עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. פה יש מאמר נחמד על השקות כושלות של קונסולות http://www.gamedaily.com/features/?id=1112&page=1

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by Spider1,

??? I5 760+ 4 GB MEM+RADEON HD 5750 לא סוחב GTA אפילו ב-1024 על 768 כשהכל LOW אני מרגיש שקניתי מחשב גרוטאה מה לעשות? אודה לעצה מקצועית כדי שאפשר יהיה לשחק

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. המשחק החדש של Paradox שוחרר שלשום ועשוי להיות מה שחובבי סדרת Dungeon Keeper חיפשו הרבה זמן (ולא מצאו במשחק Dungeons ששוחרר לפני שנתיים והתברר כמשחק שונה ומשעמם יותר). במשחק נשחק Arch-Demon שבטעות זומן בתוך גוף של Imp קטן ומתכנן לחזור למימדיו המקוריים תוך כדי השלטת טרור על הממלכות השכנות מתוך מבוכו שבבטן האדמה. במשחק מלבד שליטה בשד שלנו יהיה אפשרות לשלוט ישירות גם במפלצות שלו ולבצע גיחות תקיפה אל העולם שלמעלה. בסה"כ המשחק נראה מבטיח מאד, עדיין לא התפרסמו ביקורות עליו. המשחק עולה 20$ בסטים/גיימרסגייט. *אגב, עד סוף השנה צפויים עוד שני משחקים דומים בסגנון DK, אחד נקרא Nekro והשני War for The Overworld (שיכלול את הקריין המקורי של DK). כתבות אחרונות על המשחק: http://www…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

שאני מעלה אתה משחק בשני המצבים (רגיל או DELETED SCENES) אז באחד מהם הוא יוצא לויינדוס ובאחד הוא חוזר לתפריט הראשי זה קורה לאחר שאני טוען את השלב. מחקתי את הדרייברים והתקנתי ישנים יותר בבקשה עזרה תודה. :-\

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. היי לכולם באתר http://www.techpowerup.com/downloads/Games/ אני השתעממתי ולחצתי סתאם על השם של משחק Cellfactor Revolution והורדה מוכן תוך חצי שעה ואז התקנתי ת'המשחק ומוכן ,נכנסתי לשחק והגרפיקה ממש מהממת בדיוק בדיוק כמו CRYSIS ממש מוגזם כמו DX10 ויש בו רובוט כמו בCRYSIS וגם נשקים אותו דבר בדיוק אחת שאהבתי זה הגרפיקה ממליץ לכם להוריד ת'המשחק זה מלא Cellfactor Revolution עם כ.מסך מסדרת גי'רפוס 8XXX (אפשר גם מסדרת 7XXX) הלניק: http://www.techpowerup.com/downloads/544/Cell_Factor:_Revolution_Full_Game.html

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by constantine16,

האם המשחק הזה באמת יצא גם למחשב?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. שלום! אני רוצה לדעת איך נפטרים מהמשטרה.... או שזה חובה להסגיר את עצמנו, למה שאני מחכה הרבה זמן עדיין המשטרות לא נעלמות....מה אני עושה עם זה? משלם?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. כל בערך 5 דקות יש שגיאת גרפיקה והמחשב נתקע. יש לי כרטיס מסך 8800GT עם הדרייבר הכי חדש (יצא החודש) זה קורה לעוד מישהן? מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. Started by soldier,

קניתי כלפני חודש כרטיס מסך של AMD קיבלתי שתי קודים של CRYSIS3 וBIOSHOCK . אכשיו שבדקתי מאיל גיליתי ששלחו לי שתי נוספים LOL עם מישהו מעוניין ליצור קשר אישי . מי שיוצר קשר ראשון זוכה.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  10. אני משחק ב -spellforce 2 למי שמכיר משחק לא חדש במיוחד.... שיחקתי במשחק והכול עבד רגיל...עד שלפתע הוא החליט שהוא לא עובד יותר... כשאני לוחץ על המשחק אין שום תגובה ואין שום פירוט למה זה לא עובד פשוט כלום לא קורה.. עשיתי install מחדש וגם זה לא עזר... אני לא מבין מה קרה פתאום שהמשחק לא עובד...לא עשיתי שום דבר... מחכה לעצות תודה !!! [br]פורסם בתאריך: 24.03.2011 בשעה 09:40:11 יכול להיות שהבעייה הוא באחד מקבצי ה-DLL ואם זאת הבעייה אז איך אני מתקן את זה?יש תוכנה שמטפלת בזה???

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  11. Started by swisaman,

איפה שהוא באזור יציאת CRYSIS 3 הפסקתי לשחק ולעקוב,אז אשמח לקצת מידע על משחקים חדשים ושווים ששווה לבדוק רצוי כאלה שיעבדו סביר על הגדרות בינויות לפחות במערכת הבאה: AMD PHENOM 2 955 @ 3.8GHZ HD5850 באוברקלוק בינוני 8GB Ram תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן אהלן לכולם.......1!!!!!!!!!!!!1 יש לי מחשב חזק שבניתי לעשות קצת מוזיקה יש לי טוב וחזק : AMD ATHLON 2600 512 זיכרון אבל יש לי כרטיס מסך מינימלי ביותר 128של MSI אני רוצה להתחיל לשחק קצת מישחקים ורוצה לשדרג (אם צריך) את המחשב בהתאם אשמח לעזרה תודה........מראששששששששש!!!!!!!!!

13. Started by mp281111,

חברה איך אני משחק עם חבר FARCRY ברשת אני צריך להוריד משהו יכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. Started by fano,

Cod4 Sub community: מעכשיו אנחנו תומכים ב Cod 4 בטימספיק שזה אומר גאדרים, תחרויות, פעילויות והנהלה מיוחדת ל Cod 4 בנוסף להנהלה הכללית של Call Of Duty שאחראית גם על Cod 4 מעכשיו (תמיכה בפורום תמיד קיימת לכל הקודים) ההנהלה הכללית היא (לפי הגישות בטימספיק) Community Manager Vice Manager Inspector זה נמצא בטימספיק של Call Of Duty כתובת הטימספיק היא: 212.199.164.135:9910 איך מתנהלים הגאטרים: (תוכנת אנטיציט)UAC חובה! הורדה והרשמה פה: http://uac.ac/#news חוקים: בחירת הקבוצות: knife round teamkill ולאחר מכן בין המנצחים בקבוצות כדי לבחור שחקנים בחירת המפה: מתבצעת ע"י knife round בין הקבוצות,הקבוצה המנצחת בוחרת מפה והקבוצה המפסידה בוחרת צד. דברים שאסורים בגאטרים: …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שיחקתי ב-NFS:CA וסיימתי אותו, התקנתי NFS:U,U2,MW והתחלתי לשחק בהם (ממש לאט), התקנתי GTR 2 (קצת משעמם), התקנתי Race Demo (קצת משעמם), התקנתי Ford Street Racing (קצת מעפן), התקנתי Cobra 11 - Nitro (יותר מדי לא מציאותי, משעמם כבר), שיחקתי גם ב-NFS:PU,HP2 (לא רלוונטי כבר). בקיצור, אני מחפש משחק מכוניות כיפי עם מכוניות טובות, רצוי שתהיה לי אפשרות לעשות כל מיני שטויות כמו דריפטים ארוכים, רצוי מאוד שהאוטו יתפרק, רצוי מאוד שתהיה אפשרות להוריד מכוניות חדשות מהאינטרנט שאנשים הכינו (Racer, יותר מדי באגים), רצוי מאוד מאוד שיהיו מכוניות פשוטות (אימפרזה, איוו, דייהו, הונדה, פיג'ו וכו') ולא רק מכוניות על משעממות (מקלרן, למבורגיני וכו'). תפתיעו אותי!

• 40 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by אסף הלחמי,

אני יכול לתת לחבר ראסט שכבר יש לי? (בגיפט)

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by tommer_s,

סקר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by sEEdy,

13-7 GG עשינו KILLCAM ROUND כי לחלק לא נכנס אז כל תוצאה להוריד ראונד אחד לנו half 1 half 2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by judas_clown,

כמו שרובכם יודעים (מהדיונים שהיו בעבר בנושא), STARCRAFT 2 אמור לצאת בתחילת 2008 (מרץ לפי החיזויים נכון עכשיו) עכשיו, אני די בטוח שזה משחק שיימכר ויאזל מהמלאים מהר מאוד, זה אחד משחקי האסרטגיה המצופים ביותר אי פעם בערך. וזו הסיבה שאני חושב על PREORDER כבר מעכשיו. בדקתי, ויש אפשרות להזמין את המשחק כבר עכשיו, ב PREORDER מ SENDIT.COM (שזה (אתר מ UK, אמין זול ועם משלוח מהיר לארץ, מנסיון שלי בקניית משחקים ממנו בעבר) הדאגה היחידה שלי, היא שאם אני אזמין עכשיו, אז אולי תצא גרסה רגילה של המשחק, וגם גרסת אספנים, ואז אני אקבל את הרגילה (כמובן שאני מעדיף "אספנים" אם יש, בתור מעריץ שרוף של המשחק) מה אתם אומרים? יש סיכוי שבליזארד תוציא גרסאת אספנים? זה לא שהם לא עשו את זה בעבר.…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by snaidis,

האם הקנייה דרך התוכנה STEAM משחקים כמו COUNTER STRIKE בטוחה? כלומר אין רמאויות או משהו ולוקחים בדיוק את ה 9.95 דולר? על ה CS 1.6?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by computer,

Textשלום חברים אני מקבל משחקים תותחים למחשב והם: .חבילת התוספת soldier of fortune2,gta 3,unrel 2003, m.g.s 2, metal of honor ועוד דבר אחד יש לי ps2 וההורים שלי מסכימים לי לקנוןת או xbox או gamecube. ועוד דבר אחד עם יש עוד משחקים טובים כיתבו לי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. משחקים של מלחמת העולם חדשים יחסית תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מצד אחד, גרסת ה-PC קוצרת שבחים והמחמאות למרות הבאגים הרבים והמוזרים - ומצד שני גרסת הקונסולות השבורה של המשחק השאפתני גורמת לשחקנים לזעום ולטעון להטעייה מכוונת אשר מביאה את סוני לביצוע צעדים דרסטיים. האם הנחישות לשים סוף לדחיות תתנקם במפתחת בעתיד?לכתבה

24. Started by Lupin,

המשחק קצת מקרטע לי..אבל המחשב שלי עומד בדרישות למשחק. יש פאץ' שמסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.