משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! כפי שהבטחתי , אני גאה לפרסם את הספונסר הראשון של הקבוצה , מדובר בחברת GIGABYTE שתתמוך מהיום באופן מלא בקבוצה , אנחנו שמחים על הצטרפותם ומבטיחים לעדכן על עוד התפתחויות בקרוב מאוד! יובל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השנה החולפת הייתה עמוסה משחקים יוקרתיים עם תקציבי עתק שהיו טובים יותר ופחות, אך מה בנוגע לפנינים הנהדרות והראויות שכמעט אף אחד לא שמע עליהן? אנחנו כאן כדי לעשות צדק ולהכיר לכם את הכותרים האיכותיים ביותר שכנראה לא הכרתם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_18800.shtml פרסמו פה טיפים / דברים יפים שעשיתם
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
כשיש כמה אפשרויות שם מתחילים השאלוץ איזו חנות משחקים (כדוגמת סטים וכו) הכי משתלמת או מציעה את מגוון המשחקים הכי חדשים\מעניינים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היה פעם משחק כזה עם פינגווין שכשלוצים ל רווח הגוף שלו מתארך ויש שם מכונית מטוס וכול מיני. אני זוכר שהוא היה בצבע כתום-אדום כזה. משחק ישן מאוד משהו למחשב 386. יוו אם מישהו מוצא על זה מידע או לינק הוא תותחחחח!!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש עדין שרתים ושחקנים ב AGE OF EMPIRES 3?? שווה לקנות? תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן.. לאחרונה קניתי מחשב חדש מבוסס SB עם 4 ג'יגה ראם וHD6950... לאחרונה קניתי את GTA IV כדי לגלות שהוא עובד עם מלא מלא מלא באגים בגרפיקה זו תקלה מוכרת?? יש דרך לפתור את הבעיה??? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בעת הפעלה עולה לי ההודעה הבאהׁׁ(ראו תמונה) מה גם ששילמתי על המשחק הזה בחנות של ORIGIN יכול להיות שהמחשב לא מתאים גרפית להפעלת המשחק?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום! הבנתי שיש קצת בעיות חוקיות עם העניין הזה אז... תודה מראש לכל מי שיעזור לי, חן. ---- ההודעה נערכה ע"י אחראי הפורום ----
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אין בשום מקום... מישו אולי יודע איפה אפשר להשיג? או מה הקוד?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה קיבלתי מחבר את המשחק the sims אבל הוא איבד את קוד ההתקנה עם תוכלו בבקשה תנו לי אותו
-
יצא היום חם מהתנור!! תראו איך הצפיות טסות לשמיים הוא פשוט תותח חח תראו עוד סרטונים שלו כולם מצחיקים! יש לו גם "מיני סדרה" אם אפשר לקרוא לזה חח 4 חלקים של Songs in Real Life חפשו תראו גם קטלני
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
לא יודע למה, אבל משום מה קפץ לי המשחק לראש. נזכרתי איך היינו משחקים בLAN בזמנו אני, דוד שלי ושני שכנים נוספים. פשוט תענוג, היה משחק גדול! למי שלא מכיר - http://en.wikipedia.org/wiki/Incubation:_Time_Is_Running_Out
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע סוף סוף סיימתי את ההתלבטות בין SC ל C&C ל COH ורכשתי את COH. עד עכשיו שיחקתי בקמפיין ונהנתי מאוד (אני בשלב 7). אתמול חבר שלי בא אלי וביקש לראות את המולטיפלייר מאחר והוא שוקל לרכוש את המשחק ולו איכפת רק מהמולטיפלייר. (אני תכננתי לשחק בו רק אחרי שאסיים את המשחק) ניסינו להתחבר- ונתקלנו בבעיה. כמעט כל פעם שניסיתי להתחבר לשרת לא הצלחתי. גם אחרי חצי שעה של נסיונות לא הצלחתי להתחבר למשחק. פתחתי את הפורטים בנתב, ד"א. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה הורג אותי. בכל הביקורות שיבחו את המולטיפלייר (גם לי הוא חשוב) ואני לא מצליח לשחק בו כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה משחק חדש אז זה טוען איזה חצי ואז יוצא לשולחן עבודה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אין לו קיצור דרך להסרה , והוא לא נמצא ברשימת הסרה/התקנה בלוח הבקרה.... האם קיימת תוכנה שתוכל למחוק אותו מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מחפש משחקים שיעבדו עם הכרטיס כרטיס מסך: ATI Radeon® Xpress 200M
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש אפשרות לשחק במפות ביינוניות\גדולות (32\64) בסינגל פלייר? אם כן, איך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אחד המתמודדים הבולטים על תואר כותר המירוצים המעניין ביותר לשנת 2017 מעניק לנו טעימה ראשונה קטנה מהשדרוגים שממתינים לנו לקראת ההמשך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כי השוערים קצת מפריעים לי...הם טיפה חלשים...
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אם כן אני רוצה לשחק. ואם אתם superfuckin1337motherfuckers אל תטרחו. ניסיתי בICCUP אבל יש מלא לאגים ולמצוא משחק זה סיפור מהתחת וכנל בבטלנט. אז חשבתי שנתחבר דרך האמאצ'י ונשחק. תשאירו פה הודעה אם אתם מעוניינים, אבל אתם יכולים להשיג ישר דרך מירק - על quakenet והניק הוא s0li- (המקף בסוף השם) אייסי - 463833350
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לעשות Host ונגיד חבר שלי יכנס אליי???? ועוד דבר, מתי שאני בונה מבנה אני רק יכול לבנות אותו רק עם שחקן אחד כלומר בלי שאחר יעזור לו לבנות יש דרך לעשות זאת? תודה, בן-אור!
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-