משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! רציתי לדעת איך יורים ואיך נכנסים למכוניות בDRIV3R ?? ובקיצור את כל המקשים... תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסימולטור מטוסי נוסעים , ושיהיה עם גרפיקה ,ותפעול של מטוס כמה שיותר מציאותי ואם כבר מדברים,צריך גם המלצה לאיזה ג'ויסטיק נחמד , יש לי איזה 2-3 ג'ויסטיקים אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שצריך , חיבורים ישנים , בזמנו היתי משחק ב Flight Unlimited שמבחינת תפעול של מטוס היה מאוד מציאותי , בכל מקרה אני מקווה שיש חיה כזו סימולטור עם גרפיקה משובחת , בכול מקרה אני גר במטולה ,על הגבול , בטח אם אני אזמין משו יקח שנה עד שיגיע
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן, הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6 החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי... יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה... אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך... אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר... מה לקנות? יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון? האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד? אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה? ואם לא, אז מה כן לקנות??? אני מעוניין לשחק ב …
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! ב MW יש לי BLOOM למישהו יש שיטה טובה כדי לא כל הזמן שיהיה מחסור באוכל??? כי שמתי כימעט את כל האנשים שיש לי בFARMER ועשיתי איזה 10 שדות של 74 אנשים אפילו שהאריה שלי ברמה MASTER של האיסוף אוסף אוכל עדיין יש מחסור!!! וגם אם אני עושה תחנת רוח לאוכל זה לא עוזר... ובאי ה5 אין לי ORE!!! וניגמר במיכרה זהב! מישהו יודע מה לעשות.?? אני לא יכול לבנות הרבה TEMPLE וBATHS בשביל הרשמה כי אין לי ORE אז מה אני עושה??
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק ואז יצאתי ממנו כדי להחליף מצב ב x-fi למצב של משחקים ונכנסתי שוב-אין צליל... מחוץ למשחק יש... איך אני מסדר?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
איזו גרפיקה יותר טובה? ב-CSCZ או על D3D אבל לי TEXTURE DETAIL או על OPENGL אבל אם TEXTURE DETAIL ;D
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי את המשחק אבל אני לא מוצא שרת פעיל למשחק או שכולם מלאים, מישהוא בבקשה יכול לתת לי שם של שרת שאני יכול להרשם ולהתחבר אליו תודה!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם מותר לי לפתוח אשכול כזה אבל לא ראיתי לנכון לרשום את זה בטרייד זון בכל מקרה מי שיש לו סי די קיי מקורי בלבד של באטפילד 2 ומוכן להחליף על משתמש מקורי של סטים עם המשחקים הבאים Half Life 2 Half Life:Deatchmatch Counter Strike Source אני מאוד אשמח רציניים ולא ילדים בני 12 עריכה: וגם אם יש לכם משחקים כמו שצריך לשחק ברשת ונימאס לכם מהם תציעו
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
חבר'ה ! אני חייב עזרה דחוף... נכנסתי לפיר קומבט כמו כל יום שאני משחק בו ולפתע הגיעה ההודעה הזאת : בבקשה תעזרו לי לפתור אותה כי אני חייב לשחק במשחק דחוף
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
Battlefield 2142 - PC Crysis יש לי כרטיס 6800GT AGP האם הוא יריץ את המשחק טוב יש איזה גרף שמראה את הדברים האלה? תודה רבה זאביק
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
אני בשנת 1960 ואני עדיין לא יכול לכתוב תסריט עם 4 כוכבים. למה? יש לי גם רק 2 כוכבים(אחד במאי אחד שחקן) ועוד איזה 7 EXTRAS. קיבלתי תואר 5 אני חושב ב Rewards
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש חנות שמאפשרת הזמנת משחקי מחשב און ליין. אני מחפש באופן ספציפי את ההרחבה של דיאבלו 2 (Lord of Destructio) - בשביל לשחק ברשת. אבל זה משחק ישן, לכן , אין את זה בחנויות הקרובות אלי. חיפשתי קצת ומצאתי את החנות pcgames.co.il לפני שאני קונה שם, רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את החנות וזה לא סתם איזו הונאה ... : כן פרנואידי מצידי, אבל אף לא קניתי ברשת... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/967336 לא מספיק שהרבה מישחקים של EA ממוסחרים וממוחזרים הכשיו גם יהיו פירסומות ועוד במישחקים כמו Battlefield 2142 :kopfpatsch: אם היו מורידים לפחות מחירים היתי איך שהוא מבין אבל במחירים של היום ועוד פירסומות הם ידפקו תלקוחות שלהם כמו שבתי הקולנוע בארץ דופקים תלקוחות
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בפרק של הסירה אחרי פיצוצה איך מחסלים את ההליקופטר או מתחמקים ממנו אודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים של gta 3 אחד התקנה והשני לשחק {play} רציתי לדעת אם ניתן לשחק ללא הדיסק play ואיך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
אני תקוע באחת המשימות (למי שמכיר- בחלק הראשון - the queen המשימה האחרונה - the fall of the king) אני לא מצליח לעבור אותה הרגתי את כולם חוץ ממקום אחד שיש בו אלפים של שדים שאני לא מצליח לנצח וגם אומרים לי שאני צריך לפגוש מישהו ואני לא מוצא אותו.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מחפש משחקים שיעבדו עם הכרטיס כרטיס מסך: ATI Radeon® Xpress 200M
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מדבר על הFEAR החדש שיצא החינימי כתוב כליו שהוא תומך בדולבי דיגטיל איך אני גורם לו לעבוד דרך ה SPDIF שמחובר למערכת קול עם רסביר אני יודע שעקרונית משחקים מתשמש ב קול אונלגי אבל קראתי אפישהו שזה אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
איך אני שם את המשחקים על ההגדרות הכי הכי גבוהות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני ב Campagin 2 (the cultlist) משחק במשחקון השלישי (The Conquest). אמור לכבוש את כל שלוש הערים ולהביס אחד המדמויות... ניסיתי את המערכה הזאת בכל מיני דרכים ותמיד נכשל (בסופו של דבר גם אם אני כובש 2 או 3 ערים, מגיע הדמות אותה אני אמור להרוג ותמיד יש לה צבא בערך פי 2 משלי), מישו יכול לתת טיפ אסרטגי איך עוברים את המערכה הזאת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
במשחק GTA SAN ANDREAS איך אני מבטל את העכבר שלא ישפיע לי בתזוזה באמצע המשחק? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-