משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לעבור את האימונים (רק התחלתי) ואני באימונים של ה RUSHING והוא אומר לי לעשות CUT RIGHT וכאלה דברים חלק מהם אני מצליח בלי בעייה וחלק אני לא מצליח בכלל למישהו יש מדריך למשחק ? אני לא מצליח לעשות JUKE RIGHT זה מראה לי את הסימון של ה כפתור ימין במקלדת אבל לא קורה כלום שאני עושה עם זה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע ג'יגה אחד של זיכרון פנימי והרבה פעמים קורה לי שבזמן משחק ה-fps יציב אבל פעם בכמה שניות יש מין תקיעה כזאתי של חצי שניה בערך....האם הוספה של עוד ג'יגה יכולה לפתור את זה ואפילו להוסיף fps או שזה לא משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
למחשב ושיהיה אפשר להפעילו במסך מלא! זהה בדיוק למשחק הזה שנמצא פה http://www.webpacman.com/mspacman.htm רק שאני מחפש אחד במסך מלא
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הנה הגעתי למקום הזה שאני צריך לפתוח תשער אבל אבל זה לא נותן לפתוח לא מבין מה לעשות הנה תמונה.. ב M כתוב לי שאני צריך להגיע לכאן וגם החץ מביא אותי לכאן אבל אני לא יכול לפתוח תשער..
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לאיזה משחק פעולה יריות משהו טוב אין לי במה לשחק עכשיו אני צריך המלצה אם יש לכם תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
הגיע לידי עותק של DEUS EX האגדי... ללא ספק קלאסיקה אבל הגראפיקה בהתאם. אני ממש לא ז*נת גרפיקה אבל כל הדמויות הקרטוניות האלה עם האווירה הקלסטרופובית משהו די מורידות מהimmersivness של כל העניין. מה שאני רוצה לדעת,ולא מצאתי בעצמי, זה האם יש מוד כלשהוא שקצת מוסיף קצת ice candy למשחק כמו שאני יודע שעשו לקלאסיקה אחרת, הלא היא SystemShock 2.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
hi ,i am a new player to oblivion i did one quest in town that got me few items now they have red hand over them and i cant sell them now i am guessing that this stole items and i need to go some where to sell them where can i sell them or should i just drop them ? i all so like to ask about enchant weapon use or chargs i find one and his power run out i tryed in magic and spell shops but cant find how to recharg it ...? well hope one of u can help me thx:) p.s sorry for the bad english i cant type in hebrew on this pc
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום! מה נסגר בסוף עם Soldier of Fortune הוא יוצא למחשב או לא ? ואם כן באיזה תאריך?! תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m3coupe/2007/experience/game/content.html
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד מפות למשחק, כדי שיהיו יותר אפשרויות בSINGLEPLAYER ?? ועוד משהו - כמעט לכל השרתים במשחק אני לא מצליח להיכנס (זה כותב שיש בעיה באינטרנט, אבל יש שרתים שאני כן מצליח להיכנס), יש משהו לעשות?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להביא לי שמות של משחקים שירוצו על המערכת שלי? (מפרט בצד <<<) אני משחק על 1024X768 ולא אכפת לי לשחק בלי פילטרים. אין העדפה לז'אנר מסויים. תודה רבה (אני לא צריך רשימה ארוכה...3-4 משחקים יספיקו לי )
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני בשלב שאני חושב שהוא קצת לקראת הסוף ומישהו שמדבר איתי (ברדיו בצד-לא זוכר את שמו) כל כמה דקות מוריד לי קצת מה- max health והחץ מוביל אותי לדלת נעולה שנפתחת רק בעזרת קוד... מה הקוד? או איפה משיגים אותו?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
עוד חודש http://www.charlieoscardelta.com/sitrep.php?uid=2&b_id=MTE3Mw==&req=view תהנו
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
האם יש? עריכה: מצאתי אבל איך אני מתחיל את המודים הללו?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש שרתים שאני לא מצליח לשחק בגלל שהפינגים גבוהים יותר מ 100! משהו מכיר פקודות שיורידו לי קצת את הפינגים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
סוף סוף מישהו נותן ביקורת נורמלית למשחק הזה במקום להציף אותו בציונים מושלמים כאילו ישו עשה אותו בעצמו... http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/zeropunctuation/2304-Zero-Punctuation-Halo-3
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
התקנתי הרגע TW, ההתקנה הייתה בטאיוואנית, ועם זה אני יכול לחיות, אבל הבעיה היא שגם המשחק עצמו בטאיוואנית, והוא עבד לי הרי פעם באנגלית, אז תהיתי אם יש דרך לשנות אותו חזרה לאנגלית.[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 14:00:57 הבעיה קודם הייתה שאני לא מצליח להגיע לתפריט שמאפשר לשנות שפה (הרי הכל בטאיוואנית), ואת הבעיה הזאת (וגם את זאת שהדיון עוסק בה מלכתחילה) פתרתי על ידי כך שלקחתי את הקבצים שהמשחק טוען בשביל להיות באנגלית, העתקתי אותם לתוך הספריה שממנה המשחק טוען את הסינית, ואת הסינית העפתי משם, ככה המשחק באנגלית אפילו שהוא חושב שהוא על סינית ;D
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
וגם כשאני מפעיל אותו הוא רוצה לעשות לי עידכון ומוריד איזה קובץ גדול לגירסה 1.4 נדמה לי,האם להוריד או שזה מיותר ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מחפש סרברים ללא פאנקבאסטר, עם פינגים סבירים... תודה ! השם שלי במשחק זה NAVK8787 ויש לי שאלה, איזה פורטים (TCP UDP) צריך ליפתוח באוטר ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
המשחק מיועד לPS3 & XBOX360. מיועד לצאת לקראת סוף השנה. תיאור המשחק (לא היה לי כח לתרגם 8)): A modern-day superhero saga, Dark Sector is a third-person shooter where players assume the role of the protagonist, Hayden Tenno who gains the ability to morph into dramatically different combat forms. Set in the crumbling infrastructure of a fictional Soviet-bloc country in the near future, the game features both single and multi-player action, with players working their way through a world where bio-weapons are no longer science experiments, but a hellish nightmare let loose on an unsuspecting populace.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק rainbow six vegas הבעיה שלי היא שהשמירות האוטומטיות של המשחק רחוקות מידי רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידני מתי שאני רוצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
כרציתי להתקין את המשחק, לחצתי על INSTALL, נפתח חלון דוס לשניה ואז הוא נסגר וההתקנה לא החלה. למישהו זה כבר קרה והוא יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית התחברות ב Counter-Strike Source מישהו יכול לעזור לי תודה http://www.2send.us/picture.php?file=48661e9782.bmp
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
או שבנו את כל הגרפיקה מחדש? אני מתכוון בעיקר לגרסת ה 360 אבל כנראה שזה אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-