עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם יצא או ייצא HL2 ? מה זה UT ? אני כל הזמן שומע על המשחקים האלה ואני מאוד מבולבל ??? תודה רבה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dani,

כשאני מפעיל את המשחק אז אחרי הסרטונים אני מקבל שגיאה שאומרת error creating pixel shaderinges:pixelShaders \General\CarGlassInternal.pso משהו כזה מישהו יודע למה??? יש לי Ge Force 4 440 MX

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by sabpa2,

יש לי איזה משחק ..שהורדתי מה האינטרנט המשחק בחינם.. אני מפעיל את המשחק ואז בטעינה רשום שגיאה של מיקרוסופת מה יוכלה להיות הבעיה דחוף!

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by napster15,

אז ככה אני חדש פה ויש לי חשבון של סטים יותר נכון של קונדישן זירו זאת אומרת יש בו את המשחקים cs 1.6 cs source hl2 ועוד כל מיני ... חשבון שוהו ביותר שווה 200 שקל אני מוכר אותו או תמורת מספר חשבונות רגילים שיש בהם רק את קאונטר 1.6 לא צריך את הסורס ואלה... או משהו טוב מאוד שאתם תציעו אבל שיהיה שווה אז זהו

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. Started by Impreza,

יש קרטועים פה ושם במשחק וכשאני יוצא מחוץ לבית לאיזו עיר שזה מגיע לשם צריך לחכות איזה דקה וחצי וזה נורא איטי.. המפרט בחתימה שלי זה אמור להיות ככה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by The-Devil,

יש תאריך יציאה ל HL2 אומרים שהוא יוצא לחניות בתאריך ה... (תופים בבקשה ) ה 1 לנובמבר !!! אני ממש מקווה שהם באמת מתכוונים לזה הפעם.

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by yarl,

שלום מזה משחקים שכתוב שם משחקים ב- RIP לא יודע מזה ?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by Nvidia_1,

כאן כתוב : http://www.easports.com/articles/04a/upcoming.jsp שזה יותא ב- 28 לכל הפלטפורמות ! אפשר להאמין לזה ? כי חלק אומרים שזה יוצא ב- 11 חלק ב 21 מישו יודע

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. אנשים אני יודע שאני חולה סימולטורים למרות שהסימולטור אחרון ששיחקתי היה לפני כמה שנים F-22. אני רוצה משחק רציני בעל גרפיקה מצויינת(ולא שנראה כמו איזה גרפיקה מצויירת) וחווית טיסה. מה אתם מציעים???????

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by nadav1379,

אני משחק CS 1.6 והיום רציתי לשחק אז פתחתי את ה steam וזה לא נותן לי להתחבר זה רושם לי could not connect to steam network this could be due to a problam with your internt connection, or with the steam network. please visit www.steampowered.com for more info." אני נכנס לאתר ואני לא יודע מה אני צריך לעשות שם אולי מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  11. יש כאן הוראות איך להפעיל אני לא יודע אנגלית! אז תעזרו לי בבקשה להפעיל רשום כאן איך להפעיל את הקודים! תגידו לי איך להפעיל בבקשה!! - Laserpointer (while ESP On) Let's you see at whom someone is aiming. ###Remarks: It's not perfect at the moment. It works nice with sos+das2. See it as an hint. I hope to improve this in further versions, but I don't have to much hope here Anyway - I love to use it - try it out. ------------------------------------ ------ - Aiming is slightly better, because of some changes in the aiming code. Especially in far distances. - Aiming is now able with ESP off. - Starting the bot with SHIFT+B now. ------------------------------------ …

12. Started by koby058,

אין לי כוונת במשחק כ.מסך:ג'יפה 4 mx4000

13. אז ככה, מה לעשות, מכל משחקי הפיפה שיצאו עד היום(עד לכתיבת שורות אלו לא יצא למיטב ידיעתי פיפה 2005 מלא) אני עדיין הכי אוהב לשחק את המשחק בגרסת פיפה99. תקראו לזה סטייה ,ככה זה. בכל מקרה, אני זוכר שפעם איזה טכנאי מחשבים רוסי עם מבטא כבד אמר לי (נראה לי שזה היה בסביבות 2000 כזה) שהוא שיחק/שינה את ההגדרות של (?) המשחק או המחשב ככה שיהיה אפשר לשחק את זה דרך IPX ולא ברשת אינטראנט אלא דרך האינטרנט בנוסף! תעזרו לי, חיפשתי בכל מקום עלי אדמות(GOOGLE ) ושום דבר! אם מישהו יודע איך אני יעלה בשמו זבחים פעם בשבוע(או במלים אחרות, אודה לו מאוד). יום טוב.

14. Started by dani,

אני מתכוון לקנות PS 2 ורציתי לדעת אם החדש שיצא הקטן יותר הוא עם אותם ביצועים... וגם עוד שאלה - אפשר לחבר הגה למחשב Logitech Formula Force GP (חיבור USB) ל PS 2? כי ראיתי ביקורת על Gran Turismo 3 והיה כתוב שהוא שיחק עם ההגה הזה... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/AR/EN,CRID=13,CONTENTID=5026

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by omnius,

אבא של חברה שלי בן 70-80, ויש לו שליטה טובה במחשב. אני מחפש בשבילו משחק שיעניין אותו. רק לא משהו של קלפים, ולא משחקי מלחמה (לדעתי הם הכי שווים, אבל דעתו היא כבודו...)

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by TimoTy,

זהו

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by koby058,

המשחק נטען ונכבה בסוף הטעינה

18. Started by 1nstall,

היי היום נכנסתי לאתר של סימס כדי ליראות מה חדש במשחק ותיראו מה מה מצאתי: Alienware עכשיו המשחק ניראה מה זה שווה@@@!!!!

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי את קול אוף דיוטי הרחבה...ואני תוקע שם באיזה קטע:.. אני מתחיל משימה חדשה..כאשר אני יושב על טנק..עם עוד כמה..מהצבא שלי ומאחרי יש עוד טנק..השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות שם.?? אז למי שיש את המשחק ועבר את הקטע הזה בבקשה שיגיד לי איך עוברים את זה.?????

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by SHAY951,

אני מחפש איז אתר טוב לסיראלים וקראקים שמתעדכן לעיתים קרובות, ושלא יעביר אותי כל שנייה לאתר אחר. תודה 8)

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by canonball,

כשאני מתחיל משחק חדש כל המסך מתבלגן. יש מן רעידות כאלה והתמונה מתבלגנת וכל פעם כשאני מנסה להזיז את העכבר או משהו כזה המסך מתבלגן יותר. יש לי ג'יפורס 2 מחשב פנטיום 4 1400 זיכרון ראם 256rdram. יש לי את כל העדכונים. תודה מראש

22. שלום אמא שלי באה מארה"ב לבקר לפני כמה ימים והביאה לי קצת כסף =) את הכסף הזה שמתי בצד ויש לי עכשיו 280 ש"ח מחכים לHL2 יקירי =) עכשיו: אבא שלי הסכים לקנות לי משחק ועכשיו השאלה איזה משחק?? אני חשבתי על סימס 2 אני לא יודע איך המשחק הזה באמת כי עד לפני כמה ימים זה היה לפי הדמו או שמועות ועכשיו שהמשחק יצא אני ישמח לשמוע עוד דעות.. ואו אני יכול לבחור לחכות לRome : Total war שאני כמעט בטוח שזה יהיה משחק מעולה.. אז בבקשה תנו לי המלצתכם האא ועוד משהו מישהו יודע מה הרמה של המשחקים ברשת (מתכוון אינטרנט) בSIMS2 ובTOTAL WAR? בתודה מראש.. נ.ב מישהו יודע אם ה Rome Total War יצא בארה"ב??

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by Grim Reaper,

לאחרונה החלטתי לחזור למקורות אבל לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפעיל את המשחק נורמאלי. המשחק עובד אבל בגראפיקה שבורה, המסך מחשב שלי מחולק ל- 20 ריבועים והטקסטורות מתנגשות. הייתי רוצה שמישהו שיודע איך לסדר את העניין שיסביר לי. AMD 2400, NF7, ATI 9700 בנוסף לכך אם מישהו יכול שיתן לי הסבר איפה המקשים של הירי? או בכלל שיעלה מדריך תודה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, הורדתי את הדמו של המשחק הנ"ל, נדהמתי מהתפריט מהממשק וגם מהגרפיקה שהכינו אותי לחווית נהיגה ראליסטית. אני חייב להודות שטעיתי, הרכב סובל מהיגוי יתר מטורף גם בפניות מתונות במהירות נמוכה זה פשוט כמו לנסוע על משטח קרח! הרכב מאיץ ללא לחיצה על הגז (כאילו הדוושה לחוצה באופן תמידי) השליטה ברכב נוראית, רגע! בעצם אין שליטה. ניסיתי הקשחה והנמכה של המתלים ושאר מודיפיקציות, כלום פשוט כלום .......... עוד מישהו נתקל בבעיה או שאני פשוט ........ לא נהג מרוצים .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בפעם הראשונה שנתתי למשחק להמשיך את הסרט בסוף המשחק וגיליתי את השיר. זה כמו שרואים סרט ובסוף נכנס שיר שבא בדיוק ברגע המתאים. למי שמעוניין קוראים לשיר The Poets Of The Fall - Late Goodbye שנה טובה!

• 13 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים