,גם ששיניתי את הרזולציה ושיניתי את ההגדרות לנמוכות יותר המחשק ע…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-