עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Retaliator,

שלום, אם מישהו שיחק כבר במשחק במסך השלישי עם השלד של הדרקון איך עוברים אותו? תודה

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by avivboker,

כשיש כמה אפשרויות שם מתחילים השאלוץ איזו חנות משחקים (כדוגמת סטים וכו) הכי משתלמת או מציעה את מגוון המשחקים הכי חדשים\מעניינים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by gameplan,

מה לדעתכם המשחק הכי טוב ששיחקתם בו אישית אי פעם מבחינת הקטגוריות שלכם והרצונות שלכם ממשחק. מעניין אותי לראות אם יהיה משחק שיבחר בצורה משמעותית הרבה פעמים ואם אפשר גם תוסיפו סיבה קצרה למה מבחינתכם הוא הכי טוב אני יתחיל Indigo Prophecy מבחינתי המשחק הכי טוב ששיחקתי בו הסיבה היא שיש לו עלילה סוחפת ומטריפה פשוט המשחק מלא באקשן לא פשוט שמושך אותך פנימה ואתה לא יכול להתנתק ממנו לפחות אני לא יכלתי. משחק מאתגר נורא והפסקול שלו פשוט מעולה.

• 99 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אני פשוט לא מבין..בזמן האחרון כל כך משעמם לי במשחקים אין לי מה לשחק בכלל אפילו שיש לי GTA SA אני פשוט מתחיל לא להימשך למשחקי מחשב הכול נראה לי משעמם ודפוק..לא יודע מה יש לי...למישהו יש המלצות למשחקים שהם MULTIPLAYER?..... תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ben_amitai,

למה אני לא יכול להפעיל את שתיהם באותו זמן? אני הבנתי שיש את הבעיה הזאות בכרטיסי מסך החדשים של NVIDIA אבל ATI?!?! יש לי GIGABYT RADEON X1800XT 512 ואני לא מצליח להפעיל HDR+AA+BLOOM למה? זה ממש מרגיז כרטיס של 2000 ש''ח ואני לא מצליח לשחק באיכות?!?!?!?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by n_aviv1,

על המחשב עם הXP הוא עבד מצויין ובמחשב הזה עם 7 אולטימייט 64BIT חסר לו קובץ DLL כלשהו. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tphss,

אני בCHAPTER 6 ואחד מהQUESTS זה להציל איזה מישהי, עכשיו מצאתי אותה אבל אני לא יכול לקחת אותה איתי כי זה אומר לי PARTY IS FULL... כאילו אין מקום לעוד מישהו לקחת איתי, איך אני מעיף אחד שיש לי?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by w7_znay,

שלום יש לי את הקוד של המשחק עכשיו מה אני צריך לעשות ? להוריד אותה אפשר בבקשה לינק ?

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by dennis14,

זהו משחק אינדי שמומן לפני כמה חודשים ב - KS, הנה - http://www.kickstarter.com/projects/460738485/legends-of-aethereus-co-op-hack-n-slash-action-gam המטרה פה היא להציג קרבות מעניינים יותר (מבוססי תזמון ומושפעים מפיזיקה במקום נעילה אוטומטית ואנימציות שחוזרות על עצמן) ממשחקי תפקידים אחרים עם יותר אקשן ואינטראקציה עם הסביבה וכל זה בתוך עולם מעניין ומקורי (גם המקצועות במשחק מקוריים למדי). בנוסף לזה הולכת להיות מערכת יצירת ושדרוג נשקים/שריונות עמוקה במשחק שצפוי לכלול גם אופציית CO-OP. המשחק נמצא עכשיו בבטא סגורה שמשתתפים בה אלה שמימנו את המשחק. כתבה קצרה על המשחק - http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/08/07/a-brief-look-at-upcoming-indie-co-op-rpg-legends-of-aethereus/ אתר…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by CTDesign,

הם פתחו את ההרשמה ונרשמתי (זה בעמ' הראשי הרשמה לבבטא + ניוס לטר) עכשיו אני לא מבין איך להוריד תמשחק ומה לעשות עכשיו מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! =]

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  13. Started by (G),

עקב חוסר במשחקי FPS טובים בזמן האחרון החלטתי לחזור לקלאסיקה האיכותית של פעם. אני מחפש MOD טוב של HALF LIFE, מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. הי חברים, הייתי שנים רבות מכור WOLFET. אני מחפש לאיזה משחק יריות דומה ברשת יש קהילת PUBLIC ישראלית סבירה. הרבה אנשים מעל גיל 18 יתרון.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by arik_bulldog,

זה מה שהוא רושם לי בהתחלה, ואני לא מצליח לשחק. מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by Interl-Conore,

איך זה XBOX360 על VGA MONITOR? אם כבל מתאים... ב 300 שח ב MEDIAGAMES האיכות יותר טובה??? מאשר בטלויזיה רגילה\? :xyxthumbs:LCD

18. Started by חן מ,

היי סיימתי את TUROK וגם את COD4 אני צריך המלצות למשחקים בסגנון הזה:שיהיה הרבה אקשן וירי אני חשבתי על: THE ORANGE BOX FEAR GEARS OF WAR DMC 4 וזהו יש עוד? ותגידו אם מה שרשמתי כאן נחשב משחקים טובים

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  19. היה פעם משחק כזה עם פינגווין שכשלוצים ל רווח הגוף שלו מתארך ויש שם מכונית מטוס וכול מיני. אני זוכר שהוא היה בצבע כתום-אדום כזה. משחק ישן מאוד משהו למחשב 386. יוו אם מישהו מוצא על זה מידע או לינק הוא תותחחחח!!

20. Started by elad76,

לאחר שהגדרתי את המשחק על ההגדרות MAX עם 1024 1280 אני אוכזבתי לגלות שהוא צונח כבר במשימה השניייה ל20. אז חיפשתי את כל הפאטצים והתקנתי אותם מגירסת 1 עד 1.33 לאחר שגמרתי להתקין כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי את התמונה של הפתיח וכתוב לי שהגירסה שלי היא 1.33 BUILD 1376 משהו כזה. מה לעשות?? עידכון:הצלחתי להפעיל את המשחק על 1.32 ....איך אני מפעיל HDR

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by DS,

איך בונים אחוזות יפות? ראיתי בפורומים של גיימר וזה מדהים אולי למישהו יש עצות/מדריכים? עשיתי בית הנה סרטון http://rapidshare.de/files/35376100/movie000.avi.html

22. וד"א מתי יוצא WOW המלא? תודה

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  23. אני המצא בחדר כזה שיש בו דוקטור בתוך בועה באמצע. הוא שולח כל מני חיילים מעופפים להרוג אותי וצועק להם שימהרו לפני שאני הורס את הגנרטור... אין לי מושג מה עושים. אני הורג את החיילים אבל חוצמזה אני לא מצליח לעשות שם כלום... מה צריך לעשות שם?!

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

איך אני עולה שלב??? או יותר נכון עובר עיר???

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by talevi83,

יש כאן עוד מישהו שיש לו את ה DLC ובימים האחרונים אין לו את האפשרות לבחור בחיפוש לשחק במפות DLC או במפות רגילות? או לחילופין האם יש כאן עוד מישהו שמקבל פינגים גבוהים בימים האחרונים (100+) למרות ההגדרות של הפינגים (70-80)? אם כן יש למישהו אולי פתרון לעניין הזה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.