עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DXter,

אני מחפש קראק למשחק דיאבלו 2 כי אני לא מוצא תדיסק של המשחק.... ואני לא מוצא

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אח שלי קנה את המשחק FAR CRY.......... ואני רוצה להתקין אותו אצלי אני מתקין.....הכל הולך בסדר עד שזה מגיע ל99%-100% ואז זה אומר לי the wizard was inturrapted,cannot complete installation או משהו בסגנון הזה.......יכול להיות ששיניתי מילה או שתיים לא זוכר בדיוק אבל בעיקרון זה מה שזה אומר ואז אני לוחץ FINISH וזה יוצא ולא התקין כלום ניסיתי איזה פעמיים-שלוש כל הזמן אותו דבר מה קורה פה? למה זה לא מתקין לי? אני חושב שלפני שתכתבו לי כל מיני דברים תדעו את זה: לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מחשב אני יודע שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק-אבל!... לאח שלי יש כרטיס יותר חלש ובהתחלה זה באמת היה לו איטי וקפץ אז הוא כיוון את הEFFECT ל-LOW וזה עובד לו מצוין אז אל תגידו לי זה הכרטיס מסך........ תודה ל…

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by idan1836,

עשיתי הסבה לפלייסטיישן 2 ועכשיו שאני שם דיסק צרוב של משחק אז הוא מעלה לי רק את הפתיחה של המשחק שרשום באנגלית, פלייסטיישן 2 ונתקע ולא ממשיך לעלות! מה אני אמור לעשות? חוץ מלקחת את זה לטכנאי כי זה די רחוק ממני..

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by SHAY951,

אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מפעיל את המישחק המקולל הזה זה רושם לי ארור ששם רשום: "you need a CPU with greater than 1.3 GHz proccesor speed on order to run this game" יש איזה דרך לעקוף את זה? רק שתידעו דום 3 פועל לי בהגרות בנוניות חלק! וגם ככה Far Cry!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by nadaw,

לאגים קשים בסטארקרפט !!!! אני לא מבין למה !! יש לי 2.5MBPS... אני מוריד דברים בטילללל >>---------> ווינדוס אקספי.. הצעות לפתרון ??? מישו ??? תודה לעוזרים !!!!!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by 888,

קיבלתי את המישחק דום 3 (צרוב מחבר) איך אני אמור לדעת אם הוא התקין לי וירוס\תוכנת ריגול? ומתי זה יפעל לי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asilic,

חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by ziniortal,

היי חברה וחג סוכות שמח, אני זקוקה לעזרה הורדתי את המשחק 3d worms אבל אני לא מצליחה לשחק איתו הוא מבקש להכניס דיסק.... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפצח את הקוד..... גירסת המשחק היא 1.0.0.1 יכול להיות שאני זקוקה לסיראל או קראק?????????????? תודה ויום טוב לכולכם

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  10. היי אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי).. היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך? חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות? בקשה לא להתחכם,תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Black Knight,

יש דבר כזה? איך אפשר לאפשר את זה? שני אנשים באותו מקלדת.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. לידיעה - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=35729

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nim901,

1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by xxdream,

שלום לכולם !!!! הייתי מעוניין לדעת אם שולחים לי XBOX מארה"ב האם הוא יעבוד בארץ ואם כן אז האם המשחקים של הארץ יעבדו בקונסולה הזו . תודה XXDREAM

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קניתי את המשחקים בטלפילד 1942 האוסף בטלפילד ויטנאם עכשיו מה אני מנסה להיתחבר לשרתים וזה לא עובד לא רשום שם כלום דרך המשחק... :-\ :-\ מה עושים? ויש פה עוד שחקני בטלפילד חוץ ממני?? ;D

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. לי שהסרט בכלל לא קשור למשחק אלה סתם סרט שהחליטו לקרוא לו doom... http://www.imdb.com/title/tt0419706/

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by assaf990,

לרכבים במשחק יש נטייה ימינה או שמאלה- הרכב נמשך ימינה בעצמו. יש אפשרות לפתור את הבעייה המטרידה הזאת???????

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by eranmor,

לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?

19. Started by HoT-DoG,

שלום בוודאי חלקכם נתקלתם בקריסות הרנדומלית במשחק הפורום של RELIC קרס או משהו ולא עובד זה ממש מעצבן אז אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אשמח תודה!

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by shoeyal,

מעוניין בתוכנה שתיתן תמיכה בסרבר קולי כדי לאפשר לשחקני רשת גם אפשרות לקשר קולי אחד עם השני חשוב שלא תיקח רוחב פס גבוה כדי שלא יעלו פינגים מה אתם אומרים ב SKYPE יש אפשרות לועידה מרובת משתתפים והאם יהיא תרוץ ברקע כאשר יש משחק ?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by Impreza,

אני בבית חולים עם הדם וכל אלה ונתקעתי בקומה 33 איפה שהמיטות מה עושים?? יש לי כולה דף כזה עם דם עליו

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Impreza,

משהו בסגנון SILENT HILL, PARASITE EVE וכאלה למחשב

23. Started by R0ck,

?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by assaf990,

אני משחק את המשחק the lord of the rings (THE RETURN OF THE KING ואחרי שאני מסיים את המסך הראשון, את ההקדמה למשחק, בו אני יורה בשלושת בליסטראות האש, אז כאילו הכל מתפוצץ, נהיה לבן, וכאילו סיימתי את המשימה. לאחר מכן רואים אותי (השחקן, הזקן בלבן) עם המקל ואיזה זרם מן השמים מגיע למקל, ואז אני נתקע,. רשום לי ללחוץ על המקש E אבל אני לוחץ ולא קורה כלום. אני מנסה ללכת, בין שיברי ההריסות של הקרב של המסך הקודם - אז אני מוגבל מאוד ואם אני הולך אז אני (השחקן) נעלם ונתקע. מה עושים? איך ממשיכים?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  25. אוקיי , אז נכון בוייס סיטי שאני מסמן את הFRAME LIMITER ל OFF , אז רואים הכל כמו שצריך , אבל משחקים על 20FPS , ושמורידים אותו , אז פתאום הכל עובד חלק לגמרי(יותר מ100FPS) , אבל לא רואים את האופק לפעמים , ויש עיוותים רציניים בגרפיקה , ולפעמים פתאום אתה נתקע בקיר שבכלל לא ראית(אבל קיים במשחק בעיקרון , פשוט הוא לא הציג את האופק) , כאילו DRAW DISTANCE... , בקיצור , איך מסדרים את זה? , זה משגע אותי , ניסיתי הכל ואף פעם לא העזתי לשאול כי חשבתי שזה אמור להיות ככה , אבל עכשיו שיחקתי עוד פעם(היה לי מאוד מאוד משעמם) , והבנתי שזה לא אמור להיות ככה... , אז , למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים