משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אם כן נא פרסמו את הIP אני כבר מת להביס ישראלים :lol: ;D
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
המשחק כ"כ דומה לחבורת רוסים הולכים מכות לפני משחק כדורגל. או שההפך? LOL! LOOK AT THE FIRE ARROWS! MAKE THEN FLEE! KILL THE GENERAL! בסוף ריחמתי על האלה ששכבו למטה והכניסו להם בעיטות בבטן ]:
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
ראיתי באתר כולשהוא שרשום Gta 2 Archive והוא תופס 61 מגה העם זה כול מני תמונות ומודים שונים או משהו אחר לגמרה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
חוץ מ- MAFIA 2,שאולי עוד צפוי להיות משחק השנה,איזה עוד משחקים טובים יגיעו למדפים של החנויות עד סוף השנה? וכן,בלי להזכיר את Medal Of Honor החדש,גם אם המשחק היה בחינם לא הייתי משחק בו.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היה לי ונמחק לי בטעות , ואני לא זוכר את השם
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
אז ככה, נתקעתי באיזו מסעדה מעצבנת הרגתי שם את כולם וביצעתי את כל המשימות אבל הרדאר הירוק נשאר, וחיסלתי את הטנק הכל!!!!אני עומד ממש איפה שהרדאר מצביע לי ואין שם שום דבר שאני יכול לעשות....תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
האם אני חייב להתקין את direct action כדי שאוכל לשחק בhigh treason?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לא פתחתי את זה בראשי כי הוא כבר הגיע ל- 90 עמודים ואז מי מסתכל בכלל על שאלות שם. אני צריך לינק להורדת המודים אני מחפש במיוחד את זה של ה- co-op להורדה מאתר של צריך להרשם אליו! אם משהו בבקשה יוכל אולי להעלות לי את ה- co-op שהוא הוריד כבר לאיזה אתר אינטרנט שאני יורד ממנו בקשה אני מבקש מאד אני צריך את זה דחוף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
זה עדיין בשלב הראשון ואחרי שעליתי בסולם וקפצתי בעזרת העצים- הרגתי שני חיילים שלהם ואז יש גם בצד שני עצים אבל אני לא יודע איך להגיע אליהם.. זה אחרי כבר הצלילה של הברז האדום ויצאתי כבר למנהרה גבוהה מאוד עם חלונות סורגים גבוהים ויש לי שם עוד גשר עצים אבל הוא גבוה אז אני לא יודע איך להגיע אליו... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי משחק PC-Medal_of_Honor_Airborne. לאחר שפתחתי אותו ב winrar אני לא מצליח להתקין אותו . אני מצרף את תמונת רשימת הקבצים. ניסיתי עם תוכנת דיימון טולס וזה לא מצליח. מה הבעיה? והאם אלה בכלל קבצים של משחק PC ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
טוב חברה נעלמה לי האופציה להתשתמש ב רזולוציות 800X600 1024X768 שאני בדר"כ משחק עליהם מה אני אמור לעשות ? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-half-life-2-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%90%d7%9e%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי,תגידו יש אפשרות להפעיל AA ב XP עם x1900xt? תודה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה אם המשחק "Prototype" הבעיה היא שהסרטונים בזמן המשחק נתקעים בצורה לא נורמאלית! לדוגמה כשיש סרטון על העבר של השחקן הוא פשוט זז בתקיעות (הכוונה בעיקר לסאונד). מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? ניסיתי כבר לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
היי חברה בקיצור לעניין רציתי לדעת איך אני יוכל לשחק בסניגל בלי סיריאל חוקי . זה לא נותן אפילו להיכנס כי אין לי סיראיל חוקי ואני לא הולך לקנות אחד כזהה תודה מראש FIRESTROM
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לאחר שנים של דשדוש, בענקית הטכנולוגיה מקווים להחזיר לעצמם מעמד של מעצמת גיימינג עם רכישה של חמש מפתחות משחקים צעירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה, מכיוון שמבחר המשחקים הנורמלים כלא גדול במיוחד, אני מצפה למשחים הבאים אבל אין לי מושג מתי הם יוצאים... אם תוכלו להביא תאריך, זה יהיה סבבה... אז המשחקים הם: DRIVER 3 NFSU2 Colin Mcrae Rally 2005 HF2 (!) NBA 2005 זהו בערך... אם אני אזכר העוד משחק אני אעדכן
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש שחקנים / שרתיחם בארץ ? יש איזה LIFEMOD חינמי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי... איך אני מתקין NOS ב אוטו אם אפשר ההסבר המלא או לפחות לינק למקום שמסביר איך לעשות את זה. תןדה L.A
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, לאחר שסיימתי את הסיפור הראשי, אין לי מכוון כיוונים בסיפורים הנוספים כך שאין לי מושג לאן לגשת. האם זה באג או שזה תוכנן כך?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אחד המשחקים המצופים השנה Publisher: Sega Developer: Obsidian Entertainment ז'אנר-תפקידים נראה טוב. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-alpha-protocol/49822
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-