משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
היי, התקנתי עכשיו את סורס וhl2 ועכשיו אני צריך שהסטים יגמור לעדכן אותם הוא עושה את זה עכשיו ממש לאט , יש לי אינטרנט 1.5 מתי השרתים של steam פנויים ומורידים מהר???, באיזה שעות כאילו ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם vista תומך במשחקים שעולים על ה xp (לפחות האחרונים שיצאו)
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
תשמעו, אני בתור גולשת פה בפורום רוצה להביע דעה. תראו אני נכנסתי פה לקקהילה לפני חודש והיו אנשים שעזרו לי בקשר לקניית מחשב. מאז הבנתי שיש פה אנשים מקצועים ונבונים. בעקבות קניית המחשב החדש - נכנסתי לפורום משחקים - ומשחקים הוא התחביב שאני אוהבת. בהתחלה שאלתי מתי יוצא המשחק "ביושוק" לTL , נעלו לי את האשכול. אח"כ שמתי כתבה מענינית מגיימר - והאשכול נמחק. אח"כ שאלתי על דרישות מערכת לקרסיס- נעלו. אח"כ שאלתי בפורום עם הגרסה ששוחרה לביושוק תקינה. - כמובן , תענו שזה לא בסדר ונעלו. אמרתי , לעזעזל!? מה זה החוקים האלו? אמרתי, אוקיי אולי משו בי לא בסדר. חזרתי כמה עמודים אחורה - וראיתי כמעט כל נושא שני ננעל - נכנסתי אליו וראיתי ס"כ אנשים תמימים ששאלו שאלות כמו "מה הדרישות מערכת של..." או…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין פלייט דימולטור X וגם NFS CABRON, ובשניהם, אחרי אמצע ההתקנה, מופיעה שגיאה דומה: מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני עומד ליקנות עוד מאט מסך LCD חדש ( Samsung 206BW) ורציתי לדעת איך מישחקים עובדים על מסכים רחבים , האם הם (המישחקים החדשים) תומכים ברזולוציות של מסכים רחבים? , והעם זה נח לשחק על מסך רחב? תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המשחק מ-STEAM ואין לי מושג איך להתחיל,מה בדיוק עושים,איזה שרתים יש וכו' אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
-
צריך המלצה למשחק אסטרטגיה...מישהו יכול לתת לי משחק טוב?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי תמשחק ביושוק. הבעייה היא שבהתחלה ששחקתי שמתי את ההגדרות על:HIGH והכל פעל חלק וטוב. כשהגעתי לשלב מסויים(שראיתי את הביג דדי הזה) פתאום המשחק נהייה ממש תקוע ולכן הורדתי ל MEDIUM וזה עזר בקרב שפעל חלק אבל פתאום אחרי זה שסתם אני מסתובב במקומות זה נתקע לשנייה כמה פעמים וזה מרגיז! מישו מוכן לומר לי מה הבעייה?!! ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
שלום, ובכן השאלה מופנת לבעלי Ghost Recon Advanced Warfighter האם שרתים עפ פינגים סבירים למשחק? כי אני שוקל לקנות את המשחק בתודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם!! איפה אני יכול להשיג מכוניות להורדה ב TEST DRIVE UNLIMITED בגירסת ה PC? יש לי את האאודי S4 וניסן סקייליין. ראיתי שב XBOX יש עוד מכוניות.. מישהו יכול לעזור??
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני וחברים שלי רוצים לשחק במשחק ברשת וזה עובד סבבה וזה, רק שאי אפשר לשחק עם כל הצבאות, ואפשר רק עם שניים, מישהו יודע למה? ואולי איך אפשר לשחק עם כולם? כי הרי ברגיל(לא ברשת) אפשר לשחק עם כולם.. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
המשחק יצא! מוזמנים לחלוק את כל החוויות התמונות והביקורות כאן אני אישית מאוד ציפיתי למשחק ואני הולך לרכוש אותו ברגע שיגיע לחנויות בארץ, בעיקר אני מחכה למולטי שלו שאני מקווה שהולך להיות טוב כמו בMOHAA !
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על איקון המשחק הוא מופעל משמיעה קולות אבל מראה משך שחור מה עושים ??? חשוב לציין ב AMD של אחי זה עובד
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אין לי כרגע במה לשחק במחשב מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה משחק טוב לשחק המערכת שלי כזאת: GEFORCE 8800GTS640 INTEL E6300 1.86GHZ 1GB DDR2 667MHZ למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
למה אומרים שהם סתם פורט מסריח ? גרפיקה אחת הטובות שראיתי, משחקיות ממש ממש טובה, אפילו שזה חוזר על עצמו, זה כיף.. כאילו בנו את המשחק הזה בישבלי, מוטרף לגמרי !! איזה כיףףף... אה, חוץ מהעלילה שנראה כאילו לקחו אותו מסרט אקשן גרוע.. "תזהר, IT WENT BE EASY !!" אני סופר דופר ממליץ ! וגם אחרי שמסיימים אותו זה ממש כיף לרוץ ולירות כמו פלסטנאי ששכח לקחת את הכדור היומי... ד"א, אני מריץ אותו על הכול על MAX חוץ מהצל שהוא על LOW וגם הרזו' שלו על LOW, עם 4AA ו 4 AF ! ורואים סוף הדרך... ותודה רבה רבה ל (G) שהמליץ לי על המשחק !!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/103130.html כל כך נכון... אה, והוא מדבר מהר... מאוד ! ראיתי תרטון פעמיים כדי להתחיל להבין משהו, אבל מה שהבנתי היה פשוט נכון ! מצטער אם כבר פרסמו את זה, לא מצאתי את זה בחיפוש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני נכנס לתוך המשחק אז זה מראה לי מסך בכל מיני צבעים ואין לי מושג מה הבעיה זה המשחק היחידי שרץ ככה.. כמו בתמונה מה אני עושה?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
מה קרה לכם?! להכרזה: http://www.gamespot.com/news/6178587.html לסרטון: http://www.gametrailers.com/player/24818.html
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים משחק AND 1 כזה סטריטבול לPC???? אני מדבר על משו שדומה לאחד של הPS2 (הVOL3) עם גרפיקה טובה ולא ישן כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לפעמים יש שרתים שיש להם סיסמא. ואני רוצה להרשם לכת איזשהי. ראיתי שיש תנינים וכו'. בקיצור, איך אני נרשם או משיג סיסמא לשרתים? אני חייב את זה כי בשרתים פומביים יש מלא RADARIM וAIMBOT. וזה ממש באסה לשחק נגדם. עיצות אנשים. בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-