עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/goat-simulator-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%9b%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  2. מי שעוד לא שמע.... בקיץ עומד לצאת תוספת למשחק הכי טוב השנה... והם עומדים להוסיף איזה 6 עמים... :smile1: אני הייתי מוסיף את : ישראל ויקינג הולנד יוון יפן (אני לא בטוח אם יש את העם הזה כבר) מדינה דרום אפריקאית

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by asafasaf29,

האם מישהו יודע אם זה ייצא גם ל PC? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  4. Started by weamir,

מי יכול לתת לי משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by B.D.B,

I have a problem with Street Legal Racing: Redline it's not the low FPS nor the constant crashing nor the tottaly lack of grip above 200km/h in RWD cars. the problem is that I can't get my car's prestige over about 450 points and there for can't enter the Race Of Champions. it doesn't matter if I win, my car's prestige won't go up over 450 points. btw, just in case it got anything to do with the car you drive, I drive a 900HP Emer Nonus.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  6. מפיצת המשחקים נכנסת למצב רוח חגיגי ומשיקה חבילת מסתורין נוספת שכוללת חמישה כותרים בשווי כולל של מעל ל-80 דולר, שנמכרים במחיר של 10 דולר בלבד אם יש לכם כמה עשרות שקלים וחיבה להפתעות – אתם מוזמנים לנסות את מזלכם במסגרת חבילת משחקים "אלמוניים" חדשה של Square Enix היפנית לרגל חג הפסחא, שמהווה המשך של מסורת אותה היא התחילה אי שם בשנת 2013. כמו בסיבובים הקודמים, גם הפעם הקונספט הוא פשוט למדי – אתם מוזמנים לשלם סכום של 10 דולר (או 6.5 יורו) בחנות המקוונת של המפיצה, ובתום תקופת הזמינות, ביום שני ה-21 במרץ, תקבלו קודים של פלטפורמת ה-Steam לחמישה משחקים שאת זהותם אתם לא יודעים, כאשר ההבטחה היא לשווי שוק מלא של מעל ל-80 דולר למוצרים אלו. דיל מעניין – במיוחד אם ספריית המשחק…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by Red Siskin,

PB054-Z392K-5DQTM M6A89-NENBG-AQCF8 CQK4W-EYEN2-2N4AY Z5VAA-MF7DT-AXLX2 HWGCR-MGFK4-DGPXF 279J3-DAJNX-05C0G 5BK90-PGFBT-D4Y5G VJIY7-5TFQY-AHL5I חג שמח....

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by watch out,

עריכה: לא משנה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6163905.html?tag=latestnews;title;1 w00t!! :jump: והנה רשמים מעודכנים מהמשחק: CES 07: Hellgate: London Updated Impressions http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/news.html?sid=6163906&om_act=convert&om_clk=newlyadded ולחדשות המרעישות ביותר:

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. סדרת המלחמה המפורסמת של EA Games מבצעת חזרה נוספת אל העתיד הקרוב - ומשילה מעצמה את מצבי המשחק המסורתיים ליחידים לטובת התמקדות בקרבות ענק מקווניםלכתבה

11. Started by sheff2k1,

כל מי שמעוניין icq 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by peps1234,

מישהו פה משחק במשחק Freelancer אבל במולטיפלייר בשרתים מסוימים אם כן תכתבו פה...

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של NEC ומעבד דותן 1.7 וברגע שאני מפעיל פיפא 2005 המשחק רץ במהירות מטורפת על המחשב כאשר אני עובד על סוללה . העצות של EA לא ממש עוזרות בקטע... האם למישהו יש רעיון מה עושים????

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  14. הקונסולה הביתית של סוני, בגירסתה הדקה, כבר לא זמינה אך ורק בשחור ובלבן לכתבה

15. Started by dante123,

היי חברה. אני במשימה הראשונה (כן כן) בKingdom שאתה צריך להביא 500 תושבים לעיר. בניתי 4 בתים והכל היה בסדר, 70 אנשים. הבעיה מתחילה שאני בונה בתים אחרים חוץ מארבעת הבתים האלה- זה נשאר על low desirability בכולם!אפילו שאני בונה לידם מקום עבודה + באר+ מעצב את המקום קצת.בכל זאת-כלום! אפילו ניסיתי לבנות בית ממש קרוב לארבעת הבתים האלה (שמתפקדים מצוין) ועדיין אף אחד לא רוצה לבוא :-\ גם שאני מנסה לבנות בתים זה כותב לי שהdesirability של האזור היא יותר מדי נמוכה למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? גם לפעמים יש תקיעות במשחק, תקיעות לא מובנות שרק אחרי כמה שניות הוא חוזר להיות בסדר. לעוד מישהו זה קורה? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by UnderZiC,

סוף סוף CooLi Zombies חוזרים לפעולה! כרגע אין לוח זמנים אז זה יעלה די ברנדומליות כמובן שאם יאהבו את הסדרה הזאת יותר מאחרות היא תעלה הרבה מקווה שתהנו! SUB & LIKE & COMMENT ! :DDD

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by אמיר בושרי,

שלום לכולם. אני בתהליך של קניית מחשב גיימינג חזק מאוד הכולל מסך 4k אני דיי חדש בתחום והשאלה שלי לא קשורה למחשב אלא למשחקים שאשחק בו. השאלה היא: האם כל משחק {כבד נגיד} זקוק להגדרות משלו? אם כן, זה רשום איפה שהו? או אולי הוא "מתכוונן" אוטומטית ע"פ החומרה הקיימת שמותקנת? איך אני מוציא את המיטב מהמשחק? *אפשר לתת לדוגמא את הgta5 בכרטיס מסך it ומסך 4k? תודה מראש לעונים?

18. Started by bg1987,

יש פה חברה שמשחקים בבטא של BF:H? עריכה: אם אפשר להעביר את זה לפורום משחקים (לא שמתי לב שאני בOT)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by Greens0cks,

שמי טימור,בן 26 מראשל"צ. רציתי לספר לכם על סטרים חדש שהתחלתי לעשות בפלטפורמת Twitch, הכל עדיין בתחתונים אבל מתחילים מאיפשהו. השידור בדרך כלל מתחיל בשעות אחר הצהריים-לקראת הערב בגלל העבודה היום יומית, סופי שבוע משחקים מהבוקר עד הערב. משחק עם חברים או ידידה לפעמים לבד.. אני משחק בין היתר ב-PUBG,Fortnite,League of Legendsולפעמים זורם לעוד שמשעמם. מחפש אנשים מצחקים וזורמים לדבר,להנות לשחק ביחד ולשתף פעולה בסטריים והכי חשוב שיהיה כיף! תכנסו,תתרשמו תהנו ותעקבו. פעם בשבוע בימי שישי\שבת אני מחלק סקינים במשחקים שונים בהגרלות ואתם רק תרוויחו מזה! מחכה לכם.. Greens0cks!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Xardas,

במחשב של אחותי... כל פעם שהיא נכנסת למשחק כל המסך מתמלא קוורים ואי אפשר לעשות כלום ומתי שעושים Ctrl+Alt+Delete זה ממזער תמשחק וחוזר לשולחן עבודה ללא הקווים האלה ואז שחוזרים למשחק הקווים חוזרים, רק אחרי ריסט הקווים האלה נעלמים וארי כמה דקות שוב חוזרים פעם הם חזרו אחרי חצי שעה עכשיו הם חוזרים אחרי 2 דקות. המסך זה BenQ FP71G+ (דק 8MS) הכרטיס מסך Albatron geforce 5200 128mb מעבד amd athlon xp 1500 זיכרון 512SDR המשחק זה סימס2+אוניברסיטה+חיי לילה התקנתי את זה גם אצלי וזה עובד מצויין בלי שום בעיה. מותקנים הדרייורים הכי חדשים, אין סיכוי לוירוס כי המחשב לא מחובר לאינטרנט ניסיתי לחבר את המסך לDVI ולחיבור הרגיל אותו דבר בשניהם ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדרייור, גם לא עזר עם ההגדרו…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by EyalRDT,

הייתי רוצה להמליץ לכם על מוד מעולה שנקרא Oscuros Oblivion Overhaul (או OOO בקיצור) המוד הזה משנה לגמרי את המשחקיות והופך את סירודל למקום הרבה יותר מאתגר ומסוכן... מה יש בו? אולי עדיף שתשאלו מה אין בו זה יהיה קצר יותר..... יש בו מפלצות חדשות, קסמים חדשים, שיקוים חדשים, נשקים חדשים וכמו שאמרתי יש מפלצות שאתם לא תוכלו להביס עד שתיהיו ברמה מסוימת כי הם פשוט יקרעו אותכם לגזרים מה שטוב הוא שברגע שתביסו את המפלצות האלו הגמול יהיה אדיר! לרוב האוצרות שהם שומרים עליהם שווים את המאמץ. זאת אומרת אם תצליחו לפתוח את התיבה. תנו לי להסביר במקום שתשחקו במשחקון פתיחת המנעולים בכל פעם את יכולים לעשות את זה כל עוד המנעול הוא לא hard או very hard בשביל זה תצטרכו רמת security מסויימת אבל כמו…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by yaronzeev1,

היי אני דיי מתחיל ועשיתי מלא חיפושים וקראתימלא מדריכים גם מהאינדקס בגיימר ואני לא מצליח להבין איך משתמשים ב-vor בבקשה תפשטו לי את העניין ותסבירו לי אני לא מבין אה ואגב אני משחק בפלייט סימולטור אקס אז שתדעו לאיזה משחק אני מתכוון מי שרוצה לעזור לי או ליצור איתי קשר אז המסנג'ר שלי הוא yaronzeev1@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  23. אירוע ה-X019 של חברת הענק בלונדון העניק לנו הכרזות על מספר כותרים חדשים ומעניינים - וכמו כן מבט מעודכן ומורחב על כמה יצירות שנחשפו מוקדם יותר לכתבה

24. Started by alex15,

איזה משחקים יש ברשת כאילו אקשן אני משחק ב WARROCK וגם ב TACTICAL OOPS אבל מה עוד יש ברשת משחקעם אקשן ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by nore0,

מהיכן אוכל להוריד מפות ל-Single ??

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.