עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Odedb52,

אני משחק בגריד (אחלה משחק ), מסך 17, רזו' 1024, הכל על HIGH ו- ULTRA . 8XMSAA, ו- VSync. המשחק נראה מעולה פשוט, רק מה?.. במבט מתוך האוטו, כשמסתכלים במראה האחורית, זה נראה כמו NFS 1 או משו כזה... (סתם הגזמה, אבל נראה ממש רע עם קווים מפוקסלים כילו אין AA וכו') תמונת מסך מאוחר יותר אפרסם אם דרוש.. השאלה היא האם זה רק אצלי קורה או שזה באג כלשהו של המשחק? (עוד משו - כל פעם שאני שם 1280 ועושה ריסטרט למשחק, זה נשאר על 1024... ) תודה עודד.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  2. Started by bbarakt,

*כותרת* מי יכול לתת לי קישורים לטופ 10 של שני האתרים? אני מתכוון לשנת 2007. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

אני לא מוצא אפשרות להגדיר את הגיים פאד, לא במשחק ולא בתיקייה של המשחק( כמו בPES לדוגמא) עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. אם יש משהו חדש עם גפיקה טובה אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by adirnasri,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Stunt Gp הורדתי את כל החלקים ועכשיו שאני מחלץ את זה זה אומר לי את הדבר הבא http://www.siz.co.il/up.php?file=jyqmzrod3uzw.jpg מה צריך לעשות ? האם יש משהו לעשות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. שאני נכנס למשחק אני רואה רק את המקלדת ולא את השלט כך שאני יכול לשחק רק נגד המחשב. למישהו יש פתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  7. האם רוב המשחקים החדשים למחשב תומכים בגיימפאד?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by za-david,

המלצה למשחק MMO ללא תשלום חודשי

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. Started by constantine16,

האם המשחק הזה באמת יצא גם למחשב?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. אני נכנס למשחק סוחר רכב נוסע קונה בית נוסע קונה רכב הולך בעזרת ה GPS לאן שהוא רוצה למרוץ ולא מצליח לשחק משם מה לעשות מישו נתקל בבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  11. Started by Titan777,

משום מה, כשאני מפעיל את הבנץ' אז במקום להריץ את הטסט כמו ב3DMARK הוא מפעיל לי את המשחק מהשלב הראשון כשבצד ימין כתוב לי כל מיני נתונים של המשחק(ביניהם גם כמה FPS בשידור חי). אני רוצה את הטסט האוטומטי

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. Started by xlSnaK,

איך שומרים בFLAT OUT ULTIMATE CARNGAE ? בהתחלה לא עשיתי תמשתמש LIVE או משו כזה..והמשכתי לשחק..ולא הייתה בשום מקום אפשרות שמירה אז כשיצאתי מהמשחק זה לא שמר כלום =\

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. אני ראיתי בגיימר שהמשחק היה אמור לצאת שנה שעברה למישהו יש מושג מה קורה איתו?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by johnwoo,

המשחק הוא משחק אונליין למי שלא יודע. לשם שינוי זה משחק שאני ממש נהנה לשחק בו. דומה מאד ל-LINEAGE 2, רק עם גרפיקה טיפה יותר משופרת. יש לי כמה שאלות: כדי לשדרג את הנשק ולגרום לו לזהור אני צריך 2 משאבים: XEON ירוק ו-XEON-אדום. את הירוק אני יכול להשיג ע"י פירוק חפצים שאני מוצא. האם יש איזה אתר שמראה אילו מפלצות נותנות את האדום? בנוסף, יש עוד רכיב שקשור לקסאון שנקרא: COMPOUND XEON. כשניסיתי לקנות אותו מופיעה לי הודעה: U DONT HAVE ENOUGH BATTLE EXPERIENCE (הוא דורש 30). איך אני פותר את הבעיה הזאת? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by moshel7,

איך אני מגדיר הגה מידגם- LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK WHEEL למישחק GRID והאים הגה זה תומך במישחק?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  16. היי אנשים , חזרתי לשחק פה ושם CS... בכל מקרה, קורה לי משהו ממש מוזר.. כל כמה שניות, אני מקבל ממש FPS DROP לאיזור ה 20-30 והמשחק מקרטע. ואז חוזר ל 99.9 . זה קרה לי עם XP , עכשיו אני עם ויסטה וזה עדיין קורה.. ככה שמערכת ההפעלה היא לא הבעיה. התקנתי STEAM + CS מחדש (מהאינטרנט) - עדיין קורה. התקנתי דרייברים מחדש - עדיין קורה. אם אתם חושבים שחום או משהו כזה היא הבעיה, אז אני לא חושב כי משחקים כמו COD4 ועוד אחרים שהרבה יותר כבדים מ CS, רצים לי חלק. מה זה עוד יכול להיות? ממש מוזר העסק הזה. המחשב שלי : AMD 64bit 3500 - לא באובר קלוק 1.5 gb ddr ATi X850 XT - לא באובר קלוק. אומנם לא המערכת הכי חזקה אבל זה הריץ לי בעבר CS על 99.9 קבוע. תודה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. Started by Alex89,

?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  18. Started by Alex89,

יש כזה משחק כמו יוגיאו (YU GI OH) אבל יותר מעניין עם כל החוקים? או שאולי יש משחק של יוגיאו אבל עם כל הכללי?[br]פורסם בתאריך: 3.08.2008 בשעה 12:57:34 יש כזה? אין כזה?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  19. שלום, הורדתי את הטסט דרייב והוא נתן לי רכב להשכרה נסעתי לאיזה סוכנות בחרתי רכב ומשם נסעתי למשימה הראשונה ובכניסה הוא אומר לי טורניר או תחרות או משהו כזה ואני עושה לו START והוא נתקע מה עושים???

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. יש איזה שלב של איזה מפלצת שוכבת בתוך קופסא כזאת אם מים כתומים ואני לו יודע מה צריך לעשות ואני צריך להגיע לנקודה ירוקה ואני לא מצליח ניסיתי הכל ויש ליד הנקודה דבר סגול אני לא יודע מה לעשות השלב הזה אחרי המפלצות הגדולות ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. שלום האנגלית שלי לא משהו והייתי שמח אם הייתה אופציה לעצור את המחשב בעת שיחה עם דמויות כדי לקרוא בקצב שלי... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. Started by dolev16,

איך אני משחק לעזעזל במשחק? המשחק יפה אבל אני לא מבין איך משחקים ואין הסבר , לחצתי על כל המקשים וכלום לא עובד.. מישהו יכול להסביר לי איך משחקים? וגם איך קוראים שם לכדורסל כי ראיתי שיש אבל אני לא מוצא..

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  23. Started by RETMIX,

הוכרז תאריך יציאה רשמי להרחבה stand-alone של Crysis . תאריך יציאה : 12 לספטמבר באירופה , 16 לספטמבר בארה"ב . המשחק יימכר במחיר מוזל יחסית של 30$ בארה"ב . למעוניינים דרך Ea Store יש הזמנה מוקדמת של המשחק במחיר של 24.95$ . http://n4g.com/pc/News-183457.aspx דרישות מערכת למשחק פורסמו בנוסף : CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista),Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ forVista) or better RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better VRAM: 256MB of Graphics Memory Storage: 15GB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP with Servi…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by MarioPolo,

שלום, יש לי רשת ביתית, ובשני המחשבים המחוברים לרשת, התקנתי את המשחק NFS: Most Wanted (שימו לב ששני העותקים מקוריים). והבעיה היא שאני מנסה ליצור משחק דרך הLAN , אני לא מצליח. תודה רבה לכל מי שיעזור. 2 המחשבים הם מלפני חודש, כך שאין בעיית חומרה. וחיבור האינטרנט הוא במהירות של 2.5M באמצעות ראוטר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.