עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by owen10,

אני מנסה להתקין את המשחק, אחרי שאני רושם את הסיסמה ולוחץ להמשיך להתקין הוא רושם לי הודעה שאין לי את ה DirectX החדיש והורדתי מהאתר את ההכי חדש....והתקנתי והוא עדיין אומר לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by idanmal,

שלום חברים יש לי בעיה מעצבנת ואני לא יודע אם זה רק אצלי או שאצל כולם יש לי מין בעיה הבעיה היא כזאת זה קרה לי גם במשחק Prince Of Persia The Two Thrones כשאני משחק נדמה לי שהמשחק זז במין פריימים קופצים כאלו ולא חלק אולי ככה זה בגלל המשחק או שאולי זה העכבר האופטי שלי של מיקרוסופט אני לא יודע ניסיתי להוריד פילטרים וכאלו אבל לא עזר צריך ממכם חוות דעת אחים שלי תודה רבה....

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by דניאל52,

http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=207 מעניין.......

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by ilaysk,

במשחק הרגיל (לא חבילת ההרחבה וינטר אסולט) יש עוד כמפינגים חוץ משל הספיס מרינס? כי ראיתי שאפשר לשחק עןד בסקרמיש

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by bobby323,

כרגע ב gamespot ו ב download.com, מישהו מכיר משהו יותר מהיר

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by blork,

[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st/]http://mygoldstar.ios.st/[/ftp] כנסו לאתר הזה יש שם משחקים תכנסו לשם ויש שם משחק שבנה משחק מאוד יפהה חוץ מזה יש באתר מדריכים למחשב תוכנות וכ"ו..כנסו ותראו.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. איזה סיבה יש לחברות המשחקים ליצר משחקים מסויימים רק לקונסולות ? הרי הם יכולים רק להרוויח מזה כסף אז למה הם לא מוצאים משחק שכבר מוכן לגמרי גם לPC למשל Gears of War למה הוא רק ל XBOX המשחק כבר מוכן לגמרי אז מה הבעיה שלהם להמיר אותו לPC או משהו כזה וזהו (יש עליו כאלה ביקורות טובות אז אני בטוח שהרבה יקנו אותו ואז הם ירוויחו עוד [המון] כסף) *R.S

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BigDragoon,

חזרתי לאחרונה לנסות לשחק את המשחק ב BATTLE NET. הבעייה שיש לי LAG כשאני מנסה לשחק עם אנשים אחרים. פתחתי את הפורטים בROUTER שרשמו בבליזארד: 6112, 4000. אבל זה לא עוזר... (אין FIREWALL במחשב) לעוד משהו זה קרה?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

סוף סוף!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by NeWorld123,

איך נקראים העידכונים שיצאו עד היום למשחק SKYRIM במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ruff stuff,

אני מעוניין לקנות ps2 העניין הוא שה dvd מחובר ל av אז לאן לחבר את ps ? תודה. יש לי שורת חיבורים פנויה .(אדום צהוב לבן.)

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  12. ההימור הגדול על משחקים כשירות אינו מצליח להוכיח את עצמו עד כה, ומחייב את המפתחת והמפיצה הגדולה להצטמצם משמעותית בתוכניותיה לעתידלכתבה

13. Started by jj516,

כן אני יודע שהמשחק הוא ממש ממש ישן אבל אחרי שעוברים מקבלים את כול המכוניות ואז זה ממש פיצוץ לדרוס את כולם עם ש SURPRESSOR!!! בכול אופן המשחק משתגע לי כשאני מעדכן דרייברים לכרטיס מסך, המכוניות, האנשים, הפנסים והמים נראים טוב. אבל הכביש, השמים והרקע צצמו נעלמו. השחק עובד, ואני לא יודע מה הבעיה, מישהוא נתקל בזה??? וכשאני מחזיר לדרייבר הקודם הוא עובד בלי בעיות.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. מה יש בקונפיג' ?! בקונפיג' הזה אתם תמצאו את כל מה שאתם צריכים ! אם אתם חושבים שזה עוד אחד מהקונפיג'ים שעשו אותם ביום אז זה לא .. אני השקעתי שבוע שלם בשביל להביא לכם את הדבר המקצועי הזה ! אז תנו כבוד ופידבק,תנסו את זה ותעבירו פה את החוות דעת שלכם על הכל . מי שמפחד לשנות את הקונפיג' שלו ובכל זאת רוצה לנסות אז פשוט תיצרו גיבוי לקונפיג'. * ריקויל מקצועי שאין יותר טוב, חוץ מצ'יטים * חירור מדהים עם 100/99 FPS * מוד שמראה דם כמו במציאות באמצע הירי ושלולית של דם (לא מוריד FPS) * כוונת קטנה ושקופה * קניה נוחה של כל הנשקים בלחצני F1-F11 * החלפת צבעים של כוונת בלחצן אחד * צ'אט (בינדים) נוח לתקשורת מהירה עם חברים * צ'אט בצבע תכלת * הפעלה וכיבוי של פקודות בלחצן אחד * תפריט ניה…

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by nitayc1,

Empire Earth III אני צריך עזרה עם המשחק הזה, אני כנראה לא יודע לשחק כמו שצריך. למרות שעברתי על ההוראות של המשחק. אני כובש שטחים והכל טוב ויפה... אבל אני לא מתקדם מבחינה טכנולוגית בכלל אני נמצא בערך 34% מהמשחק ובעמוד עם הגלובוס אין לי משאבים בכלל כדי לקנות טכנולוגיה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  17. כרגע יש רק מינימום ואלוהים ישמור הם עשו את זה שוב... OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 55 GB available space Sound Card: DirectX-compatible עוד פעם דרישה ל 6GB זיכרון למרות ש 99% שהמשחק לא ישתמש בזה, ה GTS 450 חלש יותר מ HD 5770 אבל בכל זאת המינימום ל AMD הוא 5870 ולסיום המשחק דורש פאקינג 55GB... דרך אגב עד עכשיו לא הייתה שום הודעה על אפשרויות נוספות ל PC אז כניראה שזה פורט אחד לאחד, לא נראה לי שהם…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by waizman,

זה משחק ששיחקתי פעם במגה דרייב. משחק ל 1 או 2 שחקנים שמשחקים צפרדים שיורים וצריכים להרוג עורבים וחזירים מעופפים וכו'. יש שלב גם שהם נמצאים בביוב ורוכבים על אופנועי ים ורודים כאלה ועוד שלב שהם תלויים בחבל ויורדים באיזה באר או משהו כזה... מוכר למישהו? אני מחפש את השם... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alexrta,

בבקשה מיזשהו יכול לתת לינק לדמו של המישחק סינגל פלייר בבקשה!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן, אם זה מעניין מישהו. פתחתי קבוצה חדשה בפייסבוק (מסתבר שחסרה כזו) לרגל ההשקה של ההרחבה החדשה. נקראת: World of Warcraft - israel מוזמנים להצטרף. המטרה היא די בסיסית, ליצור קהילה ישראלית לאילו שמתחילים לשחק מאפס, ואילו החוזרים לשחק דמויות עבר, או שיחקו תמיד. מיותר לציין שבהחלט זה חסר בפייסבוק ועל כן החלטתי ליזום מהלך. אודה על שיתוף פעולה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by miim17,

אני מנסה לברר בחנויות והמוכרים לא יודעים כלכך לתת לי תשובה - המשחק (שעולה 350!) מגיעה עם מנוי לחודש או לשנה ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-batman-arkham-%d7%91-10/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by kobibo,

1. כיצד אני משתמש ב ShutGun ? 2. במשימה בסאול כיצד ניתן לנטרל את כלי הטייס האלו עם המקלע ( UAV )

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by GMTK,

שלום לכולם הורדתי את המשחק BF3 הפריצה של רילודאד והוא לא פועל לי. מה עושים? וזה רושם לי. תיראו בתמונה. תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by redti,

אני מנסה להפעיל את הקובץ הפעלה ואז אני רואה שזה מנסה לעלות כמו פקודת דוס כזאת וזה יוצא לא יודע מה לעשות? :-[

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.