עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני קניתי לפני שנה בערך כרטיס מסך רדון 9600XT ואני קיבלתי איתו cd key של HL 2 אז אתמול הורדתי את HL 2דרך ה steam אני לחצתי על הכפתור "register a product i alrready own" ואז הוא ביקש ממני cd key אז כתבתי לו את מה שקיבלתי הוא עשה לי בדיקה באינטרנט ואישר לי אבל עכשיו השאלה שלי אם אני ימחוק את המשחק ואני ירצה להתקין אז הוא יגיד לי שהוא בשימוש אז איך אני יבטל את השימוש שלו?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by avivshaia,

אני מחפש שם של דיסק של משחקים ישנים שהיה נמכר בחנויות או בספריות מיוחדות של קלטות ודיסקים. זה היה אוסף של משחקים שבכל דיסק היו בין 10 ל 15 משחקים והשם שלו היה ברוסית. אם מישהו זוכר או משהו... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. התקנתי את המשחק פתחתי אותו והתחלתי משחק חדש...היה את הסירטון המקדים והכל....ואז שהוא נגמר ואני צריך להתחיל לזוז ולשחק אני לא יכול לזוז!!! ניסיתי עם כל הלחצנים במקלדת ובעכבר והמשחק לא מגיב... מישהו יודע מה לעשות ? אולי זה משהו באפשרויות?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. המשחק האגדי Half Life 2 מבית Valve חוגג יום הולדת 20 ואם קיים סיכוי קטן שאין לכם אותו בספריית המשחקים של Steam, כעת הוא ינתן במתנה לזמן מוגבללכתבה

5. Started by Zeev86,

עריכה: מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פירוט על איך המכשיר עובד, אולי זה יעניין פה אנשים וישנה את דעתם לטובה (חתימת העצומה) איך עובד המכשיר? במכשיר יש שעון, כשאתם לוחצים על כפתור, הוא מחשב את הזמן מרגע יציאת המשחק עד לרגע הזה, ואת התוצאה משנה לקוד לפי אלגוריתם, ייחודי לכל מכשיר, כך שלא ניתן לצפות מראש איזה קוד יופיע לכם בצג המכשיר. מכיוון שהחישוב מתבצע לפי דקות, הקוד שקיבלתם זמין לכם רק לדקה הקרובה, והוא מופיע על צג המכשיר וגם בשרתי blizzard. כשתתחברו בהצלחה למשתמש שלכם, תופיעה לכם הודעה נוספת, ובה תתבקשו להזין את הקוד שמופיע על צג המכשיר. אין שום חיבור לUSB, שום שליחת נתונים מחוץ למכשיר. אין דרך לפרוץ אותו, אם פותחים את המכשיר הוא "מתעדה" ונהרס. היי. אני לא כל כך פעיל בחלק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The Dom,

יש משחק די ישן שקוראים לו BEED OF POWER למחשב.... מישהו יכול לתת לי את השם המדוייק? ואיך אני אגרום לו לעבוד על ויסטה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c-call-duty-advanced-warfare/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ex_,

יש אפשרות לעשות שמירה באמצע שלב? תודה

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by sorwo,

מישהו יכול להמליץ לי על MMORPG חינמי

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  10. Started by moshebe,

מי בבקשה יכול לעזור לי אני צריך את הקוד של המשחק Return To Castle Wolfenstein

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c-far-cry-4-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by ArielPeretz,

;D רציתי משחק mmorpg שלא עולה כסף משו בסגנון mu online בבקשה עזרה ושתיהיה גרפיקה טובה לא של מייפל סטורי שחכתי שאול אם המשחק skryim הוא חינמי או עולה כסף .. ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%aa%d7%a9%d7%a2%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99/

14. Started by IlyaN,

סיימתי ת'משחק פעם ראשונה אתמול... אני חייבל ציין שזה השוטר הכי טוב ששחיקתי בו מאז HL המקורי (כולל השני...). אקשן אדיר והסיפור רקע ("עלילה") לא פחות... אבל כמו שקראתי בביקורות היא לא הכי ברורה בעולם (במיוחד שאתה משחק לסירוגין איזה חודשיים :-\) ונשארתי עם חלקי מידע שאני לא יכול להבין איך הם משתלבים, ויש כאלה שאני בכלל לא מבין. עשיתי חיפוש קטן בפורום וגילית שמישהו עשה פעם סיכום מעולה של כל העניין, אני אשמח לקבל לינק לת'רד כי אני לא מוצא אותו... ואם סתם למישהו בא להסביר מה הולך שם על רגל אחת אז גם סבבה. :-*

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by JUNGLE,

ראיתי את חבר שלי משחק והולכים שמה צחוקים מטורפים בונטרילו,אני רוצה גם,מאיפה אני משיג סידיקי למשחק בן 6 שנים?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום שיחקתי בNFSU2 והייתי יוצא באמצע מהמחשק דרך כפתור הWIN במקלדת בשביל לבדוק כול פעם משהו(זה לא משנה עכשיו) ואחרי כמה פעמים חזרתי למשחק והיה לי מסך שחור עם שני פסים שמראים בצבע יצאתי מהמשחק וחזרתי לא עזר(מחקתי אותו אבל הדיסקים לא אצלי ככה שלהתקין אותו שוב אני לא יכול בשלב זה) עכשיו רציתי לשחק בFIFA07 וגם שם פתאום יש לי את אותו מסך ובו יצאתי חזרתי התקנתי שוב שום דבר לא עזר!!! חשוב לציין שזה רק בשני המשחקים האלה ובאף משחק אחר אין לי בעיה דומה חוץ מטסט דרייבר(אבל שם ראיים עוד משהו וזה מסתדר אחרי כמה זמן) אבל הבנתי מחבר שיש את זה להרבה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הדבר הזה אני פשוט משתגעה כבר. תודה מראש עכשיו כשצילמתי תמונה ראים את המסך כמו שצריך אבל כשאני במשחק לא!…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by Headspin,

עד היום היו לי פינגים של 30-20 בשרתים ישראלים היום הפינגים שלי מטורפים על 190-110-200... למה? אני ב 012 יש להם בעיות היום ? אין לי שום תוכנה שרצה ברקע.. :-\

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dark-souls-2-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-directx-11-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%a9%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by golanWAN0,

אז ככה יש לי בעיה בneed for speed underground 2 אז ככה. כשאני מפעיל תמשחק הכל סבבה אחרי כל הסרטונים וכל זה.. זה מגיע למסך הפתיחה ואני רואה שחור!! וגם כשאני משחק לא רואים תמכוניות רואים שחור למה??? בבקשה תעזרוו לי !!דחוף אני כבר מת לשחק ! מחכה לתגובות בי......

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by Revos,

שלום, יש לי בעיה עם המשחק Battlefield Bad Company 2, שמתי הכול על האפשרויות הכי גבוהות, שיניתי את הרזולוציה והמשחק עובד טוב אבל יש תחושה כזאת שכל כמה שניות יש מן תקיעות כאלה, כאילו במקום שהוא עבוד חלק הוא נתקע לאיזה רבע שניה וישר ממשיך אבל מרגישים את זה. ניסיתי להוריד את ההגדרות להגדרות יותר נמוכות, אותו דבר.. יש לי מעבד AMD ATHLON 630 2.8GHZ X4 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ATI 5770 1024MB מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. מה אני יכול לעשות בכדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by kip,

לפני 5-6 שנים היה משחק שבו מטיסים מטוס שהוא מעין מטוס על שלט, בתוך בית... מתחמקים מהספה ודברים כאלה ומפוצצים טנקים צעצוע שיורים עליך... מישהו זוכר? תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by dennis14,

http://www.hookedgamers.com/pc/of_orcs_and_men/preview/article-852.html טריילר חדש - המשחק מזכיר לי את ENCLAVE (למי שזוכר אותו) שמאד אהבתי ושיצאה לו גרסת WII לאחרונה. ביקורת ראשונה - http://www.hookedgamers.com/pc/of_orcs_and_men/review/article-964.html

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by shauli,

יש לי גיפורס 6800 ג'יטי. אני מתחיל את ההתקנה של הפאצ', והכל הולך בסדר עד הרגע שהוא שואל איפה להתקין. אני עושה "הבא" והוא פשוט לא עובר, בלי שגיאה או משהו, פשוט לא עובר. ניסיתי לשנות סיפריות וכ'ו, אבל זה עדיין ככה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  24. סדרת משחקי העולם הפתוח המשובחת מקבלת פרק שלישי, אשר יחשף רשמית בתערוכת Gamescom שתחל בשבוע הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/חדשות-נהדרות-לגיימרים-mafia-3-הוכרז-ויחשף-ב/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by -ox-,

המידע הראשוני על המשחק החדש http://www.totalvideogames.com/news/Need_for_Speed:_Carbon_-_First_Info_10130_5971_0.htm כרגע אין לי כח לפרט למי שאוהב את הסדרה שיכנס ויקרא..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.