עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם זה הגיוני? קרה למישהו גם דבר כזה? לא יכולתי לעמוד בסכום ולקחו לי את הכסף..זה פעם שניה שזה קורה לי...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אנשים, מישהו יודע אם יש איפשהו בחיפה קנית SC2 מרוכזת בחצות בליל ההשקה?? ראיתי בכל מיני פורמים שיש ביקוש רב גם בחיפה ולדעתי אין סיבה שלא נפתח קבוצת מכירה גם בחיפה\קריות. אשמח לדעת אם כבר קיים רעיון כזה, אם יש ביקוש לרעיון? ואם מישהו מכיר חנויות משחקים שאפשר לפנות אליהן? חשבתי על באג סניף קריון, השאלה אם יש משהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא, נ.ב לי אישית פחות חשוב לי המחיר שנשיג, יותר חשוב שנשיג את זה ולא נצטרך להגיע לתל אביב.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  3. עדיין לא השתכנעתם לרכוש את הפרק השלישי בסדרת משחקי התפקידים הנודעת של BioWare? מעכשיו תוכלו להתנסות חינם הן ברכיב מרובה המשתתפים והן במצב העלילתי לשחקן יחיד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יוזמה-מפתיעה-שחקו-ב-dragon-age-inquisition-בחינם/

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. Started by SuffiX,

מישהוא מוכן ליתרום לי guest pass בבקשה לפני שאני קונה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. Started by MaMzEr,

שלום פורום משחקים וברוכים הבאים לדיון הרישמי של M&M אני חדש אז אם יש תעויות בבקשה תקנו אותי כפי שכתוב משחק זה הוא משחק חינמי משחק זה הוא משחק כמו רוב המשחקים ההמונים משחק הריגת מפלצות אבל משחק זה שונה מהמשחקים ההמונים שאני שחקיתי במשחק זה תוכל להגיע לרמה 1,000 ואפילו 10,000 תוכן העינינים: 1.מערכת קרבות 2.מערכת החיה 3.לחידת חיות 4.הדמות: חפצים איך לעשות קרב המערכת ועוד 5.הורדה והרשמה! מערכת הקרבות מערכת הרבות במשחק זה די קלה וטובה מבחינת הKS במשחק אין KS במשחק זה כי אם תעזה קרב תכנס לבד לעולם פרטי משלך ושם תהיה אתה והחיה שלך 1 על אחד מול המפלצת/צות תוכלו גם לעשות קבוצה ולהכנס אם הקבוצה שלכם לקרב כלומר אתה והחבר שלך בתוך הקרב מול המפלצות וכמובן אם ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by elif744,

יש לי בעיה בהפעלת המשחק HL2 כל פעם שאני מנסה להפעיל הוא עושה לי את התמונה הבאהיש לציין שהמשחק המקורי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  7. שלום לכולם תראו אני קניתי את המשחק שבכותרת ממש קניתי אותו מקורי 200 שקל..באמת..עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה והתחלתי לשחק ויש לי בעיה עם הווליום כאילו הקול של המשחק עצמו עובד אבל כשאני לוחץ על חייל או מפקד הוא אמור להגיד משו תמיד זה ככה בכל משחקי האסטרטגיה...וכאן הוא לא אומר כלום!!! ר פשוט לא מדבר רק הקול של המשחק עובד וזהוווו לא עובד הקול שאם נגיד אני לוחץ על חייל אז הוא אומר משו...תראו אני ממש ממש ממש עצוב ומבואס כל כך ממש בא לי לבכות כי חיכיתי 3 חודשים למשחק הזה וסוף סוף שיש ל אותו הוא לא עובד לי כמו שצריך אז בבקשה איך אני מסדר את הבעיה עם הקול בבקשה תעזרו לי מה לעשות?? (יש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם כמו להרבה...עם directx 9 האחרון) בבקשה אם תעזרו אני כל כך יודה לכם אי…

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by SyndromE,

אין לי הרבה מה לומר עליו מלבד "DirectX11". לא ראיתי אותו עדיין. הורדה: http://uk.nzone.com/object/nzone_lostplanet2_downloads_uk.html

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by redti,

קניתי את המשחק לא מזמן,התקנתי אותו היום התקנה מלאה אני לוחץ על המשחק יחיד זה בא לטעון פתאום זה יוצא ורשום לי את זה: ^1ERROR: Couldn't load ambient sound sets from sound/sound.txt הרבה משחקים ושירים רצים לי חלק עם הכרטיס קול אני לא יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Milk-Inc,

אני פשוט לא מכיר את החוקים ולא יודע מה עושים ??? ??? ואני מת לשחק בו רק שאני לא יודע!!!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by BeNzZy-BoY,

תקשיבו!!! פתחנו קלן חדשה ואנחנו מחפשים שחקנים תותחים !!!! ממש שחקנים ברמה גבוהה אם אתם כאלה אז כנסו לערוץ שלנו במירק #clan-ma.il וחפשו את sn!ck3rs(אני) או את pain(לידר)... אם לא מצאתם אז צרו איתי קשר באיסיקיו 306479248 (: לא להתבייש כל אחד יכול לקבל טסט :D

12. Started by sherlock1212,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090853,00.html אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה סרטון מGran Turismo 4 בכל מקרה זה מדהים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  13. בואו להכיר כמה מהפרוייקטים השאפתניים ביותר שיצרו מעריצים אדוקים בהתבסס על משחקי הוידאו האהובים עליהם, אשר נקברו בטרם עת בשל בעיות משפטיות שונות ומשונות כשמשחק מצליח להכנס ללב של קהל הגיימרים ולרכוש לו קהל נאמן של מעריצים, תמיד תמצאו כמה מוכשרים מביניהם שינסו להביע את האהבה הזאת ביצירת תוכן נוסף משלהם. במקרה שלנו, זה מתבטא כמובן גם בפיתוח של משחקים – שיכולים להיות כל דבר בין משחק שמוסיף תוכן חדש לסדרה, לבין רימייק ואפילו דימייק, יצירת משחקים חדשים כאילו יצאו לפני שנים. בעבר כבר יצא לנו לדבר על כמה משחקי מעריצים מוצלחים במיוחד (ואתם מוזמנים לבדוק אותם אם עדיין לא הייתה לכם ההזדמנות), אבל לצערנו לא כל משחק מעריצים זוכה לראות אור יום. כיוון שמדובר ביצירה שמבוס…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by YoniDahan,

חשיפה של המשחק תהיה בעוד חמישה ימים -+. http://www.battlefield.com/event מה אתם אומרים, זה יתרחש בעבר (WW1) ?...לפחות זה הדיבור ברחבי הרשת.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אחרי שקניתי SA גיליתי שההרגשה הרבה יותר כייפית כשאתה קונה את המשחק המקורי....לכן הייתי רוצה לקבל ממכם המלצה למשחקים שווים שכדי לקנות שיהיה בהם מולטיפלייר ושלא יהיה משחקי אסטרטגיה, כי אני שונא. תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. http://www.gamefocus.ca/news/11341

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Meir787,

האם יומר HALO 2 למחשב ? אם כן, יש תאריך/שמועות ? תודה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by NeptuneMB,

היי. אני צריך מדריך סיום מלא של GTA SA, בשפה העברית אם אפשר בבקשה. אני זוכר שהיה לי, אבל הלינק אבד!, פשוט הורידו אותו לצערי

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by roma4k,

היי ערב טוב, אני כבר מספר שנים שלא שיחקתי באף משחק אבל לאחרונה ניכנס בי איזשהו חשק לשחק מעט. השאלה שלי היא איזה משחק אסטרטגיה חדש יש שמעניין וכיף לשחק בו? אני מעדיף משהו בסגנון AGE OF EMPIRES כמו שהיה בעבר. תודה מראש על ההתייחסות.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by paulyoung,

אהלן הגעתי במשחק למצב שהעיר נשרפה ונשלטת ע"י גובלינים נכנסתי פנימה ויצאתי שוב והחייל שם אומר לי שצריך לסגור את השער עם האש מישהו יודע מה עושים? נראה לי שהתקדמתי, נכנסתי ליד השער ועברתי למקום חדש...

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  21. כי אני מתלבט בגלל זה להתקין ויסטה....

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by NuNaTaK,

המשחק יצא ב17 לנובמבר: http://store.steampowered.com/news/2552/ רק אותי מעצבן שהם עדיין לא הוציאו את HL2 EP3 והם כבר מכריזים על L4D 2? וגם קודם כל שיורידו את המחיר של הראשון בחצי, כי זה מה שהוא שווה(בלחץ!). חוץ מזה הוא יצא בדיוק שנה אחרי הראשון, אפילו זמן להתיישן לא נתנו לו. אם הם לא מכריזים על EP3 לפחות שיכריזו על Portal 2

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. השאלה כבר בכותרת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

http://finance.yahoo.com/news/thq-inc-secures-asset-purchase-185300188.html זה לא משפיע על הפרוייקטים שכרגע בפיתוח. היו הרבה חברות שחזרו מהמצב הזה (MARVEL למשל). נראה כאילו Humble Bundle אפשר להם להחזיק עוד שבוע ולא יותר מזה אם רואים את המשחקים ש THQ אמורים להפיץ בשנה הקרובה נראה כאילו יכול להיות שהחברה תצא מזה: Metro: Last Light South Park: The Stick of Truth Company of Heroes 2 Saints Row 4 ואולי גם HOMEFRONT 2 שמפותח על ידי CRYTEK. שיהיה להם בהצלחה...

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by avihy_1989,

--->למנהלים אם הינכם רואים כי דיון זה מתאים לפורום אחר העבירו לפי שיקול דעתכם<--- שלום לכולם, ברוב השרתים חוץ מכמה בודדים אני מקבל ping ממש גבוה 110+ לצורך העיניין אני בנטויז'ן +בזק תשתית על רוחב פס 10 מגה עשו לי כמה בדיקות ולא היה לו מה לומר לי חוץ מלקנות את החבילה של הגיימרים שעולה 15 שקלים לחודש ... בעבר עשו לי את הטריק השיווקי הזה על דיאבלו 3 בטענה שהשרתים של בליזרד לא טובים עכשיו הם לא יכולים לתרץ גם על bf3 וגם על cod-mw3 וגם על diablo 3 , למישהו יש את החבילה הזו והיא עוזרת לו פלאים <? הצלחתם להשיג במחיר מוזל יותר <? אצל איזה ספק אתם שנותן לכם ביצועים טובים גם ללא ה gamer pack חשוב לציין רק בשרתים בודדים אולי 3 אני מקבל פינג של 90~ כל השאר זה 100+ כך זה ג…

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.