עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by waizman,

התחלתי לשחק היום במשחק הזה ואני חייב לציין - פשוט אדיר ! עשיתי את הקמפיין כדי להכיר את הסביבה והנשקים וכו', ובמשימה השלישית זו עם היפנים על האי - אני כל פעם מפסיד!! יש איזו אסטרטגיה שניסיתם להלך לכם טוב או איזושהיא שיטה? שמתי לב שאני לא מצליח לכבוש עמדות ניטרליות עם דגל לבן או עמדות אוייב למרות שאני ממש מתחת לדגל... מה אני צריך ללחוץ בשביל לכבוש אותו? תודה

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by bagetrek,

חוזרים למרדפים ..או שחוזרים אחורה בזמן .. EA כבר לא יודעים מה לעשות עם הכותר NFS .. אתם תחליטו ... רשימת רכבים : Alfa Romeo 8C Competizione Alfa Romeo 8C Spider Aston Martin DBS Aston Martin DBS Volante Aston Martin One-77 Aston Martin V12 Vantage Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro Audi TT RS Coupé Bentley Continental Supersports Coupe BMW M3 E92 BMW M6 Convertible BMW Z4 sDrive35is Bugatti Veyron 16.4 Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Carbon Motors E7 Chevrolet Camaro SS Chevrolet Corvette Grand Sport Chevrolet Corvette Z06 Chevrolet Corvette ZR1 Dodge Challenger SRT8 Dodge Charger SRT8 Dodge Viper SRT10 X …

• 124 תגובות
    • 28.6k צפיות
  3. אין לו קיצור דרך להסרה , והוא לא נמצא ברשימת הסרה/התקנה בלוח הבקרה.... האם קיימת תוכנה שתוכל למחוק אותו מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. Started by -AKEL-,

פעם לא היה לי את כל ההרחבות והייתי מתקין את הסימס 2 ואת הסימס אוניברסיטי עכשיו הייתי מוריד כל מני חפצים וזה היה מפעיל לי אותם... היום אחרי שהתקנתי את סימס 2 ואת כל ההרחבות וכולםםם פועלים... למה זה לא נותן לחפצים לעבוד??? יש פיתרון כלשהו??? כי נגיד בגדרות וברצפות ובבגדים זה כן נותן ובקטע של חפצים זה לא נותן לי... תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  5. Started by shai11,

לפי המקור הזה כתוב שהמישחק שכולם מצפים לו יוצא ה 11/9/07 השאלה הם זה יתכן לפי מה שאני הבנתי הוא אמור רק לצאת בסוף 2008 http://pc.gamezone.com/gamesell/p28652.htm

• 53 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by kobin,

שלום. מזה שנים שהבן שלי רוכש משחקים ב-STEAM. לאחרונה ראיתי באיזה פוסט שאנשים קונים את אותם משחקים (או את הקוד שלהם) ב-EBAY, ובמחירים שהם נמוכים מאוד יחסית ל-STEAM. מאחר שזה EBAY, אני מניח שמדובר בדבר חוקי. אודה לקבל הסבר, איך זה מתבצע, כלומר: האם קנייה ב-EBAY מוסיף את המשחק לחשבון שלי ב-STEAM כאילו קניתי אותו ב-STEAM. כמו כן, האם אני יכול למכור ככה משחקים שרכשתי ב-STEAM, וכבר לא משחקים בהם. דוגמה, משחק שרוצים לקנות עכשיו, Strife Veteran Edition מחיר ב-STEAM הוא 10 דולר. ב-EBAY המחיר 1 יורו. אודה להסבר, והאם חוקי ובטוח לקנות ב-EBAY

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי מחשב נייד מחפש משחקים שיעבדו עם הכרטיס כרטיס מסך: ATI Radeon® Xpress 200M

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. יש אפשרות לשחק במפות ביינוניות\גדולות (32\64) בסינגל פלייר? אם כן, איך? תודה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. Started by stone cold,

אחרי שהכריזו שהנונצקו יגיע בסטוק של כל ידית(התוסף האנלוגי) ואחרי שהראו פלסטיק שיחבר תידית אם הנונצקו לדבר דמוי אקדח הכריזו על תוסף הגה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9856 וכן זה ניראה דבילי מאוד בימיוחד שאין יתנגדות וברקס וגז לרגלים אבל כניראה יכללו את זה אם המישחק ויותר חשוב זה מסמן שיש הרבה אפשרויות לשנות תשליטה בידית אם כל מיני תוספים זולים וכן אפילו אני לא מיתענין בהגה הזה

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  10. למי שיש את המשחק DEAD TO RIGHTS: יש לי את בעית ה-CANISTER הידועה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הכרטיס RADEON 9600XT שלי, אבל לעומתי חבר שלי עם הRADEON 9600PRO שלו מפעיל את המשחק ללא כל תקלה. אני לא מעוניין בפאטץ' אבל יש איזשהי שיטה לפתור את זה אולי בהגדרות של הכרטיס או משהו?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by IlanF,

ה"צנועים" חוזרים אלינו עם חבילה חדשה (והפעם חבילה שהיא באמת indie) בשיטת שלם כמה שאתה רוצה... כאילו שלא בזבזנו מספיק כסף עד עכשיו הפעם ברשימה: Shank 2 Closure The Binding of Issac (+ Wrath of the Lamb DLC) Snapshot Indie game: The movie (סרט דוקומנטרי על יצירת משחקי אינדי) ולמשלמים מעל לממוצע: Legend of Grimrock Dungeon Defenders (+ DLC) https://www.humblebundle.com

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by carock,

מישהו יודע מתי יהיה פריצה למשחק.. ומתי יהיה אפשר להוריד אותו.. אני מחפש עליו דברים וזה ניראה כאילו הוא עדיין לא יצא בכלל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AAPSPAA,

שלום, אני מחפש כבר מלא זמן אתר להורדה של משחקים לPSP פרוץ בחינם ואני לא מוצא אשמח להמלצה לאתר כלשהוא תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 7.3k צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

מה אתם חושבים על Rainbow Six: Vegas<? ;D

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  15. אחד המתמודדים הבולטים על תואר כותר המירוצים המעניין ביותר לשנת 2017 מעניק לנו טעימה ראשונה קטנה מהשדרוגים שממתינים לנו לקראת ההמשך לכתבה

16. Started by stingeR-,

בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU. זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי). אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER. הוראות הפעלה : 1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר. 2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server" 3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק. אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50א…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by elad76,

בCOH פועל לי כאילו יש לי מחשב P4 עם GRFOECE 4 וזיכרון 256MB לוקח לכל משימה להיטען חמש דקות..עם אני רוצה לחזור לMAIN MENU לוקח לי 2דקות אני מפעיל את המשחק על רזולוציה 1024 על 768 על הגדרות מקסימום. כשאני נכנס למצב גף שלישי(שאני מתקרב לשחקן ורואה את השמיים מולי) המשחק נהיה איטי 20FPS אבל זה קורה רק כשאני מזיז עם העכבר את המסך...אם אני הסתכל על אותו הדבר בלי לזוז זה יעלה ל35... כשאני רואה סרטונים במשחקים הם זזים לאט ונקטעים באמצע... קיצר פועל קקה. ובF.E.A.R יש לי תקיעטת כאלה כשאני זז מתי שאני מפעיל FSAAX4 וזה קורה כשאני פותח דלדתות יורה במתכת מסתכל על הרבה טקסטורות... COD2 פועל לי מציון HL2E1 פועל מציון PREY פועל לי מציון למה אלה לא??

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  18. מהסוג של באטל פרונט ומשחקי אסטרטגיה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by lharpaz,

היי, שאלה קצת מפגרת, אבל בכל זאת: איך מבדילים בקלות בין אוייבים לבין אנשים מהקבוצה שלי? היה נראה לי שלחבר'ה מהקבוצה שלי יש כיתוב ירוק מעליהם, אבל אני לא בטוח כי עדיין לא פגשתי אוייב ונשארתי בחיים יותר מ-2 שניות... - האם זה נכון? זו הדרך להבדיל? יש איזו אפשרות להפוך את האוייבים לקלים יותר לזיהוי (נמאס לי לירות בטעות באנשים מהקבוצה שלי...). תודה מראש, ליאור.

20. Started by Spider1,

שלום לכולם, בתחילת דצמבר פניתי לחברת ROCKSTAR לתמיכה טכנית במשחק GTA שרכשתי בכסף מלא. עד היום לא קיבלתי מענה לשאלתי. רכשתי מחשב בשווי 5K בשביל לשחק בGTA החדש בעיקר. צר לי על הרגע שקניתי משחק מROCKSTAR, הם חבורה של גנבים שלא יודעים לתמוך בלקוחות שמשלמים כסף רב על משחקים. כל מי שחשב לרגע לקנות מוצר של ROCKSTAR ובייחוד GTA4 , שיפסיק לחשוב, וינסה להשיגו בדרכים אחרות בדרכים אחרות...אחרת יהיה לו חור בכיס של 200 ש"ח +קופסה מפלסטיק ושני דיסקים שלא שווים כלום. מאוכזב מאוד

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by sagi_10,

משחק ענק המשלב אסטרטגיה וחשחבה מלחמתית והכול און ליין! הירשמו דרך כאן= http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=16316 קראו היטב את הוראות המשחק ושחקו להנאתכם במשחק שלדעתי משחק השנה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  22. מוד ישראלי רציני ראשון נמצא בבנייה ל-Battlefield Vietnam. המוד יהיה על מרבית מלחמות ישראל (פרטים באתר). אם יש כאן מישהו שיכול לעזור (בעיקר סקינרים) זה יהיה מצויין. idfmod.tk יום נעים

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  23. נוסטלגיה!! אני חייב להתקין את המשחק הזה! מישהו שהתקין את המשחק אולי יוכל לתת לי הסבר או מדריך בבקשה? מצאתי בגוגל כמה מדריכים, אבל הם מסובכים!!!! וגם מיועדים לXP בכלל... אני זוכר שניסיתי פעם והתייאשתי, אולי הפעם אני אצליח בעזרתכם..

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  24. אני צריך שם משתמש וסיסמה ל Hamachi

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  25. הי ,חבר'ה. הרבה זמן שמנסה להכנס למרבית השרתים ( battlefield 3 ) אך מקבל זריקה . זאת הסיבה קיבלתי באן על ידי רמאות. אני יודע שזה לא המצב הנכון לגביי.. ואולי זה נבע משפרצו לי לחשבון (אגב סידרתי את זה) . אני צריך להראות להם שאיני רמאי (Cheater) ..ומוכר כאן בפורום כמשתמש פעיל ונקי. לכן הצביעו לסקר .ומי שיכול להגיב (באנגלית) להגנתי ..מה טוב. ובעיקר המנהלים . מודה לכם ,RROONNII. .

• 75 תגובות
    • 7.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.