עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yair9_20,

האם למישהו יש קראק למשחק שיפרסם פה את הלינק להורדה או שישלח לי לכתובת yair19_20@walla.co.il

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  2. כשאני מפעיל את המשחק (את השמירה), הוא תופס לי כ200 מגה בזיכרון. כשאני חוזר לווינדוס כשהמשחק פועל ובודק טמפ' בCore Center,הטמפ' היא 70 מעלות(טמפ' של המעבד). ניסיתי לסגור תוכנות כדי שהזיכרון לא יעבור את ה512 מגה שיש לי. עכשיו השאלה היא האם זה הטמפ' של המעבד שגורמת למשחק לקרטע? או שהבעיה היא בכרטיס מסך? נ.ב. גם בSim City 4, הטמפ' היא כ 70 מעלות והמשחק עובד טוב.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  3. מישהו יודע מה הדרישות מערכת למשחק HALF LIFE 2 ומתי הוא יוצא ???????.תודה לכם ! ותענו

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by RoyShefy,

תוכל לצפות על הפרטים פה ולהוריד אותו פה מילה שלי לא תתחרטו . מחכה לתגובות ;D. דרך אגב הקונפיג בא להעלות את איכות התמונה, יחד עם הורדת הפינג והRECOIL המעצבן שכולנו מכירים לרמות נמוכות ככל שאפשר. חברכם הנאמן, רועי 8)

5. Started by DDDDPJ,

יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרובים יש לי מלא קודים רק איפה רושמים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני זוכר ליפני איזה חצי שנה היה לי אבל עכשיו אני לא מוצא!! אתם יכולים לימצוא לי בוטים ל CS 1.5? אני חיפשתי אבל לא מצאתי! תודה...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. הסצינות כבר נראו במצגת של E3, השנה, אך כעת יש לכם את ההזדמנות להינות מהסצינות באיכות גבוהה במיוחד. http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-trainstation.exe.html - תחילת המשחק, ככל הנראה, בתחנת הרכבת של "עיר 17". http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-intro.exe.html - ה Intro של המשחק, ביחד עם G-Man. תיהנו.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. מישהו יודע מתי יוצא BATTLEFIELD 2 ? בבקשה לענות בקשר לשאלה ולא למשהו אחר תודה ! ו- נ.ב אם מישהו יודע את דרישות המערכת אודה לכם תודה !

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by TimoTy,

יש לי בעיה שאני משחק אני לא יכול לדבר בצאט ........... כל פעם שאני אמור לראות משהו אני רואה Cstrike_Chat_Alldead משהו כזה........... מה אני עושה?????????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by orlupo,

אני התחלתי לשחק ב-HITMAN חוזים. עכשיו אני במשימה הראשונה. הגעתי לקומה השלישית. איך אני יוצר החוצה? בתודה מראש orlupo

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by hfsdghdfn,

אני מחפש את החבילות המוסתרות במשחק. נאמר לי שאם השתמשת בצ'יטים חבילה אחת או שתיים נעלמות. האם יש משהו לעשות בעניין? בבקשה תעזרו לי בהקדם!!!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by Dan4,

מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה מודרנית ומפלצות כמו וורקראפט

13. Started by Atlon-Xp,

שווה לי לקנות אותו?.... כאילו מה חדש בו.... יש מודלים חדשים לאנשים\רובים... וזהו... שניה ואני מקבל את CS:S ?... ועם יש מקום להשיג את CZ בזול בבקשה תמליצו. תודה אהה ושאלה חשובה הם סדרו את כול הבעיות עם הפינגים? למשל בראשון שצריך להוריד את רמת הסאונד ולשפר את כול הFPS הזה ע"י ביטול סינכרון אנכי...?... תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by superginiman,

http://www.vr-zone.com/?i=1181&s=1 O YEAH סוף סוף הבנצ'מרקים הראשונים ונראה כאילו צמוד אבל בסוף ATI! אני חושב שעכשיו כדאי לחשוב מחדש על מה לקנות... אם איכפת לכם מHL2 (זה BETA זה לא משקף את המנוע ה"מושלם")

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by fol,

יש לי דום 3 מקור שקיבלתי אתמול אני משחק והכול אחרי כמה זמן שאני משחקים לפעמים זה 5 דקות לפעמים זה 15 לפעמים זה חצי שעה זה רושם שגיאה דווח לווינדוס איך אני מסדר את זה? יש לזה הידכון?

16. Started by superginiman,

http://www.vugames.com/coming_soon.do כבר לא כתוב FALL2004 אני חושב שזה ידחה עוד פעם ): :'( :'( :'( :'( (תרדו למטה זה במקום 15!!!!)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by benmaoz,

אז ככה שאני מפעיל את המשחק אני רואה הכל באיר מאוד והמילים בגושים כאלה ולא רואים כלום הכל מעוות מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by micahel,

אבל לא מהאימיול כי אני מחפש את הגירסה v2.1.8 אתם חייבים להשיג לי אותו תודה ענקית לכם

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by Dilbert Marker,

מממ מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה. בכל מקרה, הייתי אצל בן דוד שלי בפעם הראשונה מזה שנתיים לפחות. ופשוט לא האמנתי - הוא עדיין עם אותו מחשב ישן, עם אותם המשחקים שהיינו משחקים לפני שנים. סופפלקס, אחלה גירסה של סופר מריו, זול ועוד. האמת - זה ממש כיף, מעין מכונת ארקייד ישנה בבית. בעקבות זאת התקנתי סופפלקס אצלי במחשב. זה דווקא כמעט עובד, בניגוד למשחקים ישנים אחרים שניסיתי להתקין. רק שכל לחיצה קטנה על חץ ואני זז לפחות 5 משבצות בכיוון שלחצתי. המשחק הזה לא ממש מתאים לפנטיום 4 הא? (או שאולי לXP). ניסיתי "מצב תאימות" וינדוס 95 ו98, זה לא עזר. ביטלתי את "האצת חומרה", גם לא עזר. יש פתרון אחר שיכול לעבוד?

20. Started by Liran -,

אנשים יש לי בעיה ??? קודם כל, אני לא יודע אם זה כל כך קשור לכאן, כי יכול להיות שזאת בעיה טכנית או משהו כזה, אבל בכל זאת, הנה הבעיה : טוב אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק Colin McRae Rally 04 החלטתי להתקין אותו שוב - נוסטלגיה : , התקנתי את המשחק, ההתקנה עברה כרגיל, ללא שום הודעת שגיאה או תקלה באמצע, כאשר זה סיים להתקין יצאתי מהמשחק וניסיתי להכנס אליו כדי לשחק דרך הדיסק הראשון של ההתקנה, בתפריט Autorun כשאני לוחץ על Play הוא בכלל לא מגיב , אז ניסיתי להכנס דרך התיקיה שבה התקנתי את המשחק, כשאני לוחץ על המשחק כדי להכנס ( cmr4.exe ) אני מקבל את ההודעה הבאה : וזה לא נכנס למשחק כמו שרשום בהודעה, 'התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו', אז ככה עשיתי, התקנתי…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by Tomerm,

או בשמו המלא : Dark Ages of Camelot. משחק רשת המוני (MMORPG - לא ניתן לשחק לבד) : תארו עולם המורכב מ 3 יבשות, בכל יבשת חי גזע אחד (האלפים, הויקינגים, ובני Camelot). בתחילת המשחק אתם בוחרים להיות אחד מבני הגזעים אלו, זה יהיה עולמכם, כאן תשחקו, תעלו בדרגות, תכירו מאות אנשים חדשים, ולבסוף תגנו עליו מפני הגזעים האחרים. כמו בכל משחק RPG טוב תבחרו סוג דמות מסויים (לוחם, קוסם, מרפא, גנב - לכל סוג דמות לפחות 3 סוגים שונים של דמויות בכל יבשת (לוחם אלף יכול להיות HERO או CHAMPION בעוד שכויקינג הוא יכול להיות Wariorr, Shadowblade, קוסם Camelot יכול להיות Wizard, Cabalist, Sorcerer בעוד שקוסם אלפי יכול להיות Mentalist Enchanter, Eldrich). מדובר שיותר מ 10 סוגי דמויות שונות בכל יבשת …

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by TimoTy,

יש איזושהי דרך לשחק במשחקי פלייסטיישן במחשב??

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by Kurt,

אוקי אז ככה כשאני מסמן בהגדרות של דום3 יותר מ4AA ועושה למשחק ריסטרט הוא ישר מחזיר את כל ההגדרות לdefault יש פיתרון? כי אולי אני יכול לבטל את כל הAA והAF בהגדרות של המשחק ולשנות אותם דרך הלוח בקרה של הכרטיס עוד משהו האם ה V-sync תורם לשיפור הביצועים במשחק? אני משחק ב1280 1024 על אולטרא והמפרט שלי הוא 2.8 ghz 1024 rdram x800 pro 256 בתודה דוד

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  24. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. כדי לשחק ב-CS:S אני צריך לקנות CZ? ואם יש לי HALF-LIFE2 אני יוכל גם לשחק ב-CS:S?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים