משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
משהו יודע אולי איפה ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות? TNX AHEAD !
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם צריך את City Life עצמו כדי לשחק? והאם זה מבוסס על אותו מנוע גראפי?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
????????
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קרה לכם שבאמצע המשחק יצא לDESKTOP עם הודעת שגיאה? הנה הפיתרון: כפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים \ properties הולכים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced לוחצים על "הגדרות" \ Settings באופציה של "בביצועים" \ Performance עוברים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced והולכים ל"זיכרון ווירטואלי" \ Virtual memory ולוחצים על "שנה" \ Change משנים את ה"זיכרון המקסימלי" \ Maximum size ל1500 או 1000 לוחצים על Set,ואז OK וזהו המשחק לא יצא יותר *אגב אפילו מחשבים עם 256 RAM יכולים לשחק במשחק הנפלא הזה ללא בעיות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בהתחלה כשצריך למנוע מהטיל הגדול להמריא, אני לא מבין מה עושים עם המכישר המוזר הזה עם המספרים שרצים
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אוקי אז לאחר שרכשתי את המשחק, Test Drive Unlimited, גיליתי שבכדי לשחק אונליין אצטרך לרכוש מנוי של gamespy... יש אפשרות להרשם ל-gamespy בחינם? יש אפשרות לשחק אחרת באונליין? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק הזה מ GAMERSHELL בערך 750 מ"ב החשב אני מקבל קובץ ראר פותח אותו ובתיקיה יש איקון של ה EXE ן האוטוראן להתקנה בקיצור האיקון לא עובד זה מדליק מסך שחור לשניה ואז חוזר לשולחן עבודה ואין כלום ו ההתקנה קשה אני לוחץ עליה מגיעה לשלב מסוים ו לפני ההתקנה עצמה ואז זה אומר לי שאני צריך DIRECTX 9 או יותר ואני הורדתי את החדש ביותר של 2007 מה עושים תודה ??[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 16:03:24 תודה???[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק,יש קישור בשולחן עבודה שאני לוחץ עליו עולה תוכנה עפ פרסום של המשחק איפה אני אמור ללחוץ כדי להתחיל לשחק??????? תודה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
יש לי windows vista והתקנתי בו fifa האתקנה הייתה טובה הכול טוב אני ניכנס מראה לי את הwindows ברזולוציה גבוהה כאילו זה ניכנס ועושה לי ריסט מה עושים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מחפש אתר שאפשר להוריד משחקי פלאש למחשב... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
הגעתי עד לשם והוא הרג אותי ומרוב טיפשותי לא שמרתי וחזרתי המון אחורה [br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 14:56:39 בבקשה בבקשה [br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 16:57:22לא צריך
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך אני מפעיל v-sync במשחק infernal ? הפעלתי בדריוור וגם בATI Tray tools, לא עוזר... תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לכם מושג אם את הקודים לאנלוק קונטנט אני מקבל במהלך המשחק? אני יודע שיש אותם באינטרנט אבל לא רוצה לשחק עם צ'יטים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק..גרסא 1.45 אם אני לא טועה..זה מה שהיה בדיסק..וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברה SP2:DOMINATORS הוא אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם יצאו לפי דעתי . שיחקתי בראשון סיימתי אותו -גם משחק ענק וגאוני . אחשב לפני כמה ימים שיחקתי ב DEMO של השני הוא תקף ל חצי שעה בלבד .(באסה) מישהו מכיר קישור לשמחק (טורנט,או משהו אחר )נא לציין תוודה תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לא מזמן חבר הביא לי את המשחק ,אני מנסה לשחק ברשת אבל הוא אומר לי שאי אפשר בגלל שהגרסה שלי לא מעודכנת וצריך את 3.41 אני נכנס לאתר להוריד ואז אני רואה שצריך שם משתמש, יש דרך אחרת להוריד את העידכון ? וזה לא ווארז כי חבר שלי קנה את זה (משעמם לו בחיים) ! אולי אני יכול להוכיח להם ברדך אחרת שזה מקורי ? ד"א אחד המשחק החזקים ! להורדת הדמו: http://www.interactionstudios.com/files/ChickenInvadersROTYXmasdemoInstaller341.exe
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ממש שאני נכנס למשחק המשחק עובד לאט, בתפריט המרכזי ובכלל איפה שאני לוחץ. לוקח לו ממש הרבה זמן להגיב. עכשיו גם אם אני מנסה להתחיל משחק רגיל , הוא עושה לי מסך וורוד כזה עם נקודה שחורה איפה שאמור להיות העוגה של ה LOADING, אני שומע את ה loading נגמר, ואז כשאמור להתחיל המשחק אני מקבל מסך שחור לגמרי , שומע את המחשב נלחם, אבל לא רואה כלום... מה עושים ?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש הגה טוב למשחק בכותרת המטרה שלי היא לקנות הגה טוב עם תיבת הילוכים ועם קלאץ'...אך הבעיה היא שעד עכשיו נתקלתי רק בערכה אחת שכזו: Logithec g25 והיא מאודדדד יקרה. האם מישהו מכיר ערכה דומה (לא חייב שתיהיה איכותית מדי) במחיר סביר יחסית? המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי לבזבז על כך זה 500 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התחלתי את המישחק קניתי אוטו ובית אחרי זה בתי להיכנס לתחרות לחצתי סטרט והמישחק ממשיך ליפעול אבל לא קורה משהו מה צריכים לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
Worms World Party- איך אפשר לשחק ברשת,עם חבר! אפשר לקמבן משהו עם התוכנה Hamachi?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-