משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי AMD ATHLON XP 2000 1.7MHZ 512 MB זיכרון אבל כרטיס מסך לא חזק במיוחד. האם יש טעם לקנות רק כרטיס מסך טוב וזה ישרת אותי? או שגם הדרישות האחרות לא טובות?? :
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה עושים במשימה הזאותי? השם שלה montebourg למי שמכיר צריך לאבטח אתה הכיביש אבל אני לא מצליח לעבור אותה וגם לא מבין את ההסבר שנותנים ...משהו יכול בטובו להסביר לי שלב שלב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
המשחק אומר לי שאני צריך להכניס דיסק והעלתי דרך דיימון וגם שמתי קראק מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
צריך את המישחק הזה דחוף כדאי לשחק ברשת זה היה החלום שלי ! תודה רבה מי שיעזור אין אליכם אתם 10
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לשרת זה אומר לי שזה לא מצליח להתחבר לשרת ולבדוק את החיבור שלי לרשת- ניסיתי להתחבר ל10 שרתים ואין לי מושג איך פותרים את הבעיה!!! תעזרו לי!!1 (אולי זה קשור אבל החלפתי לא מזמן את הספק של 012 ל013 ברק, אבל מקודם המשחק עבד)
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
הכתבה.. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=3710 אני מאמין שזה נכון...וכנירא שיהיה עוד מיתחרה רציני ל PS3
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מתחבר הביתה ב-remote של הווינדוס הרגיל. הבעיה היא שהוא לא נותן להפעיל את המשחק ואומר שהוא לא יכול להפעיל את המשח במצב full screen לצורך העניין לפני שיצאתי מהבית נכנסתי למשחק והגדרתי לו שלא יריץ את המשחק ב-full screen אבל הוא עדיין עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
שלום, לפני איזה שבועיים הצלחתי לפתוח פורטים לפי איך שכתוב 30260 ו-6112 ואכן שיחקתי כמו שצריך בלי בעיות, לפני כמה ימים פיתאום כשאני בא לשחק זה עושה לי Problem in your connection to relic...., אני לא מבין מה הבעיה פה, אבל זה נראה לי לחלוטין מוזר כי לא שיניתי כלום מאז..... אולי אתם יודעים מה הבעיה? לכל מי שלא יודע מזה COH=Company Of Heroes
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איזה הפתעה.. כרגיל blizzard לא עומדים בלוחות הזמנים שלהם. http://www.gamespot.com/news/6160380.html?tag=lastword;link
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מה מהשחק בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
http://img64.imageshack.us/img64/9494/149014992321490om9.jpg מה זה הפאקינג FPS הזה?! יש לי מחשב חדש .. חודש-חודשיים ..... משו טוב .. אני רק אגיד את הכרטיס מסך x1600xt 256 MB 128 Bit ddr3 אבל מה ? כשאני שם בקאונטר סטרייק על 3D יש לי 50 FPS + ולא עומד על 100 FPS רק אם אני שם על OPENGL
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר Curse-Gaming.com מספר Addons, שימו לב לתמונה: [ככה נראת התיקיה של הAddons שלי, שמתי אותם ב D:\Games\World of Warcraft\Interface\AddOns]. כשאני נכנס למשחק הכול נראה כרגיל, עקבתי אחרי ההוראות של קובץ ה ReadMe, ועדיין, כלום!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הפאצ' לפי מה שהבנתי עולה אחרי 20+++ דקות.... פעם ראיתי מישהו בפורום שזירז את התהליך איכשהו.... 1) האם באמת זה לוקח הרבה זמן או שיש בעיה בפאצ'? 2)אם הפאצ' בסדר איך אני יזרז את התהליך?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
שמעתי לא מיזמן שצריך לצאת בכריסמס(חג מולד) GTA חדש יש אמת בשמועה הזאת..... :
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
קיצר הורדתי את החבילת הרחבה החדשה..... ואני לא מצליח להתקין אותה ... מה צריך לעשות כדי להתקין את החבילה על המשחק ? מה לא ניסיתי.. רשום משו שחייבל היות מותתקן PRIOR אבל אני לא מבין מה זאת המילה הזאת חחחחח קיצר תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בשלב של הרכבת אחרי שאני נלחם בסוכן סמית' והוא נדרס מהרכבת השלב ממשיך עוד קצת ואז הוא נופל לחור שחור ואז המשחק עושה LOADING ואז נתקע הוא לא מפסיק לטעון זה נתקע הטענה בלי הפסקה ואי אפשר לצאת מזה. מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מישהו יודע מאפו אפשר להןריד את הDEMO של COMPANY OF HEROUS ב מהירות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
(ea מפוצצים אז אי אפשר בכלל להוריד מהם) (3d gamer המשחק שלהם פגום משום מה)
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי חברה בקיצור לעניין רציתי לדעת איך אני יוכל לשחק בסניגל בלי סיריאל חוקי . זה לא נותן אפילו להיכנס כי אין לי סיראיל חוקי ואני לא הולך לקנות אחד כזהה תודה מראש FIRESTROM
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
?? אני רוצה לשנות את המקשים ב-6 PES.. כמו שב FIFA 2007.. אני יכול?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני בודק את ה FPS ב AGE OF EMPIRES 3? יש לי טיפה לא LAGS כש אני זז אם העכבר לצדדים.... הכל על MAX ה גרפיקה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לניד פור ספיד קרבון: בדמו לא מצאתי אפשרויות של לנסוע חופשי ברחובות.... האם במשחק המלא תהיה אפשרות לנסוע חופשי??
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-