משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
הדרישות מינימום שלו זה: מעבד 1.7MHz זיכרון 512MB 2.5GB פנוי כ.מסך עם 128MB ותומך DX9 המשחק יפעל לי על הגדרות הכי נמוכות? את המפרט אתם יכולים לראות בצד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כשאני מפעילה את Startup זה מה שרשום לי: תמונה א. תמונה ב היא התמונה ששם נמצאים הקבצים של redists ניסיתי להפעילם אבל הוא לא נותן לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי, היום אני אמור לקבל מחבר את המשחק halo 2 xp (המשחק בין הכי טובים ביקום) אבל אני לא יודע אם הוא יפעל לי כי לא מצאתי את דרישות המערכת בשביל המשחק. אם משהוא יודע שיכתוב כדי שאני אדע וכך אני יכול להגיד לו (לחבר שמוריד) שאני לא צריך את המשחק עכשיו.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי אנשים, אני חדש בכל הקטע של המודים לHL אני סיימתי ממש הרגע את המוד ROCK 24 - ממש קצר אבל מוד יפה ואני רוצה למחוק אותו איך מוחקים את המודים ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אין פרטים נוספים כרגע, אני מניח שהמשחק יבוסס על שיפור המנוע הגראפי של crysis ובתקווה שההייפ הפעם יהיה סביב הפיזיקה ולא רק הגרפיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני לא מפסיק לצחוק http://www.youtube.com/watch?v=cGPI0haXq1Q פשוט גאוני . תודה ל Bam65
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ויש משחקים שבה אני משתמש בלחצן של הגלגלת בתור עוד כפתור ( RAINBOWSIX VEGAS למשל) במשחק הנ"ל הכפתור של הגלגלת הוא כניסה למצב של כוונת, עכשיו כל פעם שאני לוחץ על זה הזווית צפיה זזה.. נניח הסתכלתי למקום מסוים ברגע שלחצתי על הגלגלת זה הפעיל לי את הכוונת וזז 30 מעלות שמאלה נגיד (סתם זרקתי מספר אבל זה מה שקורה בערך). מישהו יודע איך אפשר לסדר זאת? תודה מראש. עריכה בדקתי את זה שוב וזה קורה רק בRAINBOW SIX... אז אני מניח שזאת לא בעיה בהגדרות של העכבר ואני מניח שלכן גם עכשיו צריך להעביר את ההודעה לפורום משחקים לא?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
משחק ראשון Push-Push Penguin משחק קטן שמבוסס על המשחק הישן pengo של sega חידשו אותו והוסיפו לו הרבה אלמנטים חדשים, ניתן גם לשחק בשניים. נראה דבילי? תזהרו זה ממכר לאללה! קישור להורדה ופרטים נוספים: http://retrospec.sgn.net/games/penguins/ משחק שני plasma pong משחק קטן שמחדש את הקלאסיקה של משחקי המחשב,פונג. אך הפעם עם גראפיקת "פלאזמה" פסיכודאלית מהממת! אפשר גם למגנט את הכדור או להתיז פלאזמה. לחצו על מקשי המספרים כדי לשנות מרקם וניתן גם לשחק בשניים. קישור להורדה ופרטים נוספים: http://www.plasmapong.com/
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html?tag=tabs;summary שמעתם על המשחק הזה? אישית אני מצפה לו !
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לסטים והוא רושם לי updating steam והוא לא מעדכן הוא עושה לי בעיית התחברות .....תעזרו לי בבקשה[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 19:01:05 והדפדפן כן פועל לי.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שאני לוחץ על אייקון של המשחק מופיע מסך שחור ויש קול של ההתחלה ושל המקשים אבל לא רואים כלום חוץ מהחץ של העכבר ומסך שחוררר ניסיתי מה שנתנו פה אבל זה לא עוזר מה לעשות?? :nixweiss: :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ואם כן איזה גירסה ומאיפה אנ מוריד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היי לכולם ... תגידו מישהו יכול לומר לי איך אני מוצא שרתים לדבר הזה ? כאילו כל מה שהוא מוצא לי זשה שרתים עם פינג של 200 + וה GAMESPY החדש פשוט נורא לשימוש גם כן אני מבקש רק שרתים מארץ מוצא לי שרתים של ארהב ?! ... בקיצור עזרה בבקשה!... עוד שאלה קטנה לאחר התקנה של הPUNKB עדיין הוא כותב כאילו אין לי :\? גם לאחר שאמרתי לו איפה המשחק נמצא ,אז למה הוא לא מוצא אותו? :'( תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במשחק בהתחלה שהתקנתי אותו המשחק עבד כמו שצריך והכל היה סבבה אחרי שעברתי קצת מהמשחק קימת כלום ... יצאתי מהמשחק יום למכורת טענתי תה שמירה וראיתי את הדמות שלי בצורת חייזר חללית או איזה ספינה משו מוזר לא כמו שזה צריך להיות אז יש מצב שזה בגלל הדריברים כי מחקתי והתקנתי כמה דריברים אחרים (רציתי STEREO) אז קיצר היום התקנתי את המשחק מהתחלה ובחלון הזה שמראה אם המחשב שלי מספיק בשביל המשחק הוא הראה שחסר לי דריברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי אחרי זה נכנסתי וזה עדיין היה ככה (הבעיה אם הדמות) יש לי 8800GTS אם זה קשור לדריברים מישו יכול להביא לי דריבר מעודכן וטוב ? ואם זה לא קשור לדריברים מה יכולה להיות הסיבה??
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ואת הפאצ' והתקנתי אותם אני חייב להתקין את התוכנה Punk Buster בשביל שהמשחק ימצא לי סרברים ? ואם לא, אז מה התוכנה בעצם עושה או נותנת לי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הנה איפה שאני לא יודעת מה לעשות היה איש שאמר לי שיש משהו שמפריד בן הנוסעים לחיילים ושאני צריכה לירות בבר אבל לא הבנתי כלום מזה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שוחרר שלשום והוא ממש טוב. העלילה-לך קוראים ג'אמיל ( ) ואתה מנסה לצאת מכותלי בית הסוהר . יש לך גם צוות שמת כל כמה דקות ,חוץ מאחד שלא מספיק לתת תחמושת. http://uoz.multiplayer.it/ra/index.php?content=download תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שאלה שבטוח עלתה בפורומים אבל אני לא מוצא אז אם מישוה יביא לי לינק או משהו זה גם מספיק והשאלה: מה צריך בשביל לשחק אונליין עם הגירסה הפרוצה.. הבנתי שצריך להתחבר לשרתים מזופיים או משהו בסיגנון בנוסף אם מישהו יודע איך אפשר לשחק במפות של ההרחבות : ARMOR FURY ןEURO FORCE אני אודה לו מאוד על העזרה..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אנחנו סקוואד ישראלי בבאטלפיד 2142...שמי ZIV.ISRAEL וחברי ,MJR.MCLOUD אנחנו מאוד רצינים משחקים עוד מבאטלפילד 1942, בשיטת המשחק שלנו אנחנו הרוב עסוקים בלחימה ב GUNSHIP ורכבים כבדים. הרוב משחקים בטיטאן ויורדים להגנה או התקפה כשצריך ולוקחים כל הפסד אישית!. אנחנו מחפשים שחקנים ישראלים לסקוואד ...מנוסים עוד מבאטלפילד 2 בעל יכולת שליטה מצוינת עד מעולה בלפחות 4 קיטים שונים עדיפות גבוהה למיומנים בטיסה ובשליטה ב TV MISSILE בחור שיודע לעבוד בקבוצה ולתת גיבוי, חייב להיות מעל Chief Petty Officer Gold מעל גיל 16 עם חוש הומור ועם מיקרופון.(שפה ראשית עברית משנית רוסית). ליצור קשר באיסיקיו 74673977 או בבאדיליסט במשחק.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלב מספר 2, עשיתי את כל מה שצריך לעשות חוץ מלהציל את כל האזרחים. הצלתי את כולם חוץ מאחת שעושה לי קצת בעיות עם לשים את האזיקים... היה כתוב בתדרוך שהיא חולת נפש P: מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היום התקנתי את המשחק, המשחק נחמד מאוד אבל גם מהיר מאוד.. רק רציתי לדעת באיזה שרת אתם משחקים. תמיד עדיף לשחק מול מישהו שאתה מכיר מאשר מול מישהו שרק פגשתה במשחק... יהיה נחמד גם אם תוכלו לרשום גם באיזה כינוי אתם משחקים...
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום שלום חבר שלי הביא לי מלא משחקים ישנים. משום מה כולם בפורמט *.D64 ..... מישהו מכיר איך פותחים/משתמשים בהם ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-