עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by baruch,

אני כבר לא יכול לחכות להם. תודה לכל מי שעונה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  2. מתי יוצא משחק חדש של EA מסדרת ה- generals (חדש יותר מ- Zero Hour)?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

לא היה לי זמן להיות לאחרונה בחנויות ובאינטרנט יש תאריכי יציאה שונים. אם כן כמה עולה? האם שווה משהו או לחכות כבר ל NFSU2?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. Started by Pitzinyelo,

מאד אשמח לקבל טיפים שימושיים שיעזרו להבקיע ברמת הקושי המטורפת הזאת. הבעיה העיקרית היא שממש קשה להעביר through pass בלי שהמגנים ישתלטו. ניסיתי אלף וריאציות וזה פשוט קשה מאד. יש טיפ? :-\

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by MBN,

למי שלא הבין MMORPG אומר: Massive Multiplayer Online Role Playing Game עדיף איזה משחק בתקופה עתיקה... אתם יודעים חרבות קשתות קסמים וכו... אממ... קיצר משהו שיכול בקלות להעביר איזה שעה שעתיים ביום... וחשוב להזכיר שיהיה חינם... עם משכורת צבאית אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי...

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  6. אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ

7. Started by Shmoolik,

היה לי פעם את המשחק הזה כבר שאני לא יודע במדיוק איך קוראים לו. אפשר היה לבחור שם את UNDER TAKER , YOKOZONA , DIESEL , BINGO THE CLOWN ועוד כל מיני. אהה ו BAM BAM BIGOLO.. אבל אני לא מתכוון למשחק WWF WRESELMENIA , כי הוא ממש ישן , אז לא זה. אחד אחר. וגם לא WWE RAW שהוא יחסית חדש.

8. Started by 69,

בתחילת נובמבר אמורה לגאת גירסא חדשה ל PS2, אי מתלבט האם לרכוש PS2 א XBOX. אשמח לשמוע את דעתכם המנומקת תודה !

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by elad-k1,

לאלה שמשחקים במישחק מה אני אמור לעשות בשלב השני שהוא ניקרא ה-כפר אני מגיע לעיר שהכול אש ובסוף לשער כזה שסגור מה אני עושה תודה... ???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  10. Started by B.D.B,

[ltr]basicly it's called shot online and it is... you better take a seat a massive multiplayer online golf game, wait there's more... with RPG style charecter development and yet at the same time claim to aim for realism. who said creativity is dead? it's not, it's just gotten retarded. it's in an open beta stages (even though the offical release date was a month ago) so if your interested in checking it out now's your time. I rather watch paint dry. and since it's MMO it'll probably be based on a monthly fee. on obviouse case of "from the frying pan to the fire". the only way it can get worst now, is if it will have one of those 'meant to be played with nVidia' logos. …

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשיםםםם... אממ יש לי בעיה במשחק COD. כאשר אני רוצה להיכנס למולטיפלייר הWIN רושם לי שהיתה לי בעיה בעבר והוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המשחק במצב בטוח... אני עונה שלא והמשחק לא עולה... במצב הרגיל שלו (לא במולטי פלייר) המשחק עולה. אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש אלדד כהן. נ.ב יש לי מערכת הפעלה Win xp pro sp2.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. [url=]http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=9224 אני לא הצלחתי להמציא הסבר לזה, אבל בכל דרך שחושבים על זה, זה נראה רע מאוד, אלא אם המידע כוזב....

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by gabbay,

מישהו יודע איך עושים ALLY HOOP בתחרות הטבעות?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by TNT,

אני משנה את הרזולוציה בהגדרות, אבל בפועל שהמשחק מתחיל הרזולוציה לא משתנה. מישהו יודע למה? איך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by megastorm,

אז ככה אני הגעתי לשלב האחרון (אני חושב) ויש מין חור ענק למטה וחור מגעיל למעלה ויש מפלצת ענקית שיורה עליי מליון טילים ומלא מפלצות יוצאות מהחר למטה . ב pda או איך שקוראים לזה רשום לי שם " ditroy the hell gate" משהו כזה עכשיו לא משנה כמה אני מפוצץ את המפלצץ מליון טילים לא קורה לה כלום וגם ניסיתי לחפש בסיביבה אין כלום שאני יורה למטה לחור של הגהנום גם לא קורה כלום מה אני עושה איך אני עובר את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by gshhar,

אני בא לשחק בו ואיך שהו בא להתחיל לטעון (אחרי שהוא עלה בהתחלה) הוא קופץ לדסקטופ. יש לי ראדון 9600XT ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. הדרייברים הם הממש לפני אחרונים שיצאו עכשיו ונראה לי שיש לי דיירקט 9C (אם לא מאיפה אני מוריד ואיך אני בודק שבאמת יש לי אותו??).

17. אתם יכולים לעזור לי ?

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  18. הדיון השני ננעל עקב ווארז, לא ידעתי שאסור בכלל בכלל לדבר פה על ווארז, אבל שיחה קלה עם ספיריט סידרה את העניין אז פתחתי דיון חדש שיהיה ללא ווארז, אני מבקש כבר מעכשיו לא לדבר פה על משהו שקשור לווארז והמשחק. אני יתן פה תמונות היום בערב או מקסימום מחר, וגם יתן ביקורת קטנה על המשחק. אתם יכולים לדבר על המשחק כל עוד זה לא קשור לווארז. Thanks

• 435 תגובות
    • 54.9k צפיות
  19. Started by icebreak,

מאז שהתקנתי את ה DRIVERS החדשים של ATI (CATALYST 4.10 כל פעם שאני משחק enemy territory לאחר מספר דקות המשחק מפסיק ונתקע... לא היתה לי את התופעה הזו ב 4.9 ולא עשיתי שינויים אחרים ככה שהבעיה כנראה ב 4.10... שלחתי דוא"ל ל ATI בכל מקרה שיבדקו את זה... למישהו אחר גם יש את הבעיה הזו ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

עוד מישהו מצפה ליציאת המשחק הזה או רק אני? לא שיחקתי אף פעם בראשון אבל המשחק הזה נראה דיי מדהים ... עם יעשו אותו איכותי מבחינת gameplay בסגנון שרק בליזרד יודעים לעשות אז זה הולך להיות משחק חזק! http://www.gamespot.com/pc/rpg/everquest2/media.html?gcst=eq2_lucanint_1013.asx&push=1

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. סריאל מקורי ואין לי אותו רשום בשום מקום הוא נמצא רק במשחק איך אני יכול לבדוק מהו לפני שאני מפרמט יש איזהשיא תוכנה משו?

22. Started by Pitzinyelo,

אז קודם כל יש לי GF4MX....אמנם כרטיס עלוב אך הריץ את 2004 בדיוק כמו הכרטיסים המתקדמים. ב2005 נחלתי מפח נפש מוחלט. הפעלתי את המשחק וכמעט הזדעזעתי ממה שראיתי(אני משחק בpress box כך שזה מאד בולט): קודם כל השחקנים נראים רע מאד, וחוץ מזה יש בעיה של "רשת" במגרש במצב מסוים (תמונה מצורפת). לגבי השחקים, זה כמובן נובע מזה שאי אפשר להפעיל lighting במשחק הזה עם הכרטיס שלי אבל הקטע של ה"רשת" לא ברור לי.......לא היה זכר לזה ב2004. בבקשה תראו את התמונה :-* [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג עם יצא פס קול ל NBA 2005?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. אני צריך ציטים לטוני הוק אנדרגראונד 2 וגם אתרים של ציטים....

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by waizman,

פתאום קורה שאם אני לוחץ על הכפתור של המחקר (המבחנה הזאת) אז המשחק קורס...... ניסיתי להתקין מחדש, לא עובד... :-\ למישהו יש מושג מה עושים?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים