משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהתקנתי את הדמו, נדפקו לי הפינגים ב CS . לא עזר ה UNINSTALL מישהוא ?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי שמות משתמשים שונה בין BF3 לBC2 ואני רוצה שזה יזהה שאני למעשה אותו משתמש. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה "לקנות" משחק אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב ...משהו בסגנון באטל פילד /אמריקאסארמי.. אוrpg בתודה מראש עומר
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי, אציין קודם כל ש-PAINKILLER פשוט משחק שולט!!! אבל שאלה לי אליכם - איך עוברים את הבוס ההוא בשלב 3 בפרק 1 (זה שמופיע ליד האש ו"רודף" אחריך בהליכה מגושמת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מי משחק ארמא 2 כי אין לי עם מי לשחק ואני רק קניתי ועדיין לא יודע איך לשחק
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המחשב עבר פרמוט והשמירות נמחקו מישהו יכול להביא לי את השמירות שלו ? אין לי כוח להתחיל מחדש די מבאס..
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
טוב, מי שכבר שמע על המשחק סימולטור הזה יכול בהחלט להבין.. את הבעייה אליה אני נקלעתי משחק מאוד נחמד עם גרפיקה סבירה.. הבעייה שלי מתחילה בכך שבמשחק יש אופיצה לנהל חברה מובילים זה דורש ממך בהתחלה לקנות מוסך חנייה לעוד משאיות.. ואחר כך לקנות משאיות ולבסוף גם לחפש נהגים הבעייה שנתקלתי בה היא, איך נותנים לנהגים שכפופים לי משימות... חרשתי על האינטרנט בחיפוש אחר תשובה לבעייה שלי, ואשמח אם מישהו יעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמכיר את המשחק אני נכנס למשחק ובתפריט בוחר 'multiplayer ' ואז זה מבקש ממני לעשות 'update ' למרות שכבר יש לי את העידכון החדש ביותר שזה הגרסה 1.4.1 וזה לא נכנס לי לטבלה הזאת של ה 'multiplayer ' מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זקוקה לעזרה נואשות ! הורדתי מייפל סטורי למחשב חדש עם כרטיס מסך צלצ מיימד ואני לא מצליחה לראות דבר ! רק לשמוע. מה עושים ??? אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קראק לHitman Contracts ,אם מישהוא יודעה איפה אני יכול למצוא אותו שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
האם יש? עריכה: מצאתי אבל איך אני מתחיל את המודים הללו?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מהדורת ה-Definitive Edition של משחק האסטרטגיה הקלאסי הושקה רשמית עם כמות עצומה של תוכן וותיק וטרי, מראה נאה ושיפורים חשובים למנגנוני המשחקיות שהופכים אותה לטובה משמעותית מהנסיון הקודם של מיקרוסופט בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, ארגנו ביחד עם ASrock, הספונסרים החדשים שלנו, הנחות מיוחדות על לוחות אם עבור כל מי שעשה לנו לייק בפייסבוק. הנה הכתובת - תעשו לייק ויש שם פוסט מפורט לגבי איך משיגים את ההנחה! http://www.facebook.com/NOM.ESET ושוב, תודה ל-ASrock יוסי.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג מתי יוצא Tropico:Pirate Cove???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מידע איך להחליף בין סוגי הפלסמידות? יש לי עכשיו את סמי הכוחות [קרח,חשמל , טלקינסיס וכד'] ורציתי איך להפוך אותם לסמים הפיזיים או סמי יכולת ואחרים. נ.ב לא מצאתי את הפורום שנפתח על ביושוק ובגלל זה פתחתי את זה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי, טרם עשו על כך כתבה, משער שהיא תגיע אחרי הפוסט בקיצור יש באנדל יפה של באנדל-סטארס , וניתן לבחור 3 ב10, מה שנקרא... יש משחקים, יש הרחבות, מבחר נאה ושווה בהשוואה למחירי השוק [של המשחקים עצמם בכל אופן!] LEGO Jurassic World LEGO Marvel Super Heroes LEGO Harry Potter: Years 1-4 LEGO Harry Potter: Years 5-7 The LEGO Movie - Videogame LEGO Batman …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל לינקים לאתרים עם אינדקס גדול של משחקי פלאש כמו MiniClip MouseBreaker ואשמח גם אם תמליצו לי על משחקים מתוכם שאפשר לשחק בהם עם שני שחקנים (ויותר) או פשוט משחקים שאהבתם. תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מת על משחק זה כבר מ2012 מחכה... דרישות מערכת כבר פורסומו כבר הזמנתי אותו... https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-andromeda/super-deluxe-edition
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי בכמה אתרים תאריך יציאה לDivinity 2: Ego Draconis באנגלית וקיבלתי הרבה תשובות לא ברורות..נכון לעכשיו עד כמה שידוע לי יצאו גירסאות בגרמנית רוסית וגם גירסאת RIP כשהכתוב מתורגם לאנגלית והדיבוב חתוך, אבל גירסה מלאה באנגלית לא ברור מתי תצא אם בכלל... למישהו יש מושג מה הוא תאריך היציאה לגירסה באנגלית אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
הגעתי לענק ההוא שצריך לדקור לו ת'עניים ויש שם קטע של תזמון, אז אני מנסה כל פעם.. בהתחלה יש כזה קטע של הילוך איטי... אני לוחץ..טוב נתפסתי עליו... אחרי זה אני לא מצליח... ואני לא מבין מתי צריך ללחוץ... תעזרו לי בבקשה! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מבין שזה משהו באינטרנט שלי אבל אני לא יודע מה. משום מה אני וגם אחי לא יכולים לשחק במשחק בגלל האינטרנט לא יודע למה לפעמים זה נותן לפעמים לא. וזה רושם שזה בעייה עם הfirewall או משהו דומה עשיתי מה שהם אומרים בסרטון וזה לא עובד. יש לי ראוטר של בזק ספקית זה נראה לי הוט. כן הצלחתי להכנס למשחק ואז בטעינה של השחקנים זה מראה לי חלון שחור ולא פותח לי את המשחק אני לוחץ שוב התחבר ועוד פעם חלון שחור. אני בבאן כבר ל30 דקות ואני לא מצליח לפתור תבעיה. ממש ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-