עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by miky,

חברה תצביעו מה עוד אני יכול להגיד?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by levran007,

אני לא יכול לבנות בסימס 2 ! מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על הבאג הזה ?

3. Started by Ghosthunter,

MU ISRAEL השרת שלהם נפל או מה???? והאם זה קורה לעיתים דחופות(שתחלתי לשחק לפני יומיים)? אני גם לא יכול להשתמש ברגיל(הוא אומר לי שיש בעיה בסיסמא) עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by dani,

טוב. עוד מעט הולך לצאת המשחק הנ"ל. ורציתי לדעת אם עוד מישהו שיחק בדמו וקיבל חמרמרת. המשחק הזה הביא לי את הג'נענע מישהו יודע אם המלא יהיה נורמלי? או שאין שינוי?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by SHAY951,

אחרי שהמשחק טוען, אני מתחיל לשחק, עוברות כמה שניות והמחשב נתקע לי לגמרי, לא מגיב לשום דבר חוץ מ-RESET. יש לי את DIRECT X החדש, וגם הדרייברים מעודכנים (יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600, עם דרייברים 4.9 שאמור להעלות את המשחק ללא בעיה). מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן אותי כי חיכיתי הרבה זמן כדי לשחק במשחק......

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by miky,

חשבתי אם זה באמת קרה מקווה שכן.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by miky,

חברה תשמעו אתמול הורדתי דיסק של משחק בקובץ iso מקובץ בווינראר כאשר פתחתי אותו היה בו את כל הקבצים שנמצאים בתוך הדיסק אבל לא היה בו את קובץ הצריבה.אנירציתי לפתוח את הדיסק עם אלכוהול 120 אחוז. איך עושים את זה?

9. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק והוא נראה ממש מצויין. התחלתי בהתחלה עם לימוד המשחק והכל סבבה כמעט כמו הראשון. אבל כאשר התחלתי לשחק ולהקים פארק משלי אני פשוט לא מצליח לבנות רכבות הרים מוכנות כבר כל רכבת הרים שאני בוחר מהרשימה מתחילה לי עם החלקים כלומר אני הוא זה שצריך גם לתכנן אותה וגם לבנות אותה, למה אין רכבות מוכנות ( עם כל המסלול ) ? ואם יש אודה לעזרה כיצד להגיעה אליהן בכלל. כמו כן ראיתי שעובדים שלי כמעט כולם משועממים ( כנראה בגלל שאין לי רכבות הרים בפארק....חחחח ) איך ניתן לדוגמא להעלות להם משכורת או לא לגרום להם להשתעמם ? ( אולי בגלל שהעסקתי יותר מידי מהם ). אודה לעזרה ?

10. Started by ESC,

אני מחפש משחקי אסטרטגיה חדשים וטובים.. משהו בסגנון של גנר'לס או age of amipre ודברים בסגנון.. אם מישהו מכיר משחק טוב.. ואולי כאלה עם גרפיקה מעולה.. אז אני ישמח לקבל המלצות...

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by gabig12,

מה המצב אחים שלי אין לי מה לשחק במחשב ! ואני צריך איזה משחק אני אוהב יריות כמו FAR CRY , בטלפילד, MAX PAYNE , ועוד. אז תביאו לי הצעות למשחקים שאתם חושבים שיפים ושמתאימים לי לסגנון. בתודה GABIG12

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by Impreza,

זה מעצבן שיש את המתחרים באדום כזה ולא את המכונית האמיתית, זה אמור להיות ככה? ב 05 זה גם ככה?

13. Started by Bose,

אני מקווה שמישהו לא הקדים אותי אבל הנה תמונות. אמור לצאת ברבעון הראשון של 2005. http://delobbo.com/gran_turismo_4_1.html

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by J.a.C.k,

אתמול יצא GTA SAN ANDREAS מתי לדעתכם הוא יגיע לחנויות בארץ? האם לדעתכם הוא יהיה דומה לGTAVC וGTA3

15. Started by overload,

אני לא מוצא ציטים למשחק, זה בגלל השיטה המפגרת של "קודמאסטרס" שלכל התקנה יש מספר שונה וקודים שונים. וצריך לשלם בשביל לקבל אותם, או להתקשר אליהם (2$ לדקה!) כדי לקבל. בקיצור- הקוד של המשחק שלי הוא 30651 ואני לא מצליח למצא קודים למשחק. ד"א אני מחפש צ'יטים רק בגלל שכבר היה לי את המשחק פעם אבל הוא נמחק לי ואין לי כוח לשחק מחדש.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Impreza,

יש לי מפרט בחתימה שאמור להריץ בלי שום בעייה את המשחק והוא גם עושה את זה, אבל שמתי לב שיש כמה טקסטורות לא טובות או שאני מסתכל למטה ותוך שנייה נעלמת המכונית מצד שני ולא רואים את כל הנוף לפעמים מישהו יודע מזה? אני משתמש בדרייברים 4.9 ובאף משחק לא עושה לי בעיה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by i.k,

האם מישהו יודע אם במשחק עובד על מחשב אם אימיולטורים?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Xt,

המקום לדבר על כל מה שקשור במשחק הכדורסל החדש והמצוין ... ולי כבר יש שאלה.. למישו יש מושג איך עושים את ההטבעות עם האליופים בתחרות הטבעות?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. אם למישהו יש בבקשה שיביא לי..כי אין... חיפשתי בE מיול ובעוד כמה מקומות...ואין...גם על ה"דיסק" אין..!...

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. מי שהיה משחק דרך ה ip הרי בטוח יודע שהיה אפשר לדבר באמצע בעזרת צאט בדרך כלל זה היה f10 חיפשתי באתר של ea למה הפסיקו את זה זה הורס את חוית המולטיפלייר ? למה הפסיקו את זה מישהו יודע .

21. Started by FaT_GEnERaL,

מישהו יכול להביא לי SERIAL NUM ל SIMS UNLEASHED :s05: תודה מראש

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by evman007,

גם בהגדרות הכי נמוכות הוא כל שנייה נתקע מעבבד דיורון מזדיין עם 256 זכרון 5200 pci

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by evman007,

יש 2 קבצים של bin ושתיים של קיו בפעם הראשונה פתחתי את הבין הראשון ועשיתי setup והוא ביקש את הדיסק השני ב50 אחוז התקנה. אז בפעם השנייה פתחתי את שתיי קבצי הבין לאותה תיקייה ואז הוא ביקש את הדיסק השני ב98 אחוז! איך עושים את זה לפי הסדר?

24. Started by חגי,

שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי יש לי כמה שאלות והם: 1. לפעמים אני מקבל הודעות כאלה (לא הטלפון למרוצים) ואני לא יודע\מצליח לפתוח את ההודעות, אז איך עושים את זה? 2. איך אפשר לשדרג את המכוניות (המעטות) במשחק? 3. שיימתי את שני השלבים, מה עושים עכשיו? תודה מראש Install

• 5 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים