משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,405 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני לפני פירמוט.. רציתי לדעת מה לשמור לפני פירמוט של המשחק METRO החדש? בקשר לBF3 אני רק מוריד אותו ואת ההרחבות מאוריג'ן וזהו? את המשחק סיימתי..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הציוד: עכבר: SteelSeries Sensei משטח: SteelSeries QcK אוזניות: SteelSeries Siberia V2 USB מקלדת: Razer Arctosa ההגדרות שלי: DPI: 1500 Sensitivity in game: 1.5 Windows Sens: 6 default
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חולמים על משחק תפקידים איכותי בכיכובם של ערפדים אשר יירש את Bloodlines האגדי? Vampyr הוא כנראה לא התשובה - אך הוא יצירה מהנה וייחודית בפני עצמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מישהו יודע על דרך להריץ את המשחק הזה על 1680x1050 ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה אומרים על הביבי שלי ? http://img472.imageshack.us/img472/5476/red2oz.jpg
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הפרוייקט הענקי החדש של יוצרי GTA מצדיק ללא קושי כל מחמאה וכל מילת אהדה ששמעתם ותשמעו עליו, ומהווה את אחד מההישגים הכי גדולים בעולם הגיימינג כולו לכתבה
-
האם יש תוכנה מומלצת ו או מקלדת שניתנת לכיון לפי הצורך?? במשחק GUNZ GUNZONLINE.COM ישנם המון תנועות שמצריכות הקלקה סופר מהירה עד בלתי אפשרית על המקלדת למשל: w-----space-----w----w-----shift------control וחזור במהירות נראה לי הגיוני לתכנת הכול בלחיצה אחת... אגב באותו הענין האם יש תוכנה כזו גם לעכבר?? gol36
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כותר הפעולה העדכני ביותר של Activision פוצח בשבוע היכרות ראשון מסוגו בגלגול הנוכחי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
וסתם פתחתי את הנושא כדי לדון במשחק הכל כך דחוי הזה , שאם תסתכלו על תמונות ישנות שלו תראו גרפיקה יפה אבל לא מתקדמת , אבל בתמונות האחרונות זה נראה כיאילו הוא עבר שיפור מאסיבי בגראפיקה והונסו לו מלא אפקטים של DX10 http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/screenindex.html תמונות חדשות.. תמונות ישנות http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/screenindex.html?page=14
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני בשלב שאני מפוצץ איזה ספינה ואז אני צריך להגיע לחלק הקידמי שלה ובא הליקופטר אבל כל אני לא מצליח לפוצץ אותו עם הבזוקה או שאולי צריך לעשות משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה..זה המפרט שלי abit nfs-7 amd 2500 geil 512 gf 440 mx המשחק מקרטע לי וניתקע. הורדתי עידכוני דרייבר לכרטיס מסך וזה עדיין לא עוזר. יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה קורה רציתי לפרסם פה את הסרטון שלי אשמח לחוות דעת אני עושה גם הגרלה על 3,200 Vbucks פרטים בתיאור של הסרטון למי שלא עובד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו כאן משחק במשחק הזה??, GUILD WARS , אם כן אשמח להיות שותף ולשחק ביחד
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני משתמש ב - xp ויש לי בעיה עם המשחקים max payne & sims hot date אני יודע שיש להם קראקים באינטרנט אבל אני לא מוצא שני המשחקים לא עובדים ב xp מישהוא יכול להביא לי לינקים???? ובנוסף עם יש לכם את הקובץ comm2.exe מהמשחק commandos 2 שיפתור את הבעיה שהמשחק יוצא לבדו בבקשה גם לשלוח לינק
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. היום באתי להיכנס למשחק מייפל סטורי, ואז הופיעה לי הודעה של עדכון אוטומטי של המשחק. אז הוא הוריד את העדכון, סיים, ואז כשלחצתי על Play Game, הופיעה לי ההודעה הבאה: גם אחרי זה שניסיתי להיכנס למשחק רגיל ההודעה הזו הופיעה... מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד! האם המשחק יפעל על Low+ ועל רזולוציה 1280*1024 ? או על 1280*960 ? או בכלל? כנ"ל לגבי פרו איבלושין 08. תודה.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
במשחק יש מן סימן שחור כזה שמכסה את כל הסמן של המשחק, מישהו יודע מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכירו את Godfall מבית המפתחת האמריקאית Gearbox Software, שמצהיר על עצמו בתור הכותר הראשון המפותח רשמית עבור מערכת ה-PlayStation 5 - וגם עבור מחשבים אישיים עם בלעדיות ל-Epic Store לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה כבר ממש מתיש העניין הזה. חשבתי שמתישהו אגיע לנשק שהורג ביריה אחת בחזה (לא ברגל!) אבל גם עכשיו עם ה SR61 אני משאיר אותם עם 5-30 כח. יש לי מלא הריגות עם האקדח רק בשביל לסיים הריגות אבל אם אתה רחוק ממנו זה לא באמת עוזר. אז הנה התרחיש שקורה לי 90% מהפעמים : - יורה על מישהו מרחוק > מפספס > הוא שומע את הירייה ובורח. -יורה על מישהו מרחוק > פוגע - הוא לא מת > הוא שם לב ובורח. אם זה לא בראש, זה כמעט אף פעם לא הריגה. אם השחקן תוך כדי ריצה, כמעט בלתי אפשרי לפגוע להם בראש ממרחק מסויים! שחקתי עם Assault - כל כך יותר קל שזה מעצבן!! אני הורג אנשים עם 3 כדורים לחזה, בורסט קצר.. בלי לפתוח כוונת בלי כלום.. אם פספסתי יש לי עוד 9 בורסטים של 3 כדי להרוג אותו. זה לא משנה הרב…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אפילו לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק את הקובץ MW_Music.mus כשההתקנה מגיעה ל-18%. (הקובץ הנ"ל הוא הקובץ שההתקנה מתחילה להעתיק בעצם מההתחלה...) ניסיתי את כל הפתרונות שהוצעו בפורום לבעיות, וגם קראתי בעזרה של EA. -ערכתי את קובץ ה- autorun מ-9.0c ל-0 -העתקתי את DSETUP.dll מהדיסק -שיניתי את ה- compatibility לווינדוס 2000 -מחקתי את תיקיית ה-temp -ניסיתי להעביר את הדיסק לכונן הסי.די השני שיש לי -סגרתי את כל התכניות שברקע -עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך -העתקתי את תוכן הדיסק ה-1 למחשב וניסיתי להתקין משם -בדקתי שאין לי וירוס עם NOD32 ושאין לי ספייוור עם Spyware Doctor מפרט המחשב שלי: P4 2.40Ghz 512mb GT6600 128mb Windows XP SP2 אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא יודע מה, המשחק הוא בעצם מנג'ר של קבוצת כדורגל אונליין דרך הדפדפן - זה בגדול. www.hattrick.org אז יש מישהו?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בעיקבות מצב הווירוס ולאלו שבבית . A list of (nearly) every game that has generously been made free to claim/download during this hellish time. I'm keeping this list updated for as long as I can; these titles will not be free/PWYW forever, so some of them may disappear suddenly. If you see something you're interested in, grab it now. https://itch.io/c/759545/self-isolation-on-a-budget Stopping the spread of COVID-19 is on all of us, so make your time social distancing a little easier. Here's a collection of games from developers who are offering special discounts to do what they can to help. https://itc…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הורגים את הבוס הראשון במשחק INFERNAL
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-