משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
כדי לשחק ב-CS:S אני צריך לקנות CZ? ואם יש לי HALF-LIFE2 אני יוכל גם לשחק ב-CS:S?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
בגרסת הבטא של CS:S התגלו חלקים מהתסריט של Half Life 2.... עד איזה תאריך אתם מהמרים שהם ידחו עכשיו? :
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו שיחק בשילוב הזה? משום מה כשאני משחק עם הכרטיס הזה, רק הבסיסים של הבתים נראים כאשר אני זז מזוית גבוהה ומשוטט בחלקי העיר....ברגע שאני נעצר, הבתים נראים נורמלי. מישהו מכיר את התופעה? אציין שזה לא קורה אצלי עם GF2 וGF4 הישנים.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
מי יכול לתת לי קודים של סימס אני צריך דחוף כסף וכל מיני דברים תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות חדשות מהבטא של Cs : Source, קאונטר סטרייק העושה שימוש במנוע הגרפי החדש של Valve, בקרוב יהיה זמין להורדה ב STEAM, לכל אלה שרכשו את Condition Zero ובעלי הקופונים השונים.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתצוגת MAGIC לא הצלחתי לקנות אף בית על ידי אף משפחה...
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי לכולם השבוע גמרתי להרכיב את המחשב החדש לי וכמובן הדבר הראשון שעשיתי אחרי עידכון של המערכת זה התקנה של המשחק אמריקן ארמי. כמובן שנכנסתי בשם המשתמש שלי והסיסמא וע כאן הכל תקין לאחר כניסה לאחד השרתים, אני ממתין עש שתורי מגיע, מצחיל לשחק ואחרי שניה השרת זוקר אותי בהודעה של בעיית פאנקבאסטר לא מעודכן, הוא טוען שהגירסא שלי היא C1.101 והוא צריך V1.104 . . . A1340 מי ? מה ? מו ? מה עושים ? עד היום שיחקתי במחשב הישן והכל היה בסדר. מישהו אולי יכול לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
הכוונה היא לא ליכולות שלהם אלא לזה שאם הם רוצים ללכת לשירותים וכאלה מישהו מכיר אם אני לא טועה היה לי את זה לפני כמה זמן זה היה תמונה בם TAXICAB משהוו אבל השם קובץ היה אחר מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת ההרחבה. אני משחק ללא דיסק (אבל משום מה לא התקנתי קראק,..) כשאני נכנס לשכונה יש אופציה למבט של magic אבל אז אי אי אפשר בכלל לקנות בית או חלקת אדמה. בקיצור איך מתחילים לשחק?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ככה: קנית כרטיס מסך 9800 PRO הוצאתי את הכרטיס הקודם שלי-->8500 SE והמישחק פועל לי ברזולוציה 800 על 600 DETAILS הכי נמוך תקיעות קשות מוות. עכשיו אחרי ששמתח 9800 הורדתי את הדריברים של 8500 והתקנתי חדשים של 9800 (אין לי מושג) הינה את זה הורדתי: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=12&submit.y=6 וזה פועל לי לאטטטטטטטטט! אגב יש לי INTEL 1.2 GHZ 512 sdram! למה זה פועל ככה? אני חושב רימו אותי ולקחתי איזה VOODOO 2! אבל אחי אומר שלא התקנתי טוב, וניסית 20 פעם! בבקשה אני נואש! (אגב מדובר פה ב Radeon) נ.ב:כשהיה לי ה 8500 זה פעל יותר טוב!
-
למישהו יש CDKEY או משתמש לSTEAM שלא צריך ? כי אני צריך אחד שכזה תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הגרפיקה מאוד יפה. לא יודע בקשר למשחקיות, כמעט שלא שיחקת, מחר אולי. מי שלא מאמין שיש לי, ברור שלא מכיר אותי. מי שמכיר אותי, זה טוב. . קיצר, מחרתיים אולי אני אעלה לכם תמונות אקסקלוסיביות, למרות שזה לא הכי מסוג המשחקים שאני חולה עליהם.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הורדתי מאימיול את הקבצים לשחק ברשת עכשיו אני לא יודע לאן להעביר כל קובץ בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוסע עם המשפחה ונראה לי שיהיה לי די משעמם, בבקשה תתנו לי שמות של משחקים איכותיים שאפשר לשרוף איתם ת'זמן על המחשב הנייד, אפשר גם משחקי ראש בראש (1מול1) ברשת (יש עוד לפטופ), אבל תקחו בחשבון שהכרטיס מסך לא סוחב הרבה.. תודה רבה!! נ.ב. איזה כרטיס מסך צריך כדי להפעיל needforspeed 2 או 3? Vega.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עוד לא התעוששנו מדום3 , עוד לא קיבלנו את האלף לייף 2, והינה הדור הבא של המנועים הגראפיים כבר מציג את עצמו מראה גראפיקה כמעט פוטו ראליסטיט , צפו למשחק ב2006 ולהריץ אותו באיכות הכי גרועה עם 6800 אולטרא ב30 FPS. http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=4185910&page=&view=&sb=&o=&fpart=1&vc=1
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי GTA התצוגה תקינה, המוסיקה והקול בתפריט ובסרטון הפתיחה למשחק (לאחר שעושים new game) , תקין. המוסיקה והאפשקטים במשחק גם תקינים אלא שיש לי רעש רקע חזק רק במהל המשחק שעושה משהו כמו: "טוו, טווו, טוו" ככה בקצב אחיד. ניסיתי לשנות הגדרות באדיו סטאפ - ולא עזר. מה יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום תקשיבו אני ממש חייב תסידיקי של סטארקראפט אבל שאני יוכל לשחק באינטרנט אני צריך סידיקי מקורי ואל תדאגו בסטארקראפט אפשר לשחק שני אנשים על אותו סידי קי אז בבקשה אם מישהו יכול אני ממש יודה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התקנתי HL, הורדתי CS (זה היה איזה תוכנה בשם steam), אבל לא קיבלתי קובץ להפעלה של CS. ניסיתי לשנות את הקיצור דרך ל:"D:\games\Half-Life\HL.EXE" -game cstrike -console אבל עדיין לא עובד. גם התוכנה all-seeing-eye לא מזהה שיש CS, היא רק מזהה את HL. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אני מחפש לחבר משחק כדורגל ואני כבר לא יודע מה טוב, פיפא או פרו אבולושן או לא יודע מה. אני האמת לא חובב גדול של הסגנון, אז מי שבקיא ויכול לשתף מנסיונו..
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-