עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה קטנה שלא ממש יודע איך לפתור.....

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by micahel,

איפה בדיוק נמצאת התיקיה של השמירות במשחק אני מחפש ולא מוצא צריך תגובות תודה!!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Black Knight,

שלום. ביום שני יצא דמו למשחק Evil Genius, שזהו משחק אסטרטגיה / תפקידים, ובו אתם משחקים לראשונה (?) את האיש הרע!! איזה כיף אה? טוב יאללה לעניין. להוריד מכאן. בערך 200 מגה, ותגידו פה מה אתם חושבים עליו. על המשחק - Evil Genius יאפשר לנו לשחק את תפקיד הנבל המרושע שזומם להשתלט על העולם. במהלך המשחק נוכל לבנות בסיסים סודיים ולצייד אותם במיני מלכודות, במטרה להרוג את הסוכנים החשאיים המרגיזים שינסו לעצור אותנו. כמו כן נוכל לגייס סוכנים משלנו למשימות ברחבי העולם, כאשר השלמת כל משימה מוצלחת תזכה אותנו בסכום כסף, שבעזרתו נוכל לקנות כלי נשק משופרים להשמדת העולם. לקוח מגיימר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אני קניתי מלא בתים ויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי) יש עשן ירוק כזה אז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ??? מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Street-Fighter,

האם כדי לשחק אמריקס ארמי (america's army) במולטיפלייר צריך להפעיל כל פעם פאנק באסטר (punk buster) כמו שהיו עושים עם הצ'יטינג דיט' (cheating death) כדי לשחק cs 1.5? ואם כן, חיפשתי פאנק באסט מתאים לאמריקס ארמי ולא מצאתי את ההורדה!! אני לא מוצא מאיפה להוריד, ונכנסתי ל-www.punkbuster.com לא מצאתי. תודה רבה למי שעוזר ומנסה לעזור. נ.ב: האם לכל משחק יש פאנק באסטר משלו? כלומר למשחק אמריקס ארמי אני צריך להוריד פאנק באסטר מותאם לאמריקס ארמי בלבד? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  6. http://www.hl2fallout.com/forums/index.php?showtopic=4221&st=0entry76575 יודעים מה זה אומר!! איזה כייף! ( אפשר להפוך את זה לדיון הרשמי של HL2

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Holography,

אהלן פורום משחקים התקנתי היום GENERALS בציפיה שהמשחק ירוץ חלק ואכן רץ חלק אבל על 31FPS לא ניסיתי עדייןMP , אני משחק בSKRMISH על HIGH 1024 X 768 , איך אפשר לבטל את ה'מגביל' לFPS ? כי שהעלתי את המהירות עד הסוף זה הגיע ה85 FPS בכיף Amd Athlon64 3000+ Epox 8KDAJ 512MB ADATA 400MHZ 6800GT XFX מקווה שזה קשור לכאן. *תודה.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by miky,

כולם מקירים את המשחק האגדי מפיה ולכל מי שאוהב אותו מצאתי מוד שמשפר את מראה המכונית אז ככה לכל בעלי האימיול תכנסו לחיפוש תבחרו בפורמט archive ותכתבו mafia mod ותמצאו mafia car mod ו משהוא כזה תורידו לכל קבוצת hwzone בחוקים שלכם לא כתב שום דבר לגבי המלצות קבצים (אם אני לא טועה ואני מצטער אם גרמתי לכל נזק שהוא)

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. תודה מראש,ניר.

10. Started by overload,

הורדתי את הדמו של המשחק המצופה CMR החדש (2005) והוא לא פועל. כל פעם שאני מפעיל אותו זה נותן לי הודעת שגיאה של הווינדוס. מישהו הצליח לשחק בדמו? ד"א הוקדתי מהשרתים של GAMESPOT (לקח לי איזה 3.5 שעות בשביל 250 מגה!)

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שמעו אני מתקין הכל טוב ויפה.. אני מכניס את הדואר והסיסמא שלי ! סבבה הכל טוב.. אחרי זה אני הולך ל play games ואז אין לי שם את הכונטר להתקים מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי או שתבואו ל 301758862 בבקשהההההההההההההה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. אני צריך למחוק משחק לצמיתות שלא תישאר תיקייה אחת שלו במחשב ואמרו לי למחוק כל מה שיש בריג'סטרי אבל אני לא מבין איפה התיקייה הזאת נמצאת בבקשה תגידו לי איפה היא נמצאת תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SlimShady_1,

מכירים את הרגעים הנוסטלגיים האלה שבא לכם לשחק משחקים ישנים כמו Volfied או SkyRoads דברים כאלה... אז אני צריך עזרה לזהות שם של משחק... זה משחק שאתה מקבל מין כלים כאלה... ואתה יכול להתעלל במסך של הווינדוס.. עכשיו ניסיתי לחפש קצת... באתר של Masagames.f2s.com שזה אתר בעברית של משחקים נוסטלגיים ... אבל לא מצאתי... אני ישמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה שם המשחק... לא משנה גרסה אם גרסה אחרת, רק אותו עיקרון... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by micahel,

שלום הסגתי את המשחק כמו שכתוב בכותרת אבל דמו עכשיו כתוב לי דמו ל60 דקות ומתיי שנגמרו לי ה60 דקות זה יוצא סבבה אבל שאני מתקין את המשחק שוב הוא עדיין אומר לי שנגמרו לי ה60 דקות מה אני עושה כדי שיהיה לי שוב 60 דקות??תודה רבה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לדעת מיהי חברת משחקי המחשב המצליחה ביותר? (האם זה EA או שיפתיעו אותי במשהו אחר?) מיהן שאר החברות המצליחות? האם יש איזשהם מאמרים או אתרי אינטרנט שעוסקים בנושא? (הכנסות, דירוג וכו') תודה

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by rtr,

השאלה למעלה פשוט ראיתי שמצויין האחד האתרים שהוא ל XBOX ו PS2 ולא היה מצוין על PC

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by adlanm,

משחקים טובים אפשר לעשות dual view לכל משחק, או לפחות לחלק? למשל, דום

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by liav12,

כשאני מפעיל את המשחק הוא עושה מסך שחור כאילו הוא נכנס למשחק אבל באמצע פתאום הוא נותן לי הודעה: D3D Message בכותרת ומתחתיו invalide video mode אני מבין שזה כנראה בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by rbu99fm,

it's written below... !!!! !!!! !!!! !!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!

20. Started by dani,

טוב אז ככה בעיקרון רציתי לקנות CS:CZ בכדי שאני יוכל להוריד את CS:Source אז בדקתי באתר של באג וראיתי שיש להם את ה Condition Zero... אוקיי אז הלכתי לבאג בקניון הרים בכפר סבא - לא היה להם... סבבה אז אמרתי לעצמי לפחות אני אקנה HL רגיל בשביל הסי די קי... הם הוציאו ממנו את הסידי !!! מה כתוב באתר של באג ציטוט "יש לכם כבר, אבל אין מספר סיריאלי? מתים לשחק קאונטר על האינטרנט". בגללם נסעתי עם האופניים עד לכפר סבא! כתוב על האריזה של האף לייף שהוא לא מיועד למשחק רשת - אז שאלתי את המוכר והוא אומר לי שלא מייצרים יותר סיריאלים. אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! אז ראיתי באמת שלא מייצרים רק אחרי שחזרתי למה לא כתוב באתר שלהם??????????????? באתר של פריק כתוב! אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! מ…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. Started by r6900,

אני מחפש הרבה זמן את המשחק וורמס 3D אם אתם מיודעים מאיפה להשיג את זה חוץ מה רון :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

נא לסגור את אפליקציית הsteam ולפתוח מחדש. חלון הpre-load אמור להופיע. Have fun! EDIT: נא לשכוח מלשחק במשחק כמובן, אין עדין קוד עד שהמשחק יזדהב...

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  23. אני מחפש כבר הרבה זמן את המשחק וורמס 3D רציתי לשאול אם אתה יודעים מאיפה להשיג את המשחק חוץ מהדיסק בתודה מראש רון :lamer: :lamer: :lamer:

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. אז ככה אני מחפש את המשחק פולאאוט אם מישהו יוכל איכשהו להביא לי אותו וגם את 2 בהזדמנות אני מאד אודה לו..... צרו איתי קשר בבקשה... ggdb_il@yahoo.com

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו הכותרת!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים