משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008329469&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
{מצטער שהכותרת באנגלית, האתר עשה לי שטויות עם שילוב של אנגלית ועברית } כאמור יש לי radeon hd 7950. לאחרונה (חודש בערך, ניזכרתי רק עכשיו לטפל בזה...) כשאני מפעיל VSYNC במשחק ומזיז את ה"מצלמה" לאחד מהצדדים מהר, אני מקבל תחושה שהתמונה לא זזה באופן חלק, אלא יותר כמו רצף של תמונות שמתחלפות מהר. (הבעיה לא קיימת כשאני מכבה את הVSYNC) הפעלתי תוכנה שבודקת FPS וזה על 60, בדקתי דרך הסטים והמשחק מותקן כשורה. ניסיתי כמה גרסאות שונות של דרייבר לכ. מסך ואני מקבל תוצאות זהות בכל המקרים. יש לציין שאני משחק במשחק תקופה ארוכה והוא לא עשה לי שום בעיה, כאמור מדובר במשהו מהחודש האחרון. בנוסף, אני חושב שזה התחיל באופן פתאומי, מבלי ששינתי משהו במערכת (אני כמעט בטוח שהיה עידכון של הסטים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי להתקין את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום לו שם או מה אני אמור לעשות כדי להעלות את המשחק
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מאז "בונוס" הישן והטוב לא ראיתי אף משחק שבץ נא למחשב בעברית מישהו מכיר משחק כזה???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, משחק פשוט לא עולה לי.... אני התקנתי אותו הכל מקורי... ומשחק מנסה לעלות ואז יש מסך שחור וזה חוזר ל desktop. את מפרט אפשר לראות בצד.... הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים. (7.1)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כשאני מתחיל משחק חדש הוא מתחיל לטעון ואחרי כמה שניות הוא חוזר לתפריט הראשי... משהו יודע מה הבעיה :s05:
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלם לכולם, התקנתי את המשחק GTAIV בגרסת ה דיסקים2 של DVD זאת לאחר שרכשתי אותו כמובן ,והכל עבד. שחקתי קצת וראיתי שיש קצת באגים. הורדתי את הפאץ של התיקון מכמה מקומות והמשחק עלה שוב אבל נהיו יותר באגים. החלטתי להסיר המשחק ולהתקין שוב מבלי להתקין את הפאץ . כאשר ניסיתי להתקין את המשחק שוב כמו שעשיתי בפעם הראשונה לא הצלחתי להתקין-אי אפשר להפעיל את תוכנית ההתקנה של המשחק-כאילו שיש הגנה כלשהיא על התקנה חוזרת או משהו כזה-אין הודעת שגיאה פשוט לאחר נסיון להפעיל קובץ SETUP או AUTORUN של המשחק מופיע חלון שחור ונסגר . מישהו נתקל בתופעה המדוברת -קראתי איפשהו שבמהלך ההתקנה מושתל קובץ במחשב אשר מונע תקנות חוזרות האם זה נכון מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אם זה מעניין מישהו אז הטורניר התחיל http://www.twitch.tv/srkevo1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההמשך ללהיט הפעולה-התגנבות משנת 2012 מתקרב אל ההשקה שלו, ומפנק אותנו בסרטון משחקיות ראשון שמותיר אחריו רושם חיובי מאוד זה לקח שנה שלמה, אך זה סוף סוף כאן – סרטון המשחקיות הרשמי הראשון עבור משחק הפעולה משולב ההתנגבות Dishonored 2, אשר ימשיך את עלילותיו של מתנקש העל המיסטי קורבו ושל בת הברית החדשה שלו. הסרטון החדש, שאורכו שתיים וחצי דקות, לא מציג יותר מדי קטעי משחקיות ממשיים – אך כן מעניק לנו את ההצצה הטובה ביותר עד עכשיו על העולם הסוריאליסטי, המסוגנן והמרתק של המותג, שחוזר כאן במלוא יופיו ובמלוא היקפו. להמשך: https://hwzone.co.il/להתנקש-בסגנון-חופשי-המשחקיות-של-dishonored-2-נחש/
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז התחילה העונה החדשה ומלבד Tweak-ים פה ושם אני לא מרגיש שינוי גדול (עדיין לא ניסיתי את המפה החדשה). לא מבין את זה איך הם לא טיפלו בנושא של אנשים עוזבים באמצע , זה ממש מתסכל ופוגע מאוד. מה איתכם? שיחקתם? מה דעתכם? סובלים כמוני מעזיבות באמצע המשחק?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
סיימתי את שני המשחקים ונהניתי מאד,אין הרבה משחקים שאני אוהב כל כך וחורש עליהם כל היום.. סיימתי את המשחק השני ביום אחד!!! הוא היה ארוך,אבל טוב. אז לא הבנתי כמה דברים,עכשיו ALCAMIS הזאת תיהיה כלואה במימד אחר? ויש מישהו שיכול שרוצה לשחק איתי ברשת (MULTI-PLAYER)? טוב ולשאלה שהכי מעניינת אותי!! יהיה המשך שלישי למשחק התותח הזה?! אני חייב לשחק במשחק הבא!! הסוף השאיר אותי במתח ולפי מה שהבנתי יכול להיות המשך,אז יהיה המשך ? :jump: :jump:
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הרזולוציה הכי גבוהה שיש ב-OPTIONS היא: 1280X1024 הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1680X1050 מהא אתם ממליצים לי לעשות? יש איזה פאטץ' שמוסיף רזולוציות מסך לאופציות של המשחק?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd am2 3800 dc 512x2 667 mhz radeon x1900gt והדרייברים מעודכנים שיחקתי על גרפיקה בינונית בלי פילטרים בכלל והמשחק עובד על בערך 20 fps!!! אז ניסיתי להוריד את הגרפיקה מבינונית לנמוכה והfps נשאר אותו דבר...למה זה?זה אמור לעבוד לי טוב גם על מדיום ובלי פילטרים לא?לא נראה לי שזה משחק כ"כ כבד(הרזולוציה ששיחקתי עליה היא 1024*768).
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
איך משחקים הירוס ברשת אני וחבר שלי רוצים לשחק אחד נגד השני????? פתחתי חדר נתתי לו את שם החדר קוד איי פי מה שצריך ואין אנחנו לא מצליחים עשינו הפוך ניסינו הכל ואנחנו לא מצליחים!!! :'( אני מדבר על: Heroes 3 Complete
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני תקוע בקונדישן זירו 'בסצינות המחוקות' באיזה שלב (ונציה) .... יש שם שתי גונדולות כאלה ואיזה איש בתוך בית מוגן ..... הרגתי שם את כולם.... ורק אותו אי אפשר להרוג ... ז"א איך אני מגיע אליו...... חפשתי כל מיני מקומות שדרכן אני יוכל להגיע אליו..... אבל לא מצאתי כלום.... כל מי שיחק במשחק ויכול לעזור... אני מודה לו מאוד !!
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות את ה PHASE 2 של הבטא ומה שיפרו... יש למישהו סיריאל חופשי או משתמש שהוא כבר לא פעיל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
משהו מוזר מאוד קורה לי בזמן האחרון. האינטרנט שלי שומר על מהירותו הסטנדרטית (50 מגה) אך למרבה הפלא, בזמן שאני מפעיל פיפא ועד שאני עושה ריסטרט האינטרנט נחלש ל1.5 מגה בלבד! היתכן כדבר הזה? ואיך אפשר להתגבר על זה? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שליהביא לי את המשחק GTA San Andreas התקנתי ושיחקתי בו חודש בערך והכל היה טוב ויפה(עבד על רזולוציה הכי High בלי להתיקע - GeForce 7600 GT) לא יצא לי לשחק במשחק שבוע בערך ועכשיו אחרי שאני נכנס הוא מעלה את הכל ושהוא צריך לעלות את התפריט הראשי הוא פותח חלון שגיאות. ניסיתי למחוק את התיקייה של השמירות אבל זה לא עזר אז הסרתי והתקנתי שוב וגם זה לא עזר... בבקשה תעזרו לי, הנה התמונות של הדוח שגיאות: וזה אחרי שאני לוחץ על: To view technical information about the error report, click here מה הבעיה בכלל?! איך אפשר לסדר אותה... אם אתם יודעים מה הבעיה אבל לא איך לסדר תכתבו עדיין מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
סיימתי את המשחק ואני חייב לשחק עוד... מישחק ענק משהו של פעם שהולכים עם חרב בגוף ראשון כזה עם גרפיקה טובה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק שב-analayzing system הוא לא מזהה את ה-directx שלי שהוא 9.0c והוא מזהה 9.0 וגם אם אני מתקין מחדש זה לא עוזר וגם הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי . אגב פעם הוא זיהה והכל עבד .תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חנות הגיימינג שבה כל הכותרים מגיעים ללא הגנות קבצים מאפשרת לכם לרכוש בהנחות את מיטב יצירותיה של המפיצה האמריקאית אשר זרחה בסוף המילניום הקודם האם הכותרים שבמבצע כעת בפלטפורמת ה-Steam לא מספקים אתכם? גם בחנות ב-GOG יש רשימת של משחקים קאלסיים במחירי מבצע שעשויה להתאים לכם. המבצעים בשתי היממות הקרובות מתרכזים בכותרים שהושקו בעבר תחת Interplay האמריקאית, שהגיעה לשיא הצלחתה בשלהי שנות התשעים וסייעה ליצור כמה מסדרות המשחקים הפופולריות ביותר בסביבה – כמו Fallout ו-Baldur's Gate. Kingpin: Life of Crime בין 38 הכותרים שמוצעים, ניתן לציין לחיוב את משחק הפלטפורמה ההומוריסטיים Earthworm Jim, עם הראשון והשני שנמכרים יחד ב-4 דולר והשלישי (3D) שמו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות בחתימה. לחבר שלי יש מחשב 2.6 ג'יגה הרץ פנטיום 4, 512 זיכרון. כרטיס מסך 32 מגה. אנחנו משחקים קבוע באנריל 2004 דרך האינטרנט. ואני באופן קבוע מוביל עליו וברוב המקרים מנצח אותו. ניסינו שהוא יארח את המשחקים, אבל גם אז אותו סיפור. הוא טוען שאני מנצח כי המחשב שלי יותר מהיר. הסברתי לו שלפי המפרט שלו לא צריכה להיות לו בעיה במשחק. עכשיו השאלה היא האם הכרטיס מסך 32 מגה שיש לו הוא זה שגורם לבעיה? (רוב הזמן הוא אומר שהוא לא מרגיש איזו שהיא איטיות במשחק). חוץ מזה כמובן שעשיתי איתו בדיקות שהחיבור שלו לאינטרנט תקין, עמודת רשת על אפס אחוז, אין שום דבר שתופס לו פס מהרשת ואם היה לו אז המשחק שלי היה איטי כשהייתי מתחבר אליו כשהוא מארח את המשחק. והמחשב של…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לכל משחק שאני נכנס אני רואה במסך למעלה שורה שחורה וכל המשחק קצת למעטה יותר... ניסיתי לשנות לרזולומיה שלי את המשחק וזה גם לא עוזר.... יש לי gforce 4 mx440 128 mb ו windows xp profesional תעזרו לי בקשה....
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קודם כל תודה למנהל פה שנתן לי אחלה אתר של רמזים לקווסטים .. דבר שני, פרמטתי היום את המחשב כי הי בו בערך מליון תוכנות ריגול אחרי שאחיין שלי שיחק בו... וכל השמירות של סיביריה 1 הלכו לי אני מחפש שמירה שקרובה לאיזור של המשימה בעיר הרוסית ההיא, שצריך לחפש את הלנה... כל דבר באיזור יעזור לי.. ממש בעסה, נכנסתי כבר למתח מהמשחק הזה... כבר נהיו לי חלומות ממנו ועכשיו הלכו השמירות בשיא המתח למי שיש את זה מותקן ולא יודע איפה השמירות.. זה בתיקייה בMY DOCUMENTS בבקשה עזרה ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-