עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by evman007,

יש 2 קבצים של bin ושתיים של קיו בפעם הראשונה פתחתי את הבין הראשון ועשיתי setup והוא ביקש את הדיסק השני ב50 אחוז התקנה. אז בפעם השנייה פתחתי את שתיי קבצי הבין לאותה תיקייה ואז הוא ביקש את הדיסק השני ב98 אחוז! איך עושים את זה לפי הסדר?

2. Started by חגי,

שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי יש לי כמה שאלות והם: 1. לפעמים אני מקבל הודעות כאלה (לא הטלפון למרוצים) ואני לא יודע\מצליח לפתוח את ההודעות, אז איך עושים את זה? 2. איך אפשר לשדרג את המכוניות (המעטות) במשחק? 3. שיימתי את שני השלבים, מה עושים עכשיו? תודה מראש Install

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  4. שישכח ממנו ,המשחק בוטל. קישור

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. יש לי 512RAM WINDOWS XP לא מזמן החלפתי את הכונן ל-120 ג'יגה והשארתי גם את ה-40 הישן כ-Slave אני מנסה לשחק בלארי החדש וגם ב-NBA 2005 הוא משחק לכמה שניות ואחרי זה יוצא מהמשחק מה זה יכול להיות?? דרך אגב אני מקווה שרשמתי בפורום הנכון

6. Started by Armageddon1,

לדעתי הכי טובה של 98 זאת פיפה הכי מציאותית והכי מעניינת רק צריך להחליף שם גרפיקה .....

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום רב כיצד אני משנה את זוית המצלמה במישחק הזה? lord of the rings: the return of the kink תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by miky,

חברה אני מחפש סידי קי מאים למשחק היחיד שמאצאתי היה בשימוש,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. ראיתי בynet

10. Started by TimoTy,

ממה שאני הנתי היחיד למשחב הוא VII

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by Zaks Sharon,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=36504 יש!!!!!

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  12. הסיסמה לקובץ ראר של nba 2005

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by yuraxp,

הגעתי שלב שבו אני במן בניין פדרלי, והרעים חוטפים את הנשיא ואני צריך להגן עליו, אך אני מגיע לנשיא? בהמשך המזדרון יש 2 מעליות אבל הם לא עובדות (בשלב הזה אני הורג גנרל בלבוש כחול). תודה לעוזרים

14. Started by DOGMA,

הגרסאה החדשה מכילה תמיכה בSM3.0 ו2.0x. עדיין אין תמיכה רשמית בHDR והתמיכה בNormal Map Compression בכרטיסי הX800 דרך 3Dc, וב GF FX/GF6 דרך אופטמיזציה של DXT5(פורמט לדחיסת טקסטורות). לא ברור למה לא ניתבו את כל שאר הכרטיסים דרך DXT5 אבל שיהיה. היא דרך הקונסולה בלבד, וגם בGI. חוץ מהצורה העילגת שבה הם הכניסו תמיכה ב3Dc הם לא ממישו שום הבטחה. http://www.worthplaying.com/article.php?sid=20968

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ^GunX^,

היי לכולם, טוב אז עכשיו אני משחק במשחק Bad BoysII וזה די אחלה משחק, רק שעכשיו אני תקוע בשלב שאתה צריך למצוא בו מסכת גז ואם אתה לא מוצא תוך 60 שניות את המסכה מין הסתם אתה מת... אז ניסיתי למצוא אותה איזה 5 פעמים ולא מצאתי למישהו יש מושג איפה היא? מישהו יכול לעזור לי באיזשהיא דרך ..? אניי ממש רוצה להמשיך לשחק אבל אני פשוט נתקעתי :'( תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. גאןבאונד- חרשתי פעם עכשיו נמאס לי - יפה www.gunbound.net סרויול פרוג'ט -ממש יפה http://www.survival.com.my/ מאפל סטורי התחלתי לשחק בו - מעצבן קצת ולא מובן אבל חמוד http://www.mapleglobal.com/ יש לכם להוסיף משחקים יפים לאוסף ? (בגייםאקסטרה אין משהו מעניין)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by superginiman,

שיחקתי בדמו של הPS 2 דרך BURNOUT3 (אחלה משחק) וזה יותר מדי MIDNIGHT CLUB 2 שדי לא אהבתי וגם יש ירידות פריימים קטלניות (בוא נקווה שלמחשב זה יהיה יותר כיף)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מאמן שם? יש לי את כול החדרים,ובחדר של האימון יש לי את הבובות! סימנתי ב MINIONS שיאמן לוחמים אבל כלום לא קורה

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by Mortar,

בחצי שנה האחרונה אני ועוד כמה חברה מכל העולם עובדים על מוד שנקרא The Somme Valley או בקיצור TSV, המוד עוד לא יצא אבל אנחנו עובדים עליו בכל המרץ ומקווים שיצא בקרוב... אם לא נסיים אותו לפני HL2 אז כנראה שנעביר הכל לSOURCE ולאט לאט נשדרג את המשחק עד לרמה שמכבדת את המנוע החדיש קצת על המוד: המוד משחזר את מלחמת העולם הראשונה בכלל ואת הקרב על עמק הסום בפרט. מהר מאוד עם תחילת המלחמה הפכה הליחמה יותר ויותר ססטית וכל מאמץ לפרוץ דרך האויב נבלם כאשר התוצאות היו עקובות מדם, ב1916 הצרפתים והבריטים פתחו בהפגזה על החפירות הגרמניות שבעמק הסום במטרה לרכז את המאמץ המלחמתי שם ולהוריד מהלחץ בחזית שהייתה בעיר הצרפתית וורדון, לאחר הפגזות הסתערו הכוחות לעבר החפירות הגרמניות ולרוע מזלם של בע…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. Started by yosizach,

ראיתי אצל חבר הואממש נראה טובו זה פעם ראושנה ששמעתי עליו .. בכלל

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by X-Gamer,

חרשתי כל מה שאני יודע וכלום לא הצליח ועוד משהו איך אני שומר???

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by gshhar,

זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה. מה אני אמור לעשות שם?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  24. הכותרת מדברת בשביל עצמה ואני מדבר על גירסאת מחשב . פשוט בחיים שלי לא נגעתי במשחק וחבר שלי מביא לי מחר את הרבעי למחשב .

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by sev0717,

כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי שאלה... בנוגע לאימון האחרון בקטגוריה הראשונה השם של האימון הוא MOUT זה האימון של הלוחמה בשטח בנוי אני מתחיל מחוץ לחדר והמדריך אומר לי לזרוק פנימה רימון פלאש ואז להיכנס ולירות ב-3 המטרות ולעבור דרך הדלת שיש בפנים..... עד כאן הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה שאני מנסה לעשות את זה .... אני זורק את הרימון, נכנס לחדר, מרסס את האמא של המטרות ו... כלום פשוט לא קורה כלום הדלת עדיין נעולה ואני פשוט לא יכול להמשיך הלאה.... ??? מישהו יודעמה אני לא עושה נכון ואיך לגרום לדלת הזאת להיפתח??? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים