עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אליאור15,

אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שיודיע לי!!!!!! *אני כבר ניסיתי להוריד באימיול (מהאתר של "לייונטוורק") מי שיודע מאיפה אוכל להוריד בחינם שישלח הודעה או יכנס לאיי סי שלי ושם יתן לי את הכתובת של האתר... איי סי קיו- ********* תודה רבה-אליאור!

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by אליאור15,

אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד בחינם תתנו לי את האתר-אני מנסה להשיג כבר חודשיים ברשת ואני לא מצליח!!!! מי שיודע באיזה אתר אפשר להוריד חינם שיתן לי את הכתובת-אם אתם לא רוצי םלכתוב פה תיכנסו לאיי סי שלי ותכתבו שם את הכתובת... אי סי קיו- 269177714 תודה רבה-אליאור! דרך אגב מבקשים ממני באתר הזה (http://www.rockstargames.com/classics/index.html) ZIP-נראה לי שזה קוד-מה אני אמור לכתוב שם?!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by Krazy-Hawk,

שלום, רציתי לדעת אם עדיין מוכרים GTA + LONDON מקוריים עם חוברת והכל אני אספן... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש משחק מכות למחשב בסגנון TEKKEN או משהו דומה...... אם זה בדרך אימולטורים או איזושהי דרך ל חוקית נא לא לפרסם את כאן אלא לשלוח לי בפרטי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by hero,

המשחק יופץ ע"י interplay http://www.gamershell.com/news/19275.html http://www.ballerium.com/ מעניין ששום אתר ישראלי לא שם לב להתפתחויות האחרונות במשחק

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by StorM FighteR,

מחפש קראק למשחק: soldier of fortune Gold edition אם אפשר אז גם סי די קי אבל אני צריך יותר את הקראק תודה לכולכם StorM FighteR :-* :-* :-* :bash:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shiran69,

שלום!!! ההורים שלי קנו לי בדיוטי פרי ps2 הדק עם זיכרון 8mb 2 ג'יסטיקים רוטטים אם חיבור usb ויצאות לשחק עם עוד מכשיר. הלכתי לחנות ששם מוכרים את המכשירים האלו ושאלתי אם אפשר להרכיב ציפ הם אמרו שלא שאין עוד למכשיר החדש את הציפ הוא אמר לי לחכות עוד חצי שנה!!!!! וגם הוא אומר שעל המכשיר הדק אי אפשר להוסיף דיסק קשיח ושעדיף את הישן!!! מה אתה אומרים להחליף את המכשיר או להשאיר אותו (על תשכחו שכל משחק עולה 300 ש"ח) ומה אתה אומרים על המכשיר שקניתי אם הוא טוב?? ואם כן להחליף אז איפה כי אני לא מצאתי ואם אפשר אז תתנו לי את הכץובץ של החניות אני מאוד ישמח!!! שירן (בת)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by StorM FighteR,

צריך עצות בכל הנוגע למשחקים הכי חמים של השנה.. תודה לכם על העזרה והתמיכה! StorM FighteR

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by AvigdOr.GT,

שלום קניתי את המשחק, עכשיו שאני מתחיל לשחק יש לי כמו פסים שחורים כאלה מרצדים על המסך וזה מאוד מרגיז, יש דרך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם! אני רוצה להתקין את הפיפא 2005 וה-cd key משום מה לא טוב,אז אם למישהו יש את ה-cd keY שירשום לי אותו פה. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קיבלתי כבר הודעה שנייה בunlocks שאני יכול לשדרג את הטורבו (הוא כבר משודרג לpro performance) אבל הextreme performance נעול לי וקיבלתי את ההודעה הזאתי לפני דיי הרבה זמן ועברתי כבר איזה 70 אחוז מהמשחק בנוסף וגם שום דבר לא נפתח לי יותר וגם קיבלתי שידרוגים אחרים שכשאני מנסה לעשות אותם כותבים לי שאני צריך לשדרג קודם את הטורבו,ecu,והמנוע עד לדרגה ה3 אבל רק הטורבו נשאר נעול והמנוע והאי סי יו משודרגים כבר לאקסטרים משו פה לא מסתדר לי,למי שגמר את המשחק או יודע מתיי אמורים לקבל את הטורבו ברמה ה3? באיזה אחוז בערך? ויש למישו מושג למה האקסטרים נעול לי? אולי צריך להחליף מכונית או לעשות איזה משו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by אליאור15,

מישהו שיתן לי אתר שיש בו את המשחק gta2 או gta3 אם אפשר לשחק באתר הזה זה מאוד בסדר אבל אם צריך להוריד זה גם בסדר.... אני פשוט אובד עצות כבר!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: אני פשוט מתחרפן כבר!!!!! :screwy: :screwy: :screwy:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by STRENGTH,

אני מנסה להתקין את המשחק הזה כבר שעה ויש לי את ההדעה הזאת בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. בבקשה :-\

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מי שרוצה שיתן שם שלו קבוצה שהוא רוצה ואיי סי קיו ואנשים רציניים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by Mighty,

יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by gabbay,

למישהו יש מושג כי לי אין

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת מה אני אמור לעזעזל לעשות בשלב השלישי (אחרי שהיצור שלי נשאב למערבולת) תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. סתם מתעניין אם משהו עדיין משחק בזה באותה תקיפות שאני

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yot,

מצורפת תמונה.. זה נראה כאילו אני צריך להרוג את המפלצת הזאת ע"י הפעלת המנוע סילון שמותקן מעליה - הבעיה היא שאני לא יודע איך הפעלתי איפושהו פה באזור טורבינת אוויר ענקית+איזה גנרטור - יש שמה באזור גם דלת של Fuel אבל היא נעולה. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by pc student,

חברה עברתי את המשחק ו עוד כמה מרוצים ועז יש לי הודעה הsms מרייצ'ל וכתוב שהיא רוצה את המכונית שלה ואמרה לי לסוע לקאר לוט נסעתי ושום דבר לא קרה משהוא יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by Vladgi,

יש לי את המשחק הזה ויש לי גם בעית לאגים ענקיתתתתתתת!!!התקשתי לנטויזן והם לא מצליחים לעשות כלום,אין לי פירוול שפועל ברקע ואין לי גם מושג מה לעשות............ זה לא היה לי קודם ליפני......יש מישהו שגם נתקל שם בבעית הלאגים הזו?אני לא מסוגל לשחק..יש עצות?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Vampire - The Masquerade Bloodlines המשחק הזה בהתחלה היה נחמד אבל עכשיו הוא מסובך ומעצבן מישהו פה משחק במשחק הזה ויכול לעזור לי? אני תקוע די בהתחלה בעיר כזאת.אם מישהו יודע אז אני אשמח שהוא יעזור לי

• 2 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים