משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש משחק בסגנון של ra3 או שר הטבעות 2 ושיהיה באיכות גרפיקה לא פחות מהם . ומשחקי יריות בסגנון של קריסיס או של cod אבל שיהיה גרפיקה טובה ולא משחק ישן .יש לי כרטיס hd4770 ואני רוצה רזולוציה חזקה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי !!!! הורדתי את הטלאי החופשי התקנתי והכול טוב ושאני מתחיל לשחק הכול עובד אבל בדיוק שאני מסיים תמשחק זה יוצא ועושה לי שגיאה מי יכול לעזור לי??? :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המשחק יצא! כן כן......... זה לא מפתיע אף אחד מאיתנו שיוצאי Blizzard, אולי החברה הטובה ביותר בעולם, יודעים לעשות משחקים. חברת ArenaNet עשתה זאת עם תואם-דיאבלו ברשת - Guild Wars, ועכשיו חברת Flagship Studios הצעירה רוצה לעשות זאת עם Hellgate London, גרסה עתידנית, אפוקליפטית ותלת-ממדית של אותו משחק נהדר אשר עד היום הוא משחק ה-Hack&Slash הטוב ביותר אי פעם... ב-Hellgate: London, בעתיד הקרוב, כוחות דמוניים פלשו לעיר העתיקה לונדון והחריבו אותה על היסוד. בני האדם ברחו ונסוגו מתחת לאדמה, ושם עמלו על טכנולוגיה חדשנית אשר משלבת בין קסם אשר נלמד על ידי ארגוני כהנים ונזירים עתיקים, וטכנולוגיה חדישה. אדם אחד מהמלאכים, לוחמי צדק אשר יוצאים לנקות את פני השטח מהזוהמה הדמונית. אתם עוש…
-
- 77 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום מה החומרה הנדרשת למשחק call of duty black ops בעיקר הכרטיס מסך מה המינימום הנדרש שהוא יתפקד כמו שצריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגעתי לשלב שיש בו סופת חול ענקית בכל השלב, זה אחרי הארמון. הבעיה היא שאין לי סופת חול , כל השלב כתום בצורה מוזרה, אבל לא רואים את הסופה. עכשיו אני לא יודע למה זה, בגלל שיש בעיה, או בגלל שיש לי כרטיס DX7? ד"א אחד המשחקים הטובים ששיחקתי השנה. הנה דוגמה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
אני משחק ב טוני הוק החדש ואני בעיר השלישית (אחרי ספרד) וחסר לי רק עוד 25 נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש יש שאומר לעשות מן תרגיל כזה סיבוב בעע לא הבנתי כלום האיש הזה עם שיער בלונדיני,מישהו יודע איך עושים את התרגיל הזה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני יודע שיש אחד שמגלה קיצורי דרך .ויש אחד שחוסם רכב .יש עוד אחד שאני לא יודע מה הוא עושה מצוייר משולש למעלה ורק שהוא מתמלא לוחצים על ctrl .מי שהבין שיסביר לי מה הוא עושה.אבל זה לא מה שחשוב לי. מה שחשוב לי זה איפה אני משנה עוזרים.למשל עכשיו בחרתי את זה שמגלה קיצורי דרך איך אני מחליף אותו ובוחר את זה שחוסם רכבים?{.יש לי כבר שלושה אנשים איתי שאני יכל לבחור}
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קצת מצחיק אבל יצא שקניתי את שתי הקונטרולרים האלו במחשבה שזה דבר שיביא תועלת לאורך זמן בהתחשב שאני משחק במחשב לא מעט הכיוון היותר ספציפי זה לשחק עם המשפחה משחקים לשני שחקנים כמו VIRTUA TENNIS 4 לדוגמא ועוד משחק אחד של המשחקים האולמפים 2012 שעושה שימוש בקונטרולרים ו 2 שחקנים אבל מה שרציתי זה שתמליצו לי על איזה משחקים אני יכול בכלל לבחון את השלטים כדי לראות שהם בכלל עובדים כמו שצריך ניסיתי להריץ castlevania lords of shadow משום מה הייתי בטוח שתהיה תמיכה בשלט כי זה ה-משחק בשביל זה אבל גיליתי שאין שום אופציה כזאת בתפריטים ניסיתי סתם להריץ OctodadDadliestCatch ולא ממש הצלחתי להבין איך להגדיר את כל הכפתורים מסתבר שככה בדיפולט שני הגוייסטיקים הקטנים שולטים באותה יד של התמנו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אישתי היקרה לא שחקנית, וגם לא מתחברת למשחקי יריות למינהם, אני משחק כל סוגי הג'נרים. רציתי אולי לנסות לשחק עם בת זוגתי, משהו שאפשר לעבור מהתחלה עד הסוף ביחד, על שני מחשבים נפרדים. בגלל שהיא לא שחקנית אז לא משנה הסגנון, העיקר בלי יריות. לפחות בהתחלה עד שתתחבר לזה . רשימת משחקים מומלצים ע"י חברי הפורום לזוג לבנתיים: Diablo 2-3 SimCity Online Sims 3 Trine רק פיצול משחק Trine 2 Beyond Two Souls Dark Souls Dark Souls 2 Heroes of Might and Magic Age of Wonders III CIV 5 portal 2 rock of ages פחות מתחבר: Terraria STARBOUND
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?board_id=909102864&topic_id=25654100 יש עוד כל מיני כתבות בגוגל אבל לא יודע אם להאמין... מישהו קרא משהו?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון צופה ב youtube סרטונים של theRadBrad צופים בו מתחילת המשחק עד הסיום של המשחק בסרטונים אני אפילו מעדיף לצפות מאשר לשחק בעצמי כי זה חוסך לי זמן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתחרות ההטבות , כדי לזרוק את הכדור לאלייופ צריך אנאלוג סטיק. בNBA 2005 הראו לי איך אפשר לשנות קוד של קובץ, ואז היה אפשר לשנות את המקשים דרך שם כדי שיהיה אפשר להטביע באלייופ גם מהמקלדת...מישהו יודע איך לעשות אתזה ב2006? תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בסוני החליטו כי האינפלציה הבינלאומית הדוהרת לא מאפשרת להם להמשיך למכור את הקונסולות שלהם במחיר המקורי שלהן תוך שמירה על כדאיות כלכלית סבירהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם שמי ארז ויש לי שאלה אני הורדתי מהאתר gamer את המשחק Unreal Tournament 2003 ואחרי שסיימתי להוריד אותו מופיע לי קובץ ושאני לוחץ עליו מופיע לי חלון ששואל אותי באיזה צורה לפתוח את הקובץ ובקיצור אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה מה לעשות בתודה ארז
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל משום מה קפץ לי המשחק לראש. נזכרתי איך היינו משחקים בLAN בזמנו אני, דוד שלי ושני שכנים נוספים. פשוט תענוג, היה משחק גדול! למי שלא מכיר - http://en.wikipedia.org/wiki/Incubation:_Time_Is_Running_Out
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני כבר שבןע מנסה לעבור את הקטע הזה אני משתגע אני בקטע אחרי שהיצור מפחיד והחזק הזה מעיף את מלך העורבים כזה לקיר. ואז הוא רודף אחרי,אז הצלחתי להתחמק ממנו. ולפני זה הנסיך הפרסי אמר שהוא צריך לחזור בזמן לעבר בשביל ''ACTIVITE THE TOWER'' אז עכשיו הגעתי לפה ואני לא מבין מה עושים בבקשה ממכם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטרנט. גם אחרי שעדכנתי לגירסא 1.20 מה עושים?? אולי זה בגלל שיש לי רשת?!?!?!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שזה יצא המשחק שווה משהוא? אחרי COD2 נראה לי זה סבבה לא?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקמתי סטודיו ואני כבר בשנת 1948 אבל אני מדורג אחרון אבל קניתי את כל הפריטים(המשטחים שצריך) ולא באים לי שחקנים טובים. הנה תמונה שלו: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב, אני מחפש לקנות את אחד משני המשחקים. יש לי כמה שאלות: 1. האם שניהם באים בגרסאות למחשב האישי ול- PS2? 2. כשמדברים על כל משחק בנפרד, לאיזה פלטפורמה הגרסא היותר מוצלחת? (לדוגמה - האם PES4 יותר טוב על מחשב, או על PS2?) 3. אנו נוטה לכוון משחק מחשב, ולא לפס2, איזה משחק אני צריך לקנות? 4. אם 90% מהמשחק יהיה מולטיפלייר, איזה משחק לקנות? 5. ........ מי יותר טוב? תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם צריך את City Life עצמו כדי לשחק? והאם זה מבוסס על אותו מנוע גראפי?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-