משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
איך Warhammer_40000_Dawn_Of_War קשור לFull Spectrum worrior??? תיראו מה קיבלתי בסוף ההתקנה של Warhammer! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היה לי פעם אתר מזה טוב עם כל העטיפות משוןם מה הוא נעלם לי
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שטח, כבדים, כל מה שעולה בראש שלכם שזה לא יהיה ישן שזה יהיה עם גרפיקה ושליטה טובה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש כאלה מוגבלים מבחינת המחשב ויש כאלה שלא לכן אך אתם אוהבים לשחק ? בחומרה גבוה הכי גובה ? רזלוציה ? חושך בחדר ? מולטיפלייר ? משחקים ומה עוד כיצד את משחקים דום 3 ? ? מבחינת חומרה
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, לא מזמן רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו דום, הוא מתאים את עצמו אוטומטית בהגדרות לעבוד עליו High (אחד לפני "הכי טוב") שיחקתי והכל פעל כמו שצריך, יום למחרת נכנסתי למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא פשוט נתקע ולא מגיב ומאלץ אותי לסגור אותו. ניסיתי לשים את המשחק על הגדרות נמוכות יותר אבל זה לא עוזר. אני חייב לציין שבמחשב הקודם שלי שהיה הרבה יותר חלש מהנוכחי, המשחק פעל על ההגדרות הנמוכות ביותר גרוע, אבל לפחות הוא היה רץ יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי? משעמם לי אז למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אוקיי , בדקתי לא מזמן את הדמו וממש נדהמתי לראות איזה שיפורים ושינויים חברת Atari עשתה למשחק RollerCoaster Tycoon. כמו שאתם בטח יודעים , שני הכותרים הראשונים בסדרה היו דומים מאוד ונבנו גם ע"י בן אדם אחד , הפעם ניתנה זכות הבנייה לחברה מה שנתן את האמצעים לבנות משחק מוצלח יותר ומושקע יותר. השינויים העיקריים שנראו בדמו , היו: שיפור עצום בגרפיקה(גרפיקה שעוד לא נראתה במשחקי הטייקון השונים) , החברה בנתה מנוע שלם שמשנה את האנשים השיער , פנים , גוף , בגדים ונותן הרגשה יותר ריאליסטית מהכותרים הקודמים שבהם כל האנשים נראו אותו דבר. השיפור העיקרי שאהבתי הוא שאפשר לבדוק את המתקנים מנקודת מבט של הנוסע במתקן , דבר שממש יפה. השליטה על המשחק מבחינת תזוזה יותר קלה יותר גמישה וחלקה. אפשר להרי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחכה לו בטירוף, יש כאלה אומרים שהוא יוצא במשהו ל 11 שזאת אומרת בחודש הבא ויש אומרים ב2005 בכלל
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כשאני מתקין את מאפיה, הוא מסיים את דיסק 1 ואז מבקש את דיסק 2, אני מכניס אותו, מאשר - והכל נתקע. אין אופצייה לבטל את ההתקנה ואם אני רוצה שהמסך של ההתקנה יעלם אני חייב לעשות ריסט. צירפתי תמונה של המסך לאחר הכנסת דיסק 2. איך אני מתקן את זה? תודה ד"א הדיסקים תקינים והמשחק התקין לי בעבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את ה6800GT שלי ואני מתקין DOOM 3 ואחרי 20 דקות משחק ככה מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת של ווינדוס (NOT RESPONDING......) מה לעשות.?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/17934.html POP2 http://www.gamershell.com/news/17932.html SONIC
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום וגם לא בגוגל...אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה! עריכה: מישהו יודע מיהו השחקן הכי טוב שכדאי לבחור? לקחי את הלוחם אבל אם למישהו יש עצות...
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים אני משחק כבר בערך חודש ב FAR CRY ובא לי לעבור את המשחק (אני בשלב לפני אחרון שקוראים לו DAM) רק הבעיה שאני לא יכול לעבור את השלב: מפילים אותי ממטוס ונותנים לי נשק של 10 כדורים כדי להרוג מפלצות (בשביל להרוג מפלצת אחת צריך לפחות 10 כדורים) אנשים אולי אתם יודעים צ'יטים למשחק או כאלה שעברו את המשחק אולי אתם יכולים להגיד לי איך אני עובר את השלב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כממו שבכותרת מבקש שתסבירו לי איך להפעיל 2005 בלי להכניס דיסק
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
GTA: San Andreas יצא בארה"ב בסוף החודש. (מפי Vgames) ;D יש!!!
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סימיתי תמשחק זהז ובא לי לשחק עם טריינר אז מישהו יכול להשיג לי ולא צריך קודים כי יש לי כבר תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת איך אני יכול במשחק Evil Genius לעלות לעובדים שלי את הנאמנות זה שורה הכחולה למה כול שניה רשום לי עובד לא נאמן ואז הוא עורק ולפעמים זה שומר ואני צריך לאמן חדש וגם עם נגמר לי המקום בהר אז מה אני עושה וזהו אני חושב עם יש למישהו טיפים טובים שיגיד לי גם למה יש דברים קטנים שאני לא מבין כמו למה לפעמים שהעובדים שלי דורכים על סימן של מלכודת היא עובדת ופוגעת בהם תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה בעיה ראשונה היא שקנתי לחבר מתנה פיפ'א עכשיו הוא היתחיל להתקין וב35% זה אמר לו שחסר איזה תמונה או משהו!! מה אני עושה?!?! עכשיו בעיה שנייה זה שיש לי חברים שיש להם פיפ'א ואני רוצה לשחק ברשת ולא יודע איך.. איך עושים זאת??
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בעיקר פעולה או אסטרטגיה RTS בסגנון CNC כרגע יש לי: Command & Conquer Generals Zero Hour :ylsuper: Doom 3 Painkiller Max Payne 2 Hitman Contracts Prince of Persia The Sands of Time Perimeter Tony Hawk's Underground 2 FAR CRY תודה!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם צריך dvd בשביל להפעיל משחקי ps2 ו box על המחשב? אני רוצה תשובה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות לחצנים של ג'ויסטיק בפיפה 2005 ????????? ואם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי משחק ( Evil Genius) עכשו אני משחק בו שאני לא מחובר לאנטרנט כי הוא עובד לאט ובזמן האחרון אני מפעיל אותו ומשחק כמה דקות והוא יוצא לשולחן עבודה זה קרה לי רק היום ואתמול בדרך כלל הוא עבד רגיל וניסיתי לכבות תמחשב יש לי כרטיס מסך גיפורס 3 TI 500 ועדכנתי אותו יש הצעות פתרונות??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-