משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מקווה דבר ראשון שזה הפורום המתאים (התלבטתי בין זה לבין פורום תוכנה חח..) אז ככה, היום ניסיתי להיכנס למשחק חדש בפעם הראשונה, אני לוחץ דאבל קליק על האייקון של המשחק ואז נפתח לי מסך שחור ל-3 שניות בערך ואז המשחק יוצא... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה לי רק במשחק הזה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סטים GOLD [זה סטים שיש בו את כל המשחקים גם את החדשים שיוצאים] יש לי רשימה גדולה של משחקים אבל דברים חדשים לא מופיעים שם. שאני הולך לחנות ועושה PURECHASE זה אומר לי your own the game "crysis warhead (raw) מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה [=
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
שלום! התקנתי את המשחק,לאחר תקופה הוא הראה לי שגיאה של prism3d. בעבקות כך הטעינה של המשחק ניפסקת ואין באפשרותי לשחק בו. אפשר עזרה איך לתקן את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הי כולם הגעתי למשימה הראשונה(לא יודע אם יש עוד) בצרפת(אחרי שמטילים את הפצצת אטום הראשונה Cascade Falls) ואומרים לי Secure Fire Base. אני שובר שם את כולם, ולא קורה כלום, אבל ברגע שאני הורס את הביצור האחרון שלהם שם, שבינתיים הוריד לי מסוקים אני מקבל DEFET כי לא הקשבתי להוראות של המפקד שלי. WTF?? אני לא אמור לכבוש את השטח? וכדי לכבוש את השטח אני לא צריך להרוס להם את הביצורים? מה לא טוב? אה כן, קצת לפני שאני מסיים שם זה שהקריב את עצמו עם פצצת האטום אומר לי לא לעזור לו, אבל אין עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לסיים חוץ ממה שכתבתי למעלה. עזרה? מישהו?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הורדתי הבוקר עידכון 1.41 מהאתר הרשמי, פתחתי אותו ועזבתי את המחשב לכמה שעות והוא פשוט לא נדלק. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי משחק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
טוב אז ככה חשבתי לפתוח את הנושא הזה כבר הרבה זמן , כדי שכולם ידעו מה זה אז הנה: קודם כל DOTA=DEFENSE OF THE ANCIENTS , זה משחק או יותר נכון מפה במשחק warcraft iii , תחת CUSTOM GAMES המשחק הזה , הוא 5 על 5 , אבל אפשרי לשחק 1-1 וכו' , אבל לא עושים את זה , כי זה פשוט לא עובד ככה המשחק כולל טכניקות רבות מאוד ויש בו אליפויות עולם , יש לציין גם שזהו המשחק הכי משוחק ב WARCRAFT , תחת CUSTOM GAMES , ואני מאמין שהוא אפילו משוחק יותר מהמשחק הרשמי, טוב מספיק עם ההסברים הכללים בוא ניגש למשחק אתה בוחר גיבור מתוך כ-120 גיבורים , שאיתו אתה אמור להתקדם ברמות ולהרוג גיבורים של הקבוצה היריבה , במטרה להשמיד את ה TREE OF LIFE/FROZEN THRONE , האתר הרשמי של המשחק : http://www.dota-allstars…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
-
היי אני ראיתי אתמול באתר של ToysRuS האמריקאי מכירה מוקדמת לGTA IV. אני יודע שהוא יצא באמריקה ב20 לנובמבר ובאירופה ב28 לנובמבר. אתם מכירים איזשהי חנות בארץ שגם מוכרת את ה-GTA IV במכירה מוקדמת?? (אגב בToysRus זה עולה 50$) תודה מראש ברק גונן ??? ;D
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אתמול שיחקתי עם חבר שלי פיפא ברשת והכל פעל חלק היום ניסינו לשחק ולא שינינו שם דבר בהגדרות אבל לא הצלחנו להתחבר (חוץ מפעם אחת) מישהו אולי זה גם קורה לו ויודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_33818.shtml enjoy
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
איזה מערכת צריך בשביל להריץ את המשחק?? אני חייב להחליף כ.מ לפני שהמשחק יוצא...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
מישהו התחלק על השכל שם ? הסינגל פלייר יהיה 3 משחקים נפרדים שתצטרך לקנות כל אחד בנפרד והסיבה לכך היא חוסר זמן פיתוח... (המולטיפלייר יהיה זהה) http://hellforge.gameriot.com/blogs/Arreat-Summit/Warcraft-4-Confirmed-Starcraft-2-to-be-a-Trilogy/
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש כמה משחקים שלא מצליחים לרוץ על מחשבי, כל הדרישות שלי מתאימות למומלצות אך המעבד לא עומד במינימום, הוא רק שני גיגה הרץ. רציתי לברר: אם אני יעשה אובר קלוקינג המשחק יזהה את השינויי וייתן לי להריץ אותו? תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משלחק למחשב אסטרטגיה טובה ...קצת לבזבז זמן לפני הלימודים ? איפה כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי מסך 20" ואין לי את הרזולוציה הנ"ל. יש איזה אפשרות להוסיף אותו איכשהו ? (אני עם הפאצ' הכי חדש - 1.06). תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
חברה יש לי אתה משחק PURE עכשיו שכשהייתי משחק בו בXP הוא היה עולה מה זה מהר...וזמני הLOADING היו ממש קצרים עכשיו כשיש לי ויסטה והתקנתי את PURE כל פעם יש לי LOADING של איזה דקה דקה וחצי וזה ממש מעצבן....למה אני צריך להמתין כל כך הרבה?? עריכה: עוד פרט ששכחתי לציין הוא שזה לא יצר לי קיצור דרך בתיקיית משחקים... הרי זו תיקייה מובנית בויסטה שאחרי שמתקינים משחק מסוים יש שם את קיצור הדרך שלו עם דרישות המשחק וכל השטויות האלה פשוט זה יורת יפה מה שאני עשייתי זה יצרתי ידנית אבל לא רואים את האייקן יפה עם דרישות המערכת (מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) רק אציין שהמשחק עובד חלק רק שזמני ההמתנה מאוד ארוכים משום מה...
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
CC רץ דווקא טוב אצלי ב 7800GT כפול ליבה ושני ג'יגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
האם ומתי הכותר הנ"ל יצא למחשב האישי יש למישהו מושג בערך? ( כי אני יודע שיש על זה שמועות אבל אני לא ממש בטוח )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יצא לאקסבוקס ולפלייטישן.. מישהו יודע אם גם יצא גירסא למחשב?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש משימה שבהתחלה אני רודף אחריי מורלו עד שאני מגיע לנמל שלו ואני מגיע והרגתי את כולם אבל אני לא מוצא את מורלו
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגדיר 2 שלטים לפיפא 2009 (שלטים אלחוטיים של הXBOX) המחשב נותן לי רק שלט 1 ואת המקלדת, ואני רוצה שני שלטיים, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אשמח. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דרישות מערכת של gta iv 4
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-