עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הסטודיו היפני FromSoftware הפך לאחד מהשמות המבוקשים ביותר בשוק הגיימינג - ונראה כי סוני ו-Activision הם אלו שיהנו משירותיו בזמן הקרוב לכתבה

2. אני יודע שזה דרך setting אבל אני לא יודע איך שיהיה מקש בעיטה , מסירה, ועוד... (משהו התבלגן לי שם ) עם אתם יכולים לשלוח לי את הרישה המסודרת של המקשים זה יעזור לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. Started by kovar,

אני צריך עזרה אתמול שיחקתי עם חבר שלי פיפא ברשת והכל פעל חלק היום ניסינו לשחק ולא שינינו שם דבר בהגדרות אבל לא הצלחנו להתחבר (חוץ מפעם אחת) מישהו אולי זה גם קורה לו ויודע איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bennash,

אני מחפּשֹ אתר מסֻדר של מִשֹחקים** הכולל: רשימה של ארבּעים-שִשים השנים האחרונות של: חברה>חברה שנִרכשה*>סידרת מִשֹחקים>משחק לפי ABC או לפי תעריך הוצאה לאור רִשמי של החברה. אני מצאי אבל לא מסֻדר ואם אינפורמציה לא חשובה כמו איך נִבנתה החברה מי האדם שיצר את המִשֹחקים וכולי...: ויקיפדיה באנגלית נותן הרבה אבל לא הכֹּל: http://en.wikipedia.org/wiki/EA_Games ,http://en.wikipedia.org/wiki/Activision ,http://en.wikipedia.org/wiki/Id_games אתרים שנִפתחים רק ב ARPAnet (שנות החמישים עד 1994) אתרי בייניים: http://study.eitan.ac.il/sites (קצת משנות השִבעים יותר משנות תשעים) ואתרים עם מִשֹחקים הכי חדישים יש מלא (שנות האלפיים והעשׂור הנוכחי) למשל אתרים של יצרניות GPU, פורומים …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. אני נכנס למשחק ואחרי חצי דקה זה יוצא.. לא משנה לאיפה אני נכנס.. יש לי ויסטה.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה בגלל זה.. מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה..

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

לא ראיתי בשום מקום מי אישר הגעה ומי לא, תגיבו ותגיעו נ.ב. הכי חשוב, אם יש מישהו שמגיע מירושלים שידבר איתי באוטובוסים צריך לצאת 3 שעות לפני הזמן בשביל להגיע

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by Beny Yanko,

ראיתי את המשחק הזה שכולנו מחכים לו כבר הרבה זמן: https://hwzone.co.il/main-games/%d7%99%d7%a9-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-gta-vi-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%9c-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%99%d7%a9/ רציתי לדעת אם הוא יגיע גם למחשב או רק לפלייסטיישן והאם כדאי לקנות מראש? תודה חברים!

9. Started by Ametrine,

אני כרגע דיי באמצע המשחק ופתאום התחילה בעיה מוזרה מאוד. באמצע ההליכה הוא פתאום נתקע ומפסיק ללכת. כדי שילך שוב צריך שוב ללחוץ קדימה. הוא עוצר כל כמה צעדים ולא ניתן לשחק בצורה זו. מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. מישהו מוכר? *צריך שהסוני יהיה במצב תקין ובלי בעיות!!!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. Started by יורםבהרי,

נראה משחק טוב..... ביקורת: http://belphegor.uzidesign.com/?p=49[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 00:30:44 מה אף אחד לא משחק? ???

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. שלום!! ראשית, אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי פורום אחר... מצאתי לנכון לגשת לפורום שזזה משום שיכול ליהוית שעוד אנשים פה נתקלו בבעיה... אני משחק במשחקי רשת כמו-America's Army ויש לי בעייה,"הפינג" אצלי נורא גבוה. (אוייבו הגדול ביותר של כל גיימר מתחיל). דבר המקשה נורא על המשחק, ומוריד משמעותית את רמת ההנאה. אין שום תוכנות שעובדות באינטרנט חוץ מהפייר וואל שגם כאשר אני מכבה אותה הפינג נשאר גבוה. (גבוה ז"א כאשר לכולם יש בסיבות 100 אצלי יש בסיבובות 300 וכך הלאה) התיעצתי עם ספקית האינטרנט והם לא נתנו לי פתרון. (בטענה שהם לא תומכים בנושא) שאלתי היא, כיצד ניתן להוריד את ה"פינג" ??? אני חייב עזרה! מצב זה בלתי נסבל... *לצורך העניין מדובר במחשב חדש (חודשיים) וחי…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. קיבלתי באן מיוט בשרת שלכם , אני לא יכול לכתוב כלום בצ'אט... אם אפשר להוריד את זה אשמח למה יש הרבה דברים שצריך לכתוב לפעמים ואני לא יכול להגיב.. טנקס

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. Started by Fallen Angel,

הורדתי את ששת החלקים של PROPER-FLT ואחרי שסימתי להוציא את כל הקבצים מהRAR אז כל הקבצים שיצאו הם ככה: איך מתקינים את המשחק הזה?

15. Started by subwoffer13,

סתם, מחשבות בכתב. מה אתם אומרים? אחרי כמה ימים של 4 הגעתי למסקנה ברורה . 3 הרבה יותר טוב, עדיין אחרי מספר שנים של ותק . חסרונות של 4 לדעתי: * שליטה של כלים מהירה מדי ,פניות בטנקים,טיסה וכו.נראה מצועצע מדי.כולל שחקנים. מזכיר מאוד cod. * הזיקוקים של חלקיקים מפגיעה בקיר או בניין -מוגזמים, זאת לא המילה. *שאתה נפגע ברכב,מטוס, אתה צריך להיות מרוכז מאוד כדי להבין שאתה תחת אש . *ירי אוויר -הנעילה והפגיעות,שקטות מדי ,רגוע מדי . *גראפיקה גם צבעונית ומצועצעת *בחירת שרתים פחות נוחה *טנקים, מסוקים נשקים וכו עם צבעים ורודים כתומים וכו' ,עם סמיילים וציורים?wtf

16. Started by rikus,

עולה עכשיו 12 דולר בסטים. עוד לא גמרתי את TL2..מישהו מהמר עליו?

17. שלום, אני דיי חדש במשחק זה וגם בכל מה שקשור ל מולטיפלייר. רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הקרבות? האם נשקים שאני מצליח לפתוח ב co-op אוכל להשתמש בהם במולטיפלייר?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  18. ?? אני רוצה לשנות את המקשים ב-6 PES.. כמו שב FIFA 2007.. אני יכול?? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. אני מחפש פאץ שיעדכן לי את ההעברות של השחקנים בפרו 2009. מודה לכם על כל מידע בנושא

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. אז ככה יש לי כמה משחקים אחד מהם זה פיפא 2006 והשני זה true crime streets new york עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 128 מעודכן לדרייבר הכי חדש זכרון 780 מחשב פנטיום 4 2800 מגה הרץ עכשיו אני לא מבין למה המשחקים האלה מזייפים לי הולכים לי בפלאשים[קירטועים] האם זה מהארד דיסק שלי למה הוא עושה המון רעשים שאני נכנס למשחק או לדף אינטנרט וכל זה או שזה הכרטיס מסך עשה את שלו עכשיו אם זה הכרטיס מסך יש לי 350 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות משהו טוב יותר מאף אקס?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by hmjmvhcvh,

יש לי רשימת ip של שרתים טובים יש אפשרות להכניס אותם למשחק במקום הדרך הארוכה של ctrl+c ctrl+v אחד אחד ? תודה למגיבים עריכה: הכוונה להכניס אותם ל favorites

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a0%d7%94-dying-light-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת כאן, בפורום תוכנה או בפורום רשתות מצאתי תוכנה שמאפשרת לשחק במשחקים דרך האינטרנט כאילו אתה ברשת לא דרך ONLINE אלא דרך NETWORKING { מקווה שרשמתי את זה נכון } קוראים לה Hamachi אין פה שום עיניין לפרסם את התוכנה אבל האם משהוא מכיר תוכנה יותר ידידותית אשר עושה את אותה פעולה ככה שאני יכול להתחבר לחברים ולשחק דרך הרשת ולא דרך הONLINE תודה על העזרה

24. Started by dog_foot,

קניתי מסך רחב (206BW) אבל אני לא מצליח למצוא משחק שתומך בזה טוב, CS:S תומך וזה סבבה אבל ניסיתי משחקים אחרים למשל FEAR והוא לא תומך במסך רחב וגם לא ברזולוציות.. שבעייתיות למסך רחב.. אשמח לקבל עזרה במציאת משחקים למסך רחב..

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  25. שלום לכולם, מצאתי קבוצה של גיימרים מעל גיל 18 סופר מעניינת אם מישהו רוצה מוזמן. אני לא ידע אם מותר לשים לינק אז פשוט תחפשו israeli gamers - old school נתראה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.