עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nice-1,

אם למישהו יש (לא, זה לא ווארז) ואם אתם חושבים שזה כן ווארז, אז תמצאו לי מקום שמוכר. אני משתגע.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by prelly,

www.freak.co.il היה רשום כך: "בתאריך ה-1 לדצמבר 2004 חברת Vivendi, עקב חששות על עומס יתר על השרתים האירופאיים ביום ההשקה, שינתה בצורה דרסטית את ההקצאה למדינות מזרח-אירופה והמזרח התיכון. מסיבה זו המחיר למוצר עלה, והכמות הראשונית אשר תסופק בחנות תהיה מוגבלת מאוד. המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005 במחירו המלא הנקוב מטה. נמסר לנו שיתכן שמספר חודשים לאחר מכן מחיר המוצר ירד. עקב פניות חוזרות ונשנות, אנו מבהירים - המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית. שימו לב שהמבצע המפורסם באתר בליזרד האירופאי, שבו ניתן לשחקנים אשר הזמינו מראש את המשחק לשחק בבטא, אינו תקף לישראל אלא אך ורק למרכז אי…

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  3. נכנסים למולטיפלייר אבל זה לא מראה שרתים ...... מדוווווע?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by zvkel,

פעם (לפני ארבע שנים) הייתי משחק קואנטר סטרייק והייתי משתמש ב game spy 3d כדי למצוא סרברים לפני שבוע בערך התחלתי לשחק בcs source ושמתי לב ש gamespy 3d לא תומך בו ואני נכנס לסרברים דרך המשחק עצמו , תמיד יש המון סרברים ונורא קל להתחיל לשחק אבל הממשק פשוט מגעיל אין איזה תוכנה שמוסיפה את ה source לgame spy או משהו במקום?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by LazyBoy,

בשעה טובה BLIZZ מפרסמת את כל הקומבינציות החדשות! :jump: אבל הם לא אומרים מה כל דבר עושה, הם מחכים שהשחקנים יגלו. חלק מהמילים החדשות משנות לגמרי כמה builds הקיימים בעקבות הבונוסים הניתנים. כמו כן שחקנים "עניים" בלי חפצים חזקים/RUNES גבוהות ישמחו לדעת שגם הם יכולים עכשיו לקבל בונוסים מעולים! יצוין רק שהמילים הן לדמויות בLADDER בלבד http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml#new יאללה, אני עף לשחק!

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by shiran69,

יש לי את המשחק nfs אבל בדיסק הראשון אין לי את הקוד הסראלי אם למשהוא יש את הקוד אז בבקשה תגידו לי!!!!! שירן(בת)

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. טוב, אחרי שנגמרו הדמעות והסתיים יום האבל לזכר הרגעים המדהימים שהמשחק הזה סיפק, הנה כמה זכרונות מ CITY 17 . . . לזכור ולעולם לא לשכוח ! ! ! [glow=red,2,300]MSI 9800 PRO OC 430@400 + PIII 1133Mh"z@ 1300 1024X768 הגדרות גרפיקה בתוך המשחק מקסימליות בכל התחומים . [/glow] ======================================================================================== אני חוזר ליחידה שלי,כך שאם יהיו שאלות אוכל לענות רק בסופ"ש.יש לציין שאני צלם,כך שניסיתי לתפוס בתמונות זוויות "לא שגרתיות" אל תתפלאו אם לא תבינו מאיפה הבאתי את זה. שלכם, אלכס טורובסקי.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. הייתה לי בעיה במשחק ונאלצתי להסירו ולהתקינו מחדש... ואז שבאתי לשחק אז הכביש והשמיים היו מפוקסלים כאלה.... אני זוכר שלכמה היו את הבעיה הזאת... מה עושים?? אני עובד עם הדריברים הכי חדשים (66.93) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  9. ה-Playstation 3 תכיל מעבד גראפי מתוצרת nVidia קונסולת ה-Playstation 3 של Sony רחוקה מאיתנו לפחות שנה וחצי, אך כבר עכשיו אנחנו מתחילים ללמוד על הטכנולוגיה המתקדמת שהקונסולה הזאת תכיל. אחרי שביום שישי האחרון ארגנו אנשי סוני, IBM וטושיבה מסיבת עיתונאים סביב שבב ה- Cell החדשני שיניע את הקונסולה, הפעם אנחנו מקבלים מידע על המעבד הגראפי שתכיל הקונסולה. הפתעה: במקום שבב גרפי ייחודי שמקשה על תכנות כמו בעבר, הפעם החליטו בסוני ללכת על מעבד סטנדרטי שיפותח על ידי לא אחרת מאשר חברת nVidia, המוכרת לנו משוק ה- PC. בהודעה חגיגית לעיתונות ששחררה היום nVidia, הכריזה החברה על כך שהיא זו שתפתח את המעבד הגראפי בו תשתמש ה-PS3. לדברי החברה, מזה שנתיים שהיא עובדת במשותף עם Sony על פיתוח חומ…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. עכשיו שיצא המשחק המעולה PES4 ויצא עם האופציה של משחק רשת (Online) אפשר להתחיל לעשות גם בו טורנירים וכמו שאתה בטח יודעים הוא פי 1000 על פיפא המסריח ומגעיל של החברה המגעילה עוד יותר EA .... אז מי רוצה לעשות טורניר או סתם משחקי ידידות לכייף? תשאירו פרטים כמו ICQ ושם ונרגן משהו....

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  11. קניתי לפני כמה ימים שני gamepads ואני רוצה לדעת אם יש הרבה משחקי פלייסטיישן שהמירו אותם בשביל מחשב... אני רוצה משחקים שאני יוכל לשחק עם שני הgamepads...מישהו יכול לעזור ולהמליץ על משחקים?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by ccc,

אני מחפש קווסט איכותי, לא משעמם עם קצת אקשן כמו לדוגמא Syberia 2 שהעלילה שלו הייתה ממש ממש מעניינת יכולת לשחק שעות.. והיה גם אקשן כזה יפה.. לא סתם להזיז איזה דלת שתפתח ארגז כל המשחק.. האם יש משהו שמסוגל להשתוות לסיביריה 2?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חייב הסבר דחוף איך להתקין תמישחק אני לא מבין איך!!!! חשבתי זה התקנה רגילה כמו פיפ'א ניד פור ספיד אבל זה בקובץ אוינרר והוא לא מבקש סי די 2 לא כלום!! חייב הסבר מלא איך להתקין בבבקשה!! תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. תיראו מה עשיתי בפיפא רמה ראשונה אבל מבול של שערים לפי דעתי אף אחד לא עשה את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by Leo101,

אין לי מושג למה אבל כל שרת שאני נכינס אליו בcall of duty עושה לי בעיה אני מקבלל ממנו באן כל שרת.... זה ההודעה שאני מקבל...

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Vladgi,

גמרתי את האלף לייף 2,אני מחפש שהו שיחליף אותו אני יודע שאין דבר כזה משחק ברמתו עכשיו אבל משהו שיזכיר אותו יש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ccc,

??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by overload,

התקנתי את הדמו של GTR ושל ה"מעניש". שניהם פועלים כאילו יש לי מסך רחב, אני רואה רק חצי מהתמונה על המסך והיא מרוחה. במעניש זה גם במשחק עצמו וגם בתפריטים. בGTR זה רק בתפריטים. בשניהם זה בכל רזולוציה קורה. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הכרטיס אבל לא מצאתי שם דבר שקשור לזה. זה מוזר כי HL2 פועל בסדר גמור, וגם הדמו של החדש של FAR CRY (GF 4MX 440, הדריברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. היי אני מנסה כבר חודש+- לעשות "Alley-opp " בSlam-dunk ואני לא מצליח, עברתי על כל הלחצנים וני לא מצליח, הלכתי בית הספר הזה במשחק ולא הבנתי כלום ממה שאמרו שם. מה עושים<? תודה מראש Install תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by braveheart,

הורדתי משחק מאוד ישן מלפני 10 שנים בערך (למשחק קוראים psycho למי שסקרן) כשאני מנסה להתקין את המשחק , אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת שאומרת שהמשחק יכול לרוץ רק על דוס (תקנו אותי אם אני טועה)... מה הבעייה? ומה עלי לעשות כדי לפתור בעייה זו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה עם אפשר אתרים עם מודים ומפות לGTAVC בנוסף לזה עם אפשר בבקשה אתר שאפשר להוריד שמירה של 100אחוז תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי שתי מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל רשת והם על אותו חשבון קאונטר שאני מנסה להיכנס לסרבר הוא אומר שיענו אני נימצא בו כבר (עם המחשב השני) איך אני יכול לשחק בשתי המחשבים באותו סרבר עם אותו חשבון ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכרטיס רשת ושיתוף קבצים של ווינדוס XP אני רוצה להתקין בשניהם NBA 2005 ולשחק אחד נגד השני, איך אני מגדיר את ההגדרות הנדרשות כדי לשחק.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by Silver Dragon,

העם צריך לקנות איזה חלק? עם כן מה המחיר? עם לא, אז איך? פשוט שוכב אצלי במרתף PS2 וממש אבל ממש חבל לי עליו שאני לא נוגע בו, ועם הוא יהיה מחובר קצת למחשב אז הוא יקבל חיים...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Anas-Nanas,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן 2 משחקים שהאהבתי בזמנו.. הראשון הוא משחק שמבוסס על הדמויות של ביווס ובאטהד שבו הם נמצאים בביה"ס והם עושים כל מיני משימות כמו לירוק על מורים וכאלה... ולשני קוראים Road Rush משחק חמוד עם אופנועים שאהבתי ואני לא מצליח למצוא גירסא להורדה! חיפשתי כבר בהרבה מקומות גם בגוגל וגם בכל מיני אתרים של משחקי נוסטלגיה... אני אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את 2 המשחקים הנ"ל בתודה מראש ניר

• 5 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים