משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איזה מחשב אמור להריץ משחקים יותר טוב? הנייח - INTEL QUAD 2.66GHZ 4GB RAM GTS 250 הנייד - INTEL I7 2.0GHZ 8GB RAM RAEDON 6770 תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול צילמתי סרטון קצר אני אשמח לתגובות! לא שומעים אותי* בכל מקרה תהנו ותראו על HD
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
להיט הפעולה של Gearbox Software יגיע בעוד עשרה ימים לחנות המקוונת הפופולרית של וואלב, אחרי כחצי שנה בה ניתן היה לשחק בו רק דרך ה-Epic Games Store לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אם מישהו משחק , אשמח אם נחבור ונבזוז את האדמה הזרה הזו יחד בSTEAM אני נקרא Gal&Gal
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש באפשרותי לארגן לנו שרת פרטי וגדול ל 20-35 אנשים באינטרנט זהב , המחיר הוא 4 דולר לחודש. אנחנו נקבל התחיבת שהם לא ינתקו אותנו לפחות במשך שנה (אנחנו יכולים לעזוב מתי שרוצים). מי שמעונין שישאיר פרטים פה או בפרטי . ההזמה פתוחה כמובן לכולם. היות ואני משתמש בקשרים שלי בחברה אני מבקש רק אנשים רצניים. מקווה שתרצו שאני יכסח אותכם כל היום. לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 56K ובקרוב אני משיג את המשחק ויש פרוייקט מגניב בשם העיר ''ציון'' בגיימר ( מאוד מומלץ לקרוא שם בפורום NWN) ואני מת לשחק את זה בMP אז יש למישהו תשובה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוהב משחקים בסגנון של קרייסיס, דום וכו'. משחקים שבהם אתה הולך עם נשק ויורה, יש נתיב אחד מאוד מוגדר ומטרה ברורה. ללא מפה חופשית, ללא מטרות נסתרות וללא מנגנונים משוכללים. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
בהתחלה שנותנים לי משימה למצא חפץ כלשהו ב-RUINS אני מוצא את החפץ הזה בתוך תיבה איפה שהלטאות ואז חוזר לאיש שנתן לי משימה והוא פונה אליי בתגובה כאילו ולא מצאתי את החפץ,קצת עזרה תעזור פה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה פשוט יצא מכל פרופורציה לדעתי. אני רואה עכשיו את הקומנטרי של ג'ק-פראגס יחד עם אנדרז, באמת שני שחקני באטלפילד מצויינים, יושבים ארבעים דקות ומשוחחים למה באטלפילד 4 כזה לא כיף להם וגרוע ואיך הם שיחקו בו פחות מבאטלפילד 3 ואיך הנטקוד לא טוב ואיך ההיט-רג לא טוב וברקע ארבעים דקות של גיימפליי שבו ג'ק טוחן כרגיל את כל השרת ונהרג אולי 5 פעמים... אז נכון, תגידו שככה הוא עורך את זה, כי מה הטעם להראות את המשחקיות הפחות טובה, אבל זה קצת מחליש את הנקודה, לא ? אני מבין שיש במשחק בעיות. גם לי היו כל מיני בעיות עד לפני כמה חודשים, אני מאמין שיש אנשים שעדיין יש להם בעיות, אבל בחייאת ראבאק. אנחנו לא בעידן שקונים בו קופסא עם דיסק והמשחק גמור ואתה לא שומע יותר מהמפתחים חוץ מגג שניים-שלושה פ…
-
שלום לכולם , הנכם מוזמנים להצטרף לקבוצה החדשה שפתחתי ב-Discord עבור המשחק Assetto Corsa Competizione, שם תוכלו לשוחח על כל הקשור ל-Sim Racing לקבל טיפים לשיפור הנהיגה והזמנים, ציוד גיימינג ותוכנות סימולציית נהיגה, נארגן משחקים כדי שנוכל להנות ביחד מהמשחק. דרכנו ניתן למצוא ריכוז של תחרויות וליגות שבהם ניתן להשתתף בניהם מספר ליגות האירופאיות. בתכנון שלנו להקים שרת משחק פרטי של הקבוצה לארגון תחרויות ואימונים עם לו"ז דו שבועי (תנתן אפשרות להצבעה עבור מפות ומזג אוויר). חשוב לציין כי עיקר הפעילות תהיה ב-PC אבל גם מחזיקי הקונסולות מוזמנים להצטרף. הצטרפות לשרת (לחצו על התמונה או הלינק) : https://discord.gg/FMCvBdHcaU
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יכול להיות נחמד לא ? ;D
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פשוט מאוד המשחק הזה לא יכול לעבוד על מחשב שמותקנת בו SP2 הוא עובד רק עם SP1 ולכן אי אפשר להפעיל אותו. (הוא מיועד רק לסוני) אז הפיתרון הוא פשוט להתקין Patch מיוחד ל SP2 שאפשר להוריד אותו מכאן http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=59223אחרי זה תתקינו את המשחק שימו את הPatch בתקייה של המשחק ואז תתקינו את הPatch הPatch זה הסמל של המשחק בלבד וזה השם שלו MKT - XP Patch עכשיו אחרי שעשיתם את זה תלכו לקובץ ההפעלה של המשחקMKTRILW לחצן ימני מאפיינים תאימות ותשימו אותו על Windows 2000 חשוב להדגיש כי המשחק חייב להיות מותקן בכונן C לא מומלץ להתעסק עם ההגדרות של ההתקנה ולשנות את מיקום ההתקנה. שיהיה בהצלחה והכי חשוב תהנו. אם יש שאלות תשאלו ואשמח לעזור.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הגרסה החדשה הבאה של הקונסולה ההיברידית המפורסמת נוחתת רשמית באמצע החודש הבא, אך ניתן לשריין לעצמכם יחידה כבר עכשיו - בתמורה לכ-1,800 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לפי מה שהבנתי NBA 2K9 לא מציע משחק מרובה-משתפפים על גבי הרשת (online multiplayer), אלא רק על אותו המחשב (offline). האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שאני פותח את זה בתת-פורום הנכון :s05: ומתנצל אם לא, לא מצאתי מקום יותר הגיוני... בתקופה האחרונה אני משחק ב-MMORPG שנקרא (בגרסה האירופאית) TLBB. (יש גם גרסה אמריקאית שנקראת DO=Dragon Oath וכמובן גרסאות המקור מסין, וויטנאם וכדו'). בהתחלה הכל היה סבבה, ללא בעיות מיוחדות חוץ מהתנתקות וLag הגיוניים פה ושם. מסיבה שלא הצלחתי להבין עדיין, בזמן האחרון המשחק קורס לי כל הזמן. אני מתחבר ויכול לשחק רגיל כל עוד אני נשאר במפה אחת וברגע שאני מנסה לעבור למפה אחרת המשחק קורס (הודעת "Network Connection Error"). אם התנתקתי מהמשחק כשהדמות הייתה במפה בעייתית אני בכלל לא יכול להתחבר ומקבל אותה הודעה. הרבה פעמים יש גם הרבה Lag. יש שעות שבהן אני יכול לשחק דיי בסדר יחסית אבל …
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
-
-
הומלץ לי לנסות את התוכנה הזו. Razer Game Booster Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance הסיבה לגביה ההצעה עלתה היא שמשחק מסוים עולה אצלי מאוד לאט, כנראה בגלל הרבה מה שנקרא custom content.( מדובר על סימס 3 שבתי משחקת בו). האם לדעתכם הנ"ל יכול להואיל לנושא, או לביצועי המחשב בכלל? ואילו חסרונות עלולים להיווצר אצלי כתוצאה מהשימוש בתוכנה זו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר שנים משחק טוב שיש בו אנשי זאב וערפדים, מישהו מכיר משהו בסגנון? לא משנה לי הז'אנר, תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא אומר שהמשחקים רצים לו מהר מידי. לדוגמא קונטר סטרייק מקורי רץ לו חלק וקונטר סטרייק פרוץ רץ מהר מהרגיל. יש לו כרטיס מסך GeForce 6200 ומעבד +AMD Athlon 64 x2 3800. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב hl2 העניין הוא שאני מצליח להעלות את המשחק אבל שאני לוחץ על load game הוא לא מצליח להעלות לי את המשחק השמור שרק בצהריים שיחקתי בו לעומת זאת משחק חדש עולה כרגיל? מה הבעיה? ואם אצטרך להתקין מחדש מהי הספרייה של שמירת המשחק?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
משגע אותי שאנשים מגיעים לרמה 50 בתוך שבועיים שלושה ואני נילחם מיפלצת מיפלצת...בקושי היגעתי לרמה 40 בחודש וחצי :-[ מיבחינת כסף - אני דוקא לא רע ההתקדמות האיטית בLVL שוברת אותי וגם אם יש לכם עיצות איך להתקדם מהר יותר = נשמח! או קישרים לטיפים / קישור למדריכים THX
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כנסו להצביע ולהשפיע. להצבעה כנסו לכאן http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1008430
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-