עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Meir787,

אני תקוע במשימה, בקזינו של woozie. אחרי שאני גונב את התוכנית של הקזינו שנקרא קליגולה, אני אמור ללכת לשדה התעופה, לקחת מטוס, ולהטיס אותו באיזור כלשהו מעל הסכר. אני מגיע לאיזור ההוא, ושום דבר לא קורה. למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by roie13,

היי אני צריך עזרה בחיפוש של משחקים בחינם ברשת ככה שכולם יכולים לשחק בהם, לא משנה לי הסגנון. וכאלה שלא נמאסים אחרי שבוע... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. Started by sd1,

מתי יותר כבד בביצועים של המשחק למחשב מבחינת גרפיקה והכל וההתמודדות של ההמחשב call of duty2 או carbon?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by parker8,

כשאני נכנס למשחקי אימון, יש לי מסך לבן כזה... (אבל כתוב למטה מקשים כאילו המשחק עובד רגיל) ואז אם אני לוחץ עוד פעם ENTER אז המשחק קורס ויוצא ל-DESKTOP יש למישהו יש פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב בעבר הייתה לי בעיה שהמשחק קרס כמעט אחרי כל משחק, אז התקנתי פאטצ' שאמור לתקן את זה: Virtua Tennis 3 v1 1 Update-RazorDOX וזה באמת תיקן... הבעיה קרתה רק בכרטיסי ATI (ככה הבנתי מפורומים בחו"ל) אבל עכשיו יש לי את הבעיה עם המשחקי אימון...

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק ופתחתי ליגה ספרדית....עכשיו יש לי הודעה על מישחק גביע אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לעשות אותו איך נכנסים למשחק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by The Dom,

קודם כול, לכול החכמולוגים שסתם ישאלו אפילו בלי לדעת מה הקשר- יש לי דרייברים מעודכנים+משחק מקורי+גרסא 1.41. כשאני נכנס למשחק ואני רוצה לעשות ספרינט ולוחץ על הSHAIFT השמאלי, כלום לא קורה(זה לא לאג). גם כשאני נכנס למטוס ורוצה לעלות את החרטום למעלה כלום לא קורה ואני מתרסק. כשאני בודק בOPTIONS הכול כרגיל וכול המקשים מסודרים כמו שצריך אך משום מה אני יכול רק ללכת ולהשתמש בעכבר כדי להחליף נשקים. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה.

7. Started by matans26,

שלום שמי מתן ססי ויש לי בעיה במשחק שקוראים לו comandos beyond the call of duty אני מתקין אותו ואז מפעיל אותו ואז כתובים לי not supported on Windows NT המשחק הוא די ישן אבל הקודם שלו עובד במחשב שלי יש לי Windows xp. אם תוכלו לעזור לי אני ישמח נורא. בתודה מתן ססי.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  8. חבר יכול להביא לי את המשחק הנ"ל מגרמניה, בערך בשליש מחיר מהארץ. השאלה היא האם יש דרך לתרגם את המשחק מגרמנית לאנגלית?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. Started by haimon_v,

התקנתי את S.T.A.L.K.E.R המשחק נפתח לי נהדר אני רואה את הסרטון וכו וכו בפעם הבאה כשאני רוצה לשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה cannot open file "fsgame.ltx" check your working folder מה זה אמור להיות? יכול להיות שזה קשור להגדרות גרפיקה ששיניתי? חייב עזרה דחוף.........

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by Jeka90,

הגדרתי שהמקש של התרגילים שהשחקנים עושים יהיה רווח. באמצע משחק כשאני לוחץ על רווח לא קורה כלום. ניסיתי להגדיר מקש אחר וזה גם לא עובד. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  11. http://www.dailytech.com/STALKER+Possibly+Stealing+Art+From+Other+Games/article6901.htm תאכלס ,שימשיכו לגנוב אחד מהשני, רק שיפסיקו לשדוד אותנו

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  12. Started by shay12,

מישהו יכול להביא לי קודים ל ריימן2 ריימן3 וריימןM? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by מגדל,

כל פעם אחרי איזה 5 דקות בערך המשחק יוצא לי...מישהו יכול להגיד לי למה? ועוד בקשה קטנה..אני מחפש משחק משהו עם פשע ומאפיה.... תודה...

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  14. התקנתי את המשחק והכל ואז כשנכנסתי אז קיבלתי מסך שדורשים ממני להכניס שם משתמש וסיסמא... והבנתי שזה לאון ליין בלבד. אז אני שואל האם המשחק הוא רק און ליין?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  15. Started by pop153,

הורדתי stalker 4 חלקים בחלק הראשון יש קובץ iso שהוא שוקל 3.23GB ניסיתי לחלץ אותו הכל ולא הצליח הוא רשם לי שגיאה הקיצר אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה ממכם תחזירו תשובה מהר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  16. Started by pop153,

מה עושים במשימה הזאת? http://www.img-il.com/up/de0zrkzmdgt5.jpg

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by pop153,

אני לא מצליח לעבור את זה http://www.img-il.com/up/ymnmeiw2wyzj.jpg מה אני אמור לעשות פה תעזרו לי בבקשה ממכם אני תקוע במשימה הזאת תעזרו עם תוכלו.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. Started by עמיר,

http://www.gamershell.com/download_18800.shtml פרסמו פה טיפים / דברים יפים שעשיתם

19. Started by אבי11,

אשמח לקבל תשובה אם קיימים המשחקים looney tunes space race ו- looney tunes racing בגירסא המתאימה לפי סי או שישנו איזה אמולטור המאפשר לשחק אותם על פי סי?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by YH,

איך משחררים את הכדור במטוס?

21. Started by neogod,

כל פעם שאני יוצא לעשות משימה כלשהי אחרי כמה זמן אני מקבל הודעה שהמשימה נכשלה מה אני אמור לעשות בשביל להצליח במשימה ? ועוד שאלה, איך אינ מתמצא במפה הזאת, אני לא מבין בה כלום אני בוחר משימה וזה מקפיץ אותי כל הזמן למקום אחר ולפעמים הוא לא מעביר אותי לשום מקום ואין לי מושג מה רוצים ממני

22. שלום לכולם תראה אני הולך פשוט לפי החץ הזה שאומר לך שיש לך 1000 מטר וכאלה... אז עכשיו אני מצלם דברים בתור פיטר פארקר וגם ספיידרמן.... אז נתקעתי פה הינה: http://www.2send.us/uploads/33726bbe67.JPG עכשיו מה אני עושה? איך אני מגיע למעלה למסוק הזה? איך אני נתלה על החוט? ותגידו עוד משו? מה אני הולך לפי החץ זה עלילה כאילו? איך אני מגיע לכול המפלצות איש החול וכאלה את יודעים אולי? אפשר לעשות עוד דברים? תודה מראש לכולם! וגם עוד משו.... איך אני שומר במשחק? כי גם אין לי שום לוד גיים רק סייב מה אני עושה אני לא הבנתי תקטע הזה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. Started by daniel89,

אני צריך עזרה בלעשות מחדש את המקשים בGTA san andreas. עשיתי צילום מסך של המקשים ואני רוצה שתגידו לי מה לשנות כדי שיהיה לי נוח לשחק והכי פשוט. ועוד שאלה... איך אפשר לשנות את המהירות רק במשחק ולא דרך לוח בקרה... (אם אפשר) שהעכבר יזוז יותר לאט? הינה צילום מסך: http://www.2send.us/uploads/51b0f23378.bmp תודה לעוזרים וסליחה על השאלה המטומטמת פשוט כל מה שאני משנה זה מבטל לי משהו אחר וזה משגע אותי, דניאל.

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  24. Started by Slavikik,

קיצור אחרי שאני מפעיל תמשחק אחרי כמה דקות של משחק הוא יוצא מופיע החלון של שלח דוח שגיעות או אל תשלח...והרזולצוליה משנה ל 800X600 (בשולחן העבודה) כיאלו אחרי שהמשחק נתקע וה COLOR QUALITY משתנה לבד ל 4 BIT!!(איכס מגעיל הכל נראה).. וזה לא משנה על איזה הגדרות אני שם תמשחק אפילו הכי נמוכות זאת לא הבעיה..(יש לי 7600GT) מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.