עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AMD-ALI-G,

לחבר שלי יש כזה ואני ממש מכור לדבר הזה ולפרוג'קט גוטם 2 הוא אמר לי שאם אני משקיע 2600 שקל יהיה לי אקס בוקס עם צ'יפ לצרובים 2 שלטים ו15 משחקים שהוא יצורב לי (אני יקנה לו דיסקים לצריבה והוא יצרוב לי בצורב די וי די שלו) מפתה לא?? אני רק צריך לדעת מאיפה לקנות... יש איזה אתר קוראים לו מושי אבל אני לא זוכר איך כותבים את זה באנגלית, אז אם תוכלו לכתוב לי תשם של האתר זה יהיה סבבה לאלה.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by mp281111,

חברה איך אני משחק עם חבר FARCRY ברשת אני צריך להוריד משהו יכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה מעצבנת, שאני צריך להפעיל את steup.exe של משחק לא משנה איזה משחק הוא חושב כמה שניות ואז מפסיק ולא עושה כלום...נראה לי זה בעיה ב xp אבל אני רק משער ....איך פותרים את זה..???

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  4. אני וחבר רוצים לשחק אחד נגד השני, אז אני פותח חדר ושם מסויים, והוא לא מופיע ברשימם החדרים אצל החבר. אנחנו מנסים דרך דיירקט איי פי, גם לא הולך. לשנינו יש את הגרסאות הכי מעודכנות. הכיצד זה הגיוני? (אנחנו גם לא רואים את אותם השרתים בליסט שאנחנו מקבלים). למישהו יש מושג איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by Nullity,

התקנתי שוב את unreal tournament הישן, וכשמנסים להפעיל אותו תוך שימוש במאיץ (Radeon 9800) הוא שוב ושוב נתקע, נזרק למערכת הפעלה ומציג את הודעת השגיאה הבאה - יש לציין שבמצב של software randering הכל פועל בסדר המשחק מעודכן לגרסה החדשה ביותר (436 נדמה לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by MacGyver,

מה אני עושה?? אחרי שהתקנתי את המשחק אחרי שהורגתי את השומר הראשון-הוא פשוט יוצא מהמשחק...! אין לי מושג מה לעשות??? יש סיכוי שזה קשור לזה שהוא שרוט קצת?? איתן

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by nadav1379,

אני ראיתי באתר שיש Need For Speed Underground 2 אבל לא ניראה לי שזה יצא רישמי מתי זה יוצא רישמי שאפשר לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by pc student,

אני מחפש פריטים חדשים לסימס ואני מחפש קוד שיעשה ככה שהדמות תמיד תהיה שמחה וגם שמההתחלה היא תיהיה מוחשרת בכל

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. רציתי לדעת עם אני יכול להשיג משחקים שבחנויות יש רק לסוני להשיג אותו למחשב נגיד -teken 3

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by m83b4,

יש לי את המשימה הזו להסיע את הלימוזינה של להקת הרוקנול הזאת (שחכתי את השם) ואסור לי להפסיק כי אם אני יספיק המכונית תתפוצץ, הקיצר הצלחתי לנסוע כמה דקות אבל אין מה לעשות תמיד נתקע בי איזו מכונית או שאני לא פונה טוב... אני בטוח שהרבה סיימו את המשימה הזו, אז אולי תוכלו לעזור? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ok i got radeon 9800 pro and my pc speed is 1.2 ghz (i think intel)!!1. so if i put evreything on high will it work fast or slow cuse i got only 1.2 ghz? oh i meen the game prince of persia:sends off time!(like this?)1

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by EviL.Dexter,

מי שמעונין לשחק איתי באינטרנט Need For Speed Underground שיכנס אלי לאייסיקיו: 172206889 תודה! :-*

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איפה אני מוריד ET שבא כבר אם כל העידכונים ואם הכל בגירסה האחרונה? :-\

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by perrikus,

שלום, הורדתי את הקובץ (728MB) להתקנת המשחק. כבר לאחר שהורדתי אותו ראיתי כי לקובץ אין איקון כך שכנראה הוא פגום. בכל זאת ניסיתי לפתוח אותו, ואכן, עלה חלון DOS שנעלם לאחר בערך חצי שניה. רציתי לראות מה השגיאה שהוא אומר אז פתחתי את הקובץ דרך ה-CMD והשגיאה שנכתבה היתה כזאת: "Program too big to fit in memory". דבר ראשון שעשיתי היה להוריד את הקובץ מחדש מפני שאולי הוא פגום, זה מה שעשיתי, אך אותה שגיאה חזרה. זקוק לעזרה נואשות :'( בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by Shadowman,

הורדתי את הגירסה החדשה... 2 חבל שהשרתים שלהם נפלו אז אני לא מצליח להירשם... בכל מיקרה... למישהוא יש דיעה ליפני שאני מתחיל לשחק בזה????.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

היי מישהו זוכר את המשחק root (לפחות נדמה לי שככה קראו לו), שהיה בערך בתקופה של Heretic (הראשון) ? משחק יריות מגוף ראשון (נו, doom-like) שהיה לפי מה שאני זוכר ממש מגניב יחסית לאותו זמן.. היתה בו אפשרות לשימוש בשתי הידיים לנשיאת נשקים (כמובן כאלה שאפשר להחזיק ביד אחת - שני אקדחים למשל..).. יש למישהו מושג מה עבר על המשחק הזה ? יש סיכוי שהוא Abandonware ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Damage,

שלום. זה בעייה רק אצלי א שגם אצלכם, נפלו השרתים והכל נדפק, אין אפשרות לשחק...בעע..(זה כבר יומיים ככה). גם לכם זה קרה?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by moses_23,

יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר למולטי פלייר הוא רושם: Awaiting connection...ומספר. 1 2 3 וכך הלאה. חיכיתי עד 100 וזה לא עזר. מה אני צריך לעשות עכשיו. נ.ב. הורדתי קראק וזה עזר והגירסה של המשחק 1.4 אחרי העידכון!!!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0102121&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 חחחח מי שקונה משחק ב-200ש"ח יכול לקנות גם את אנריל טורנמנט 99 משחק השנה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני משחק 1.5 ואמרו לי שעוד חודש וחצי בערך לא יהיה עוד 1.5 הכל יעבור ל1.6 זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by overload,

-מעבד 1.5 ג`יגה -384 מגה זיכרון -כרטיס גרפי מרמת GeForce 3 או ATI 8500 ומעלה (כולל ה-GeForce 4 MX) -2 ג`יגה מקום פנוי אלה הדרישות של דום 3. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שזה מפתיע לטובה! בנוסף לדרישות הנמוכות של HL 2. ברור שאלו רק דרישות מינימליות כדי להפעיל את המשחק אבל זה גם טוב. אולי היצרנים והמתכנתים הבינו שהם רצים מהר מדי וכל אחד מנסה להשיג את השני ובסוף אף אחד לא נהנה מזה, במיוחד לא השחקנים. אני שוקל לא לחקות לכרטיסי המסך של הדור החדש (MID-END) ולקנות לי היום R9800P, כי כנראה שזה יחזיק הרבה יותר זמן ממה שחשבתי (בבקשה על תעבירו לדיון הגדול של דום)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מקווה שהוונתם את הכותרת אתם יכולים לענות אני משועמם

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. למשחקים חדשים כמו היטמן 3 וכאלה פעם היה לי מלא אתרים במעודפים אבל נמחק לי הכל תודה .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by chenc,

שלום! הבנתי שיש קצת בעיות חוקיות עם העניין הזה אז... תודה מראש לכל מי שיעזור לי, חן. ---- ההודעה נערכה ע"י אחראי הפורום ----

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים