עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כפי שאתם רואים אין לי בעיה עם הדרישות למשחק התקנתי ת PATCH 1.1 וזה עבד כמו שצריך עד היום שקמתי ופתאום אני רואה שרק בזמן שיורים בי אני ארטיפקטים על כול המסך!!!!! ד.א אני בשלב 12 ARCHIVE!!! יש למישהו מושג מה צריך לעשות?!?!?!??! ואני לא נמצא ב OC!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. וכמה אמרו לי, זה די פשוט..... המשחק נוייק, כלומר, קיבל ניוק. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת, הקראק לא מתפקד. עוד מעט ישוחרר קקראק פיקס, ואני אעלה אותו על אחד השרתים שלי. חג נעים, (סליחה סליחה סליחה סליחה), ותהנו לכם (אחרי החג ).

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  3. מישהו יודע אם יש קראק למשחק SIMS 2 ? אני לא מוצא, בבקשה אני צריך דחוף לא מצאתי מישהו יכול להביא קישור או איזה משהו כי כל מה שמצאתי זה רק וירוסים

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by Shadowman,

יחסית את Diablo 2 מאוד אהבתי, והייתי רוצה לשחק באיזה משחק דומה אבל חדש... ואין לי מושג עם יש כאלה... ???

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by BoRiS.K,

הורדתי את הדמו של המשחק XIII וכשאני מפעיל אותו יש לי בעייה יוצא לי מין טווית כזאת של המסך והוא רושם OUT OF FREQUENCY ולמטה יש זמן ורשום POWER MANEGMENT 20 SEC והא יורד וכשניגמר ה20 שניות המסך מיתכבה מה הבעייה??? הבעייה רק במשחק הזה!!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. זה משחק שפשוט כיף לעביר איתו פה ושם את הזמן אבל הוא מתחיל להיימאס מזה להאימס ולהיות באסה חבלז אפשר להוסיף למשחק מכוניות וכאלה דברים כיצד אפשר לעשות את זה ומאיפה אפשר להוריד תודה תודה תודה ! ועם יש לו מולטיפלייר אני ישמח כדי לשחק עם חבר

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by Sikamikanico,

הסרט האחרון שבFar Cry (זה שאחרי שגומרים את המשחק) נתקע לי בקטע אחרי שג'ק מזריק לאישתו את החיסון ורואים את האנייה שטה. אם יש מישהו שראה את זה (ואני בטוח שיש): מה קורה אחר כך בסרט (אני מניח שלא הרבה, אבל בכל זאת)?

8. Started by Raul,

אפשר בבקשה לינק לפאץ' 1.1 של FAR CRY עם הסבר התקנה.... : תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Tommy,

שלום צריך עזרה... בריצ'רד בורנס ראלי אני נכנס לתפריט וזה נתקע וכל המחשב נתקע... בסולג'יר אני נכנס לסרבר וזה נתקע עושה שגיאה בחלון של הווינדוס ויוצא...זה אף פעם לא קרה לי...תודה רבה לעוזר..

10. Started by shloosh,

שאני נכנס לשרת ומנסה להתחיל לשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת מה היא אומרת??? הייתכן שהבעיה בכרטיס מסך שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם אמרו לי שFAR CRY ניראה הרבה יותר טוב עם מעבד 64 ביט ושיש איזה PATCH שמסדר את זה... ויש תמונות באתר של AMD של המשחק והוא באמת ניראה משהו אחר !! שמיים ושמש ומשהו בחל על הזמן !!! רציתי לדעת מה הקשר עכשיו בין מעבד לגרפיקה ??

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום לכולם היתקנתי את המשחק מאפייה במחשב של אח שלי והמשחק קופץ... יש לו 9800XT ומעבד 3200+ ו1G זיכרון... וגם אצל חבר שלי שיש לו מחשב דומה המשחק הולך קקי !! רציתי לשאול אם קיים למשחק איזה PATCH או משהו שמסדר את זה ???

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by nir natan,

שלום לכולם!!! יש למישהו מושג מתי יוצא המשחק (שכתוב בכותרת) לפי מה שאני יודע הוא היה צריך כבר לצאת אבל לא ראיתי אותו באינטרנט (ובאימיול או שיש שם זיופים). אם למישהו יש מושג איך אני מוריד אותו ומאיפה תשאירו פה הודעה. ואם יש למישהו קישור לאימיול או לאתר כלשהו אני אשמח אם ישים, ואליי בטוח יצטרפו עוד אנשים לבקשה שלי.

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by STRENGTH,

אני מחכה כבר שנה למשחק הזה,הוא היה צריך לצאת בחודש הזה,אבל עכשיו הוא נדחה לעוד שנה ל PC :'( :'( :'( :'( :'( :'( תראו פה ותגידו לי אם זה באמת נכון :-[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=35241

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by cohenkobi1,

יש לי בעיה במשחק שכל האנשים הולכים עם הידיים פרוסות לצדדים, אני לא יודע למה זה קורה, ניסיתי להתקין direct-x חדש אבל גם זה לא עוזר, אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה, בבקשה תשאירו לי הודעה. תודה מראש, קובי.

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

יש לי את המשחק SIMS 2 והבעייה שהוא ניתקע אצלי קצת ואני לא מבין למה אולי זה באג במשחק כי לי יש GEFORCE 6800 GT ואף אחד מהמשחקים האחרים לא ניתקע אצלי מישהו יודע מה הבעייה אם כן שיענה כי אני מת לדעת מה קרה (יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים להכל)

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by siin,

מדובר במשחק אונליין - מלחמת טנקים גרפיקה סבירה (מזכיר את גרפיקה של קומנצ'י) בוחרים טנק 4 סוגי נשק לבחירה:מכונת יריה - פגזים - טילים - מוקשים שדה הקרב במרכז העיר יש לחסל את הטנקים בנוסף למסוק (קרציה לדעתי רק פוגם בהנאת המשחק) המנסה לשגר עליך טילים ואו זורק עליך פצצות מהאויר יש להיזהר מהמוקשים בכביש שמשחררים הטנקים האחרים (זמנם במשחק קצוב לאחר מכן הם נעלמים) כמו כן גם אתה יכול לשחרר מוקשים. יש להיזהר מהמסוק (רצוי לחסל אותו בהזדמנות הראשונה). לבחירתך 4 סוגי טנקים קל - מהיר אך פגיע מכל הארבעה בינוני - מהיר פחות אך חסין יותר (משורין) חצי כבד - איטי יותר אך ממוגן יותר כבד - האיטי ביותר אך החסין ביותר (כמובן שגם אותו ניתן לחסל) המלצות: החצי כבד שימוש בטילים מאד אפקטיבי נגד כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

אחרי סיום המוד הגיע הזמן להתקין את המשחק החדש שלי, THIEF3! אני יכול להגיד לכם (עברתי עד עכשיו רק 3 שלבים...) לא מאכזב בכלל... מזכיר מאוד את המשחקים הישנים (וזה טוב) חוץ מהגרפיקה שהשתפרה פלאים... את העלילה עוד לא הכרתי אבל אני יודע שיהיה טוב!!! מומלץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by nesber,

מה זה בדיוק, והאם אני צריך לקנות ג'ויסטיק מיוחד לזה? אם כן, האם יש ג'ויסטיק נפרד לכל גירסה(...2004, 2005)? היכן אני קונה את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. כי ניסיתי כמה וכמה והכל סתם חרטה

21. Started by pringles,

חחחחח מצחיק קצת אבל איפה אפשר להוריד טמאגוצ'י איכותי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by overload,

יש לי (לאח שלי) מחשב נייד חדש של HP. ויש לי בעיה איתו בCOD: אם אני נכנס למשחק ישר דרך הסינגל פלייר המשחק לא זז יותר מ 10 FPS גם על 640X עם פרטים על מינימום ובלי פילטרים. אם אני נכנס דרך הSAFE MODE סינגל פלייר המשחק רץ (20FPS+) על 1024X פרטים בנורמאל + 8X AA. הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך להיכנס לSAFE MODE ושם לשנות את הרזולוציה והפרטים (SAFE MODE מוגדר על הכל במינימום) וזה מעצבן מאוד מאוד מאוד. עידכנתי את המשחק והכרטיס מסך שהוא IGP 9000 וכלום לא השתנה. אולי אפשר לשנות איזה קובץ במשחק כדי לשנות את ההגדרות של הSAFE MODE? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by ham0r,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973992,00.html קראו את הכתבה, ההשקה הרישמית נדחית לנובמבר \:

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  25. האם מתוכנן כותר (משחק) חדש בקרוב בסדרה C&C אחרי ה ZERO HOUR??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים