עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי את המשחק המקורי והכל קונטר סטריק סקור יהני זה בא עם האל ליף 2 ומורידים מהסטיימ בכל אופן אני מניח שאתם יודעים את זה כבר ואני לא מחדש לכם כלום לבעיה שלי אני לא שומע סאונד במשחק ..זו הבעיה בעצם אין שום סאונד לא בתפריט ולא בכלום.... ועוד שאלה קטנה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042363,00.html#n מאיפה אפשר להורייד את העידכון של התאורה הדנמית .. אבל עזבו את זה בצד ... , קודם כל שאני ישמע משהו :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by orelhinde,

אני צריך מדריך לשחקן המתחיל במשחק Survival Project בבקשה תביאו לי!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by pc student,

אני זקוק לתוכנה כזאת PLZ HELP

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by XDude,

התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ההתקנה הלכה חלק... אבל שאני מעלה את המשחק אז המשחק נתקע אחרי המסך שרשום שם המשחק ואחריו אני חושב שצריך לעלות התפריט של המשחק... המשחק נתקע ועולה לי הודעה - http://img204.exs.cx/my.php?loc=img204ℑ=17go.png עידכנתי את המשחק וגם בלי עידכון לגירסא 1.3 עדיין לא פעל... למישהו יש פתרון? מפרט המחשב - מעבד intel 2400c 512 זיכרון RADEON 9700 80 גיגה XP Pro SP1

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני ממש בא לי לשחק בזה...אבל אף אחד לא רוצה... לא רלוונטי...ירד החשק...

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  6. Started by J.a.C.k,

אני בחלק שבו אתה נמצא בביוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות מישהו ששיחק במשחק נתקל בכזאת סיטואציה?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו הדגם שלי זה SCPH-39003 Serial B3331598

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by jbgood,

איך הפינג בשרתים האירופיים/אמריקנים של WOW? יש אפשרות לשחק בצורה טובה? מתוכנן שרת בישראל? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.cesspit.net/drupal/node/491 מספר משתמשים ב WOW כעסו על חלק מהאפשרויות של המשחק, וארגנו הפגנה של עשרות משתמשים אונליין בחלק מהמקומות... בתגובה BLIZZARD סגרו זמנית לכולם את החשבונות, על הפרת סדר העולם סתם מצחיק, בלינק למעלה יש הרבה תמונות של ההפגנה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by TeaTime,

עוד חברה קלאסית נסגרת, אני בטוח שכל מי ששיחק בThief או Deus Ex יודע כמה איכותית הייתה החברה (אם לא כוללים את דיאקטנה הנורא...)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by omnius,

שוחררה הגרסה האירופאית, היא אמורה להגיע לארץ ביום שני

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו יש לי PS2...אני רוצה לדעת איפה אני יכול לשים צ'יפ...(איזור תל אביב או ירושלים..)... ועכשיו...שמעתי שיש צ'יפים שאפשר לשים סרטים של DIVX וXVID... יש צ'יפים שלא צריך להלחים??.. איזה צ'ייפ נחשב לטוב..ואיכותי?? דרך אגב..יש לי PS2...שנקנה באנגליה...ובהתחלה שרציתי לשים צ'יפ...לא היה לדגם שלי בארץ..(אני יביא את הדגם...יותר מאוחר..כי הPS2 לא פה...) אם זה לא מתאים לנושא פה...תעבירו בבקשה.... בתודה ירון...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם יש הרבה חפצים נשקים? יש עולמות או שלבים? יש הרבה אנשים שמשחקים אותו? אם אתם יכולים לתת לי קצת אינפורמציה עליו אני ממש אשמח...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SupeRnovA,

אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

שאני משחק CS אז שאני יורה אז הכוונת גודלת מה שאומר פחות דיוק ביריות. אבל בשום משחק אין את הדבר הדפוק הזה. יש דרך לבטל את זה? כי זה הופך אותי לשחקן גרוע.אני לא אוהב לעשות לחיצות קצרות אני אוהב לירות רצוף.

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by orlupo,

איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי אני מנסה כבר הרבה זמן לשחק ברשת מול חברים שלי אבל הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה לשחקן אחר... אני משתמש באפשרות של משחק דרך הip, החברים שלי גם רושמים את הip שלי אבל זה עדיין לא עובד... זה לא עובד גם שאני מארח וגם שאחד מהם מארח מה יכולה להיות הבעיה?, ואיך פותרים אותה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by alias,

תראו התקנתי תמשחק ווהכל היה בסדר אבל אחרי שבחרתי קבוצה וכל זה וואז לחצתי הבא -הבא ויאאלה התחלתי לשחקאבל היה משהו מוזר המסך כזה קופץ\מהבהב ורואים כזה שחור למעלה ניסתי להתקין מחדש וזה לשנות קצת תהגדרות ולא עזר חשבתי אולי הדיסקים פגןמים\שרוטים אז לקחתי לשני חברים וזה עבד אצלם מה הסיבה שזה לא עובד לי???? הכרטיס מסך שלי הוא 6600gt!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי , אני עובד בסופר אלונית למי שמכיר , יש שם מחשב מעפן (המחשב של הקופה) זה מחשב קטן כזה , כאילו יש את המסך , והבסיס של המסך שמחזיק אותו זה גם המחשב. בכל מקרה , יש שם ווינודס 98 , 1000 מגה הרץ , או 1200 לא בטוח. כרטיס מסך הכי מעפן שיש , ואין לי מושג לכמות זכרון. בנוסף , אני צריך משחקים שצריכים בעיקר עכבר , וכמה שפחות מקלדת. בינתיים התקנתי שם את המשחקים Heroes2 , והיום אני שם את Heroes 3 . אז למי שמכיר משחקים , לא כבדים , רצוי גם לא אסטרטגיה כי זה מסך touch כזה (נגיעה) אין עכבר. משהו בסגנון של מונופול אולי , פשוט נמאס לי מהירוס וסוליטר כל הזמן :\ אני צריך משחקים שמעבירים את הזמן.. אם יש לכם גם לינק להוריד זה יהיה טוף. תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by trojan,

למה בהאלף לייף 2 יש לי 40 fps ובקאונטר סטרייק סורס רק 8 fps???

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by superginiman,

איזה משחק גדול... זהו הבטא נסגרה נגמר... אם רוצים לקנות זה יעלה 350 שקל + 13 יורו בחודש... (יקר) בנו את המשחק ברמה כזאת טובה שבכלל לא שמתי לב שזה היה בטא.. אז :yelclap: ל בליזרד על עוד משחק מצוין!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. נורא מאוכזב מתעשיית ההורדות הפיראטיות. פעם יכולת להוריד משחק ב IRC, שבוע לפני שיצא לחנויות, במהירות מטורפת של 150ק"ב. פעם יכולת להוריד ג'גות של שירים וסרטים מבלי לדאוג שיחסמו את אתר ההורדות. מה קורה לעולם הזה? אנשים צריכים לפקוח עיניים! נחייה בעולם אומלל מאד אם לא נוכל להוריד כל אלבום וכל משחק בכל זמן, בכל מקום. כאות מחאה, אני מבקש מכולם לא להוריד שום שיר או משחק למשך יום שלם ....טוב נו .....למשך שעה.....טוב נו....תורידו מתי שתרצו, אבל אני עדיין מאוכזב.

24. Started by overload,

OK OK שלוש שנים לפני שדום 3 יצא התחיל ההיפ סביב הגרפיקה שלו! שנה שלמה קיבלנו תמונות מHL2 שמדגימות את המנוע הגרפי המדהים שלו וכווווולם דיברו על זה בלי סוף! פתאום יוצא לו משחק מחשב בשם GTR ואף אחד אפילו לא יודע מי הוא. המטרה של הת'רד - אני רוצה לעשות קצת פירסום למשחק הזה שלפי מה שהבנתי אף אחד כמעט לא שמע על קיומו, וכי לדעתי מבחנת גרפיקה הוא מספק את הסחורה הטובה ביותר בכל מה שקשור לריאליזם (פוטו ריאליזם אם תרצו) בגרפיקת משחקי המחשב ואני חושב שזה ממש חבל שהוא לא מוכר מספיק. הנה כמה תמונות שאני צילמתי עם הGF4MX שלי מהמשחק http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/n/i/r/a/v/i/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408211941088819/200502052243103118/gtr4.jpg http://grm.m.wall…

• 70 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים