משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי היום בתוכנה בשם Game Jackal שבודקת את סוג ההגנה של הדיסקים של המשחקים שלכם ויוצרת לכם על המחשב מעין פרופיל עבור כל משחק, שמאפשר להריץ אותו בלי הדיסק בכונן. התוכנה חוקית לגמרי (היא כמובן עולה כסף), ונועדה לעבודה עם משחקים מקוריים - פשוט כדי לחסוך את החיפוש של הדיסק המתאים והחלפתו בכונן. אל תגררו את הדיון הזה ל-warez בבקשה, כן, אני יודע שיש גם דרכים אחרות לשחק בלי הדיסק המקורי... :-X http://www.gamejackal.com
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה המשחק זז לאט... אל קצב פריימים נמוך וזה משחק ישן.. אני משחק בכולם וגם באחר המודים DC וזה איטי בהכל :-\
-
כאשר אני מנסה להתקין את הדיסקים הוא מציג לי את ההודעה הבאה: (בתמונה) יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך אני יכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משחק ב טוני הוק החדש ואני בעיר השלישית (אחרי ספרד) וחסר לי רק עוד 25 נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש יש שאומר לעשות מן תרגיל כזה סיבוב בעע לא הבנתי כלום האיש הזה עם שיער בלונדיני,מישהו יודע איך עושים את התרגיל הזה?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי צרבתי לפני שבוע משחקים לPS1 שהורדתי מאימיול והם לא עולים בקונסולה למרות שהיא קוראת צרובים מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ויש איזה אתר שאפשר לדעת תאריך מדיוק של כל משחק?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי (שוב, זה בגלל אחותי !) את הSIMS 2 המקורי במחשב. וכרטיס מסך GF4MX 440. המשחק לא מצליח לפעול על מהירויות שעון רגילות (400, 275 1.5V) יש תקיעות של 15 שניות כל 20 שניות במשחק. ניסיתי לשחק עם המתחים של הAGP הרבה, זה לא עזר. בסוף הצלחתי להפעיל אותו עם 270 ליבה ו 375 זיכרון - 1.5V . אני יודע שזה לא ממש משנה עם כרטיס כזה אבל בכל זאת זה ממש מעצבן אותי שהכרטיס בדאון קלוק. מישהו יודע למה? (בכל המשחקים האחרים אין בעיות) ואני משתמש בNO CD CRACK , כי אין לי קוח להכניס את הדיסק כל דקה בשביל אחותי, זה יכל להשפיע על המשחק?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי בארה"ב והוא חוזר מחר לישראל, הוא יכול להביא לי פלייסטיישן או XBOX אבל בלי צ'פ. אני יכול לקנות צי'פ בארץ ולהתקין בקלות ולשחק במשחקים שהורדתי מהאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה ליצור מפה למשחק, אך איני מוצא את התוספות של המשאבים. אם מישהו מכיר את התוכנה, אני אודה לו מאוד על העזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מוזר ביותר אבל לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות ברשת בארץ (הכוונה ל Dance Dance Revolution כמובן ולא לזכרון DDR ל PS2 ) אני יודע שיש לו איזה 700 גילגולים שונים ואני מניח שכל אחד מהם יהיה סבבה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היי ברשותי המשחק SIMS2 אחלה מישחק ,באמת! חבר שלי אמר שקיים פטצ'\קוד לגורם שלא תיהיה צנזורה במישחק. אם מישהו מכיר את זה שיתן בבקשה לינק, תודה מראש Install
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט אי אפשר לשחק רצוף במשחק הזה הפעם הבעיה היא עם השמירות. פימטתי את המחשב אתמול, שמרתי את השמירות מהמשחק על CD לפני הפירמוט, התקנתי שוב את המשחק על המחשב אחרי פירמוט, הכנסתי את התיקייה "SAVES" של השמירות מהCD למשחק. וכלום לא קרה, הוא אפילו לא הכניס את הפרופיל למשחק, הוא מבקש ממני ליצור פרופיל חדש כשאני נכנס כי אין אף פרופיל במשחק. בבקשה תגידו לי שיש לזה פיתרון, אולי קוד שמעביר שלבים? אולי פאצ' לא רישמי? אולי עשיתי משהו לא נכון? ד"א אני בפרק 12.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כשאני מעלה אטת farcry אז התפריט עולה כרגיל, ורק כזה מגיע למסך המשחק ממש, אז הכל הכל לבן. ואני רואה את הדמות שלי אפורה זזה. למה זה? התקנתי והסרתי את המשחק ולא עזר. יש לי geforce fx 550 מעודכן והוא עובד לי מצויין בשאר משחקים. 512 ddr winxp
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
הי אני וחבר התקנו את המשחק כל אחד בביתו ואנו כבר כמה שבועות מנסים להתמודד אחד מול השני האם תבוא הישועה ?? דרך אגב אני זמין גם באי סי קיו 271839150
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אמ היום בהפסקה דיברתי עם חבר ואמרתי לו שאני מחכה ל HL2 הרבה זמן. אז הוא אמר לי שאני יכול לקנות CS CZ ביותר זול ואז אני גם מקבל CS 1.6 CS CZ HL1 ( לא בטוח ) HL2 (כשיצא) CS S האם הוא צודק? והאם יהיה כמו שקרה ל HL1 ששינו את הסיריאלים ואז אני אצטרך לקנות חדש? תודה רבה. אני פשוט כבר מת לשחק בזה עריכה: אני קונה מאופיס דיפו זה בסדר? כמה זה יעלה לי? (זה פחות חשוב העיקר למעלה. בבקשה תענו עוד מעט אני הולך)
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, המשחק אמור היה להיות סטייל Dungeon keeper - אתם משחקים את ה-bad guys, בונים מאורה תת- קרקעית, ממלאים אותה במלכודות, מאמנים חיילים, מוציאים אותם למשימות ומחסלים את הטובים... Dungeon keeper 2 היה אחד המשחקים הכי טובים אי פעם לדעתי (נראה לי ששיחקתי בו יותר מב-starcraft), אז חיכיתי ל-Evil Genius בקוצר רוח. לצערי, Evil genius לא מספק את הסחורה. החל ממשימות שלא תמיד ברור מה רוצים ממני בהן, דרך minions טפשים כמו נעליים משומשות (הם ירוצו ישר לתוך המלכודות שהם בעצמם בונים, לא ישיבו אש אם יורים עליהם כשהם בדרך לאנשהו, לא שומרים גם במקומות שאני פוקד עליהם...) וכו'. בסה"כ המשחק די טוב והוא מעסיק אותי לא מעט שעות בשבוע האחרון, אבל אני מאוד מאוכזב שהוא לא מגיע לקרסוליו של…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס ג'יפורס 4 mx (מעודכן בדרייברים וב-directx) תקנתי את המשחק nhl 2005 והוא עולה אך התמונה מטושטשת או שלא ניתן לראות כלום, מישהו יודע איך פותרים את זה? בתודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק והכל... ואז ראיתי ארנב ואחרי זה גם צבי והרגתי את שניהם, אבל השאלה היא מה עושים עכשיו אחרי שהרגתי... ניסיתי לבדוק באפשרויות אבל לא מצאתי משהו כמו להרים גופה....? ??? ? אני בטוח שצריך איכשהו להרים את הגופה או לעשות משהו כזה.... זה לא הגיוני שפשוט הורגים וממשיכים כאילו כלום נכון?!?! תודה לעוזרים..... ;D (בבקשה לא להפוך את הנושא לדעתכם על המשחק, פשוט לענות על השאלה)
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק, ואז כתוב לי שאנ יחייב להוריד איזה פאצ'. לא חייב אבל אם אני בוחר ב"לא כעת" אז לא קורה כלוום. הורדתי את הפאצ', התקנתי, אבל זה חוזר על עצמו. שוב ההודעה שעלי להוריד פאצ'. בקיצור ככה זה תקוע לי. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ערב טוב. הגיעו לאוזניי שמועות משני אנשים שאנדרגרוונד 2 יוצא לאוויר העולם ב-14 לחודש, האם זה נכון? האם יהיה אפשר להוריד אותו מהאימיול באותו יום?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מת לשחק כבר במשחק הזה ! אז למרות שקשה לי להאין שיש דבר כזה, אם מישהו יוכל לומר לי מאיפה אני יכול להוריד או שאולי יש איזה גרסאת אלפא\בטא. הכל יתקבל . תודה מראש לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
למה ה STEAM אצלי ב OFLINE MODE איך מחזירים אותו ל ONLINE זה דחוף אני רוצה לשחק..
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מתלבט בין X-BOX עם צ'יפ צורבים למחשב למחשב. אני יכול לקנות X-BOX עם צ'יפ צרובים ב-1900 שח וחבר שלי יצרוב לי כל משחק באיכות הכי גבוהה ב-20 שח (מאנייק אה?) עם צורב DVD יש לו בינתיים כ-40 משחקים אפשריים לצריבה וכולם ממש סוף הדרך (יש לו X-BOX)! טלוויזיה כבר יש לי, 29 אינצ' מגעילה של יונדאי אבל האיכות סאונד שלה בת זונה, גם לו יש TV 29 אינצ' מגעילה ורואים אצלו מצויין אז כך שאני לא מודאג לגבי האיכות. אווווווו שאני קונה מחשב בלי מסך, לדעתי מכונת משחקים אולטימטיבית בלי מסך וציוד היקיפי תעלה לי 6500 ואת כל המשחקים אני יוריד מהאימיול (ושם יש הרבה יותר משחקים) אבל אני דיי פוחד שהוירוסים ידפקו לי תמחשב.....לגבי המסך אל תדאגו יש לי LCD שאני ממש מרוצה ממנו..... אז מה לדעתכם עדיף…
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-