משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני בשלב שאני מפוצץ איזה ספינה ואז אני צריך להגיע לחלק הקידמי שלה ובא הליקופטר אבל כל אני לא מצליח לפוצץ אותו עם הבזוקה או שאולי צריך לעשות משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה..זה המפרט שלי abit nfs-7 amd 2500 geil 512 gf 440 mx המשחק מקרטע לי וניתקע. הורדתי עידכוני דרייבר לכרטיס מסך וזה עדיין לא עוזר. יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה קורה רציתי לפרסם פה את הסרטון שלי אשמח לחוות דעת אני עושה גם הגרלה על 3,200 Vbucks פרטים בתיאור של הסרטון למי שלא עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו כאן משחק במשחק הזה??, GUILD WARS , אם כן אשמח להיות שותף ולשחק ביחד
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני משתמש ב - xp ויש לי בעיה עם המשחקים max payne & sims hot date אני יודע שיש להם קראקים באינטרנט אבל אני לא מוצא שני המשחקים לא עובדים ב xp מישהוא יכול להביא לי לינקים???? ובנוסף עם יש לכם את הקובץ comm2.exe מהמשחק commandos 2 שיפתור את הבעיה שהמשחק יוצא לבדו בבקשה גם לשלוח לינק
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. היום באתי להיכנס למשחק מייפל סטורי, ואז הופיעה לי הודעה של עדכון אוטומטי של המשחק. אז הוא הוריד את העדכון, סיים, ואז כשלחצתי על Play Game, הופיעה לי ההודעה הבאה: גם אחרי זה שניסיתי להיכנס למשחק רגיל ההודעה הזו הופיעה... מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד! האם המשחק יפעל על Low+ ועל רזולוציה 1280*1024 ? או על 1280*960 ? או בכלל? כנ"ל לגבי פרו איבלושין 08. תודה.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
במשחק יש מן סימן שחור כזה שמכסה את כל הסמן של המשחק, מישהו יודע מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכירו את Godfall מבית המפתחת האמריקאית Gearbox Software, שמצהיר על עצמו בתור הכותר הראשון המפותח רשמית עבור מערכת ה-PlayStation 5 - וגם עבור מחשבים אישיים עם בלעדיות ל-Epic Store לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה כבר ממש מתיש העניין הזה. חשבתי שמתישהו אגיע לנשק שהורג ביריה אחת בחזה (לא ברגל!) אבל גם עכשיו עם ה SR61 אני משאיר אותם עם 5-30 כח. יש לי מלא הריגות עם האקדח רק בשביל לסיים הריגות אבל אם אתה רחוק ממנו זה לא באמת עוזר. אז הנה התרחיש שקורה לי 90% מהפעמים : - יורה על מישהו מרחוק > מפספס > הוא שומע את הירייה ובורח. -יורה על מישהו מרחוק > פוגע - הוא לא מת > הוא שם לב ובורח. אם זה לא בראש, זה כמעט אף פעם לא הריגה. אם השחקן תוך כדי ריצה, כמעט בלתי אפשרי לפגוע להם בראש ממרחק מסויים! שחקתי עם Assault - כל כך יותר קל שזה מעצבן!! אני הורג אנשים עם 3 כדורים לחזה, בורסט קצר.. בלי לפתוח כוונת בלי כלום.. אם פספסתי יש לי עוד 9 בורסטים של 3 כדי להרוג אותו. זה לא משנה הרב…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אפילו לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק את הקובץ MW_Music.mus כשההתקנה מגיעה ל-18%. (הקובץ הנ"ל הוא הקובץ שההתקנה מתחילה להעתיק בעצם מההתחלה...) ניסיתי את כל הפתרונות שהוצעו בפורום לבעיות, וגם קראתי בעזרה של EA. -ערכתי את קובץ ה- autorun מ-9.0c ל-0 -העתקתי את DSETUP.dll מהדיסק -שיניתי את ה- compatibility לווינדוס 2000 -מחקתי את תיקיית ה-temp -ניסיתי להעביר את הדיסק לכונן הסי.די השני שיש לי -סגרתי את כל התכניות שברקע -עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך -העתקתי את תוכן הדיסק ה-1 למחשב וניסיתי להתקין משם -בדקתי שאין לי וירוס עם NOD32 ושאין לי ספייוור עם Spyware Doctor מפרט המחשב שלי: P4 2.40Ghz 512mb GT6600 128mb Windows XP SP2 אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע מה, המשחק הוא בעצם מנג'ר של קבוצת כדורגל אונליין דרך הדפדפן - זה בגדול. www.hattrick.org אז יש מישהו?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בעיקבות מצב הווירוס ולאלו שבבית . A list of (nearly) every game that has generously been made free to claim/download during this hellish time. I'm keeping this list updated for as long as I can; these titles will not be free/PWYW forever, so some of them may disappear suddenly. If you see something you're interested in, grab it now. https://itch.io/c/759545/self-isolation-on-a-budget Stopping the spread of COVID-19 is on all of us, so make your time social distancing a little easier. Here's a collection of games from developers who are offering special discounts to do what they can to help. https://itc…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הורגים את הבוס הראשון במשחק INFERNAL
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי בעיה... התקנתי תשמחק rise of nation ואת התוספת Rise of Nations Thrones and Patriots הם לא עובדים שאני ניכנס למשחק הוא מראה את הסירטונים של ההתחלה ואז שולח הודעה Rise of nations cannot run with the monitor display mode set to 256 colors. Please change monitor display to 16-bit color or greater המחשב שלי עובד על רזולציה 1680X1050 עםכרטיס מסך GF7300gs אני חושב שזה אמור להספיק לעלות את המשחק הזה למישו יש מושג מה היא הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כמה שאלות מישהו משחק בזה ? ולאחר שהבסתי את אופטימוס ואת מגטרון זה מראה לי שסיימתי רק 64 אחוז מהמישחק אבל אין עוד מה לעשות איך מסיימים את המישחק באמת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו הגיע כבר לשלב הזה ויכול לעזור לי בבקשה מה אני צריך לעשות כדי לשחרר את קני מהחבלים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר'ה... הנושא הוא פשוט אנא הצביעו לטובת משחק הפעולה החביב עליכם מהאפשרויות הנ"ל
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק, אחרי שאני רושם את הסיסמה ולוחץ להמשיך להתקין הוא רושם לי הודעה שאין לי את ה DirectX החדיש והורדתי מהאתר את ההכי חדש....והתקנתי והוא עדיין אומר לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה מעצבנת ואני לא יודע אם זה רק אצלי או שאצל כולם יש לי מין בעיה הבעיה היא כזאת זה קרה לי גם במשחק Prince Of Persia The Two Thrones כשאני משחק נדמה לי שהמשחק זז במין פריימים קופצים כאלו ולא חלק אולי ככה זה בגלל המשחק או שאולי זה העכבר האופטי שלי של מיקרוסופט אני לא יודע ניסיתי להוריד פילטרים וכאלו אבל לא עזר צריך ממכם חוות דעת אחים שלי תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=207 מעניין.......
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
במשחק הרגיל (לא חבילת ההרחבה וינטר אסולט) יש עוד כמפינגים חוץ משל הספיס מרינס? כי ראיתי שאפשר לשחק עןד בסקרמיש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כרגע ב gamespot ו ב download.com, מישהו מכיר משהו יותר מהיר
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-