עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by POD,

שלום, מישהו נתקל פעם במין מריחה כזו של הצבעים במצב של ראיה טרמית? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by yogev058,

יש לי בעיה שאני רואה מטושטש מאוד!!לא רואים טוב ... עד אתמול שיחקת והכל היה טוב ויפה....אולי מישהו יודע ???אולי איזה עידכון משהו.. וגם הרובע בצד שמאל ואני לא מצליח להעביר לימין ניסיתי הכל.. בבקשה שמישהו ישוב על כל דרך אפשרית אני חייבב!! תודה לכל העוזרים..!!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by blackthought,

מישהו מכיר משחקי מכות בסגנון מורטל קומבט לPC ? נראה שלא יוצאים יותר משחקים כאלה יותר...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by cruel angel,

כאילו אם כן... איך זה יהיה ואיך אני יכול לגלות על זה..?!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Thug Love,

הבאתי מחבד את המשחק Dead To Rights ממזמן ועכשו היה בא לי לשחק בוא שוב אז התקנתי אותו (3דיסקים)התקנתי בנפרד את הדיסק הרבעי שזה הקראק ולא היה שגיאות או משהו הכול חלק עכשו המשחק עולה סבבה אבל אני מגיע בשלב הראשון (למי שמכיר תמשחק במועדון שם) אני עובר איזה דלת ואז נהיה לי מסך ורשום בגדול comming soon יעני בקרוב כאילו אני משחק בדמו ופעם ששחקתי לא היה לי את זה אז מה קרה פתאום ממה זה יכול להיות?? נ.ב ניסית להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. בזמן שכולם משתוללים מ Hl2 המשחק הזה כבר יצא ( מביחנה פיראטית , אפשר כבר למצוא אותו באתרי ההודרה הגדולים - אבל כמובן לא להוריד ו"לקנות" את המקורי . : ) המשחק הזה גם הוא מבוסס על המנוע של hl2 ונראה מדהים! .... מקווה "לקנות" אותו בקרוב. http://www.gamespot.com/pc/rpg/vtmb/preview_6112496.html

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by fitch,

ראיתי פה ט'ד על הלף לייף שהוא ניפרץ.... ומישהו אמר שהוא קיבל ניוק מה זאת אומרת ניוק? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  8. Started by kobi_af,

טוב זה היה ברור שההגנה של האלף לייף 2 גרועה אבל כל כך מהר להביא אותו בושה ל value קראקרים למשימה הבאה הנסיך הפרסי 2 או גוסט רכון 2 :lol: :lol:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tamir2,

אהלן.... טוב ככה..שיחקתי קצת במשחק..כילאו הרבה...ועכשיו אני צריך לפרמט את המחשב שלי..מכל מיני סיבות..אז מישהו יכול להגיד לי איפה נמצאות השמירות..באיזה תיקיה כי אני לא מוצא...

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by nim901,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. ניד פור ספיד אנד.. 2 וסימס 2 נראה לי שסימס 2 זה במסמכים שלי לא? ואיפה זה ניד פור ספיד?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. אתם מכירים תרגילים אשר רלוונטים למשחק עצמו ולא לתחרות ההטבעות? כגון: שחקני היריב עושים פעמים רבות קרוס אובר מהיר במקום. איך עושים את זה? כשאתה עם הכדור ליד הסל מדי פעם המשחק עושה כל מיני תנועות עם הגוף להטעיה, האם זה סתם קורה לפעמים או שיש שיטה גם לזה? אני ישמח לדעת איך עושים את אלה ועוד הצעות...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by nesber,

מי שמעוניין, מספר האיסיקיו: 164931364 הערה: המנהלים בHW נוטים להיות בררנים ביותר לגבי "חוקיות" ההודעות שמפורסמות, לכן אני אומר מראש שנכנסתי לחוקי הפורום ולא ראיתי כל מילה נגד הודעה מסוג זה.

14. Started by Mortar,

http://redorchestramod.gameservers.net/ אחד המודים הבולטים לUT2K4... היום אמורה לצאת הגירסא החדשה 3.1 בגרסה האחרונה (3) הם שילבו טנקים ועוד כמה נשקים ועכשיו התמיכה בטנקים וכלי רכב הרבה יותר מתקדמת ומושקעת... בכל אופן המשחק הזה הוא אחד היותר ריאליסטים מבין משחקי הFPS ומלחמת העולם השנייה בפרט, אני אישית ממליץ לכל מי שיש לו UT2k4 לנסות אותו. אתם מוזמנים להתרשם מהTRAILER באתר.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. ולא אני לא מדבר על 2004 אלא על המשחק הראשון שיצא UT 99 מי שלא יצא לו לשחק צריך להתבייש להתבייש להתתביייש כי זה המשחק הכי מטורף אדיר גדול והכי חשוב : המשחק שהכי דורש סקילס במילים אחרות חרישה............ מי שלא יצא לו לשחק במשחק יכול להשאיר לי הודעה ואני יכניס אותו לעניינים דרך אגב קהילת UT99 הקהילה השנייה בגודלה אחרי CS אז כדאי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tulicooli,

יש כל מיני משחקים שהודלפו ברשת והשאלה שלי איך יכולים להדליף משחק או שירים (אמינם) לרשת יענו איך ? מה הם כאילו גונבים פוצים?? והיום (רביעי) וnfsu2 כבר נמצא באתרי ווארז והמשחק יוצא לחנויות עוד 5 ימים (שני) זה אומר שהדליפו את המשחק???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by superginiman,

כרגע יש 3 חבילות קנייה בSTEAM לHL2 אני תרגמתי והנה זה חבילת ברונזה: HL2 וCS SOURCE חבילת כסף: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCE חבילת זהב!!!: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCE , מדריך אסטרטגיה, 3 פוסטרים של HL2 . כובע, גלויה, מדבקות, דיסק השירים מהמשחק, וסיכוי לזכות לטיול לVALVE . לרשימה הרשמית http://www.hlfallout.net/ כתוב שם גם על חבילות ה"ממשיות" שאתה קונה בחנות

• 110 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

http://www.gamershell.com/news/18521.html לי המשחק לא ירוץ :\ (riva tnt2) אז תנו תמונות וספרו איך המשחק.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by TimoTy,

טוב קניתי את beyond divinity ואיבדתי את הדיסק אז בשביל להפעיל את המשחק אני צריך לעשות את הדבר הבא::: you need to dissable all IDE cd/dvd drives. Pulling out the power connectors will do. איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by dani,

איזה יום היה לי משעמם אז התקנתי CS 1.0 מהדיסק הישן. וכשאני רוצה לשחק באינטרנט זה אומר לי שחייבים לעדכן אותו... יש איזושהי דרך לשחק בלי לעדכן? [ וגם אם למישהו יש לינק לעידכון ל 1.3...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by BedBoy,

אז קודם כל תסתכלו בחתימת טקסט שלי ותראו את המפרט שלי עכשיו אני התקנתי NFSU1 מהדיסק והוא פעל מצויין אבל כשהתקנתי Far Cry ו Prince of persia : Sands of Time אז אחרי שאני מסיים להתקין ואני שם את הדיסק ה-5 (במובן FarCry) ואני לוחץ על האייקון בשולחן העבודה אז הוא מבקש ממני להכניס דיסק... והדיסק כבר בפנים.. וכשאני עושה Auto Play על כונן הדיסקים הוא מעלה לי את החלון של Far Cry , איפה שהאפשרויות "Install" ו "view readme" ואני לוחץ על "Play" הוא שוב אומר לי שהדיסק לא בפנים... אני גם מנסה להריץ את המשחק דרך התיקייה שהמשחק מותקן בו.. וגם שוב אומר שלא הוכנס דיסק... ככה גם קורה לי עם הדיסק הראשון! מה עושים? איך משחקים? תודה לעוזרים!

22. שלום רב, אם אני רוצה רשימה של משחקים שעובדים על מחשב מסויים לדוגמא כל המשחקים שעובדים על PII 500MHZ, יש איזה אתה שיכול להביא לי דברים כאלה?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. אז ככה, תודות ל9800XT החמוד שלי אני יכול להוריד מSTEAM הכל (כמעט) בחינם, כולל HL וCS:S וכו'... הבעיה היא כזו: הורדתי CS:S וHL2 (PRELOAD) אבל אני לא רואה את זה בתכניות ולא רואה את זה בהארדיסק- ז"א זה יושב על הSTEAM, ובשביל להפעיל משחק אני חייב להכנס לSTEAM - מה שנראה לי מפגר, כי אם אני ראוצה לשחק בHL1 בקמפיין , למה אני צריך את כל הטרטרת הזאת? יותר גרוע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל להפעיל משחקים (כי זה הרי דרך התוכנה) ועוד יותר גרוע אם לדוג' אני רוצה להסיר HL או CS (כי הם תופסים נפח...) איך אני עושה את זה?? הרי המחשב לא יודע שהם מותקנים עליו (פשוט הSTEAM פתאום תופס 4 ג'יגה...) הקיצר מישהו יודע איך אני לעזאזל פותר את זה? כאילו מפריד בין מה שאני מוריד לבין הSTEAM? שאו…

דיונים חדשים בפורומים