עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Jeka90,

בשלבים האחרונים, איך אפשר לברוח מהמשטרה? אני במלך השלישי לפני אחרון ואני מגיע למצבים שאני נוסע חצי שעה, המשטרה כבר מזמינה את המכוניות הלבנות האלה ובסוף תמיד תופסים אותי. אני עם למבורגיני משפורת עד הסוף ככה שאין כבר איך לשפר את האוטו. למישהו יש שיטה לברוח מהמשטרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FPSbanana,

אני רוצה לבנות מפה לסורס יש לי את הבסיס לבנות מפה אבל אני צריך לדעת איך עושים TELEPORT ןPUSH למישהו יש אתר עם מדריכים????

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  3. יש לי גויסטיק ומקלדת ואני יכול לשחק בניהם לשנות להם את המקשים אבל זה לא עושה מסך מפוצל אלא או שאני נגד המחשב עם בגויסטיק או עם המקלדת אז איך אני משחק נגד חבר שיהיה מסך מפוצל?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. Started by Jeka90,

אני בחרתי לשחק בליגה הספרדית עם ברצלונה. למה אין לי משחקים של ליגת האלופות או של הגביע הספרדי אלא רק משחקי ליגה? איך עושים שיהיו כל המסגרות? ועוד דבר, איך אני קונה ומוכר שחקנים? לאן אני צריך להיכנס? תודה. נ.ב: אני חדש במשחק

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. Started by shainov,

יש לי בעיה..רכשתי את המשחק האוריגינלי ועשיתי לו עדכון פאץ ל1.2 כשאני מעלה את המשחק הכול עולה וכשאני מנסה לעלות שלב או אימון לא משנה מה הוא פשוט נתקע ורושם RUNTIME ERROR VISUAL BASIC C++ ERROR וגם לפני העדכון זה מה שהוא היה רושם ניסיתי הכול סריקת ווירוסים ניקוי רגיסטרי הכול פשוט כולל להתקין את המשחק מחדש ועדכון הדרייברים..הוא גם רושם שיש בעיה עם MSDR.DLL שזה שייך לקובץ מהמשחק אני פשוט לא יודע עוד מה לעשות ואני עונה על דרישות המערכת..וכאשר אני מפעיל את המשחק הוא מראה לי MAIN MENU ואפשרות לשחק בהגדרות והכול ולשנות הכול.. PENTIUM D 3.2 DDR2 667 OCZ 1GB WIN XP SP2 HEB H.D 250 GB ASUS MOTHERBORD HIS X700 PRO ICEQ2 256MB/256BIT הכול מעודכן ופועל כראוי ויש לי כמובן גם עוד משחקים …

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by badmama,

לילה טוב, בגלל העבודה והלימודים, זוהי השעה היחידה שבערך יש לי זמן לשאול אתכם. אני יודע שאי אפשר להעביר שמירות משחקן לשחקן, אבל בכל זאת, יש איזה משהו, SAVEGAME, טרייניר, WHATEVER שפותח לי את כל המכוניות במשחק? אין לי זמן למצב קריירה ואני רוצה למבורגיני! תודה לכם ולילה טוב!

7. Started by enzo,

התקנתי ,עשיתי כל מה שרשום בקובץ NFO הורדתי קראקים השתמשתי ב-YASU ועדיין לא עולה. פתרון רבותיי

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. רשום באחד המקומות שכדי לעשות גיבוי למשחק ב clonecd צריך ליצור קובץ sx-gowu.dvd שמכיל את השורות : LayerBreak=1913760 sx-gowu.000 מה זה אומר, האם אני אצתרך לגבות את כל המשחקים שלי ככה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. כותרת...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  10. Started by marlboro,

אני פותח את הת'רד הזה כדי שככל אחד יוכל להמליץ על משחק ל Xbox360. מעניין אותי לקבל חוות דעת על enchanted arms מי ששיחק המשחק הראשון Lost planet תמונה מתוך המשחק משחק מרהיב בסגנון יפני, מזכיר מאוד את devil may cry בסגנון ובבוסים הענקיים גרפיקה מדהימה עם סרטי קישור בין משימה למשימה. בתמונה אפשר לראות את זווית הצפיה במשחק (שניתנת לשינוי). החידושים במשחק זה הרובוטים שאפשר להכנס ולהשתמש בהם, יש מספר סוגים עם יכולות שונות. שליטה מתוך רובוט יש עלילה יפה, אבל מה שבאת מושך את העין המשחק זו הגרפיקה , יש אומרים שהיא יותר יפה מב GOW (לא שיחקתי עדיין) מה שמשך אותי למשחק זו היתה הגרפיקה, כבר בהתחלה נכנסים ל"הלם" מכמות ההשקעה בגרפיקה משחקיות וסיפור זה משהו שאי אפשר לתאר…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. Started by tzolerguy,

התוכנה פשוט לא מתחברת לי אם מישהו משתשמש בתוכנה והיא עובדת לו בבקשה תפרסמו פה כדי שנראה מה יכולה להיות הבעיה אצלי כי אני כבר משתגע תודה בנוסף אם מישהו יודע את הכתובת של השרת אליו התוכנה מתחברת זה יעזור לי מאוד

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  12. Started by Skippy,

אני מעוניין לקנות אותו דרך סטים ותהיתי מגיע איתו בחבילה שעולה 19$ גם קאונטרסטרייק רגיל? אני יוכל לשחק בהאף לייף 2 בסינגל פלייר?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. Started by goodguy,

השגתי counter strike אבל הצלחתי להשיג את הגירסה אחת הכי ישנות אם מישהו מכיר מקום עם הורדה של counter strike בגרסה יותר חדשה שאפשרי לשחק ברשת שישלח לי לינק בבקשה goodguy. :DJsmile:

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by The Dom,

חוץ מCOH ו DOD חדשים כמובן (בזמן האחרון יצאו)

15. Started by chen1234,

באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com שבודק אם המחשב שלך מספיק חזק למשחק מסוים אז שאני שם משחקים כבדים כמו bf2142 אז זה מראה לי שזה לא יוכל להריץ לי אותו על ההגדרות הכי גבוהות מכיוון שמהירותצ המעבד שלי לא מספיקה.... מפרט בצד...

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by DXter,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול ומה צריך לעשות כדי שאני אעתיק את השמירה שלי ככה שאני אוכל להמשיך לשחק במחשב אחר...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. אז ככה: יש לי בעיה בסימס 2 שהתקנתי את המשחק במשתמש אדמין של המחשב ושמתי לו קראק מסוייים שפועל על Mini backup. כשאני מנסה להפעיל את המשחק במשתמש אחר במחשב אז הוא מראה לי הודעה: Unspecified Error משהו כזה.. מה יכולה להיות הבעיה? והבעיה ב-Unreal: אני מנסה לפתוח משחק רשת ואנשים לא רואים את המשחק שאני פותח... יש לי ראוטר אבל כתוב לי שה-Listen port הוא 80 ועד כמה שאני יודע זה האינטרנט אז סביר להניח שהוא פתוח לא? מה יכולה להיותהבעיה פה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. Started by masterb,

מישהו מכיר משהו טוב חברים ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. משהו בסגנון Global Operation או Ghost Recon פעם הייתי חולה על הגלובל... פשוט אני לא ממש מעודכן... אז אם יש למישהו איזה המלצה על משחק יריות כזה מרובה משתמשים (כאילו ברשת) אז בבקשה..! בתודה. אלעד

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by ITSIK86,

למה אין לי במשחק את הרזולוציה 1024X1280??? זה באסה ממש וגם שאני שם על 1600X1200 אז הגראפיקה נראית באגית מוזרה השחקנים נהפכים שקופים וגם הסביבה יש לי ת'פאץ החדש 1.02

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. כשפתחתי את המשחק זה רושם לי את ההודעה: הבעיה בחומרה או במשהו אחר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by soldier,

מישהו בבקשב יכול להגיד לי כמה סרברים של MULTIPLAYER פעילים יש במשחק RAINBOW SIX VEGAS ל PC

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by intel suck,

עברתי כבר את שלושת הבוסים הראשונים אני שולט בשלושת האזורים ובחלק מהאזור הרביעי ועדיין לא נפתחו לי מלא מכוניות המכונית הכי יקרה שיש לי בינתיים זה השברולט קורבט איך אני פותח את שאר המכוניות?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. Started by אדר39,

חבר שלי לא יודע מה הדרישות המינימליות של המישחק והוא רוצה להיות בטוח בזה אז מישהוא יכוטל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  25. Started by motiyair,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את המשחק הזה? שיחק? יש לי כמה שאלות: 1.האם יש דרך במשחק להפריד את החיילים? או הדרך היחידה שאני מכיר לשלוח את החיילים למקום מסויים הוא להסתכל עליו. האם יש שיטה אחרת? 2. האם ניתן לתת לחחילים פקודה כמו "זרקו רימון" או משהו בסגנון? 3. האם ניתן לאבזר את החיילים בנקודות האיבזור? 4. איפה ניתן לקרוא קצת על הנשקים? (מה טוב, מה טוב יותר).

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים