עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מקורי אז לא לנעול (יש לי את הקופון) וזה לוקח לזה ממש המון זמן 1050 דקות!?!?חחח חשבתי שיש להם שרת טיסן שיוריד לי על מקסימום מהחיבור שלי... כמה זמן לקח לכם להוריד ואיזה חיבור יש לכם לאינטרנט??1000 דקות זה המון יחסית?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

זה נכון שבקווייק 4 יהיה גם עלילה וגם משחק להרבה אנשים ברשת כמו בקווייק 3?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by eladbu,

יש לי בעיה ב hl2 העניין הוא שאני מצליח להעלות את המשחק אבל שאני לוחץ על load game הוא לא מצליח להעלות לי את המשחק השמור שרק בצהריים שיחקתי בו לעומת זאת משחק חדש עולה כרגיל? מה הבעיה? ואם אצטרך להתקין מחדש מהי הספרייה של שמירת המשחק?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  4. שלום רב לכולם..כתבתי סקירה מורחבת על משחק שנקרא Armies of Exigo והייתי מעוניין לפתוח פה דיון לגביו. הוא נמצא כרגע בדף ההמלצות בדף שלישי בסוף. בנוסף נפתח הטורניר הרישמי הראשון של הקהילה בישראל אפשא להירשם בלינק הבא [url=]http://groups.vgames.co.il/comm_community_page.asp?CommID=12303

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אין לי כוח לעשות אותה והיא היחידה שחסרה לי בשביל להיות צלף. המרקסמנשיפ שלי זה על 35 אבל עשיתי את המשימה האחרונה כבר 5 פעמים ואין לי יותר כוח לעשות. יש איזה דרך לעבור אותה בלי ממש לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. Started by רוני1,

יש לי מחשב חדש ואני רוצה משחקים אבל אני קצת לא מעודכן.... לכן אם תוכלו לרשום לי את המשחקים החזקים ביותר היום לדעתכם ... והחזקים ביותר למשחקי רשת אני אודה לכם מאוד.....

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by dtechno,

rome total war שמירה של מישהו שסיים את המשחק ויכול לשחק כבר עם כל העמים... אני סיימתי את המשחק אבל פירמטתי ושכחתי לגבות ואין לי כח לעוד משחק עם הרומאים.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. הייתי היום בחנות ארקדיה בדיזנגוף, וכל משחקי המחשב והסוני 2 וגם האקס בוקס שלהם הם בחצי מחיר !! אבל צריך לקנות אחד במחיר מלא ... :'( כל מי שחיפש סיבה ועזרה לקנות משחקים מקוריים... אני ועוד חבר קנינו קולין מקריי ראלי 5 + אנריל 2004 (בגירסת אספנים...)

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by glassmoon,

בדיוק סיימתי את HL2, אחד המשחקים הכי טובים שראיתי, דומה מאוד לתלת-רגליים ולמטריקס... עד לפניי הפרק האחרון העלילה נראתה די פשוטה, אבל ברגע שהמנהיג הזה רוגע לעבור למימד אחר ומתי שהGMAN מופיע, כל מה שקרה עד אז לא מובן פתאום....

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by omerha,

שלום יש לי את המשחק ( המקורי ) והא מקרטע לי . אני מריץ אותו על P4 2.6@3.2C ABIT IC7-E 512 DUAL DDR ו GE FORCE 3 TI 200@250 450@500 של GAINWORD CREATIVE AUDIOGY 2 ZS השאלה עם הכרטיס מסך עד כדי כך עוצר אותי ואם יש מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. איזה משחקים יש לכם עכשיו .? לי יש DOOM3 GTA3 UNREAL TOURNAMENT G.O.Y.T KAL ONLINE MU ONLINE XIAN ONLINE MIDNIGHT CLUB 2 MAX PAYNE 2 ולכם?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by casio,

השאלה שלי זה האם יש הבדל בין משחקים שהם בdvd לבין משחקים שהם בקבצים קטנים יותר כמו iso...נגיד בגרפיקה או בסאונד.. (נגיד לי יש משחק כולשהו שהוא בdvd ולחבר שלי יש אותו משחק שהוא בדיסק רגיל..)

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. ישר שמתי לב שהבניינים שמהווים חלק מהתפאורה בחצי חיים 2 נראים קצת כמו מוסקבה... בשלב השלישי או רביעי נתקלתי בשני שלטים שכתובים ברוסית(מצורפים). מישהו יודע מה הסיפור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  15. אני קניתי לפני שנה בערך כרטיס מסך רדון 9600XT ואני קיבלתי איתו cd key של HL 2 אז אתמול הורדתי את HL 2דרך ה steam אני לחצתי על הכפתור "register a product i alrready own" ואז הוא ביקש ממני cd key אז כתבתי לו את מה שקיבלתי הוא עשה לי בדיקה באינטרנט ואישר לי אבל עכשיו השאלה שלי אם אני ימחוק את המשחק ואני ירצה להתקין אז הוא יגיד לי שהוא בשימוש אז איך אני יבטל את השימוש שלו?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by Zipi-2,

אהלן , היום קניתי את gothic 2 וזה נותן לי שגיעה כאשר אני מנסה להתקין את המשחק הנה השגיעה "Could not load the DLL library C:\gothic2\math64.dll invalid acess to memory location." בדקתי פה ושם בכול מיני פורומים וראיתי שזה בעיה שקרתה לכמה אנשים גם עם גוטיק וגם עם chaser אבל לא ראיתי שום פיתרון , למישהו יש מושג מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני כבר יום שלם מנסה להבין מה אני אמור לעשות ולא מצליח ! מצאתי איזה אחד שהוא אומר שהריאות שלו דפוקות ושאני יביא לו משהו מחדר שיש בוא גז... אוקיי סבבה הבאתי לו... עכשיו הוא אומר שאני יביא פצצה ממגדל 13 או משהו כזה... ואני לא מוצא את המיגדל הזה !! המפה הזאת מחורבנת ולא מובנת בגרוש !! מישהו יכול לעזור לי ? אוליי תמונה של האזור ? מישהו ??

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  18. שמעתי שיש אפשרות לפתוח את המפות של HL2 למקום כלשהו ובכך לזרז את זמני הטעינה בין השלבים - איך עושים את זה? חבל שננעל הדיון על HL2.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. השגתי את המשחק, התחלתי לשחק ואני ממש, אבל ממש גרוע במשחק. יש לי מספר קטן של פועלים, מספר קטן של חיילים, ואין לי מושג איך להמשיך משם. מה לבנות קודם? איזה חיילים לעשות (עם חצים, רגליים??)? כמה פועלים לשים שיאספו זהב וכמה שיאספו עצים? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. אח שלי קנה תמשחק ואני רוצה להתקין אני מכניס תדיסק לוחץ Install זה עושה משהו ואז כותב לי: 1607:unable to install installShield scripting runtime וזהו אין מצב שהדרישות שלי לא מתאימות כי המחשב שלי הוא תותח על וחוץ מזה לאח שלי יש אותו מחשב בדיוק ושאני אומר בדיוק אני מתכוון בדיוק ואצלו זה עובד ולא עשה לו ERROR מה הבעיה הזאת אואיך אני פותר אותה? לא מצאתי טלפון של תמיכה טכנית...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ofer_mat,

בשלב האחרון אך הורגים את ALASTOR

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gigi,

שלום-אני עומד לפני פירמוט של המחשב אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשמור את השמירה שלי בניד פור ספיד... אני עוד מעט מסיים את המשחק אבל חייב לפרמט.....אני לא יודע איפה נמצאת התיקיה של השמירה של המשחק.. אז בבקשה עזרו להציל את המשחק... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eladbu,

יש לי 9800פרו חדש של 3DCLUB +קאטאליסט 4.12 העניין הוא כאשר אני מריץ HL2 בהגדרות בינוניות המשחק מקרטע לפעמים באותם הגדרות גם ה 8500 היה אותו דבר אפילו יותר טוב לעומת זאת NFSU2 בהגדרות הכי גבוהות פשוט לא מזיז לו אפילו טוחן במשחק בלי לראות מה יכולה להיות הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by coorva,

שלום רב לאחר ששיחקתי בהנאה בדמו של המישחק, רכשתי את המישחק ואני רוצה להתקינו. לפני ההתקנה רציתי להסיר את הדמו, אך שמתי לב שבהסרה\הוספת תוכניות לא מצויין HALF LIFE 2 DEMO אלא מצויין : STEAM. למיטב הבנתי זו תוכנה שבאמצעותה ניתן לשחק במישחק. שאלתי היא: כיצד אני מסיר את הדמו של המישחק? האם זה בטוח להסיר את ה- STEAM לפני ההתקנה של המישחק? תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by NOSTREDAMUS,

לכל חובבי המשחק הראשון (שהיום זכיתי לשחק בו לראשונה) התופעה פשוט גורמת לסחרחורת! גראפיקה בת 6 שנים בערך ורואים את זה! עם המנוע הפיזיקלי המתקדם ביותר ותמיכה בDX9 ?! WTF ?!?!?!!? so funny

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים