עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ofirhadad,

האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by poltergeits,

אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון UFO Aftermath

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם הורדתי את המשחק דרך STEAM והורדתי את HL2 ואת COUNTER STRIKE SOURCE וה SOURCE ממש יפה... אז ניסיתי להוריד גם את COUNTER STRIKE הרגיל שיש בהורדות וגיליתי שזה המשחק מלפי 30 שנה ( התוספת של HL1 ) אז רציתי לשאול מה מהרשימה הזאת מבוסס על HL2 ולא על HL הישן ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by FearThis,

אם אני מוריד\קונה סרט ולא יודע איך הוא אני נכנס ל www.imdb.com. לאן אני נכנס כשאני מוריד\קונה משחק ולא יודע איך הוא ? תודה. FearThis

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. התקנתי את המשחק והכל הלך בצורה חלקה... עידכנתי דרייברים של הכרטיס מסך גם כן עכשיו כשאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את הלוגו של יוביסופט והמשחק נתקע כל פעם במקום אחר ואז גם הסאונד נתקע והמחשב לא מגיג יש לי פנטיום 4 מהירות של 3 ג'יגה 512 זיכרון כרטיס מסך geforce fx 5700 256 mega בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by fox man,

<צונזר>

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by b-or,

אני בקטע שאני צריך לשבור את העצים כדי שתהיה לי גישה למדרגות. ב"מדריך" הזה http://www.hlfallout.net/articles.php/redletterday_41/2/ אמרו שצריך לשבור את התיבה ולא הבנתי איך? ניסיתי עם "הרפסודה" של העצים לשבור את התיבה וגם את העצים שחוסמים את המדרגות ולא הצלחתי. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

אני תקוע בקטע הזה איך אני עובר את הכחולים האלה?! אני בן-אדם רגיל ואני לא יכול להלחם בהם אני צריך איכשהו לברוח אבל אני לא יודע איך כשאני בורח הם יורים עלי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by composite,

אני רוצה לשחק Halo, בקרוב אני הולך לקנות אותו, אז הורדתי את הדמו. זה מה שאני מקבל, וגם במחשב של אח שלי: " A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled, may run DXDIAG " מערכת: 6800GT Forceware 71.24 DX9.0C

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by ezx,

הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  12. שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מתנה את המשחק HL2, ואיתו כמובן גם CS:S. ביום חמישי, לאחר קניית המחשב החדש, התקנתי והרצתי את המשחקים, והכל עבד כשורה. היום, כאשר ניסיתי להיכנס לשרת במשחק CS:S, הוא הודיע לי כי "Your steam acoount has expired" , וביקש ממני להכניס סיסמה לחשבון שלי. ניסיתי כל מיני סיסמאות שעלו בדעתי שנתתי, ולא הצליח. מדוע הוא מבקש ממני להכניס סיסמה פתאום? מאיפה אני יכול לדעת את הסיסמא (שליחה באימייל או משהו כזה)? תודה רבה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by ניסן פ.,

עברתי שלב 2 וסיימתי את כל המשימות מה הלאה איך אני מיתקדם??? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by STRENGTH,

בעעע בטעות מחקתי את המשחק והשמירות מישהו יכול להביא לי שמירה של המשחק..לא משנה מאיפה אפילו שזה סוף המשחק אני יוכל עדיין לבחור את השלב שהייתי בו בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by pooowa,

תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by Raul,

אחרי שנים שלא שיחקתי במשחק החלטתי לחזור למוטב.. עכשיו יש לי בעיה מוזרה שפתאום הופיעה. אין לי מושג למה זה קורה, אני משתמש בSP2 ודריברים 67.02. המפרט שלי בטוח לא מהווה בעיה. הבעיה הזאת, מופיעה רק לפעמים, בערך כל כמה דקות. יש למשהו מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  17. MMORPG - Massive Multiplayer On-Line Role Playing Game הכוונה היא למשחק כגון : World Of Warcraft , משחק המוני לרשת הדורש תשלום חודשי . נושא הפוסט הינו אופן המשחק של WoW . חוסר בתנועה זורמת של השחקנים ( כגון : הנסיך הפרסי או Lord Of The Rings: The Return Of The King ) ושיטת משחק המבוססת ברובה על העכבר. שכן ברגע שיוצאים עם קבוצת חברים שהכרנו זה עתה במשחק להתקיף את הזאב המאיים, כל אחד מפנה את דמותו ע"י העכבר כלפי הזאב והדמות פשוט הולכת ומכה בשרירותיות את הדמות בלי יכולת להתגונן ולהתקיף במגוון רחב של תנועות. סיבה שיכולה לגרום למותם של השחקנים במהרה במידה ואינם מגובים ע"י דמויות אחרות ( כגון מטילי קסמים למיניהם ) שחוברות אליהן יחד בכדי שיוכלו להקים לתחיה את הדמות הנרצחת בברוט…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by Gohan,

יש עיגולים בכל הצבעים ואתה יורה כל פעם עיגול שיש 3 באותו צבע אז הם נעלמים וכל כמה זמן יורדת שורה , מישהו מכיר ויכול להגיד לי את השם? תודה.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by liav12,

השחקן שלי מפוצץ בכסף וכבר אין לי מקום להניח אותו חח בתיבה שלי יש 150,000 מטבעות שאני יכול להכניס מקסימום וזה מלא...ובגלל זה אני לוקח כל הזמן על השחקן עצמו עוד סכום של 250000...יש איזה פאץ' או משהו שמגדיל את התיבה? אני כולה בחלק השלישי של המשחק..

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by אוריפ,

שלום! יש לי דיסק מקורי לגמרי ששילמתי עליו מחיר מלא, של דיסק DVD של FAR CRY. מכיוון שאני רוצ הלשחק ברשת של הבית באתי לשכפל את הדיסק בשביל לשים אותו בעוד מחשב ולהריץ את המשחק במקביל על 2 מחשיבם. עשיתי DVD COPY דרך NERO, וכשהכנסתי את הדיסק פנימה, הAUTORUN של המשחק עולה אבל כשאני לוחץ PLAY הוא אומר לי להכניס את הדיסק לכונן! מישה ויודע איך מתקנים זאת או מאיפה להוריד תוכנה שלא תאלץ אותי להכניס כל פעם את הדיסק? למנהלים - הדיון הזה חוקי לגמרי מפני ששכפלתי את הדיסק למטרות שימו שעצמי בלבד ואני לא מפיץ את הדיסק. תודה!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  21. Started by nadav1379,

אני משחק Counter-Strike Source אבל יש לי בעיה שאין סרברים בארץ ויש לי חרא פינג מישהו יודע מתי יהיה סרברים ל Counter-Strike Source בארץ?? מישהו יודע איך אני יכול לשנות שם ולכתוב נתונים באמצע משחק? כמו שב1.6 יש קונסול

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ranyr,

אני תקוע בשלב route kanal על ההתחלה יש חדר עם סולם שמוביל לחדרון עם איש מת ולמטה יש דלת נעולה והרבה ארגזים וחביות שתיים נפיצות אני לא יודע איך להיתקדם מישהו מכיר ויכול להגיד לי מה פיספסתי????

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת כמה יעלה לי לפתוח סרברים למשחקים כמו החברה LSRV כמה יעלה לי מחשב? איזה אינטרנט צריך של כמה מגה ? כמה משחקים אני יכול לפתוח על מחשב אחד בו-זמנית?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

329 מפות שיחקתי ואני כל הזמן מחפש עוד מפות...ממש מכור מתי יוצא החלק הבא? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by idofr,

הייייייייי אז ככה היו היה על המחשב היקר שלי פרי-לנסר ונמאס לי אז העפתי אותו ולפני איזה שבוע שוב בא לי לשחק בו אז התקנתי אותו ולחצתי ניו גיים ואץ הוא פשוט נזרק החוצה לדסקטופ עשיתי עדכון לכרטיס מסך בתקווה שזה יעזור אבל זה לא עוזר אם למישו יש הצעות הן יתקבלו בברכה בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים