משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אחרי ש ""קניתי"" את המשחק שיחקתי בו ולהפתעתי הוא משחק מצוין שלא חסר בו לאגים של פנים, מי שלא מבין אנגלית בסיסי לא לשחק בו כי יש דברים מסובכים לעשות(כאשר לוחצים על כפתור j יופיע מה צריך לעשות) אבל גם אם לא תלחצו תבינו מה צריך לעשות באנגליש. אני הרבה פעמים נעזרתי בj כי לא מובן ממש ,מה צריך לעשות שם,אבל תסתדרו) כשנפתח המשחק אני כזה מחוץ לכלא ענק ויש שם עוד שתי אסירים ונגרם לבסוף שהאסירים מדברים אם השומר ואני מסובב לו תמפרקת מאחור. אחרי כמה הריגות של שומרים אני נכנס לתוך הכלא(לא הכלא עצמו,רק המבנה,השומרים מזכירים מן רובוטים אנשים,כמו בדום 3) ואז תופסים אותי ואני מובל לתוך תא הכלא בסרטון ממש יפה! זה משימה אחת-מקסימום יקל לכם 9 דקות! אחר כך אני בתוך הלא,מכיר אנשים,הוג איזשהו …
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כבר שבןע מנסה לעבור את הקטע הזה אני משתגע אני בקטע אחרי שהיצור מפחיד והחזק הזה מעיף את מלך העורבים כזה לקיר. ואז הוא רודף אחרי,אז הצלחתי להתחמק ממנו. ולפני זה הנסיך הפרסי אמר שהוא צריך לחזור בזמן לעבר בשביל ''ACTIVITE THE TOWER'' אז עכשיו הגעתי לפה ואני לא מבין מה עושים בבקשה ממכם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק OFP עם פינגים טובים, כל הפרטים נמצאים כאן. באופן כללי, צריך את המשחק + ההרחבה רזיסטנס או את גרסת GOTY וגרסה מעודכנת ל-1.96. סביר להניח שמי שיכנס לשרת לא ימצא שם אף אחד, וכדי לארגן משחקים כדאי להרשם לקהילת פלאשפוינט הישראלית. הרישום הוא למערכת הפורומים של ויגיימס (לא בתשלום כמובן), ואז לקהילה שלנו תבלו
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל חייב לציין , עם כל הכבוד לHL2, לדום 3, ולשאר הבלוקבסטרים .... אף אחד מהם לא השאיר אותי פעור פה ומזיל ריר מרושע מול המסך כשיש לי 2100 פרשים שלי שנפרשים על המסך מול 1000 פיאונים תמימים, אף אחד מהם לא גרם לי לצחקק לעצמי בסאדיסטיות כמו כאן כשראיתי את ה2100 פרשים מוחקים בהסתערות ברוטלית ולא הכי טקטית את אותם 1000 הנשמות הטועות בכל אופן יש לי שאלה כזאת- אני בשלב די מתקדם במשחק- רוב אירופה שלי, רוב אפריקה הצפונית גם כן , "יהודה" כמובן כמובן שלי (למרות שהחוצפנים מורדים בי כל שניה בירושלים- מה הם לא מבינים שאני גם יהודי??) בכל אופן - הצבאות שלי מאוד חזקים ואני חייב לציין שאני טיפוס של כוח ולא של מוח, כל שרוב הצבאות שלי מורכבים בעיקר ממספרים בלתי נדלים של פרשים כבדי…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נכון יש שם קומבויים של מכות איך עושים אותם לפעמים זה יוצא לי פעם ב...כשאני מחרבש כל מיני מקשים למישהו יש אולי מדריך קומבו?אני לא מחפש ציטים אגב..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש גם ב-500 שקל אבל ה-630 זה המשופר. האם זה מחיר סביר?
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מוריד משחק פלייסטיישן למשל מהאתר ליונטוורק זה יהיה באותה איכות כמו משחק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בהסבר שיש ב LIONETWORK אומרים לי לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות : SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי את השורות האלו בקובץ הזה. צירפתי אותו שתראו. יש פתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרט הכי חשוב על הנגן שסוני לא הזכירו הוא אורך חיי הסוללה אנשים שקנו ובדקו גילו שאורך חיי הסוללה עלובים מאוד עם הווליום על המקס ו התאורה על המקס נגן החזיק 164 דקות עלובות. שזה פחות מ 3 שעות. בזמן שהנגן של ניטנדו מחזיק בין 6 ל 10 שעות. - הנגן צפוי לעלות בין 650-700 דולר.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אני התחלתי לשחק היום בFIFA 2005 וכל פעם שאני נכנס למשחק כל התמונה\מסך קופצת וממש לא ברורה... הורדתי רזולוציות\הגדרות וזה עדיין נמשך... לפעמים אחרי שאני שומר הגדרות חדשות זה עובד טוב למשחק אחד ואחרי זה שוב עושה בעיות מה עושים? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק באיזשהו משחק ואני נכנס לשרתים שלו (נניח גרמניה - הכי קרוב לישראל שיש שם) וכולם יש להם פינג 50 70 מקסימום ורק אני 400 (MS) איך אני מוריד אותו? אפחד לא רוצה לשחק איתי :-[
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אחרי התקנה (עם או בלי הפאטץ' החדש), כשאני מקליק על הEXE להרצת המשחק - אני מקבל פעולה לא חוקית מהאפליקציה. מישהו שמע על הבעיה הזו? כבר שיחקתי הרבה בעבר במשחק הזה אבל הוא פשוט החליט לא לעבוד יום בהיר אחד. :'(
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק מדיסק דיוידי אני מקבל ב69% הודעה שיש בעיה להעתיק את קובץ "!?smig.txt" מה אני צריך לעשות אני מחכה למשחק הזה כבר חודש... תודה מראש לכל עוזר!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם יש פאטצ' לליגה הישראלית בשביל FIFA 2005? ואם כן... איפה אפשר להוריד??? תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלייסטיישן2 ואני לא חודעת מה כדי לקנות ואיפה משהוא הציע לי את הדגם 5004 או k מה אתה אומרים??? ומה לגבי הציפ אומרים שהוא הורס את הפלייסטיישן וגם תנו לי מחיר לגוסטיקים רוטטים ,זיכרון דיוידי בתודה..... שירן (בת)
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב אז אני פותח תרד חדש בלי הקפצות... למרות שקודם לא ניסיתי להקפיץ פשוט לא השתמשתי בעריכה... אני הייתי רוצה לדעת מהן שיטות השידור של הפליי סטיישן והאקס בוקס לפי היצרנים אם משהו יודע איפה אני יוכול למצוא את זה אני אודה לו. כמו כן הייתי רוצה לקבל ממכם רשמים מה עדיף ולמה? והאם אתם מכירים מכשיר שממיר שיטות שידור מאמריקאית לאירופאית? הנה אפילו וידאתי שאני יכול לערוך...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ואחרי שאני מוודא שה F lock ושאר המקשים לא נעולים אני לוחץ על PrintScreen לתמונה שאני רוצה (מהמשחק) ואחרי שאני יוצא ממנו הוא כאילו לא נשמר בקליפבורד! כלומר אני לא יכול לעשות Paste ! (הדבק) אז איך אני יכול לצלם את התמונה שלי מ Far Cry ואחר כך להדביק אותה (בצייר) ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פליי סטיישן 2 בארה"ב והשאלה שלי אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים בארץ? אם יש הבדל השיטת שידור לטלויזיה או לקריאת דיסקים כמו dvd? ואם יש הבדל האם הוא לא יעבוד פה? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל מיני מקומות באפשרויות בלתי נראות יש בעיה הוא מציג את תיבת ההודעה בסיום משימה מאחורי המשחק ואי אפשר לראות מישהו יודע איך לתקן את המשחק שהוא יפעל כמו שצריך ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פליי סטיישן 2 בארה"ב והשאלה שלי אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים בארץ? אם יש הבדל השיטת שידור לטלויזיה או לקריאת דיסקים כמו dvd? ואם יש הבדל האם הוא לא יעבוד פה? תודה בטעות פרסמתי את זה גם בציוד היקפי אז תסלחו לי....
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני מחכה שהוא יצאה יש לכם מושג מתי הוא יוצא מאיפו אפשר להוריד אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-